-
Οχι ρε Bagus, για το σχολιασμο μιλαω εγω. Για τη διαιτησια συμφωνω.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Εγώ πιστεύω μια από τα ίδια θα ήταν. Αλλά θα βλέπαμε λίγο καλύτερη μπάλα.Η διαφορα θα ηταν νομιζω χαοτικη.
Αυτο βεβαια μεχρι να προσαρμοζοντουσαν οι ξενοι στην Ελληνικη νοοτροπια,οποτε μετα θα ειχαμε μια απο τα ιδια.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Οχι ρε Bagus, για το σχολιασμο μιλαω εγω. Για τη διαιτησια συμφωνω. -
Aκομα δεν εφαγε μπαν ο βαγκους απ το ποδοσφαιρο; Αφου ειναι οφφ τοπικ λεμε ο πικραμενος...
-
Εγώ έχω αρχίσει να τον λυπάμαι πάντως... Την τελευταία φορά που είδε την ομάδα του πρωταθλήτρια πρέπει να πήγαινε γυμνάσιο.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εγώ έχω αρχίσει να τον λυπάμαι πάντως... Την τελευταία φορά που είδε την ομάδα του πρωταθλήτρια πρέπει να πήγαινε γυμνάσιο....o παππούς του.
-
Αν ειχε 14 χρονων παιδι ( ) και τον ρωταγε ποια ειναι η μεγαλυτερη ομαδα στην Ελλαδα τι θα απαντουσε αραγε; Ειμαι σιγουρος η Αεκ,ειναι ΤΟΣΟ αρρωστος.. Απ την αλλη αυτο το παιδι ισως να μη ηξερε τι ειναι αεκ μιας και ποτε του δε θα χε δει να σηκωνει πρωταθλημα αυτη η ομαδα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εγώ έχω αρχίσει να τον λυπάμαι πάντως... Την τελευταία φορά που είδε την ομάδα του πρωταθλήτρια πρέπει να πήγαινε γυμνάσιο.Δημοτικο πηγαινε
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αν ειχε 14 χρονων παιδι ( ) και τον ρωταγε ποια ειναι η μεγαλυτερη ομαδα στην Ελλαδα τι θα απαντουσε αραγε; Ειμαι σιγουρος η Αεκ,ειναι ΤΟΣΟ αρρωστος.. Απ την αλλη αυτο το παιδι ισως να μη ηξερε τι ειναι αεκ μιας και ποτε του δε θα χε δει να σηκωνει πρωταθλημα αυτη η ομαδα.+1, θα απαντούσε ότι η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα είναι η ΚΕΔ.
-
Ο σπονσορας σου φετος λεγεται ΚΕΔ;
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Κ καπου εδω πεταγεται ο Πασχος με τον ΡεντΑρμυ και λενε οτι ειστε αντιολυμπιακοι.Μην τους προκαλειτε γιατι θα σας κανουν καμμια ενσταση κ θα τρεχετε μετα
Κι εγώ γάβρος είμαι
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Αυτό που λέτε είναι όντως πολύ ενοχλητικό και με ενοχλεί και μένα, που είμαι και Ολυμπιακός. Να παίζει ας πούμε ελληνικό πρωτάθλημα και να μιλάει ο Μίχος σε πρώτο πληθυντικό του στυλ 'αν δε συγκεντρωθούμε, θα έχουμε πρόβλημα σήμερα με τον Εργοτέλη'. ΟΚ, το ελαφρυντικό είναι πως ο Μίχος έκανε ολόκληρη την καριέρα του στον Ολυμπιακό (και ακόμα συνεχίζει εκεί, στις υποδομές) και η ΝΕΤ έχει αγοράσει δικαιώματα του Ολυμπιακού και όχι του ελληνικού πρωταθλήματος, οπότε ο πελάτης είναι ο Ολυμπιακός εν προκειμένω, αλλά ώρες ώρες φαντάζομαι γίνεται πολύ ενοχλητικό. Να νομίζεις ότι οι φιλοξενούμενοι είναι από άλλη χώρα και όχι απλά από άλλη πόλη/γειτονιά. Τα ίδια ισχύουν βεβαίως και για τον ΠΑΟ - για να μην ξεχνιόμαστε - ο οποίος έχει ίδιο deal με την ΕΡΤ. Και αντίστοιχα όμως με το Supersport, το οποίο όταν μεταδίδει αγώνα ομάδας 'του' με τον Ολυμπιακό πχ, η μπιχτή και η ειρωνεία πέφτει σύννεφο, όχι τόσο επειδή είναι αντιολυμπιακοί, αλλά επειδή δεν κατάφεραν αυτοί να τσιμπήσουν το φιλετάκι.Εγω πιστευω οτι και με τον Παναιτωλικο (την ομαδα της πολης του στην οποια αναδειχτηκε) να επαιζε ο Ολυμπιακος την ιδια συμπεριφορα θα ειχε και τα ιδια θα ελεγε. Γιατι η συμπεριφορα του δειχνει δουλικοτητα και οχι αγνη αγαπη προς το συλλογο
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αυτό που λέτε είναι όντως πολύ ενοχλητικό και με ενοχλεί και μένα, που είμαι και Ολυμπιακός. Να παίζει ας πούμε ελληνικό πρωτάθλημα και να μιλάει ο Μίχος σε πρώτο πληθυντικό του στυλ 'αν δε συγκεντρωθούμε, θα έχουμε πρόβλημα σήμερα με τον Εργοτέλη'. ΟΚ, το ελαφρυντικό είναι πως ο Μίχος έκανε ολόκληρη την καριέρα του στον Ολυμπιακό (και ακόμα συνεχίζει εκεί, στις υποδομές) και η ΝΕΤ έχει αγοράσει δικαιώματα του Ολυμπιακού και όχι του ελληνικού πρωταθλήματος, οπότε ο πελάτης είναι ο Ολυμπιακός εν προκειμένω, αλλά ώρες ώρες φαντάζομαι γίνεται πολύ ενοχλητικό. Να νομίζεις ότι οι φιλοξενούμενοι είναι από άλλη χώρα και όχι απλά από άλλη πόλη/γειτονιά. Τα ίδια ισχύουν βεβαίως και για τον ΠΑΟ - για να μην ξεχνιόμαστε - ο οποίος έχει ίδιο deal με την ΕΡΤ. Και αντίστοιχα όμως με το Supersport, το οποίο όταν μεταδίδει αγώνα ομάδας 'του' με τον Ολυμπιακό πχ, η μπιχτή και η ειρωνεία πέφτει σύννεφο, όχι τόσο επειδή είναι αντιολυμπιακοί, αλλά επειδή δεν κατάφεραν αυτοί να τσιμπήσουν το φιλετάκι.
Εγω πιστευω οτι και με τον Παναιτωλικο (την ομαδα της πολης του στην οποια αναδειχτηκε) να επαιζε ο Ολυμπιακος την ιδια συμπεριφορα θα ειχε και τα ιδια θα ελεγε. Γιατι η συμπεριφορα του δειχνει δουλικοτητα και οχι αγνη αγαπη προς το συλλογο
E καλα τί περιμενουμε ρε παιδια; Ο Μιχος εκτος του οτι επαιζε μπαλα στην ομαδα, εκτος του οτι εργαζεται και τωρα για την ομαδα, πληρονεται για το σχολιασμο που κανει για την ΝΕΤ. Οποτε τί να πει κι αυτος.
-
Ο Ηρακλής πως τα κατάφερε και έφαγε 3 από το Λεβαδειακό;
έχω και εγώ κάτι απορίες ώρες ώρες
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Ο Ηρακλής που τα κατάφερε και έφαγε 3 από το Λεβαδειακό;έχω και εγώ κάτι απορίες ώρες ώρες
Ο Ηρακλης γενικα δεν παει καλα...
-
Φταιει ο λάιτσμαν που επεμενε να δοθει πεναλτυ, φταιει το χιονι, φταινε τα ανεβα-κατεβα στην εθνικη οδο, φταιει η αστρικη συζυγια, φταιει η απουσια του Κατσαμπη και του Μαυρογεννιδη.
Διαλεγεις -
Η αστρική συζυγία μου φαίνεται επαρκής σαν δικαιολογία.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Ο Ηρακλής πως τα κατάφερε και έφαγε 3 από το Λεβαδειακό;έχω και εγώ κάτι απορίες ώρες ώρες
γιατί δεν λές πως ο Λεβαδεικός τα κατάφερε και έβαλε τρία γκόλ στον Ηρακλή ?
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Κ καπου εδω πεταγεται ο Πασχος με τον ΡεντΑρμυ και λενε οτι ειστε αντιολυμπιακοι.
Μην τους προκαλειτε γιατι θα σας κανουν καμμια ενσταση κ θα τρεχετε μετα
Κι εγώ γάβρος είμαι
Περαστικα κ σε εσενα λοιπον....
Στους λοιπους εγκαθετους Ταουρους(sic) ginogsm και Πασχερν(καρα sic) τους κανω δωρο ενα πετσι.
-
Κι απο μας εχεις μια τουρτα σε χρωμα καναρινι....εεεε...κιτρινο..με διαμετρο 14 cm..
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--