-
.....
-
.....
-
.....
-
Ουτε για να παρκαρει τα καροτσακια σε σουπερ μαρκετ
-
Τί ξέρει να κάνει; από ότι άκουσα πριν δούλευε σε κάποιο BAR;!
Τέλος πάντων, κάτσε να δούμε τί θα κάνουμε, γιατί έχουμε και τον άλλον τον...κόλιν. Προηγείται, γιατί αν δε του βρούμε κάτι, φαντάζεσαι να ξεσπάει στους δρόμους; Ενώ αυτός το πολύ να βρίζει το βενζινά του όταν πηγαίνει για..αναφοδιασμό (αν και μετά την ομάδα που είχε, η σελ της γειτονιάς του, μια χαρά θα του φαίνεται)
γελάω αλλά είναι και οι 2 από τους αγαπημένους μου οδηγούς(ο κόλιν με διαφορά!) τρομάρα μου -
Αγη,θά τό πάρω έγώ τό παλικάρι βρέ!!!
Θά τρώει μέχρι νά σκάσει!!! -
....
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Είτε γκαρσόνι είτε πωλητής αυτοκινήτων πρέπει να του βρούμε!!!μάλλον πρέπει να του βρούμε κάτι σε part time αφού δεν τερμάτιζε και ποτέ με το τεχνολογικό θαύμα που οδηγούσε και θα έχει ξεσυνηθίσει Αν και με το χρήμα που έχει μάλλον party time είναι τώρα πια για αυτόν και αφήστε μας να λέμε
-
Ισως 'πακετάς' σέ πιτσαρία!!!
-
....
-
Και η κομμωτική δεν νομίζω να του είναι αδιάφορη.
-
Και σαν στυλίστας θα είχε μέλλον!!!
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
delivery boy!!Αυτό είναι! Το γρηγορότερο delivery της πόλης. Αν φτάσει βέβαια... Αλλά ρε παιδιά, έλεος! Μιλάμε για έναν πρώην Π.Π. Όπως λέει και ο Τάκης, αξίζει σεβασμό!
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
ειναι και πατριώτης μου....LoooooooooooooLΚαλα ρε agisd, δεν ξερεις οτι λειτουργει και F1 Forum εδω?
Τελος παντων... οι ειρωνιες αυτου του στυλ δεν αρμοζουν σε ενα παγκοσμιο πρωταθλητη της Φορμουλα1...
-
Νάσο μην το παίρνεις στραβά. Η πλάκα περισσότερο προκαλείται από την ίδια τη φωτογραφία. Σίγουρα δεν είναι τραβηγμένη από κατάσκοπο φωτογράφο χωρίς την συγκατάθεση του ιδίου. Ο σεβασμός υπάρχει. Δεν είναι το χιούμορ ασέβεια.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
delivery boy!!
Αυτό είναι! Το γρηγορότερο delivery της πόλης. Αν φτάσει βέβαια... Αλλά ρε παιδιά, έλεος! Μιλάμε για έναν πρώην Π.Π. Όπως λέει και ο Τάκης, αξίζει σεβασμό!
εδώ δεν σεβάστηκε ο ίδιος τον εαυτό του, αλλά μόνο την τσέπη του
Άλλωστε εμείς οι πρώην ντελιβεράδες δεν είμαστε τίμιοι; Καλά με παπάκι τον τρώω χαλαρά, αν θυμηθώ τα παλιά Αφού δεν τον πάνε τα χόντα, άλλωστε, θα του σπάνε 3 τη βραδιά, και αν φέρει κανά συνεργάτη του μαζί από το μπαρ, θα του βάλει το κουτί στο τιμόνι ο μάγος της..αεροδυναμικής -
Ο JV έχει κατά καιρούς δώσει λαβές για σχόλια, είτε με τη συμπεριφορά του, είτε απλά και μόνο με τις επιδόσεις του εντός πίστας. Θυμάμαι χαρακτηριστικά που είχε κάνει μία δήλωση κάποτε, σχετικά με το ότι 'ξέρει πώς είναι να ζεις στη φτώχεια'... Εν πάση περιπτώσει, σχετικά με τη φωτογραφία, είναι σαφές νομίζω αν την προσέξετε ότι πρόκειται για μοντάζ. Οπότε, όλα τα άλλα είναι περιττά και μάλλον ανούσια. Εγώ σας βάζω το Schumi δηλαδή στη θέση του Γκουσγκούνη. Τι θα λέμε μετά; Ότι παίζει ο Γερμανός σε τσόντες; Λίγη σοβαρότητα και σεβασμός. Ακόμα και το χιούμορ έχει όρια! Κατά τα άλλα, δεν το παίρνω καθόλου στραβά. Γέλασα με τη φωτογραφία, αλλά να ξεκαθαρίσουμε ότι είναι 100% μοντάζ για να μη λέμε πράγματα για τον Καναδό χωρίς να υπάρχει λόγος. Εντάξει, να του τα 'χώνουμε' όταν προκαλεί, αλλά όχι και ενώ κάθεται απλά στο σπίτι του ο άνθρωπος! Μου θυμίζει δηλαδή το σκηνικό με τον Irvine, που μέχρι και το μέσο της σεζόν τον σχολίαζε ο σχετικός τύπος.
-
....
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
ειναι και πατριώτης μου....LoooooooooooooL
Καλα ρε agisd, δεν ξερεις οτι λειτουργει και F1 Forum εδω?
Τελος παντων... οι ειρωνιες αυτου του στυλ δεν αρμοζουν σε ενα παγκοσμιο πρωταθλητη της Φορμουλα1...
σοβαρά τώρα σου φαίνεται για θέμα f1 μόνο; πλάκα κάνουμε όποιος θέλει ακολουθεί
Και ναι η πλάκα αρμόζει και σε έναν πρωταθλητή της f1 και του ράλυ και του καρτ και οποιοδήποτε αθλήματος, γιαυτό και το ίντερνετ είναι φουλ από παρόμοιο υλικό -
μακαρι να χα μια ομαδα...με κλειστα τα ματια!!!
....