-
και τον δικο μου βλεπω συνεχεια να οδηγει απο το δεξι καθισμα.και που?στην καλλιθεα....
ειστε υπερβολικοι...ολοι δεν μαθαμε να παρκαρουμε και να κανουμε οπισθογωνιες?τι θελετε τωρα?'αραχνη'?
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Προσωπικά όσες φορές μπήκα στο εκπαιδευτικό και οδηγούσε ο 'δάσκαλος' τα είχα δει όλα. Σφήνες από δεξιά σε φορτηγά για να βγει πρώτος στο φανάρι, φρένα τελευταία στιγμή, κ.α. πολλά.
Ο κύριος σήμερα καθότανε κανονικά στη θέση του συνοδηγού και με το αριστερό χέρι κρατούσε το τιμόνι. Να σημειώσω ότι τα παραπάνω δεν έγιναν σε καμιά αλάνα, άλλα μέσα σε κέντρο χωριού με ανηφόρες κατηφόρες και φυσικά πλήθος κόσμου. Προφανώς ο εν λόγω κύριος το έχει σύστημαΕγω ετσι πηγαινα τον δασκαλο στο πρωτο μαθημα....
-
Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν αλλά με ποια λογική κατεβαίνει κάποιος και χτυπάει ένα παιδί ουσιαστικα (Τα 17 γίνονται εύκολα 15 καθώς δύσκολα ένας 17χρονος να παίζει στα χιόνια).Θα μου πείς σε έβρισε αλλά όταν κατεβαίνεις και βρίζεις και εσύ προκαλείς,το ενδεχόμενο του να έφυγε απο λάθος η χιονόμπαλα δεν το εξέτασες και το γέλιο να ήταν γενικά πάνω στην παρέα και όχι ειρωνικό???μιας και ήσουν σε στενό με 'μαλακισμένα' να παίζουν???Ένοιωσες όμορφα χτυπώντας έναν πιτσιρικά???
Το κατεβαίνω και χτυπώ το εφαρμόζετε γενικά ή μόνο όπου σας παίρνει??
(Τώρα την διαφορά του χτυπάω άνθρωπο απο χιόνι στο παρμπρίζ πιστεύω οτι γίνεται εύκολα αντιληπτή)
-
Tο 'κατεβαινω και χτυπαω' εφαρμοζεται (με ποσοστο εφαρμογης που αγγιζει το 100%) σε οσους ενω κανουν μια μαλακια, αντι να ζητησουν συγνωμη και να ληξει εκει το θεμα ζητανε τα ρεστα ή σε βριζουν. Και οσο πιο μικρα ειναι, τοσο πιο γρηγορα θα μαθουν οτι δεν παει ετσι το πραγμα .
-
Ο χρήστης tsakirtas έγραψε:
Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν αλλά με ποια λογική κατεβαίνει κάποιος και χτυπάει ένα παιδί ουσιαστικα (Τα 17 γίνονται εύκολα 15 καθώς δύσκολα ένας 17χρονος να παίζει στα χιόνια).Θα μου πείς σε έβρισε αλλά όταν κατεβαίνεις και βρίζεις και εσύ προκαλείς,το ενδεχόμενο του να έφυγε απο λάθος η χιονόμπαλα δεν το εξέτασες και το γέλιο να ήταν γενικά πάνω στην παρέα και όχι ειρωνικό???μιας και ήσουν σε στενό με 'μαλακισμένα' να παίζουν???Ένοιωσες όμορφα χτυπώντας έναν πιτσιρικά???Το κατεβαίνω και χτυπώ το εφαρμόζετε γενικά ή μόνο όπου σας παίρνει??
(Τώρα την διαφορά του χτυπάω άνθρωπο απο χιόνι στο παρμπρίζ πιστεύω οτι γίνεται εύκολα αντιληπτή)
Ο κύριος θα παραμείνει αντράκι μέχρι να κάνει λάθος εκτίμηση και κάποιο 'ζώο' να οπλοφορεί ή να μαζέψει την παρέα του και να τον στείλει στο νοσοκομείο. Είναι θέμα χρόνου.
-
Εγω που με εχουν στειλει στο νοσοκομειο και επισης εχω βρισει εν χορω ολους τους μπραβους του Σταθοκωστοπουλου, μπορω να συνεχισω να 'το παιζω αντρακι'? Ή ουτε εγω εχω το δικαιωμα? Α και που΄σαι, το εχουμε ξαναπει, και εγω εχω οπλο αλλα δεν βγαινω να το παιζω σεριφης, παιζω ξυλο με τα χερια και ενιοτε τρωω και μερικες. Ενταξει, να μιλησω μπαμπακα ή ουτε τωρα?
Και τελικα ποιος ειναι αντρας, αυτος που ενω εχει δικιο κανει τον μαλακα οπως εσεις απο οτι φαινεται, ή αυτος που ενω εχει αδικο βριζει? Ή αυτοι που αναφερεις πιο πανω που μαζευονται πολλοι για να δειρουν εναν?
-
tsakirtas
Να μαθει να κανει μαλακιες.
Εγω κατεβηκα να μαζεψω αυτον που πιστευα οτι περασα απο πανω.
Δεν φτανει που εκανε μαλακια, εβρηζε χυδαια κ απο πανω.
Και σημερα πεταξε χιονομπαλα σε διερχομενω αυτοκινητω, αυριο θα πεταξει καναν συμμαθιτη του.
Ασε που εκεινη την ωρα φανηκε λογικο.
Τι ανθρωποκτονια απο αμελεια, τι επιθεση... Καγκελα και στις δυο περιπτωσεις....
Και στο κατω-κατω της γραφης για 'ζωα' ειναι το τοπικ και οχι για τους 'γ**ω-πιδαω'
Τι δεν καταλαβαινω;;;angel rabbit
Καλα...καλα... Αυτα μας τα παν κ αλλοι....
Ποιος σου πε εσενα οτι εγω δεν οπλοφορω;;; -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω που με εχουν στειλει στο νοσοκομειο και επισης εχω βρισει εν χορω ολους τους μπραβους του Σταθοκωστοπουλου, μπορω να συνεχισω να 'το παιζω αντρακι'? Ή ουτε εγω εχω το δικαιωμα? Α και που?σαι, το εχουμε ξαναπει, και εγω εχω οπλο αλλα δεν βγαινω να το παιζω σεριφης, παιζω ξυλο με τα χερια και ενιοτε τρωω και μερικες. Ενταξει, να μιλησω μπαμπακα ή ουτε τωρα?Και τελικα ποιος ειναι αντρας, αυτος που ενω εχει δικιο κανει τον μαλακα οπως εσεις απο οτι φαινεται, ή αυτος που ενω εχει αδικο βριζει? Ή αυτοι που αναφερεις πιο πανω που μαζευονται πολλοι για να δειρουν εναν?
Τελικά το ξανασκέφτηκα και έχετε δίκιο. Οι γροθιές σας και τα όπλα σας θα συνετίσουν τους πιτσιρικάδες και τα 'ζώα' που κυκλοφορούν στους δρόμους και σύντομα θα δούμε μια Ελλάδα που όλοι οι Ευρωπαίοι θα ζηλεύουν. Θα γυρίζουν πίσω στην πατρίδα τους και θα μας διαφημίζουν σαν χώρα πολιτισμένη που κατοικείται από πραγματικούς άντρες.
-
Εγω σε ξαναρωταω, εσενα που εισαι ο πραγματικος αντρας ενω εμεις 'ειμαστε οι ψευτομαγκες που δερνουμε παιδακια':
Σου κανει καποιος μαλακια, και μαλιστα εσκεμμενα, και οταν διαμαρτυρεσαι σε βριζει. Τι κανεις?
ΥΓ Οταν θα φαει χιονομπαλα καμμια κοπελιτσα νεα οδηγος και απο το ξαφνιασμα σκασει πανω στο παρκαρισμενο αυτοκινητο σου, εσυ ασε 'τα καημενα τα παιδακια να παιζουν χιονοπολεμο'...
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Εγω που με εχουν στειλει στο νοσοκομειο και επισης εχω βρισει εν χορω ολους τους μπραβους του Σταθοκωστοπουλου, μπορω να συνεχισω να 'το παιζω αντρακι'? Ή ουτε εγω εχω το δικαιωμα? Α και που?σαι, το εχουμε ξαναπει, και εγω εχω οπλο αλλα δεν βγαινω να το παιζω σεριφης, παιζω ξυλο με τα χερια και ενιοτε τρωω και μερικες. Ενταξει, να μιλησω μπαμπακα ή ουτε τωρα?
Και τελικα ποιος ειναι αντρας, αυτος που ενω εχει δικιο κανει τον μαλακα οπως εσεις απο οτι φαινεται, ή αυτος που ενω εχει αδικο βριζει? Ή αυτοι που αναφερεις πιο πανω που μαζευονται πολλοι για να δειρουν εναν?
Τελικά το ξανασκέφτηκα και έχετε δίκιο. Οι γροθιές σας και τα όπλα σας θα συνετίσουν τους πιτσιρικάδες και τα 'ζώα' που κυκλοφορούν στους δρόμους και σύντομα θα δούμε μια Ελλάδα που όλοι οι Ευρωπαίοι θα ζηλεύουν. Θα γυρίζουν πίσω στην πατρίδα τους και θα μας διαφημίζουν σαν χώρα πολιτισμένη που κατοικείται από πραγματικούς άντρες.
Το Ελλαδισταν δεν αλλαζει, παρα μονο οταν οι κανες των αρματων μαχης δειξουν την Βουλη.
Αλλα αυτο δεν συμαινει οτι θα κατσω να φαω τις μαλακιες των μπαμπουινων που το κατοικουν χωρις να αντιδρασω. -
@Wagner669, kacey:
Nομίζω ότι αυτό που με γλαφυρό τρόπο θέλει να τονίσει ο angel rabbit, είναι ότι αλοίμονο αν κάθε φορά κάποιο ζώο μας ενοχλεί ή μας βρίζει στο δρόμο, εμείς πλακωνόμαστε στα μπουνίδια ή βγάζουμε τα δίκανναΔε ζούμε σε ζούγκλα ρε παιδιά, ούτε στις ΗΠΑ που αν βρίσεις τον άλλο μπορεί να βγάλει πιστόλι και να σε καθαρίσει!
Και γω έχω σκυλοβριστεί πολλές φορές στο δρόμο, έχω παίξει και μπουνίδια με ένα ταρίφα μια φορά, και έχω άπειρες φορές βγει από τα ρούχα μου...
Προσπαθώ όμως πλέον να το περιορίσω, γιατί όσο δίκιο και να έχεις δεν πρόκειται ποτέ να βάλεις εσύ μυαλό σε όλους τους υπόλοιπους.
Από την άλλη σας καταλαβαίνω, γιατί και εγώ με ένα απλό συγγνώμη ή ένα σήκωμα του χεριού, ξεχνώ αυτόματα την όποια μαλακία μου κάνουν, αλλά τι να κάνεις αν ο άλλος είναι ζώο και δεν καταλαβαίνει;
Θα πλακωθείς; Θα τον σκοτώσεις; Μπορεί να σκοτωθείς και συ...
Με τους τρελούς που κυκλοφορούν ποτέ δε μπορείς να είσαι σίγουρος...Τώρα για την οπλοφορία τι να πω... δεν έχω λόγια.
Αν αρχίσουμε να λύνουμε με αυτό τον τρόπο τις διαφορές μας, τότε δε διαφέρουμε σε τίποτα από τα υπόλοιπα μέλη του ζωϊκού βασίλειου. -
Θα μπορούσα να πω «καλά του έκανες» γιατί κάποια καλόπαιδα είναι πολύ κακομαθημένα και μια σφαλιάρα που και που δεν κάνει κακό.
Όμως αυτό που με χαλάει είναι η παρακάτω φράση. Όταν κάνουμε κάτι δεν πρέπει να αναλαμβάνουμε και τις ευθύνες που μας αναλογούν?Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Περιμενω να μου ρθει στην εταιρεια αστυνομια αυτες τις μερες να τους πω οτι οδηγουσε ενας Γερμανος συνεργατης που ειναι στην Γαλλια αυτη τη βδομαδα
-
Την ευθυνη θα την αναλαβω αμα φυγω απο μια στροφη και τρακαρω ενα αυτοκινητο. Στο τσογλανακι που τις εφαγε επειδη εβριζε ενω εχει κανει μαλακια και τωρα ψαχνει να βρει δικιο τρεχοντας και κλαιγοντας στον μπαμπα η στην αστυνομια (ενω αμα ηταν πχ 5 ατομα παρεα θα πουλαγαν και τσαμπουκα η θα εριχναν εκεινοι ξυλο), ΟΧΙ δεν δεχομαι να αναλαβω τιποτα. Ισως ετσι να μαθει να κοψει
Αυτο που προσπαθει να κανει ο angel_rabbit, ειναι απλα να κοροιδεψει. Περιμενω να δω τι κανει εκεινος οταν τον βρισει καποιος που του εχει κανει μαλακια, μπορει αυτος να εχει ανακαλυψει κατι που μου διαφευγει. Τον μαλακα ομως ΔΕΝ τον κανω.
Οποιος με ενοχλει στον δρομο, περιμενω μια συγνωμη. Οποιος με βριζει στον δρομο, ΕΝΩ ΦΤΑΙΕΙ, δεν περιμενω τιποτα. Ξυλο και κοιταω να ριξω τις περισσοτερες. ΔΕΝ του αξιζει να τον αφησεις. Και πιστεψε με, οσο τον αφηνουν, τοσο παιρνει θαρρος και επαναλαμβανει. Οταν του σπασει καποιος τα μουτρα, θα βαλει μυαλο.
-
Ζώον με περικεφαλαία και γαϊδουρίσια γούνα η αφεντιά μου, που τελευταία έκανα σε τρεις περιπτώσεις ένα εντελώς ΗΛΙΘΙΟ λάθος: αντί να χρησιμοποιώ κίνηση των ματιών για να εποπτεύω δεξιά, αριστερά, πάνω και κάτω, κινούσα το κεφάλι, χάνοντας την οπτική μου επαφή με το δρόμο. Ευτυχώς, δεν ήμουν σε συνθήκες πυκνής κίνησης. Αν ήμουν...
-
Να εξομολογηθώ και εγώ τώρα την αμαρτία μου; Τώρα που δε μας ακούει κανείς;
Η λογική μου λέει πως δεν πρέπει να δέρνω όποιον με ενοχλεί, ακόμα και αν έχω δίκιο. Δε χρειάζεται πολύ σκέψη για να καταλάβει κανείς πως τα περί οπλοφορίας είναι κουβέντες επιπέδου 'ξέρεις ποιος είμαι εγώ, ΡΕ; '. Εκτός και να είμαστε έτοιμοι να στείλουμε τον έναν στον άλλο κόσμο και τον άλλο στη φυλακή για μια τροχαία παράβαση ή μια κουβέντα ή ένα βλέμμα. Συγγνώμη, αλλά η ανθρώπινη ζωή έχει μεγαλύτερη αξία.Και η αμαρτία; Πού είναι ή αμαρτία;
Έχω δυστυχώς αρχίσει να πιστεύω πως πολλοί συνάνθρωποί μας καταλαβαίνουν μόνο τη βία! Τη μαλακία θα την κάνουν, θα την επαναλάβουν και θα την εμπεδώσουν ως σταθερή συμπεριφορά, ακριβώς γιατί δεν νοιάζονται και γιατί κανείς δεν τους τιμωρεί με τρόπο που να αποτρέπει από ανάλογες συμπεριφορές στο μέλλον.Να δώσω και ένα παράδειγμα, γιατί είμαι εν εξάλλω τώρα που γράφω. Έχω την ατυχία, δυστυχία και κατάρα να ζω αυτή την περίοδο στο Ηράκλειο. Μένω σε ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά βρωμοστενά αυτής της παραγκούπολης, αλλά ευτυχώς έχω πάρκιν. Έλυσα το πρόβλημά μου; Όχι, το αντίθετο. Γιατί κάθε λογής ζώα πάνε και παρκάρουν ακριβώς στην είσοδο του πάρκιν. Ο πεθερός που μπαίνει κάθετα, μπορεί να μπει και να βγει με δυσκολία. Εγώ που είμαι πιο μέσα και πρέπει να βγω διαγώνια πολλές φορές δε μπορώ να βγω ή τα καταφέρνω περνώντας κυριολεκτικά στον πόντο από το ζώο ή τις κολώνες του σπιτιού. Τα σημειώματα που άφηνα ένα ζώο τα πέταγε περιφρονητικά. Άλλαξε συμπεριφορά μόνο όταν πήρε κλήση από την τροχαία. Τι να κάνω, όμως, δε μπορώ να έχω ένα τροχονόμο μονίμως στο σπίτι μου. Τώρα πάλι άλλο χαριτωμένο δίποδο ζώο, θηλυκό αυτή τη φορά, με έχει κλείσει. Φυσικά σε κάθε στενό και κάθε γωνία παρκάρουν τα ίδια ζώα, ακόμα και πλάι στα κολωνάκια που απαγορεύουν τη στάθμευση. Εγώ αντίθετα πρέπει να ταλαιπωρούμαι και να κάνω χίλιες μανούβρες, κάποιες φορές μάλιστα να αλλάζω και δρομολόγιο, για να αποφύγω το σταθμευμένο όχημα του ζώου.
Έτσι ο νομιμόφρων και τυπικός καθόλα πολίτης υποφέρω και αδικούμαι. Τα δε ζώα βασίζονται στη δική μου νομιμοφροσύνη και απροθυμία να κάνω ζημιά στο όχημά τους. Συνεχίζουν λοιπόν την παράνομη και αντικοινωνική συμπεριφορά και οι νόμοι τελικά προστατεύουν τους παρανόμους και αδικούν τους νομιμόφρονες. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αυτο που προσπαθει να κανει ο angel_rabbit, ειναι απλα να κοροιδεψει. Περιμενω να δω τι κανει εκεινος οταν τον βρισει καποιος που του εχει κανει μαλακια, μπορει αυτος να εχει ανακαλυψει κατι που μου διαφευγει. Τον μαλακα ομως ΔΕΝ τον κανω.
Αυτά που κάνω είναι
(α) Να μην οδηγώ επιθετικά (προτιμώ να ξεχαρμανιάζω σε αγώνες)
(β) Να μην βρίζω ποτέ άλλους, πολλοί από αυτούς απλά δεν μπορούνε να πάνε καλύτερα και απλά τους λυπάμαι.
(γ) Αν κάποιος (πόσο μάλλον παιδί) κάνει μλακια και με βρίσει και από πάνω, τότε απλά τον αγνοώ. Δεν αισθάνομαι πλέον ότι οι βρισιές με προσβάλουν ούτε ότι οι γροθιές αναδεικνύουν τον ανδρισμό μου.Αυτό που προτείνεις εσύ (και το προβάλλει ο Wagner με καμάρι στο forum) με τις μπουνιές και την οπλοφορία κατά την προσωπική μου άποψη δεν οδηγεί πουθενά και αν όλοι κάνουν το ίδιο η χώρα θα γίνει η Ουγκάντα του Ίντι Αμίν.
Δεν κοροϊδεύω καθόλου, το εννοώ. Κρίμα, φαίνεται ότι διαφωνούμε ριζικά. Δεν έχω να πω τίποτε άλλο. -
Εγώ προτιμώ να κάνω ΨΠ (Ψυχολογικό Πόλεμο) στα ζώα.
-
σερίφιδες που οπλοφορείται ολοι μην τρελένεστε.Το ζώο δεν είναι σίγουρα το παιδί που έπαιζε αυτό ξέρω εγώ.Απο μια χιονόμπαλα τον βγάλατε εγκληματία ΕΛΕΟΣ.Έκανε τι μαλακία το παιδί,αλλά οταν κατεβαίνει ο άλλος και του λέει 'Ρε Μ@λα..α'τι περιμένεις να σου πει συγγνώμη μετά??Δεν σας κάνει μάγκες μια τέτοια συμπεριφορά και μετά να γίνεστε λούιδες και ούτε είστε σε θέση να συνετίσεται εσείς ένα παιδί,ήθελα να ήξερα αν κάποιος χτυπήσει τα παιδιά σας μεθαύριο και την κάνει με ελαφρά τι θα κάνατε...
Όλοι οι 'δάρτες' εδώ είστε μαζεμένοι ευχαριστώ τον θεό που δεν έχω πέσει πάνω σας μέχρι σήμερα,που με το παραμικρό με ή χωρίς όχημα δέρνετε...Αν όλοι ακόμα και οι μπράβοι που(κάνουν ό,τι τους λένε να κάνουν) έβρισες όπως λες είχαν την ίδια λογική με σένα θα ήσουν πιθανότατα τώρα κατάκοιτος.Συνιστώ να βρείτε άλλους τρόπους να ξεδίνετε,αρχίστε κάποιου είδους πάλη (έχει αποτελέσματα)
Το οτι δεν κατάλαβα οφείλεται πιθανότατα στη χαμηλότερη νοημοσύνη μου οπότε μην παρεξηγείτε.
-
Ο χρήστης agpr έγραψε:
Να εξομολογηθώ και εγώ τώρα την αμαρτία μου; Τώρα που δε μας ακούει κανείς;
Η λογική μου λέει πως δεν πρέπει να δέρνω όποιον με ενοχλεί, ακόμα και αν έχω δίκιο. Δε χρειάζεται πολύ σκέψη για να καταλάβει κανείς πως τα περί οπλοφορίας είναι κουβέντες επιπέδου 'ξέρεις ποιος είμαι εγώ, ΡΕ; '. Εκτός και να είμαστε έτοιμοι να στείλουμε τον έναν στον άλλο κόσμο και τον άλλο στη φυλακή για μια τροχαία παράβαση ή μια κουβέντα ή ένα βλέμμα. Συγγνώμη, αλλά η ανθρώπινη ζωή έχει μεγαλύτερη αξία.Και η αμαρτία; Πού είναι ή αμαρτία;
Έχω δυστυχώς αρχίσει να πιστεύω πως πολλοί συνάνθρωποί μας καταλαβαίνουν μόνο τη βία! Τη μαλακία θα την κάνουν, θα την επαναλάβουν και θα την εμπεδώσουν ως σταθερή συμπεριφορά, ακριβώς γιατί δεν νοιάζονται και γιατί κανείς δεν τους τιμωρεί με τρόπο που να αποτρέπει από ανάλογες συμπεριφορές στο μέλλον.Να δώσω και ένα παράδειγμα, γιατί είμαι εν εξάλλω τώρα που γράφω. Έχω την ατυχία, δυστυχία και κατάρα να ζω αυτή την περίοδο στο Ηράκλειο. Μένω σε ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά βρωμοστενά αυτής της παραγκούπολης, αλλά ευτυχώς έχω πάρκιν. Έλυσα το πρόβλημά μου; Όχι, το αντίθετο. Γιατί κάθε λογής ζώα πάνε και παρκάρουν ακριβώς στην είσοδο του πάρκιν. Ο πεθερός που μπαίνει κάθετα, μπορεί να μπει και να βγει με δυσκολία. Εγώ που είμαι πιο μέσα και πρέπει να βγω διαγώνια πολλές φορές δε μπορώ να βγω ή τα καταφέρνω περνώντας κυριολεκτικά στον πόντο από το ζώο ή τις κολώνες του σπιτιού. Τα σημειώματα που άφηνα ένα ζώο τα πέταγε περιφρονητικά. Άλλαξε συμπεριφορά μόνο όταν πήρε κλήση από την τροχαία. Τι να κάνω, όμως, δε μπορώ να έχω ένα τροχονόμο μονίμως στο σπίτι μου. Τώρα πάλι άλλο χαριτωμένο δίποδο ζώο, θηλυκό αυτή τη φορά, με έχει κλείσει. Φυσικά σε κάθε στενό και κάθε γωνία παρκάρουν τα ίδια ζώα, ακόμα και πλάι στα κολωνάκια που απαγορεύουν τη στάθμευση. Εγώ αντίθετα πρέπει να ταλαιπωρούμαι και να κάνω χίλιες μανούβρες, κάποιες φορές μάλιστα να αλλάζω και δρομολόγιο, για να αποφύγω το σταθμευμένο όχημα του ζώου.
Έτσι ο νομιμόφρων και τυπικός καθόλα πολίτης υποφέρω και αδικούμαι. Τα δε ζώα βασίζονται στη δική μου νομιμοφροσύνη και απροθυμία να κάνω ζημιά στο όχημά τους. Συνεχίζουν λοιπόν την παράνομη και αντικοινωνική συμπεριφορά και οι νόμοι τελικά προστατεύουν τους παρανόμους και αδικούν τους νομιμόφρονες.Στο τελευταιο, εχεις καθε δικαιωμα να απαιτεις να μην παρκαρουν εκει και αυτοι σε γραφουν επειδη κανεις δεν μπορει ή μπορει αλλα δεν προκειται να τους κανει τιποτα? Αρχισε να ριχνεις διαλυτικο μπογιας σε οποιον παρκαρει εκει και να δεις για ποτε θα σταματησουν. Δεν γινεσαι εσυ ζωο γιατι
α) μονο ετσι καταλαβαινουν, οποτε αυτοι το επεφεραν αυτο στον εαυτο τους
β) δεν το κανεις επειδη θες θεση καβατζα για την παρτη σου, αλλα γιατι εχεις δικαιωμα στην θεση.Αφου λοιπον δεν υπολογιζουν στο σωστο, στις προειδοποιησεις, ουτε καν στον φοβο μιας κλησης, τοτε κανεις αυτο στο οποιο θα υπολογισουν, ζημια στο αυτοκινητο. ΕΚΕΙΝΟΙ καταλαβαινουν μονο ετσι.
EDIT: Το γραφεις και μονος σου στο τελος...
Για το πρωτο, ειπαμε, δεν παιζουμε ξυλο για πλακα ουτε δερνουμε 'οποιον μας ενοχλει'. Αλλο το 'μας ενοχλησε' και αλλο το 'ερχεται αναποδα σε μονοδρομο και φωναζει κανε ακρη να περασω' και οταν δεν κανεις σε βριζει και σε απειλει. Ξυλο δεν ζηταει? Αυτο θα λαβει
σερίφιδες που οπλοφορείται ολοι μην τρελένεστε.Το ζώο δεν είναι σίγουρα το παιδί που έπαιζε αυτό ξέρω εγώ.Απο μια χιονόμπαλα τον βγάλατε εγκληματία ΕΛΕΟΣ.Έκανε τι μαλακία το παιδί,αλλά οταν κατεβαίνει ο άλλος και του λέει 'Ρε Μ@λα..α'τι περιμένεις να σου πει συγγνώμη μετά??Δεν σας κάνει μάγκες μια τέτοια συμπεριφορά και μετά να γίνεστε λούιδες και ούτε είστε σε θέση να συνετίσεται εσείς ένα παιδί,ήθελα να ήξερα αν κάποιος χτυπήσει τα παιδιά σας μεθαύριο και την κάνει με ελαφρά τι θα κάνατε...
Όλοι οι 'δάρτες' εδώ είστε μαζεμένοι ευχαριστώ τον θεό που δεν έχω πέσει πάνω σας μέχρι σήμερα,που με το παραμικρό με ή χωρίς όχημα δέρνετε...Αν όλοι ακόμα και οι μπράβοι που(κάνουν ό,τι τους λένε να κάνουν) έβρισες όπως λες είχαν την ίδια λογική με σένα θα ήσουν πιθανότατα τώρα κατάκοιτος.Συνιστώ να βρείτε άλλους τρόπους να ξεδίνετε,αρχίστε κάποιου είδους πάλη (έχει αποτελέσματα)
Το οτι δεν κατάλαβα οφείλεται πιθανότατα στη χαμηλότερη νοημοσύνη μου οπότε μην παρεξηγείτε.
Οταν το παιδι μου κανει μαλακια και ενω ο αλλος του μιλησει εστω και εντονα για την μαλακια που εκανε, τον βρισει και τελικα για αυτο φαει μια σφαλιαρα, θα του πω 'καλα να παθεις ΤΣΟΓΛΑΝΕ γιατι εγω σου εχω πει οταν κανουμε μλκια το αναγνωριζουμε και ζηταμε συγνωμη. ποσο μαλλον οταν δεν καναμε λαθος αλλα εσκεμμενη μλκια'. Ικανοποιηθηκες? Το παιδακι που επαιζε δεν καταλαβαινει ποσο μαλακια ειναι να πετας χιονομπαλες στα αυτοκινητα, για αυτο του λες - ηρεμα χωρις μπινελικια - ποσο λαθος ειναι. Και γυρναει και σου απανταει 'αντε γαμησου'. Κουτουλια στην μαπα με την μια και αμα θες ξανα πες το.
Και αφηστε το παραμυθακι με τα οπλα, εγω ημουν ο πρωτος που ειπα οτι αν και εχω οπλο και νομιμα μαλιστα, ΔΕΝ το παιζω σεριφης σαν τους τσαμπα κουραμπιεδομαγκες που πουλανε τσαμπουκα και μετα βγαζουν τα κουμπουρια επειδη το πουλι τους ειναι μικροτερο απο αυτα. Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι θα ειχα το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ προβλημα να ριξω σε αυτον που μου σπαει το αυτοκινητο και με κλεβει και ο οποιος θα με πλακωνε και στο ξυλο για να ξεφυγει αμα καταφερνα να τον σταματησω, αν ηξερα οτι εγω προσωπικα δεν θα εχω νομικα προβληματα. ΚΑΝΕΝΑ σεβασμο για αυτους που δεν σεβονται τιποτα.
Για να τελειωνουμε, αμα με ξερατε απο κοντα θα βλεπατε οτι ειμαι ενα πολυ ευγενικο και συζητησιμο παιδακι που αμα τους πεις συγνωμη, ξεχναει τα παντα . Ολα αυτα μεχρι να τον βρισεις ενω του εχεις κανει μαλακια. Εκει τελειωνει το μπλα μπλα.
-
1)Το να κάνεις επείδηξη δύναμης δεν τιμά κανέναν ούτε μεγαλώνει το μόριο μας με αυτόν τον τρόπο.
2)Αναφέρθηκε παραπάνω οτι στο παιδί μονο ήρεμα δεν του εξήγησε αλλά τον έβρισε απο την πρώτη στιγμή που κατέβηκε
3)Δεν μίλησα για σεβασμό στα παραδείγματα που φέρνεις οπως πχ ανάποδα σε μονόδρομο και τα σχετικά
,
4)προσωπικά και απο ατύχημα να μου ξήλωναν ένα καθρέπτη, έσπαγαν ένα τζάμι η δεν ξέρω εγώ τι άλλο,δεν θα σκώτωνα κανέναν και πιθανότατα εαν επρόκειτο για παιδί ή για άτομο με την αρμόζουζα συμπεριφορά Ευγενική δεν θα ζητούσα καν τα χρήματαΤώρα το τι θα κάνεις για το παιδί σου,σου εύχομαι ειλικρινά να μην σου τύχει για να το μάθεις.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]