-
Γενικα στο Νομο Ηρακλειου πανω απο τα 250- 300 μετρα υπαρχει προβλημα. Πηγα στον Προφητη Ηλια και περασα με μεγαλη δυσκολια. Τωρα στα προαστεια του Ηρακλειου το εχει ψιλοστρωσει.
-
Χαιδάρι πριν από λίγο:
Από τις 1 το μεσημέρι περίπου χιονίζει ακατάπαυστα κι από ότι φαίνεται θα συνεχίσει μέχρι αργά τη νύχτα. Σε συνδυασμό με τις χαμηλές θερμοκρασίες βλέπω αύριο νωρίς το πρωί προβλήματα για όσους μετακινηθούν στις δουλειές τους.
Εννοείται πως με τα δεδομένα της βόρειας Ελλάδας το χιόνι αυτό είναι συνηθισμένο, αλλά στην Αττική λόγω νοοτροπίας-άγνοιας κόσμου αλλά και έλλειψης υποδομών-ανεπαρκούς οργάνωσης αρκεί για να προκαλέσει προβλήματα. -
Στο Ελληνικό το έχει ψιλοστρώσει και στους δρόμους...
-
Αυτή την στιγμή έχει στρωμένο χιόνι περισσότερο από όσο είχε το πρωί!!
Και ρίχνει πάρα πολύ. Και χωρίς να φυσάει! Αντε να δω πως θα πάω γραφείο το πρωί. -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Είμαι Ν.Σμύρνη και γίνεται χαμός!!! Το έστρωσε σε μισή ώρα!
μου εσκασε το λαστιχο κ πηγα πλατεια κ γυρισα με τα ποδια...
απο την μια ακρη της πλατειας στην αλλη ειχα γινει κατασπρος.. κατα διαστηματα ριχνει πραγματικα παρα πολυ δυνατα..
παντως θελει προσοχη και στα πεζοδρομια, αλλιως η σαβουρα ειναι δεδομενη
μου εκανε εντυπωση, ολοι αυτοι οι γεροι και οι γριες που σκ@τα πανε;
εχουν ξεμωραθει τελειως;
εγω πηγα να πεσω 2-3 φορες -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αυτή την στιγμή έχει στρωμένο χιόνι περισσότερο από όσο είχε το πρωί!!
Και ρίχνει πάρα πολύ. Και χωρίς να φυσάει! Αντε να δω πως θα πάω γραφείο το πρωί....και ποιος σου ειπε οτι ειναι υποχρεωτικο να πας;
Ειπαμε χιονισε πολυ!!!!! -
-
-
30-40εκ. πλέον το χιόνι Ν.Ερυθραία σε πεζοδρόμια-αυλές. Η μ@Λ@κία είναι ότι ξαναπέρασε το μηχάνημα και καθάρισε τους δρόμους.
Επίσης, πριν λίγο πέρασε Τσερόκι με αλυσίδες και στα 4 λάστιχα... -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Είμαι Ν.Σμύρνη και γίνεται χαμός!!! Το έστρωσε σε μισή ώρα!
μου εσκασε το λαστιχο κ πηγα πλατεια κ γυρισα με τα ποδια...
απο την μια ακρη της πλατειας στην αλλη ειχα γινει κατασπρος.. κατα διαστηματα ριχνει πραγματικα παρα πολυ δυνατα..
παντως θελει προσοχη και στα πεζοδρομια, αλλιως η σαβουρα ειναι δεδομενη
μου εκανε εντυπωση, ολοι αυτοι οι γεροι και οι γριες που σκ@τα πανε;
εχουν ξεμωραθει τελειως;
εγω πηγα να πεσω 2-3 φορεςΝα σου πω. Δεν ειναι αυτοι οι ξεμωραμενοι, στο φιναλε αυτοι περπατανε στα χιονια καμια 50αρια χρονια πιο εμπειροι απο μας, σκεψου τωρα ποιοι ειναι οι ξεμωραμενοι
-
το μαρκοπουλο και η παιανια ειναι αποκλεισμενα
Μεγαλη κινητοποιηση ο κρατιμος μηχανισμος -
Ακομα και η Γλυφαδα που ειμαι εγω τραβαει ζορια, αν συνεχισει ετσι παμε για μεγαλο ρεκόρ..
-
Xaidari kai petroupoli xamossss
-
Εκλεισε το Βενιζέλος........
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Στάδιο Ειρήνης : Μπαρμπούτσαλα.
Περιμένουμε σαν τον Τζακ Ντάνιελς να στρώσει.....τιποταΚλάψε κλάψε, όλο και κάτι καταφέρνεις.Το στρώνει(στέγες - παρτέρια):inlove:
-
Nίκο είχες δίκιο............το δευτερο κύμα ήρθε. -2,4 στο Σχηματάρι τωρα ρίχνει αρκετό έως πολύ και οι δρόμοι ήδη πάγωσαν. (περνάει αυτοκίνητο με αλυσίδες και δεν αφηνει μαύρα ίχνη)..........το πρωι θα τα λέμε απο εδώ αποκλεισμένοι.......
-
Εδώ δεν υπάρχει δεύτερο κύμα......
Αύριο τα σχολεία του Νομού Βοιωτίας θα είναι κλειστά...διαταγή του Νομάρχη. -
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Nίκο είχες δίκιο............το δευτερο κύμα ήρθε. -2,4 στο Σχηματάρι τωρα ρίχνει αρκετό έως πολύ και οι δρόμοι ήδη πάγωσαν. (περνάει αυτοκίνητο με αλυσίδες και δεν αφηνει μαύρα ίχνη)..........το πρωι θα τα λέμε απο εδώ αποκλεισμένοι.......Μα μας έλεγαν όλη την ημέρα οτι το δεύτερο κύμα φεύγει όταν αρχίσει να νυχτώνει, ακολουθεί και τρίτο δηλαδή?
-
Για τους αποκλεισμένους υπομονή υπάρχει τρόπος να σταματήσει αμέσως ο χιονιάς και να καθαρίσουν οι δρόμοι στο πί και φί
Αυτός
-
Σταμάτησε να ρίχνει....φτού
Μετεωρολογικά