-
Πω πω αδερφε μου μια AMG!!!!!!
AMGάρα!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΘΑ ΒΓΩ ΜΕ ΤΟ ΣΑΝΤΑ ΦΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ @@ ΜΟΥ...ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΜε τα μωρά σπιτωμένα, να πάς
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΘΑ ΒΓΩ ΜΕ ΤΟ ΣΑΝΤΑ ΦΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ @@ ΜΟΥ...ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΜε αδεια χερια θα μεινουμε δλδ παλι?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΘΑ ΒΓΩ ΜΕ ΤΟ ΣΑΝΤΑ ΦΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ @@ ΜΟΥ...ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Με αδεια χερια θα μεινουμε δλδ παλι?
-
τώρα που χιονίζει θα βγω με τα energy και εσείς καθίστε μέσα και πάρτε τα @@ μου
-
Παιδιά να τα σκεπάζετε μη σας κρυώσουν.
-
καλα.....παλι καλα που εχω γκαραζ γιατι αμα βγειτε ολοι εσεις χωρις τα @@ σας την βαψαμε
-
Δεν γυρνάμε σιγά σιγά στο θέμα?
-
εδω πατρα δε χιονιζει ρε γμτ....τουλαχιστον ας βρεξει λιγο...το σταρλετ διψαει για λασπη...βρηκα και καινουρια διαδρομη!!!
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
εδω πατρα δε χιονιζει ρε γμτ....τουλαχιστον ας βρεξει λιγο...το σταρλετ διψαει για λασπη...βρηκα και καινουρια διαδρομη!!!Έμαθα ότι αν θες χιόνι ανεβαίνεις προς Άνω Καστρίτσι (πάνω από το Πανεπιστήμιο). Από κάποια στιγμή και μετά χρειάζεσαι αλυσίδες για να συνεχίσεις
-
Στη γειτονιά μου χιονίζει ακατάπαυστα από τις οκτώ το βράδυ. Έχω σκεπάσει τον ηλιακό στην ταράτσα, τα λουλούδια στο μπαλκόνι, έριξα και αφρό πολυουρεθάνης στα σημεία που έχει φθαρεί η μόνωση στις εκτεθειμένες σωληνώσεις και ελπίζω να μην παγώσει το νερό στο δίκτυο.
Αυτοκίνητα, δέντρα, ταράτσες είναι ολόλευκα. Όπως πάει, μέχρι το πρωί, βλέπω να το στρώνει. -
Μαρούσι, Kηφισιά, Ερυθραία και πιο βόρεια επίσης χιονίζει απ' το απόγευμα, στον κήπο μου έχει αυτή τη στιγμή κάπου 12-15 πόντους. Νωρίτερα είχαμε πάει βόλτα με το (νέο) S3 ενός φίλου μέχρι τα ραντάρ στην Πεντέλη, με χιονοκάλτσες μόνο εμπρός (είχαμε και για πίσω αλλά δε χρειάστηκαν). Ψηλά είχε πολύ αέρα και δεν είχε κάτσει το χιόνι ως τις 7:30 περίπου που φτάσαμε επάνω, με το βασικό πρόβλημα να είναι η ορατότητα. Στη συνέχεια είπα να βγάλω και το δικό μου για μια βόλτα και με την ευκαιρία να δω τι γίνεται μέχρι την Πεύκη, όπου μένει μια φίλη με ένα ωραίο τζάκι! Με την ευκαιρία δοκίμασα και τις Weisocks σε μερικές μικρές ανηφόρες (μέχρι ~15 μοίρες). Έχω δει και καλύτερες, αλλά μια χαρά τα πήγαν. Πήγα λίγο και προς Κεφαλάρι, Χαριλάου Τρικούπη όλοι πήγαιναν σαν σε παρέλαση, ούτε ο 1 στους 10 δεν είχε βάλει αλυσίδες ή χιονοκάλτσες. Ένας ταρίφας πάλευε να ξεκινήσει και τσουλούσε προς τα πίσω, μερικοί τα είχαν κλειδώσει και παρατήσει λοξά, έχοντας προφανώς τρομάξει από την έλλειψη πρόσφυσης και τα Hummer είχαν βγει σαν τα σαλιγκάρια στη βροχή (πέτυχα 2 μέσα σε μισό χλμ απόσταση). Να δούμε αύριο πώς θα είναι...
-
Στη βρωμο-Καλλιθεα εχει χιονι πανω στα αυτοκινητα,αλλα περαν αυτου τιποτε αλλο...
-
Ενω στη Λαμψακο (Ευβοια) ειμαστε κομπλε (που λενε και οι ντοπιοι). Οποτε σηκωθηκα, ξεχιονισα το 106 (γμτ πρεπει να φτιαξω καινουργια αυτοκολλητα με το ονομα παλι) και βοηθησα το δημο στο καθαρισμα των δρομων. Ε ρε λυσσα!!! Ολα αδεια (τωρα ξεμυτισε σιγα-σιγα ο κοσμος) οποτε το μπλοκε δουλεψε υπερωρια.
ΥΓ:Ακομα να παρω καμερα. Τουλαχιστον βαση στο ρολ μπαρ εχουμε...
-
Νοτια προαστια (Βουλα) χιονι αντε πανω σε κανα αμαξι και αντε σε κανα φυτο.
Οπως πολυ σωστα μου ειπς ενα φιλος, εγω χιονι μονο απο την τηλεοραση....την ανοιγω και λογο κακου σηματος στα νοτια θα δω χιονια
-
χαμός στο πάρκινγκ του mall. H μια έξοδος είχε κολλήσει και ψάχναμε την άλλη στο -3 για να βγούμε. Παρέλαση αυτοκινήτων που κάναμε γύρω γύρω!
Μόλις βγήκα με τα φαγωμένα φαρδιά γιοκοχάμα κόλλησα στην πρώτη ανηφορίτσα, δεν μπορούσα να βάλω τις αλυσίδες αφού πάγωσα τα χέρια μου, και ανέλαβαν τα τρια παιδιά από το πίσω Α4 που μου πέρασαν τις αλυσίδες σε χρονο dt Ίσως με συμπαθήσαν επειδή φώναξα στον έναν για να πάρει χαμπάρι μια 146 που παραλίγο να πέσει του γλυστρώντας χωρίς abs ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!
πάντως η η αριστερή μπήκε τελείως λάθος, κοπάναγε και τωρα πρέπει να πάμε να δούμε τί μπορεί να γίνει χωρίς να παγώσω αν είναι δυνατόν . -
[quote='ratanplan']Νοτια προαστια (Βουλα) χιονι αντε σε κανα φυτο.
quote]
εχεις χιονια πανω σου δηλαδη ?
-
Καλα πρεπει να εχεις χειροτερο χιουμορ και απο τον χρονομετρη μιλαμε
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλα πρεπει να εχεις χειροτερο χιουμορ και απο τον χρονομετρη μιλαμεΕγώ άλλο όνομα θα χρησιμοποιούσα, ενα πιο καινούριο φρούτο.
-
+ποστ
Χιονίζει!!! Άσπρη μέρα για τους προσθιοκίνητους...