Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    SYV H JEEP ? ΜΕΧΡΙ 40000 euro
    1. Home
    2. Εκτός Δρόμου
    3. SYV H JEEP ? ΜΕΧΡΙ 40000 euro
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 3 / 6
    Εκτός Δρόμου
    27
    107
    984
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • R
      random last edited by

Ο χρήστης webfox έγραψε:

...ολα τα αλλα ειναι σκουπιδοντενεκεδες που τα κανουν ολα μετρια...

Όπα ρε κουμπάρε...για κράτα και λίγο τα γκέμια από το άλογο που καβαλάς...
      Μπράβο στις απέραντες γνώσεις σου περί Offroad δυνατοτήτων στα SUV...αλλά τότε μάλλον οι παρακάτω φωτό πρέπει να είναι φωτοσοπιά, έτσι;

Φιλικά...
      Ένας ευτυχισμένος κάτοχος ενός ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟΥ Santa Fe...

δεν καταλαβαινω τι εννοεις απο τις φωτογραφιες? και γιατι το αμαξι ειναι μετριο? εγω δεν ειπα οτι ειναι το τερας του οφροουντ...σουβ ειναι..στις φωτο φαινεται το σανταφε με ασφαλτινα λαστιχα να περναει απο ποταμια και πετρες..ΚΑΙ Η ΚΑΓΙΕΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΣΚΟΥΡΑ..

και ποιος με βεβαιωνει οτι οι φωτογραφιες ειναι δικες σου???χμμμμ δωσε αποδειξεις..

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • S
        sirros last edited by

και κατι ακομα τα εμποδια που περναει το σαντα φε της φωτογραφιας τα περναει αερας και το fiorino μου

• P
          piato last edited by

Οποιος θελει να κανει το ΚΙΝΕΖΟ να μας το πει απο την αρχη να ξερουμε γιατι θα συζηταμε , για πλεξιμο , για ποδοσφαιρο η για πεντοβολα......

Αυτοκινητο χωρις αργο δεν κανει για πολλα-πολλα , πως να το κανουμε , ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ?????????????

• P
            piato last edited by

Για ποια σειρικα και π@π@.ες μου μιλατε....ο ανθρωπος μου ειπε οτι η πρωτη του συγκεκριμενου αυτοκινητου ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ και το αμαξι πηγαινε γρηγορα πανω στις ΠΕΤΡΕΣ.........Ελληνικα μιλαμε.........

Το πουλοβερ φτιαχτο αμάνικο.!!!!!!!!!!!

• C
              costana last edited by

Xωρις να ξερω πολλα πολλα απο off road εχω να πω τα εξης.1ον)Ειχα παει στα Δολιανα το σ/κ που περασε και με το passat που εχω και ειδα τον χριστο φανταρο.Το ιδιο και ενα δικος μου με tuscon και ενας αλλος με octavia 4x4.Oλοι μειναμε με 100 μετρα διαφορα.Φανταζομαι οτι αν δεν εχεις αργο οσο καλο 4χ4 και αν εχεις μαλλον μενεις.Το outlander εχει αργο?και επισης δεν καταλαβαινω γιατι αναφερουμε το mazda εκτος απο ενα πραγματικα γρηγορο suv.Kai επισης τοσο δυσκολο τους ηταν να βγαλουν το santa fe και με αργο οπως το sorento για να τους πατησει ολους πραγματικα.
              Θελω τελος να ρωτησω αν εχετε ακουσει κατι οτι θα αλλαξει το sorento του χρονου

• A
                aggelos30 last edited by

Παιδια κακα τα ψεματα το αργο ειναι αλλη φαση, και δε το αντικαθιστα ουτε το σειριακο ουτε η κοντη πρωτη που λενε οτι εχουν καποια suv.

• E
                  evolander last edited by

Μήπως το big foot είναι η καλύτερη λύση?

Ο άνθρωπος έγραψε πως το θέλει και για την πόλη, είπε πως έχει και 2 παιδιά και επίσης είπε πως το θέλει και για εκδρομές χιόνια κλπ, εγώ δεν είδα πουθενά να λέει πως θέλει να ανέβει στον Όλυμπο κατακόρυφα!!! ούτε να τραβά σκάφος σε γλίστρες, ούτε να γίνει μέλος κάποιας ομάδος διάσωσης.

Γι' αυτό πρότεινα ένα αυτοκίνητο suv και συγκεκριμένα το cx-7 που τα συνδυάζει όλα τα παραπάνω...

• R
                    random last edited by

Ο χρήστης evolander έγραψε:
                    Μήπως το big foot είναι η καλύτερη λύση?

Ο άνθρωπος έγραψε πως το θέλει και για την πόλη, είπε πως έχει και 2 παιδιά και επίσης είπε πως το θέλει και για εκδρομές χιόνια κλπ, εγώ δεν είδα πουθενά να λέει πως θέλει να ανέβει στον Όλυμπο κατακόρυφα!!! ούτε να τραβά σκάφος σε γλίστρες, ούτε να γίνει μέλος κάποιας ομάδος διάσωσης.

Γι' αυτό πρότεινα ένα αυτοκίνητο suv και συγκεκριμένα το cx-7 που τα συνδυάζει όλα τα παραπάνω...

πεστα φιλε μου..εμεις καναμε απλως προτασεις..απο οτι καταλαβα SUV δεν ηθελε ο κοστανα?Επισης αν θες καθαροαιμο τζιπ με κοντα διαφορικα κλπ παρε κατι αλλο..παντως να ξερεις οτι μονο με ενα καλο σετ λαστιχα για εκτος δρομου διαφορες θα φθασεις με οποιοδηποτε σουβ εκει που δεν θα το πιστευεις..
                    Κλασσικο παραδειγμα στο drive trophy του περιοδικου drive στην πελοποννησο το απλο και ταπεινο honda hrv 1.6 με χωματινα λαστιχα περασε απο διαδρομη οπου το τουαρεγκ εμεινε λογω ασφαλτινων ελαστικων..

Οσον αφορα την 1η του Σανταφε σε συνδυασμο με το κλειδωμα 50-50 και το πισω μπλοκε διαφορικο το καθιστουν ικανοτατο σε εκτος δρομου διαδρομες οχι ομως και για την κορυφη του Ολυμπου

Και κατι ακομη κ εγω πριν παρω σουβ ελεγα οτι θελω να το πηγαινω παντου....μολις βγηκα ομως εκτος δρομου και αρχισα να γρατζουναω το αμαξι που ειχα χρυσοπληρωσει αλλαξα γνωμη και τωρα βγαινω εκτος δρομου μονο αν χρειαστει και με προσοχη....

Για αγριες εκτος δρομου διαδρομες παρε κατι φτηνο μτχ να του αλλαξεις τα φωτα οπως ενα νιβα η ενα τζιμνυ..

Το να παρεις ενα ολοκαινουργιο καλογυαλισμενο και πανακριβο σουβ(40000ε για εμενα)στα κατσαβραχα just for fun δεν ειναι και οτι καλυτερο..εκτος αν εχεις τοσα χρηματα που μπορεις η να το φτιαχνεις η οταν διαλυσει να παρεις αλλο

• C
                      costana last edited by

φιλε random κατανοητη η απαντηση σου.Παντα μεσα απο το forum προσπαθουμε να βρουμε την καλυτερη value for money επιλογη και να ενημερωθουμε για πραγματα που δεν κατεχουμε.Αυτο που ρωταω ειναι αν υπαρχει ενα αμαξι suv που να εχει και low.Και μια τελευταια ερωτηση,η GLK που αναμενεται τον 10/08 στην diesel εκδοση και εχω διαβασει κοντα στα 40000 θα εχει τετοια χαραχτηριστικα,ξερει κανεις

• P
                        piato last edited by

Φιλε costana δεν με προσεχεις οταν σου εγραψα για το Grand Vitara Diesel, να μη τα ξαναγραφω , διαβασε προηγουμενο post ,εχει και αργα, εχει και ροπη,και οικονομικο σε καταναλωση σε τελη κυκλοφοριας μονο 164 ευρωπουλα , σε ασφαλιστρα και σχετικα ελαφρυ νομιζω 1600 κιλα περιπου αν δεν κανω λαθος .

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ , πιο πανω απο τα απλα suv , πιο κατω απο τα εντελως καθαροαιμα 4χ4 , παει σχεδον παντου , σερνει οτι θες,μεχρι 2.000 κιλα!!! με ωραια συμπεριφορα στην ασφαλτο,ικανοποιητικες επιδοσεις εκτος, και μετα απο τα λασπωματα του ριχνεις και ενα πλυσιματακι και βγαζει και την ομορφια του για την βραδυνη σου εξοδο!!!!!!
                        Τι αλλο να κανει!!!!!!!καφε δεν ψηνει παντως!!!!

• R
                          random last edited by

Ο χρήστης COSTANA έγραψε:
                          φιλε random κατανοητη η απαντηση σου.Παντα μεσα απο το forum προσπαθουμε να βρουμε την καλυτερη value for money επιλογη και να ενημερωθουμε για πραγματα που δεν κατεχουμε.Αυτο που ρωταω ειναι αν υπαρχει ενα αμαξι suv που να εχει και low.Και μια τελευταια ερωτηση,η GLK που αναμενεται τον 10/08 στην diesel εκδοση και εχω διαβασει κοντα στα 40000 θα εχει τετοια χαραχτηριστικα,ξερει κανεις

Δεν ξερω για αυτο που ρωτας αλλα θα σου δωσω μια συμβουλη και ακουσε με για τα σουβ..Η αγορα σουβ διαφερει πολυ απο την αγορα νορμαλ αμαξιου..κανε σε ολα τεστ ντραιβ πριν καταληξεις υποχρεωτικα..εγω προσωπικα το σανταφε που εχω το ειχα απορριψει αρχικα λογω εμφανισης..οταν τυχαια το εκανα τεστ ντραιβ και διαπιστωσα ποσο καλα κραταει στο δρομο και οτι δεν επηρρεαζεται απο πλευρικους ανεμους οπως το ραβ4, αυτος ηταν και ο λογος που το επελεξα...θελω να σου πω οτι οδηγικα με κερδισε περισσοτερο και λιγοτερο με την εμφανιση...υπαρχει το καταλληλο σουβ που ταιριαζει με τα γουστα σου και τις οδηγικες σου προτιμησεις ειτε οδηγας πιο πολυ εκτος η εντος...μην ξεχασεις αυτο που σου ειπα..τεστ ντραιβ σε ολα τα υποψηφια...

• W
                            webfox last edited by

Ο χρήστης Random έγραψε:

δεν καταλαβαινω τι εννοεις απο τις φωτογραφιες? και γιατι το αμαξι ειναι μετριο? εγω δεν ειπα οτι ειναι το τερας του οφροουντ...σουβ ειναι..στις φωτο φαινεται το σανταφε με ασφαλτινα λαστιχα να περναει απο ποταμια και πετρες..ΚΑΙ Η ΚΑΓΙΕΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΣΚΟΥΡΑ..

και ποιος με βεβαιωνει οτι οι φωτογραφιες ειναι δικες σου???χμμμμ δωσε αποδειξεις..

Ρε Ραντομ...τι σκ_ατά καπνίζεις ώρες ώρες; Με το μέρος σου είμαι βρε!!!
                            ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΕΜΕ...ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑ...
                            Εδώ για τον βελούδινο V6 του έκανα πέρα την Χ3 και μας την λες κιόλας; Ντροπή σου! 🙂

Φυσικά και οι φωτογραφίες ΔΕΝ είναι δικές μου (προσωπικά στο βουνό με κοιμήζουν οι 4 τροχοί, οπότε -όσο μπορώ ακόμα- προτιμώ τους 2).
                            Αλλά δεν μπορώ να ακούω αρλούμπες ότι επειδή δεν έχει αργά ένα όχημα, δεν μπορεί να πάει KAI Off Road...(βλέπε και http://www.santafeclub.gr/forum/viewforum.php?f=26 )

Στο κάτω κάτω το Santa και τα υπόλοιπα SUV της κατηγορίας του θα πάνε τους κατόχους τους στο 99% των επιθυμητών προορισμών τους (έρημες παραλίες το καλοκαίρι, οικογενειακές βόλτες στα χιόνια τον χειμώνα).
                            Για το υπόλοιπο 1% ας πάρουν όχημα με αργά.

ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ:
                            Από τις 100 απαντήσεις αποδεδειγμένα θα λάβετε 100 διαφορετικές προτιμήσεις! Αφού ότι γουστάρω εγώ είναι 'φόλα' για τον άλλο και αντίστροφα, είναι ποτέ δυνατόν να βγάλει κανείς σωστό συμπέρασμα;
                            Κάντε ένα Test Drive και αποφασίστε ΜΟΝΟΙ σας, γιατί τα λεφτά είναι ΔΙΚΑ σας!

Τι να λέμε και μείς οι μεγαλύτεροι που επί των εποχών μας πριν 20 και βάλε χρόνια ΔΕΝ υπήρχε αμάξι για Test Drive ούτε γι' αστείο!

Φιλικά από την Κρήτη
                            webfox

• P
                              piato last edited by

.............................

• P
                                piato last edited by

Μιλαμε παντα για το diesel , για μην ξεχνιομαστε................

• P
                                  pajerinho last edited by

Ο χρήστης Random έγραψε:
                                  Το να παρεις ενα ολοκαινουργιο καλογυαλισμενο και πανακριβο σουβ(40000ε για εμενα)στα κατσαβραχα just for fun δεν ειναι και οτι καλυτερο..εκτος αν εχεις τοσα χρηματα που μπορεις η να το φτιαχνεις η οταν διαλυσει να παρεις αλλο

Υπερβάλεις. Το να πηγαίνεις εκτός δρόμου δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι το αμάξι θα διαλύσει. Υπάρχουν πολλά 4κίνητα που οι ιδιοκτήτες τους τα πάνε σε δύσκολα εκτός δρόμου και μετά βγαίνουν στην άσφαλτο σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.
                                  Ένα καλοφτιαγμένο 4κίνητο δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από μία απαιτητική εκτός δρόμου διαδρομή, πόσο δε από μία απλή.
                                  Το Pinin με έχει πάει σε μέρη που κανένα SUV δεν μπορεί, έχει γράψει πολλά χωμάτινα χλμ, έχει φάει πολύ πέτρα, πολλά χτυπήματα από κάτω, έχει φάει και ένα πνίξιμο με τα νερά να φθάνουν μέχρι τα καθίσματα. Από ζημιές? Πρακτικά τίποτα. Μόνο μια φούσκα ημιαξωνίου έχω πληρώσει (κάπου πιάστηκε και σκίστηκε) και ένα ρουλεμάν που το κάλυψε η εγγύηση (χάλασε μετά το πνίξιμο).
                                  Από γρατσουνιές έχει αποκτήσει κάποιες από κλαδιά, αλλά είναι σίγουρα λιγότερες απ' αυτές που έχουν κάνει κάποια κ@λ@παιδα στην πόλη και κάποιοι που παρκάρουν απρόσεκτα.
                                  Γενικά δεν βλέπω κάποιο λόγο γιατί να μην το πάω εκτός και σας συμβουλεύω να κάνετε το ίδιο. Μην τα λυπάστε, τα 4κίνητα δεν είναι φτιαγμένα για την βιτρίνα, βγάλτε τα στο βουνό!!

• B
                                    bebes last edited by

Ο χρήστης COSTANA έγραψε:
                                    Xωρις να ξερω πολλα πολλα απο off road εχω να πω τα εξης.1ον)Ειχα παει στα Δολιανα το σ/κ που περασε και με το passat που εχω και ειδα τον χριστο φανταρο.Το ιδιο και ενα δικος μου με tuscon και ενας αλλος με octavia 4x4.Oλοι μειναμε με 100 μετρα διαφορα.Φανταζομαι οτι αν δεν εχεις αργο οσο καλο 4χ4 και αν εχεις μαλλον μενεις.Το outlander εχει αργο?και επισης δεν καταλαβαινω γιατι αναφερουμε το mazda εκτος απο ενα πραγματικα γρηγορο suv.Kai επισης τοσο δυσκολο τους ηταν να βγαλουν το santa fe και με αργο οπως το sorento για να τους πατησει ολους πραγματικα.
                                    Θελω τελος να ρωτησω αν εχετε ακουσει κατι οτι θα αλλαξει το sorento του χρονου

Να σου πώ κι εγώ δυο πράγματα

1. Το Santa Fe θεωρώ οτι είναι πολύ πιο ασφαλές και άνετο απο το Sorento στο δρόμο. Εκτός, έχει πλεονέκτημα το ΚΙΑ, αλλά σε αρκετα δύσκολα κομμάτια. ( Η αναφορά έγινε γιατί βλέπω οτι αναφέρεσαι συχνά στα δυο αυτα αυτοκίνητα)
                                    2. Αν δεν έχεις σκάφος να τραβήξεις και δεν έχεις και ανυσηχίες για σκληρό εκτός δρόμου δε νομίζω να σου χρειαστούν τα 'κοντά' και σίγουρα δε θα σου χρειαστούν στο χιόνι.
                                      Για οτι ανέφερες περί χιονιού, πιστεύω οτι τα 2 τετρακίνητα που ανέφερες φοράν αρκετά φαρδιά ασφάλτινα ελλαστικά τα οποία δεν είναι οτι κάλύτερο για το χιόνι. Στα χιονοδρομικά βλέπω όλο και περισσότερα 4χ4 με χειμερινά ελλαστικά, τα απλά έχουν πρόβλημα αν το χιόνι είναι σκληρό.

Όπως ανέφεραν και κάποιοι φίλοι πιο πάνω δοκίμασε τα όλα, τί φασαρία κάνουν στο ταξίδι, πμές λίγο σε κίνηση, χώροι κλπ και μην 'κολλάς' στα 'κοντα'. Καλώς ή κακώς εκτός απο το Vitara πρέπει να ανέβεις αρκετά για να έχεις και κοντά και χώρους και άνετο ταξίδι

Αυτά...

• C
                                      cx last edited by

Ως νέος κάτοχος του CX7 δεν θα το πρότεινα για σκληρό off-road. Για ήπια πράγματα (χωματόδρομοι ακόμη και τραχείς, βατές παραλίες, πατημένο χιόνι) είναι super. Στο δρόμο, βέβαια, περιττό να πω... ΑΣΤΕΡΙ !

Πιστεύω ότι ένα suv κάνει διαφορά για το που αποφασίζεις να πας. Το προηγούμενο αμάξι μου ήταν alfa romeo και ούτε που το σκεφτόμουν να το βάλω σε χωματόδρομο ή παραλία... οπότε στην Κρήτη (όπου μένω) έχανα πολλά μέρη που θα μπορούσα να πάω με ένα suv... Να πω, βέβαια, ότι με την κατάσταση των δρόμων στο Ηράκλειο, χαίρομαι ιδιαίτερα που πήρα suv... το προηγούμενο το είχα κοπανίσει σε λακούβες ουκ ολίγες φορές. Απ' όσο ξέρω, η κατάσταση σε πολλές άλλες πόλεις δεν είναι και πολύ καλύτερη.

Τώρα για σκληρό off-road, όχι CX7 όπως και τα περισσότερα suv νομίζω. Νομίζω ότι μια αξιοπρεπής ενδιάμεση κατάσταση είναι το subaru forester 2.0 με τις κοντές σχέσεις, που έχει και πολύ καλή ασφάλτινη συμπεριφορά.
                                      Σε κάθε περίπτωση, εκτιμώ ότι το σκληρό off-road απαιτεί ιδιαίτερες ικανότητες από την πλευρά του οδηγού όσο καλό ή μέτριο αυτοκίνητο και αν έχει. Τέτοιες ικανότητες αποκτώνται στην πράξη και σταδιακά και απαιτούν χρόνο.... γι' αυτό ας μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα επειδή αγοράσαμε ένα suv ή τζιπ, οσοδήποτε ικανά κι αν είναι.

• P
                                        piato last edited by

Τα λογια ειναι περιτα.........

1. Youtube Video

2. http://dailymotion.alice.it/video/x5s5r ... -jlxe-2006

3. Youtube Video

4. http://www.youtube.com/watch?v=Kc8pWVZC ... ed&search=

• P
                                          piato last edited by

Test drive και στην ασφαλτο!!!!!!!!

http://fr.youtube.com/watch?v=SS6iCy9Ht2w

• P
                                            piato last edited by

Να βαλω κι αλλα???

http://video.aol.com/video-detail/grand ... 2855837320

http://www.youtube.com/watch?v=gWMWqDdK ... re=related

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 3 / 6
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ