-
Δεν τον ξερω τον φινοκαλιωτη...αλαλ στο poco σκαω συχνα με φορμα
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δεν τον ξερω τον φινοκαλιωτη...αλαλ στο poco σκαω συχνα με φορμαΤον ex διαιτητη? έχει το μαγαζί απέναντι.
-
Απεναντι απο τα γκουντις ειναι οπως τα λες, αν κανεις τον κυκλο της πλατειας και παρεις τον δρομο που παει στο πλαισιο εινα ιμια καφετερια το poco a poco. Εκει εινα ιπολυ χαλαρουιτα τα πραγματα, σκανε και ψιλομυτογκομενες και κανας καγκουρας (μην ακουσω κανα πασχο να λεει οτι εγω ειμαι ενας απο αυτους ) αλλα νταξ ειναι πολυ ΖΝ η φαση, ρωτα και τον skye. Εγω εκει σκαω πολλες φορες με φορμα κλπΤο θέμα είναι μην σκάνε και τίποτε καλόπαιδα με ICE απέξω και μας ζαλίζουν τον έρωτα!
Δηλαδή , προτείνεται για καφέ το Poco a Poco;
Μένει να πείσω και την καλή μου να την δοκιμάσουμε, γιατί της έχω εμφυσήσει την...απέχθεια για το φαινόμενο είμαι ποζεράς-κάγκουρας ή γενικότερα μαλ@κας-που-θέλω-να-δείχνομαι-και-ήρθα-να-σας-ζαλίσω-τα-@@ και έχει κι αυτή κακή γνώμη για την Αργυρούπολη , μιας και πηγαίνουμε καμιά φορά για καμιά βρωμιά στα Goody's και τους βλέπει φόρα-παρτίδα... -
edit
-
Είναι τόσο τρομερό να πηγαίνεις για καφέ με φόρμα;;;
-
Καλα αυτο πως εγινε ρε? το ποστ που απαντησα να ειναι πριν απο το ποστ που σχολιασα?Είσαι γρήγορος. Πολύ γρήγορος.
οι περισσότεροι λαϊκατζήδες είναι οι ίδιοι παραγωγοί πάντως.
Δεν είναι. Φαντάζεσαι να ήσαν; Θα έπρεπε να καλλιεργούν έτσι ώστε τα δέντρα τους, πχ, να ωριμάζουν μια μικρή ποσότητα φρούτων μια - δυο μέρες την εβδομάδα.
Ο.Κ. ίσως έχω απλοϊκή σκέψη, αλλά είναι δυνατόν να μπορώ πχ εγώ ως αγοραστής να αγοράζω το χ μη-ελληνικό προϊον προς μία τιμή και το ελληνικό να έχει 50% πάνω?Μαλάκας είμαι να πάρω το Ελληνικό?
Μπορείς και παραμπορείς, αρκεί να ελέγχεις κ την ποιότητα κ να ξέρεις τι αγοράζεις. Το πρόβλημα είναι ότι αγοράζουμε τα κακής ποιότητας εισαγόμενα κ τα πληρώνουμε ακριβότερα.Βλέποντας την κατάτασταση γενικότερα:
Στενοχωριέμαι για τους 'σύντεκνους' και τους λοιπούς παραγωγούς γιατί πραγματικά υπάρχει σχεδόν μηδενικό κέρδος, αν βάλεις τα minimum έξοδα για λίγο λίπασμα και λίγο ραντίσματα κτλ.
Άρα; Προτιμάς το εισαγόμενο για να μη χάσεις 5 - 10 λεπτά κ μετά δίνεις 5 Ε για εισαγόμενο καφέ ή μπύρα;....Στο θέμα με την ΕΛΑΪΣ κτλ, τι εννοείς με το ότι τα περισσότερα τα βγάζει το σμ?Σωματειο?
Σούπερ μάρκετ. Δεν συμφωνείς;Και το απίστευτο?
Δώσαμε 5-6kg λάδι στα συμπεθέρια και παραπονέθηκαν ότι είναι πολύ δυνατό σε γεύση και δεν τους άρεσε. Το ίδιο και για τα πορτοκάλια μας τα οποία είναι και οικολογικά και χωρίς κουκούτσια.
Άμα δεν έχει λίγο δηλητήριο φαίνεται, δε λέει...
Όπως κ ο χυμός της κόρης του kantoniou. Αυτό σου έγραψα κι εγώ: Όλα στο βωμό της 'ίδιας γεύσης' -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
High fidellity συμφωνω απολυτα σε οσα λες για τις γυφτοκαφετεριες στην γλυφαδα, πολυ ποζερια ρε φιλε.
Εσύ Αργυρούπολη δεν συχνάζεις;
Θέλεις ν'ακούσεις την γνώμη μου και για τις καφετέριες της Αργυρούπολης, ή μπορείς να την φανταστείς;+1
Το Bulls Eye εγινε σκατα
Το Crystal το ιδιο
Μονο το Poco Poco ειναι νορμαλ προς το παρων -
... να ειστε καλα ... το γ@μησατε το θεμα.
YG ...εαν επεμβει mod για split .ας σβησει και αυτο το σχολιο μου
-
Καποιος μοδιστρος να το κανει split, γιατι το πιδηξαμε το θεμα
-
ililias
θα με πεις βλάκα, αλλά δεν το έπιασα με την πρώτη αυτό:
Όπως κ ο χυμός της κόρης του kantoniou. Αυτό σου έγραψα κι εγώ: Όλα στο βωμό της 'ίδιας γεύσης'Όσο για την ακρίβεια κακής ποιότητας προϊόντων, θα συμφωνήσω απόλυτα.
Ρε συ, δεν ξέρω αν έτυχε αλλά 7 'λαϊκατζήδες' που ξέρω (έχουμε λαϊκή στο δρόμο μου γαμώ την τύχη μου ), όλοι τους είναι παραγωγοί σύμφωνα με τα λεγόμενά τους.Γιατί να μου πουν ψέματα άλλωστε, όταν έχουμε φιλικές σχέσεις και με προσέχουν και με το παραπάνω όταν πάω να αγοράσω κάτι (που δεν πάω, αλλά 1 στις 100 κάποια στιγμή τελειώνουν και τα δικά μας προϊόντα)?
Δηλαδή δεν πιστεύω ότι είναι θέμα κοροϊδίας για να αγοράσω από αυτούς.Αν περίμεναν εμένα για να ζήσουν που αγοράζω από αυτούς 1 φορά το χρόνο αξίας πέρίπου 10€, θα ήταν φυλακή τώρα ή στα παγκάκια να ζητιανεύουν.ΣΜ=Σούπερ Μάρκετ...
Παίζει πολύ κλεψιά εκεί...άσε...τυχαίνει να γνωρίζω από πρώτο χέρι...
Το απίστευτο που πρόσεξα προχθες σε σούπερμάρκετ ίδιας αλυσίδας στην Πάτρα με απόσταση σχετικά μικρή μεταξύ τους:
Το ίδιο προϊόν το ένα σούπερμάρκετ (που τυχαίνει να είναι δίπλα στο σπίτι μου) το πουλάει 1,7€ και το άλλο που είναι λίγο πιο μακρυά το έχει 1,5€
Κάποια μέρα είχα όρεξη και το επισήμανα στον διευθυντή του καταστήματος που το έχει πιο ακριβά και η απάντηση?'φίλε μου, το προϊόν τόσο πουλιέται.Αν κάποιος έκανε λάθος στο άλλο κατάταστημα και το χρεώνουν λιγότερο από λάθος, δε φταίω εγώ.ευχαριστώ που μου το είπες, να τους πάρω τηλέφωνο να τους ενημερώσω'.Προφανώς ακόμα και μετά από 1 μήνα οι τιμές και των 2 σούπερμάρκετ παραμένουν οι ίδιες (1,5 και 1,7€).
Σκέφτομαι να πάω κάποια στιγμή (μετά την εξεταστική) στο κατάστημα που το έχει πιο φτηνά, να δω τι δικαιολογία θα σκαρφιστεί να μου πει. -
Αν κάποιος πουλάει πατάτες, κρεμύδια ή πορτοκάλια όλο το χρόνο, μόνο παραγωγός δεν είναι. Εκτός αν βγάζει 1000 τόνους την περίοδο παραγωγής και τους πηγαίνει με δικά του έξοδα αποθήκευσης σε ψυγεία.
-
Κοιτας σε τι συσκευασιες μεταφερει το εμπορευμα του.
-
manosk
Σωστή σκέψη αυτή.BILL33
Τελάρα ξύλινα είναι νομίζω -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν κάποιος πουλάει πατάτες, κρεμύδια ή πορτοκάλια όλο το χρόνο, μόνο παραγωγός δεν είναι. Εκτός αν βγάζει 1000 τόνους την περίοδο παραγωγής και τους πηγαίνει με δικά του έξοδα αποθήκευσης σε ψυγεία.Οι πατάτες δεν χρειάζονται ψυγεία και οι παραγωγοί πατάτες βγάζουν ΠΟΛΛΟΥΣ τόνους , όχι βέβαια 1000!
-
Μηνιαίο εισόδημα: 2008
Ααακριβώς!
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ililias
θα με πεις βλάκα, αλλά δεν το έπιασα με την πρώτη αυτό:
Όπως κ ο χυμός της κόρης του kantoniou. Αυτό σου έγραψα κι εγώ: Όλα στο βωμό της 'ίδιας γεύσης'Η μικρή ζήτησε στη μητέρα της 'μια πορτοκαλάδα κι ένα κανονικό χυμό'. Η πορτοκαλάδα ήταν από πορτοκάλια που έστυβε η Κα Αντωνίου και ο κανονικός χυμός ... η αμίτα.
Πρόκειται για βιομηχανικά προϊόντα, είτε μιλάμε για χυμούς είτε για λάδι. Παράγονται με συγκεκριμένους τρόπους, έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές και (πάντα) την ίδια γεύση, κάτι που στη φύση δεν ισχύει ούτε για τα πορτοκάλια της μιας, συγκεκριμένης πορτοκαλιάς, ποσο μάλλον για προϊόντα σαν το κρασί κ το λάδι.
Το 'Ίδια γεύση' ήταν διαφημιστικό σλόγκαν (νομίζω μπύρας) κάποτε. Προβάλλετο στην tv σαν κάτι καλό.Αν κάποιος πουλάει πατάτες, κρεμύδια ή πορτοκάλια όλο το χρόνο, μόνο παραγωγός δεν είναι. Εκτός αν βγάζει 1000 τόνους την περίοδο παραγωγής και τους πηγαίνει με δικά του έξοδα αποθήκευσης σε ψυγεία.
Οι πατάτες δεν χρειάζονται ψυγεία και οι παραγωγοί πατάτες βγάζουν ΠΟΛΛΟΥΣ τόνους , όχι βέβαια 1000!
Οι πατάτες θέλουν ψυγείο. Και οι παραγωγοί τις πουλάνε αμέσως, χρειάζονται τα χρήματα για να εξοφλήσουν το κόστος της παραγωγής. Μπορεί ένας λαϊκατζής να έχει μια μικρή παραγωγή, αλλά δεν μπορεί να πουλάει το ίδιο προϊόν όλο το χρόνο και να είναι παραγωγής του. Και δε λέω ότι είναι κακό αυτό, μπορεί να σε προσέχει κ να σου δίνει μόνο καλά προϊόντα που αγοράζει από άλλους.
Επί του θέματος, πρόβλεψη δική μου:
Το μηνιαίο εισόδημά μας θα συνεχίσει να ανεβαίνει και η μηνιαία αγοραστική μας δύναμη θα συνεχίσει να κατεβαίνει. Η γη θα είναι όλο και ακριβότερη και θ' αλλάζει χέρια, τα καλά κομμάτια θα συνεχίσουν να τα παίρνουν ξένες, μεγάλες εταιρίες κι εμείς θα συνεχίσουμε να ψωνίζουμε εισαγόμενα προϊόντα από καταστήματα ξένων συμφερόντων και να αλληλοκατηγορούμαστε για το ποιός φταίει. Και θα κολυμπάμε μόνο στα πάρκα με τις νεροτσουλήθρες - η πρόσβαση στη θάλασσα θα είναι ακριβότερη. Και μια φορά το χρόνο θα κάνουμε δυο μέρες γκλαμουράτες διακοπές, έτσι για να θυμίζουμε στους άλλους 'ποιοί είμαστε εμείς'. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Επί του θέματος, πρόβλεψη δική μου:
Το μηνιαίο εισόδημά μας θα συνεχίσει να ανεβαίνει και η μηνιαία αγοραστική μας δύναμη θα συνεχίσει να κατεβαίνει. Η γη θα είναι όλο και ακριβότερη και θ' αλλάζει χέρια, τα καλά κομμάτια θα συνεχίσουν να τα παίρνουν ξένες, μεγάλες εταιρίες κι εμείς θα συνεχίσουμε να ψωνίζουμε εισαγόμενα προϊόντα από καταστήματα ξένων συμφερόντων και να αλληλοκατηγορούμαστε για το ποιός φταίει. Και θα κολυμπάμε μόνο στα πάρκα με τις νεροτσουλήθρες - η πρόσβαση στη θάλασσα θα είναι ακριβότερη. Και μια φορά το χρόνο θα κάνουμε δυο μέρες γκλαμουράτες διακοπές, έτσι για να θυμίζουμε στους άλλους 'ποιοί είμαστε εμείς'.Παω να παρω ξηραφακια.....
Δεν θα κατσω να ζησω μεχρι να τα δω αυτα -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Παω να παρω ξηραφακια.....
Δεν θα κατσω να ζησω μεχρι να τα δω αυταemo και συ?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Παω να παρω ξηραφακια.....
Δεν θα κατσω να ζησω μεχρι να τα δω αυταemo και συ?
Οχι στοkid... τα ΕΜΟ ξερουν οτι θα καταστραφει ο κοσμος και θελουν να το δουν -κρινοντας απο τα χτενησματα τους...θελουν να ρηξουν μια ματια - εγω δεν θα κατσω να το δω!
-
ililias η αγοραστικη δυναμη θα πεφτει συμφωνω...το αν θα αυξανετε ο μισθος και ποσο αμφιβαλω....εκτος αν λεμε για κατι αυξησεις 3% κλπ οποτε ενταξει
Μηνιαίο εισόδημα: 2008