-
Δεν αναφερομαι στην τοτε εκπτωση της ford.Μιλαω για επιπλεον 3000ε.
Παντως ηθελε και παζαρεμα.Και καλα σου εκαναν την χαρη να σου κοψουν αλλα 1200ε.Επαιρνα τηλ αλλες αντιπροσωπειες και στο τελος πηγα στην πρωτη και τους ειπα οτι ο ταδε αντιπροσωπος μου δινει ακριβως το ιδιο (ταξινομημανο) με τοσα.Με πηραν μετα απο λιγο τηλεφωνο και πηρα το αμαξι.
Το καλο ειναι οτι το παιρνεις φθηνοτερα,το παιρνεις ΑΜΜΕΣΩΣ (χωρις παραγγελιες και ταλαιπωρια) και ειναι και πραγματικα καινουργιο αμαξι με 0 χλμ (τουλαχιστον σε εμενα ηταν).
Τα μειον ειναι οτι χανεις τους μηνες της ταξινομησης απο την εγγυηση και οτι στα χαρτα του αμαξιου φαινεσαι σαν 2ος χρηστης.Επισης δεν θα μπορεις να κανεις σημαντικες αλλαγες στον εξοπλισμο αφου το αμαξι ειναι ηδη ετοιμο.
Τωρα κιολας που αλλαξε το focus, φανταζομαι τα ταξινομημενα που τους εχουν μεινει θα τα δινουν πολυ χαμηλα.Η φανταστειτε ενα καινουργιο mondeo 1.6 trend με 19000ε και το κλειδι στο χερι σε 3 μερες.... -
Δλδ ρε συ το τρεντ το φοκους ποσο εχει φτασει? 15κ που εδωσες + 3000 η εκτπωση λογο ταξινομησης 18.000....η φορντ δεν κανει δικη της εκπτωση αυτη την περιοδο? Απο την FMH μιλάω οχι απο τους ντιλερ.
-
Σε καθε περιοδο εκανε εκπτωση η ford.Απλα τοτε εκοβε ακομα ενα χιλιαρικο περιπου.
-
Ακουγετε η φιμη οτι η Ford Europe απο το τελος του 2008 θα υποστηριζει -σερβις και εγγυεισεις- τα μοντελα της Ford USA.... Και τοι πλεον μαζι με τα Mondeo κ Focus στις εκθεσεις θα υπαρχουν Taurus, Fusion και Mustang....
Ξερει κανεις τιποτα παραπανω;;;Το Mustang θελω:)
-
-
-
-
RED the best
-
ομορφο...
-
Έχει μεγαλώσει σε διαστάσεις απο το τωρινό μοντέλο;
-
Ναι.....
-
Θυμάται κανείς πόσο έκανε καινούριο το Focus RS;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θυμάται κανείς πόσο έκανε καινούριο το Focus RS;Το προηγούμενο; 35Κ, νομίζω
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Θυμάται κανείς πόσο έκανε καινούριο το Focus RS;
Το προηγούμενο; 35Κ, νομίζω
πολλα λες νομιζω.. ηταν κοντα στη βασικη εκδοση του λεον κουπρα νομιζω...
-
ή 33 ή 35
-
35 είχε.
Και 26 το ST.
-
ρε παιδια υπαρχουν προγραμματα βελτιωσης του Vct 1.6/115 στην χωρα μας?
-
για TiVCT μιλας μαλλον.
-
Ο χρήστης vadergr έγραψε:
ρε παιδια υπαρχουν προγραμματα βελτιωσης του Vct 1.6/115 στην χωρα μας?Ψάξε στο clubford.gr όλο και κάτι θα βρεις
-
Παιδια καλησπερα...ενας συναδελφος στην δουλεια μου δινει το maverick του,μοντελο 2003,full extra με δερματινο σαλονι κλπ,με 40000κμ,σε τιμη 14000,που την θεωρω καλη...εχετε την ιδια γνωμη για την τιμη?το αυτοκινητο δειχνει σε καλη κατασταση πριν του κανω εναν ελεγχο....και γενικα θελω να μου πειτε την γνωμη σας για το maverick...
FORD FORUM