-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Και τι σημασία έχει τι από τα 2 έχει?
Πρακτικά είτε το ένα είτε το άλλο έχει, εσένα ως αγοραστή σε νοιάζει να έχει απόδοση (ως κινητήρας) και να είναι αξιόπιστος...Φαντάζομαι ρωτάει επειδή ο ιμάντας θέλει αντικατάσταση μετά από κάποια χιλιόμετρα, η οποία κοστίζει πολύ επειδή πρέπει να κατέβει όλος ο κινητήρας. Ενώ η αλυσίδα (καδένα) δε χρειάζεται...
Oι κινητήρες TSi έχουν ιμάντα χρονισμού ή καδένα?
Ξέρω ότι οι FSI κινητήρες έχουν καδένα και όχι ιμάντα. Πολύ πιθανόν αυτό να ισχύει και για τους υπερτροφοδοτούμενους (TSI)
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Καλά κατάλαβες ... μέχρι ένα σημείο ...
Δεν αναζητώ αυτοκίνητο που να έχει 4 ρόδες, 3πόρτες και καδένα, 'οπωσδήποτε', αλλά θα ήθελα να ξέρω τι έχει, απο την στιγμή που είναι ένα βασικό εξάρτημα που επηρεάζει και πολύ μάλιστα το κόστος συντήρησης.Καλά, δεν είναι και κανένα τρελό έξοδο.Όχι ότι τα 300€ που θα χρειαστείς μόνο για τους ιμάντες δεν είναι σημαντικά μεγάλο ποσό, όμως οι ιμάντες θέλουν αλλαγή κάθε 60.000km. Τουλάχιστον στο δικό μου αμάξι (golf IV) τόσο είναι το διάστημα.Υποθέτω (ίσως και εσφαλμένα) ότι μετά από 9 χρόνια, το διάστημα, όπου οι ιμάντες θα πάνε προς αντικατάσταση, θα αυξήθηκε.
-
[quote='C0$w0rth']Ακριβή....320
-
Αξίζει;
Ή αν πάθει κάτι το τουτουτ, θα μας αρχίσουνε στα 'ναι αυτό δεν ήταν στην εγγύση' και δεν συμμαζεύεται... -
η εγγυηση ειναι εργοστασιακη και καλυπτει τα παντα.
-
Επιδόσεις των βενζινοκίνητων εκδόσεων του Tiguan:
(πηγή: worldcarfans.com)
1.4 TSI
Χαρακτηριστικά: Ισχύς 150HP, Ροπή 240Nm
Επιδόσεις: 0-100 9.3sec, τελική 192km/h
Κατανάλωση (μέση): 8.4lt/100km2.0 TSI
Χαρακτηριστικά: Ισχύς 170HP, Ροπή 280Nm
Επιδόσεις: 0-100 8.2sec, τελική 200km/h
Κατανάλωση (μέση): 9.1lt/100km2.0 TSI
Χαρακτηριστικά: Ισχύς 200HP, Ροπή 280Nm
Επιδόσεις: 0-100 7.6sec, τελική 211km/h
Κατανάλωση (μέση): 9.1lt/100kmΚαθόλου άσχημα μπορώ να πω... Ελπίζω μόνο να μην τα χτυπήσει πολύ τα δίλιτρα η αντιπροσωπεία...!
(Η ροπή και η μέση κατανάλωση των δύο δίλιτρων είναι ίδιες...!)
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
η εγγυηση ειναι εργοστασιακη και καλυπτει τα παντα.Και για πόσο καιρό ζητάνε αυτό το ποσό;
-
+2 χρονια.
-
Ειδα σημερα το Escape...
Πολυ περιεργος μου φανηκε ο προφυλακτηρας...Φαινεται 'ξενος ' προς το αυτοκινητο. -
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
Σχετικά με το rcd510, 8 ηχεία έχει και το RCD300 της βασικής. Το παραπάνω που προσφέρει είναι η εγχρωμη TFT οθόνη αφής, και το cd-changer. Νομίζω ότι αξίζει και μόνο για την οθόνη που ομορφαίνει όλο το ταμπλό.Αν δεν κάνω λάθος, εξωτερικά (εμφανισιακά) η διαφορά του RCD510 από το RNS510 είναι ότι το δεύτερο έχει το κουμπάκι του Navigator. Δηλαδή η οθόνη τους είναι ίδια.
Ξέρει κανείς εάν το RCD510 (που χρεώνεται νομίζω γύρω στα 270 ευρώ επιπλέων) έχει και card reader?...
Νομίζω σε αυτή την φωτογραφία:
http://www.km77.com/00/volkswagen/tiguan/gra/105.asp
φαίνεται να έχει (έχει και μια μπλε καρτούλα επάνω, εάν είναι το RCD510).
Μπορεί κανείς να μας διαφωτίσει...?
-
Ο χρήστης vanorton έγραψε:
Σχετικά με το rcd510, 8 ηχεία έχει και το RCD300 της βασικής. Το παραπάνω που προσφέρει είναι η εγχρωμη TFT οθόνη αφής, και το cd-changer. Νομίζω ότι αξίζει και μόνο για την οθόνη που ομορφαίνει όλο το ταμπλό.
Αν δεν κάνω λάθος, εξωτερικά (εμφανισιακά) η διαφορά του RCD510 από το RNS510 είναι ότι το δεύτερο έχει το κουμπάκι του Navigator. Δηλαδή η οθόνη τους είναι ίδια.
Ξέρει κανείς εάν το RCD510 (που χρεώνεται νομίζω γύρω στα 270 ευρώ επιπλέων) έχει και card reader?...
Νομίζω σε αυτή την φωτογραφία:
http://www.km77.com/00/volkswagen/tiguan/gra/105.asp
φαίνεται να έχει (έχει και μια μπλε καρτούλα επάνω, εάν είναι το RCD510).
Μπορεί κανείς να μας διαφωτίσει...?
Ναι έχει και card reader για SD και επίσης σε σχέση με το RCD300 υποστηρίζει και αρχεία WΜΑ (εκτός από ΜΡ3).
Η διαφορά της οθόνης με το RNS510 εμφανισιακά είναι μόνο το κουμπάκι όπως λες. Τωρα αν είναι ίδια ακριβώς σε χαρακτηριστικά (ανάλυση, βάθος χρώματος κλπ) δεν ξέρω. Θεωρώ πιθανόν η οθόνη του RNS να εχει καλύτερα χαρακτηριστικά λόγω του ότι παίζει και dvd - χάρτες κλπ.
Δες κι αυτό το video που δείχνει πώς ακριβώς λειτουργεί.
Youtube Video -
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
Ναι έχει και card reader για SD και επίσης σε σχέση με το RCD300 υποστηρίζει και αρχεία WΜΑ (εκτός από ΜΡ3).
Η διαφορά της οθόνης με το RNS510 εμφανισιακά είναι μόνο το κουμπάκι όπως λες. Τωρα αν είναι ίδια ακριβώς σε χαρακτηριστικά (ανάλυση, βάθος χρώματος κλπ) δεν ξέρω. Θεωρώ πιθανόν η οθόνη του RNS να εχει καλύτερα χαρακτηριστικά λόγω του ότι παίζει και dvd - χάρτες κλπ.
Δες κι αυτό το video που δείχνει πώς ακριβώς λειτουργεί.
Youtube VideoThanks!
Το είχα δει το videaki... (το 'χω ξεκοκκαλίσει το youtube σε ό,τι αφορά κάποια SUV που μ' ενδιαφέρουν...! )
Πόσο χρεώνεται ακριβώς...?
-
Ο χρήστης vanorton έγραψε:
Πόσο χρεώνεται ακριβώς...?
264€
-
Υπαρχει αυτόματη έκδοση?
Γνωρίζετε τιμή? -
Ο χρήστης evanpap333 έγραψε:
Υπαρχει αυτόματη έκδοση?
Γνωρίζετε τιμή?Αυτόματη έκδοση μόνο στο diesel προς το παρόν. Το 1.4TSI δε βγαίνει αυτόματο. Για αυτόματο βενζινοκίνητο θα πρέπει να περιμένεις τα δίλιτρα με τους 170 και 200 ίππους, τα οποία (λένε οι πωλητές) θα έρθουν μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους.
-
Ρε παιδιά επειδή δε γνωρίζω πως λειτουργεί το ηλεκτρικό χειρόφρενο που χρησιμοποιείται όλο και σε περισσότερα αυτοκίνητα, μπορείτε να μου πειτε πως λειτουργεί? Και όταν πχ έχει πέσει η μπαταρία και δεν υπάρχει ρεύμα μετά από μία ακινησία πχ ενός μηνός, τι γίνεται εάν είχες ενεργοποιήσει το χειρόφρενο? Λύνει και μηχανικά, δένει και μηχανικά χωρίς ρεύμα στην μπαταρία? Σόρρυ αν σας φανούν χαζές οι ερωτήσεις αλλά με τρομάζουν κάπως αυτά τα ηλεκτρικά τερτίπια....
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Ρε παιδιά επειδή δε γνωρίζω πως λειτουργεί το ηλεκτρικό χειρόφρενο που χρησιμοποιείται όλο και σε περισσότερα αυτοκίνητα, μπορείτε να μου πειτε πως λειτουργεί? Και όταν πχ έχει πέσει η μπαταρία και δεν υπάρχει ρεύμα μετά από μία ακινησία πχ ενός μηνός, τι γίνεται εάν είχες ενεργοποιήσει το χειρόφρενο? Λύνει και μηχανικά, δένει και μηχανικά χωρίς ρεύμα στην μπαταρία? Σόρρυ αν σας φανούν χαζές οι ερωτήσεις αλλά με τρομάζουν κάπως αυτά τα ηλεκτρικά τερτίπια....Την ιδια ερωτηση εκανα στον πωλητη με τον οποιο εκανα test drive και η απαντηση του ειναι οτι το χειροφρενο εχει δικη του παροχη που δεν εξαρταται απο την μπαταρια, δηλαδη και αν πεσει η κανονικη μπαταρια, το χειροφρενο θα δουλεψει....Εχω τις επιφυλαξεις μου αλλα αυτη ηταν η απαντηση...
-
Να συνεχίσω τις περίεργες ερωτήσεις????????
Ποσο πιθανό είναι να ενεργοποιηθει κατα λάθος εν κινήσει αφου είναι ένα κουμπάκι και μόνο και ο διάολος έχει πολλά ποδάρια!!!!!!!
Επίσης πιάνει τέρμα με την μια ή προοδευτικά? -
Δεν πιανει προοδευτικα. Αν σ'ενδιαφερει αυτο για δυσκολες κατηφορες με χιονι κλπ υπαρχει το συστημα hill descent που ενεργοποιειται με το πατημα του off-road
-
Ο χρήστης gtegos έγραψε:
Ρε παιδιά επειδή δε γνωρίζω πως λειτουργεί το ηλεκτρικό χειρόφρενο που χρησιμοποιείται όλο και σε περισσότερα αυτοκίνητα, μπορείτε να μου πειτε πως λειτουργεί? Και όταν πχ έχει πέσει η μπαταρία και δεν υπάρχει ρεύμα μετά από μία ακινησία πχ ενός μηνός, τι γίνεται εάν είχες ενεργοποιήσει το χειρόφρενο? Λύνει και μηχανικά, δένει και μηχανικά χωρίς ρεύμα στην μπαταρία? Σόρρυ αν σας φανούν χαζές οι ερωτήσεις αλλά με τρομάζουν κάπως αυτά τα ηλεκτρικά τερτίπια....
Την ιδια ερωτηση εκανα στον πωλητη με τον οποιο εκανα test drive και η απαντηση του ειναι οτι το χειροφρενο εχει δικη του παροχη που δεν εξαρταται απο την μπαταρια, δηλαδη και αν πεσει η κανονικη μπαταρια, το χειροφρενο θα δουλεψει....Εχω τις επιφυλαξεις μου αλλα αυτη ηταν η απαντηση...
ωραία έχει δική του παροχή
απο που? 2η μπαταρία? έχει κανένα φωτ/κο πάνελ? απο ΔΕΗ?
VW Tiguan 2007