-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
γιατι να πάρει R27?
Γιατί δεν είναι λες και βγήκε από το γκαράζ του Πάσχου..
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
γιατι να πάρει R27?Γιατί σκέφτομαι να πάρω ενα Clio 1.2 να το κάνω R27 μετατροπή και άρα χρειάζομαι το τροπέτο
Από την άλλη μια Corolla με 250000000 χλμ είναι αυτό που θα του ταιριάξει καλύτερα -
Νομίζω ότι στην σειρά για τα τροπέτα από R27 προηγείται ο ντιριντίνος..
-
Μιλάμε για τα δικά σου τροπέτα...Το παλικάρι το λένε Θοδωρή ( πολύ καλό παιδί αλλά κουλό ( νταξ λίγο λιγότερο ) όσο και εσύ ) και εδώ προηγούμαι εγώ.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μιλάμε για τα δικά σου τροπέτα...Το παλικάρι τον λένε Θοδωρή ( πολύ καλό παιδί αλλά κουλό ( νταξ λίγο λιγότερο ) όσο και εσύ ) και εδώ προηγούμαι εγώ.Ακόμα δεν τον είδαμε...κουλό τον βγάλαμε.
ΥΓ:Και σόνι και ντε να το τρακάρει με τον κώλο για να βγει το τροπέτο άθιχτο...Μία 'άθιχτο τροπέτο στο 4'...'έφτασε!!!'
-
Οχι Φίλιπς αλλά λέμε τώρα κουβέντα να γίνεται. Το παιδί το ξέρω κι εγώ είναι φιλαράκι
-
Εφόσον είναι ομοιοπαθής( ) ,ας πάρει όποιο αμάξι θέλει αρκεί να έχει μέρος να το παρκάρει και χρήματα για να το συντηρεί.
Απο τα αυτοκίνητα παραπάνω,θα έπαιρνα μάλλον το Mini Cooper S εφόσον οι γονείς μου πλήρωναν τα service του (πανάκριβα).
Σαν δεύτερη επιλογή,το Corsa OPC. -
Λοιπόν, αφού το παιδί είναι σοβαρό και δεν μένει με τους γονείς του, μτχ miata mk1 1600.
(Έχει και 'περισσότερο χώρο για τα πόδια' -με την κουκούλα ανοιχτή)
-
Coyot γιατί mk1 1600 και όχι όχι mk3 δίλιτρο?
-
θυμαμαι εγω τι μαλακιες εκανα στα 20 μου και τωρα λεω στον εαυτο μου και σε οσους με ηξεραν οτι βοηθησε και ο θεος.
Πηγαινα σε στενοτατο δρομο στην Πατρα (Γ.Ρουφου για οσους ξερουν) με αμαξι 100 ιππων με 120 χιλιομετρα... και σε ενα σαμαρακι μια φορα το αμαξι βρεθηκε στον αερα.
Ολα αυτα κρυφα απο τους γονεις μου
Αν ειχα 200 αλογα τοτε μαλλον θα πηγαινα με 160 στον ιδιο δρομο..
Δεν θυμαμαι κανεναν συμμαθητη μου αργοτερα να οδηγουσε συνετεστερα.Ας του παρουν οτι θελει ο μπαμπας του και η μαμα του. Πολυ τον αγαπουν να του πεις του φιλου σου
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Πηγαινα σε στενοτατο δρομο στην Πατρα (Γ.Ρουφου για οσους ξερουν) με αμαξι 100 ιππων με 120 χιλιομετρα...
Συγχαρητηρια!
Το αποτελεσμα ομως το ιδο δεν θα ηταν?
Οτι τελικα ''την γλυτωσες''??
Και με 300 θα μπορουσες να πας..απλα ησουν τυχερος!(αν δεν το καταλαβες ακομα )Δεν εχει να κανει με την ταχυτητα!Ξερεις καποιοι εχουν αρκετα παραπανω μυαλο απο εμας και τους φιλους μας, ακομα και σε μικρη ηλικια!
Μην κρινεις εξ' ιδιων τα αλλοτρια!Ας του παρουν οτι θελει ο μπαμπας του και η μαμα του. Πολυ τον αγαπουν να του πεις του φιλου σου
Δηλαδη εσενα σε αγαπουσαν περισσοτερο που σου πηραν αμαξι 100 ιππων?
Στους ποσους ιππους και κατω αγαπαει ενας γονιος το παιδι του?
Εσυ στο παιδι σου αγορασε 1 πονυ να το καβαλαει καθε πρωι να πηγαινει στο πανεπιστημιο!
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Λοιπόν, αφού το παιδί είναι σοβαρό και δεν μένει με τους γονείς του, μτχ miata mk1 1600.(Έχει και 'περισσότερο χώρο για τα πόδια' -με την κουκούλα ανοιχτή)
μη χαιρεσαι, ουτε ο δε γαμαει εκει μεσα (ουτε με ανοιχτη κουκουλα)
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Ας του παρουν οτι θελει ο μπαμπας του και η μαμα του. Πολυ τον αγαπουν να του πεις του φιλου σου
Εσυ στο παιδι σου αγορασε 1 πονυ να το καβαλαει καθε πρωι να πηγαινει στο πανεπιστημιο!
Μήτσο πρέπει να σε μισεί ο κ.Βασίλης...
-
Και το Μήτσο και τον αδερφό του... μιλάμε για μίσος όμως
-
Ξέρει τι κάνει ο κ. Βασίλης.
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Πηγαινα σε στενοτατο δρομο στην Πατρα (Γ.Ρουφου για οσους ξερουν) με αμαξι 100 ιππων με 120 χιλιομετρα...
Συγχαρητηρια!
Το αποτελεσμα ομως το ιδο δεν θα ηταν?
Οτι τελικα ''την γλυτωσες''??
Και με 300 θα μπορουσες να πας..απλα ησουν τυχερος!(αν δεν το καταλαβες ακομα )Δεν εχει να κανει με την ταχυτητα!Ξερεις καποιοι εχουν αρκετα παραπανω μυαλο απο εμας και τους φιλους μας, ακομα και σε μικρη ηλικια!
Μην κρινεις εξ' ιδιων τα αλλοτρια!Ας του παρουν οτι θελει ο μπαμπας του και η μαμα του. Πολυ τον αγαπουν να του πεις του φιλου σου
Ρε φιλε (αν ειναι δυνατον δηλαδη)
Κοτζαμ κρυφα που εχω γραψει δεν το ειδες ???
Εμενα δεν μου πηραν ποτε αμαξι,ολα ηταν εταιρικα με leasing. της μανας μου ηταν αυτο με τα 100 αλογα (παρολο που μπορουσαν,μπορουν και θα μπορουν να μου παρουν ανετα ενα supercar για νεους,ωριμους,παππουδες.)Τελος παντων εγραψα αυτο για να δειξω οτι σε τοσο νεαρη ηλικια ειναι σπανια τα ατομα που δειχνουν αυτοσυγκρατηση στις προκλησεις του δρομου.
Αυτοι οι καποιοι που λες εαν εχουν την ωριμοτητα τοτε δεν θα ζητησουν απο το μπαμπα αυτοκινητο να πηγαινουν με χιλια.(κανονικα δεν θα επρεπε να ζητησουν καθολου αυτοκινητο)Ολα αυτα ειναι αυτονοητα αλλα στον μαγικο κοσμο οπου η επικοινωνια διατελειται μεσω φορουμς πρεπει να τα εξηγει λεπτομερως καποιος.
ενας γονιος ποτε δεν θα παρει στο παιδι του ενα εργαλειο με το οποιο μπορει να σκοτωσει τον εαυτο του. Αρα η απαντηση στην ανοητη ερωτηση σου ειναι μεχρι 100 αλογα.πως να το κανουμε δηλαδη ? παραπανω ειναι εγκλημα.δεν το λεω εγω , ολος ο κοσμος κραζει οσους παιρνουν στα παιδια τους βολιδες οι οποιοες καρφωνονται απο δω κι απο κει.
Αλλα ειναι τοσο βλακες καποιοι(γονεις κυριως) που οτι και να πεις δεν περιγραφεται.
Εδω ο αλλος στην πατρα 19 χρονων διαμελησε μια κοπελα εξω απο το σχολειο της με το απλο τουρμπο του και τον επομενο μηνα πηγε και το καγκουρεψε κανοντας το ακομα πιο γρηγορο. (με τα λεφτα του μπαμπα εννοειται).Ο αλλος εκανε στα 20 για παλιοσιδερα ολοκαινουρια boxster S εξω απο το σπιτι του στα πολυυυ Ν.Π. και τωρα κυκλοφορει στα 23 με 420 ολοκαινουρια αλογα.
Ανοητο ειναι το ολο ποστ σου οταν γυρω μας υπαρχουν χιλιαδες παραδειγματα αλλα τι να πει κανεις...
το ειρωνικο 'συγχαρητηρια' σου δεν χρειαζεται.
καλο ειναι να λεμε τις μαλακιες που καναμε μικροι και να παραδεχομαστε οτι ουτε χεραδες ημασταν ουτε τιποτα απλα ειχαμε αγιο πανω απο το κεφαλι μας και τιποτα αλλο .Αν ποτε αυτος ο πιτσιρικος μπει εδω και διαβασει τι εγραψαν για την περιπτωση του, θα του αρεσει πολυ το ποστ που υπερασπιζεται τα θελω του. Το ιδιο θα εκανα κι εγω στη θεση του.
Αλλα μετα απο καμποσα χρονακια, ευχαριστω τον πατερα μου που δεν υπεκυψε στα ανωριμα θελω μου .
Να πω επισης πως το πρωτο μου αμαξι απο τα 18 μεχρι τα 23 ηταν ενα corsa 60 ιππων χιλιαρι, χωρις ουτε ABS. Και το επομενο μεχρι τωρα μια 156 την οποια την πηρα απο σποντα.
Πολλοι λιγοι γνωστοι μου τους πηραν οι γονεις τους κατι τοσο εξεζητημενο οσο αυτο που ζηταει το παιδι.
Να λειπουν ανοητα και απερισκεπτα ποστ λοιπον (καλα κατι ειπα τωρα σε μερικα παιδακια αλλα δεν πειραζει)
-
Είπαμε ότι το παιδί πληρώνει το αυτοκίνητο, δεν του το αγοράζουν..
Επίσης, τι σε κόφτει με πόσα άλογα κυκλοφορεί ο καθένας και τι αυτοκίνητα έχει σπάσει? Δικά του λεφτά είναι, ότι θέλει τα κάνει εφόσον δεν τραυματίζεται κανένας άλλος πέραν αυτού.
Εγώ πάντως για τα αυτοκίνητα που έχω σπάσει δεν κατηγόρησα τα αυτοκίνητα, αλλά το μυαλό μου και τα χέρια μου. Μόνο. Όταν καταλάβουμε ότι δεν φταίει ποτέ το αυτοκίνητο, τότε να το συζητήσουμε. Εξάλλου, 20 είναι, όχι 18 που δεν έχει καλά καλά δίπλωμα..
-
Ναι ναι ολοι οι 18αρηδες ειναι και καλα 20ρηδες με δικα τους λεφτα.
Παραμυθαδες ειναι μωρε τωρα. Το μυαλο τους θελει φροντιδα απο τους γονεις για να ελεγχεται και να ελεγχει αυριο μεθαυριο σοβαρα θεματα οπως π.χ. της νοοτροπιας ειμαι 20 και θελω 200 αλογα και εχω και δικα μου εργοστασια... -
Επειδή δηλαδή εσύ στα 20 σου δεν μπορούσες να αγοράσεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί?
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Αυτοι οι καποιοι που λες **εαν εχουν την ωριμοτητα **τοτε δεν θα ζητησουν απο το μπαμπα αυτοκινητο να πηγαινουν με χιλια.(κανονικα δεν θα επρεπε να ζητησουν καθολου αυτοκινητο)
Να υποθεσω πως εισαι γενικα κατα της οδηγησης ε?
Ετσι δειχνεις πιο ωριμος!yo!
Δεν πιστευω να οδηγεις?Να λειπουν ανοητα και απερισκεπτα ποστ λοιπον (καλα κατι ειπα τωρα σε μερικα παιδακια αλλα δεν πειραζει)
Εδω συμφωνουμε!
Είθε οι δημοσιευσεις σου να μεινουν 308.
καινούργιο τουτου για φοιτητή