-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Vasgtiυπάρχουν πολλά
προσωπικά χρησιμοποιούσα το WinHTTrackΣ'ευχαριστώ
-
αμα πας με τετοια κολπατζιδικα κινητα τους πρωτους μηνες θα σε ρημαξουν...για ΣΞ μιλαμε...
-
Και ένας ακόμα το αγόρασε με 370 ρούπια!
Έπρεπε να βρισκόσασταν μπροστά στην αγορά του αιώνα. Σε 10 δευτερόλεπτα είπα 'Θέλω πακέτο WIND F2G, αν έχει και κινητό θέλω κάτι όσο πιο απλό γίνεται, μεγάλη αυτονομία μπαταρίας και έχω εδώ και χρόνια Ericsson'.
Σοκαρίστηκα λίγο βέβαια με τα 39 ευρώ (που έχει πάει αυτός ο πληθωρισμός ρε παιδιά; ), αλλά είπαμε, ο πόλεμος θα κερδηθεί από τις τηλεπικοινωνίες.
-
το netlimiter που χρησιμοποιώ έχει firewall. Το έχω απενεργοποιήσει μιας και δεν χρησιμοποιώ. Εχω του ρούτερ μόνο. Αυτό το firewall τι λέει; Να το ενεργοποιήσω;
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Σε ενα αρχαιο laptop που εχω, εκανα format. Εγκατεστησα ξανα τα ΧΡ και στη συνεχεια τους drivers για εικονα/ηχο/μοδεμ κτλ.Τωρα δεν παιζει βιντεακια wmv, ουτε ο media player, ουτε ο BS pro, ουτε ο media player classic. Πριν το φορματ, τα παντα επαιζαν ΟΚ, με τα ιδια προγραμματα. Ολα τα αλλα αρχεια (avi, mpg κτλ) παιζουν κανονικα.
Προφανως κατι λειπει στην εγκατασταση των windows, αλλα τι;;;
Λοιπον, περασα τα 3 πακετα codecs που δωσαν παραπανω οι συνφορουμιτες, αλλα εξακολουθω να εχω το εξης προβλημα:
Αυτο εμφανιζεται οταν τρεχω τα περισσοτερα αρχεια wmv.
Ολα τα αλλα αρχεια (και λιγα wmv) τρεχουν κανονικα.
Κανεις καμια βοηθεια για τον ασχετο; -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
το netlimiter που χρησιμοποιώ έχει firewall. Το έχω απενεργοποιήσει μιας και δεν χρησιμοποιώ. Εχω του ρούτερ μόνο. Αυτό το firewall τι λέει; Να το ενεργοποιήσω;το καλό είναι ότι σε ρωτάει για κάθε ενέργεια και δεν αποφασίζει μόνο του. Μου θυμίζει λίγο Sygate
BTW, υπάρχει το netlimiter σε 64bit version?
-
στα γνωστά μέρη δεν βρήκα τίποτα...να για κάτι τέτοια δεν κάνω το βήμα να βάλω σΒίστα.
αυτά είναι εργαλεία, δεν κάνεις χωρίς την παρουσία τους.
-
Μήπως ξέρει κάποιος κανένα torrentαδικο για νακατεβάσω σπασμένο πρόγραμμα??
Δοκίμασα mininova torrentspy και isohunt αλλά δεν βρίσκω το πρόγραμμα που θέλω... -
-
Δεν το έχει ...
Το βρήκα στο mybittorrent αλλά έκανα register και δε μου στέλνει το Password... -
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Σήμερα θα αρχίσω να χρησιμοποιώ το νέο μου απόκτημα...
Sony Ericsson J110
Αυτονομία μπαταρίας που αντιστοιχεί σε μερικές χιλιάδες χρόνια, ίδιος φορτιστής με άλλα 3-4 κινητά που χρησιμοποιούνται στο ίδιο σπίτι (πρακτικό), πιο αργό και από το στροφιλίκι με τον Άδη μπροστά, έχει και παιχνίδια...
Το έχω βαφτίσει 4G, λέω ότι στέλνει και MMS αλλά εγώ δεν τα προτιμάω γιατί είναι ακριβά, η κάμερα αποτυπώνει τέλεια την πραγματικότητα αλλά σε JPEG-X που δεν μπορεί να τα διαβάσει κανένας υπολογιστής. Παίζει και mp3 αλλά χρειάζεται ειδική συσκευή πρόσθετη (mp3).
Τιμή: 39 ευρώ μαζί με F2G πακέτο και 8 ευρώ χρόνο ομιλίας...πληρώνω κάτι παραπάνω, αλλά θέλω το καλύτερο.
όλα ΝΟ ...
**Vibration Yes **
-
Μόλις έλαβα αυτό:
Privet, gentleman!
Dear, I have lived for a long time dependent upon no one, answering to no
one and committed to no one except myself. During this period of my life, I
considered the World mine for the taking and truly believed that I was
living life to the fullest. Then, you came into the picture, and all of a
sudden, I realized that I was deceiving myself.
My sweetheart, I am an incomplete woman in need of wholeness. I find that my
life is not all that I thought it was. In fact, it is terribly lacking in
many things, love being the foremost. Now, through some great fortune, I
hope that I have found my love and along with it the one person who can make
my life truly complete.
I hope for your soonest answer http://foreigngals.info/?idAff=182 and wish you to have a
wonderful day.Hugs
SabryΕπιτέλους η φήμη μου έφτασε στα εξωτερικά
Με θέλει πολύ. Είμαι και ευαίσθητος και πονεσιάρης αλλά δεν είμαι απο τη Ζαχάρω.
Τι να κάνω ρε γμτ. -
Καινούργιο phishing!
Αγαπητε πελατη
Λογω των τελευταιων ηλεκτρονικου 'ψαρεματος' atacks νεα μετρα ασφαλειας ισχυουν.
Ορισμενες ηλεκτρονικες επιλογες εχουν τεθει εκτος λειτουργιας.
Για να επανενεργοποιησετε παρακαλουμε συνδεθειτε.
Το ωραίο είναι ότι ΔΕΝ είμαι πελάτης της Τραπέζης Πειραιώς.
Α, και ιδού ο πηγαίος κώδικας αυτού του ηλίθιου ψαρώματος...
From - Tue Feb 05 15:48:17 2008
X-Account-Key: account2
X-UIDL: AAAKS8MAAAAkQNXFelu42CEmFBoL4LeH
X-Mozilla-Status: 0001
X-Mozilla-Status2: 00000000
X-Mozilla-Keys:
Received: from ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.gr ([ΧΧΧΧΧΧΧΧ]) by ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.gr with Microsoft SMTPSVC(6.0.3790.3959);
Tue, 5 Feb 2008 15:38:58 +0200
Received: from mail.pressdemo.com ([64.166.24.133]) by eSafe SMTP Relay 1202015282; Tue, 05 Feb 2008 15:30:29 +0200
Received: from piraeusbank.gr [89.122.203.63] by mail.pressdemo.com with ESMTP (SMTPD-9.23) id A6520730; Tue, 05 Feb 2008
05:36:18 -0800
From: Piraeus Bank
To: ΧΧΧΧΧ@ΧΧΧΧΧΧΧ.gr
Subject: WINBANK ID #1032109
Date: 05 Feb 2008 15:36:22 +0200
Message-ID:
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/html;
charset='iso-8859-1'
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
X-Declude-RefID: str=0001.0A010206.47A866B0.0051,ss=2,fgs=0
X-ESAFE-STATUS:Mail clean
X-ESAFE-DETAILS:
Return-Path: winbank@piraeusbank.gr
X-OriginalArrivalTime: 05 Feb 2008 13:38:58.0750 (UTC) FILETIME=[75E635E0:01C867FC]Αγαπητε πελ&a=
lpha;τη=20Λογω των τελ&epsi=
lon;υταιων ηλεκ&tau=
;ρονικου 'ψαρ&epsilo=
n;ματος' atacks νεα μ&epsilo=
n;τρα ασφαλεια=ς ισχυουν.
Ορισμενες ηλ&=
epsilon;κτρονικες &epsilo=
n;πιλογες εχ&omicron=
;υν τεθει εκτ&om=
icron;ς λειτουργ&io=
ta;ας.<A target=3D_blank href=3D'http://202.88.130.139/loginPortal/login.php'>&Gam=
ma;ια να επανενε&=
rho;γοποιησετε &=
pi;αρακαλουμε =συνδεθειτε.>=20
Λυπουμαστε &gam=
ma;ια την ταλαιπω=ρια.=20
Copyright Winbank 2008
Έχω βάλει ΧΧΧΧΧ στις διευθύνσεις του παρόχου μου και στη δικιά μου email διεύθυνση.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Κανεις καμια βοηθεια για τον ασχετο;Βλέπω ότι έχεις, μάλλον εξ επιλογής, το media player της ms. Κατέβασε αυτό (η τελευταία γεύση του) και δες αν παίζουν:
http://downloads.sourceforge.net/gulive ... g_mirror=0 -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
όλα ΝΟ ...
**Vibration Yes **
Καλέ, τι νόμιζες; Δεν θα το πρόσεχα εγώ αυτό...;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Καινούργιο phishing!
(...)Σε εμένα ήρθε SMS από την τράπεζα που προειδοποιεί για το συγκεκριμένο
-
Ο χρήστης geolib έγραψε:
Κανεις καμια βοηθεια για τον ασχετο;Βλέπω ότι έχεις, μάλλον εξ επιλογής, το media player της ms. Κατέβασε αυτό (η τελευταία γεύση του) και δες αν παίζουν:
http://downloads.sourceforge.net/gulive ... g_mirror=0Διορθωθηκε με το ffdshow και τις καταλληλες ρυθμισεις για την αποκωδικοποιηση.
Ευχαριστω για τις απαντησεις. -
-
Λεωνίδα δεν την πατάω ποτέ την ρόδα. Θα μου πεις τώρα ρε Κων/νε τί σχέση έχει αυτό? Καμία . Πήγαινέ το πίσω αν την πατάς.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]