-
τελικά ότι αμάξι και να πάρεις δε γλυτώνεις απο διαφορα μικροπροβλήματα.
Στο Χ5 δεν υπάρχει πουθενά χωρος να αφήσεις ένα πακέτο τσιγάρα και για να αφήσεις ένα αναψυκτικό πρέπει να ανοίξεις ένα συρόμενο καπάκι να βγάλεις μια θήκη που συνήθως έχει πράγματα να βάλεις το αναψυκτικό (καφέ) και τη θήκη πυ έβγαλες τι την κάνεις???? Τη βάζεις στο ντουλαπάκι και εκεί αδειάζουν όλα. Ουφ κουράστηκα. Αμα το δείτε θα καταλάβετε.
Στο Ζ4 3,0 που αγοράστηκε καινούργιο μέσα σε 5000 χλμ έχασε 1 λίτρο λάδι. Η διάγνωση μετά απο 1,5 εβδομάδες και αφού ήρθε ειδικός τεχνικός??? ήταν οτι το κάτω μπλόκ του κινητήρα (το μέταλλο) είναι πορώδες και στάζει?????????????? Βέβαια για το διάστημα αυτό έχει δοθεί άλλη Ζ4 για τις ανάγκες. Σε πρόταση για επισκευή κινητήρα απαντήσαμε αρνητικά. Ζητήσαμε καινούργιο αμάξι ή τα λεφτά μας πίσω κάτι το οποίο δεν αρνήθηκαν. Στη πρώτη περίπτωση θα δοθεί για 3 μήνες άλλο αυτοκίνητο απο την BMW. Ολα αυτά συμβαίνουν στην Αγγλία, εκεί που υπάρχουν νόμοι και τηρούνται. Εδώ στην Ελλάδα δεν έχω ακούσει ποτέ να σου δώσουν τα λεφτά σου πίσω.
-
αντε να πω και εγω κατι....
Δηλαδή αν σας πει (μου πει) το car οτι η ποιοτητα είναι πεσμένη σε σχέση με το παρελθόν,,,,,
δεν θα πανε να παρουνε mercedes.....?
Αυτή την ερώτηση έχω μόνο... (δεν περιμένω απάντηση... )
-
Ο χρήστης silvertommy έγραψε:
τελικά ότι αμάξι και να πάρεις δε γλυτώνεις απο διαφορα μικροπροβλήματα.Στο Ζ4 3,0 που αγοράστηκε καινούργιο μέσα σε 5000 χλμ έχασε 1 λίτρο λάδι. Η διάγνωση μετά απο 1,5 εβδομάδες και αφού ήρθε ειδικός τεχνικός??? ήταν οτι το κάτω μπλόκ του κινητήρα (το μέταλλο) είναι πορώδες και στάζει?????????????? Βέβαια για το διάστημα αυτό έχει δοθεί άλλη Ζ4 για τις ανάγκες. Σε πρόταση για επισκευή κινητήρα απαντήσαμε αρνητικά. Ζητήσαμε καινούργιο αμάξι ή τα λεφτά μας πίσω κάτι το οποίο δεν αρνήθηκαν. Στη πρώτη περίπτωση θα δοθεί για 3 μήνες άλλο αυτοκίνητο απο την BMW. Ολα αυτά συμβαίνουν στην Αγγλία, εκεί που υπάρχουν νόμοι και τηρούνται. Εδώ στην Ελλάδα δεν έχω ακούσει ποτέ να σου δώσουν τα λεφτά σου πίσω.
Μη μου λες τέτοια για Ζ4 και την έχει ο κολλητος μου δυο μήνες μόλις και εδώ είναι Ελλάδα
-
Φιλοι περιεργα μου τα λετε... Δηλαδη τι επειδη ειναι ΒΜW και MB το CAR δεν θα επρεπε να παραπονεθει? Βεβαιως και η ποιοτητα τους ειναι μεγαλυτερη απο αυτοκινητα οπως ενα citroen c3 ή ενα fiat punto αλλα αν δεν κανω λαθος οταν πληρωνεις τοσα λεφτα για μια BMW καλα κανεις και απαιτεις. Οταν ειχα καποτε ενα renault 21 turbo επειδη και καλα ηταν το τοπ της γκαμας ολο το ταμπλο (μα ολο!) ηταν επενδυμενο με δερμα! (ενταξει το υπολοιπο ετριζε και παλι...), και εσεις μου λετε οτι μια 3.0 BMW δεν πειραζει που εχει πλαστικουρα? Και βεβαια δεν θα τριζει και βεβαια δεν χαλαει αλλα παραμενει πλαστικουρα... αρα λοιπον καλα κανει το Car και τους τι λεει, αντε γιατι στον βωμο τις εξικονομησης τα εχουν ισοπεδωσει ολα.
Βεβαια εννοειτε οτι μακαρι να ειχα και εγω την εν λογο BMW και περι ορεξεως... αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να ημαστε απαιτητικοι! [/b]
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
...
Oι αντιπροσωπείες άλλωστε από που θα βγάλουν κέρδος; από το αυτοκίνητο ή τον εξοπλισμό;Ούτε από το ένα, ούτε από το άλλο. Από το Service θα βγάλουν
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
...
Oι αντιπροσωπείες άλλωστε από που θα βγάλουν κέρδος; από το αυτοκίνητο ή τον εξοπλισμό;Ούτε από το ένα, ούτε από το άλλο. Από το Service θα βγάλουν
Από το σέρβις σε μεγαλύτερο βαθμό. Στο συγκεκριμένο θέμα αναφέρομαι σε αυτή καθεαυτή την πώληση και όχι μελλοντικά
Από τη βασική έκδοση ενός μοντέλου -ανάλογα την κατηγορία- μπορεί να βγάλουν 1.000-5.000 ευρώ. Από τις πλούσιες εκδόσεις όμως...
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μη μου λες τέτοια για Ζ4 και την έχει ο κολλητος μου δυο μήνες μόλις και εδώ είναι Ελλάδα
μηπως μπορεις να μας γνωρισεις τον κολλητο σου????
μπορει να ταιριαζει η παρεα μας.... -
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
μηπως μπορεις να μας γνωρισεις τον κολλητο σου????
μπορει να ταιριαζει η παρεα μας....Το έχω οδηγήσει ο ΉΧΟΣ είναι απίστευτος από το 3λιτρο μοτερ. Η ροπή τέλεια και δεν σε νοιάζει ότι ταχύτητα αι να έχεις στο κιβώτιο
Με όλα τα ηλεκτρονικά σε λειτουργία όμως αν πας να μπεις ζόρικα σε καμμιά γωνία και εκεί που περιμένεις να φύγει το πίσω μέρος απογοητεύεσαι καθώς εισπράτεις μια περίεργη αίσθηση και το αυτοκίνητο να στρίβει αδιάφορα.
Δεν θα το αγόραζα γιατί δεν με εξυπηρετεί και γενικά δεν είμαι πολύ fun των διθέσιων και των cabrio.
Σε κανα event θα του πω να έρθει.
Αν και νομίζω ότι κανένα αυτοκίνητο δεν είναι ιδιαίτερο η ευχαρίστηση κρατάει άντε ένα χρόνο μετά το συνηθίζεις και θέλεις άλλο. Καταναλωτική κοινωνία είμαστε βλέπεις. -
[
'Με όλα τα ηλεκτρονικά σε λειτουργία όμως αν πας να μπεις ζόρικα σε καμμιά γωνία και εκεί που περιμένεις να φύγει το πίσω μέρος απογοητεύεσαι καθώς εισπράτεις μια περίεργη αίσθηση και το αυτοκίνητο να στρίβει αδιάφορα.'Χωρις τα ηλεκτρονικα ομως και στους Ελληνικους δρομους θα ψαχνεις πως να το ισιωσεις.... .
Εχω παει και εγω βολτα με 530ι (στην αγγλια) και το μοτερ ειναι πραγματι απιστευτο. Σου δινει την αισθηση οτι δεν μασαει με τιποτα! Ειναι και αυτος ο ηχος των εξακυλινδρων απο αλλο πλανητη..... -
παιδια μη πιασουμε κουβεντα για τα BMW γιατι θα αρρωστησουμε....
αφηστε το.......
ας πουμε για τα δικα μας τα αυτοκινητα του λαου -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
εκεί που περιμένεις να φύγει το πίσω μέρος απογοητεύεσαι καθώς εισπράτεις μια περίεργη αίσθηση και το αυτοκίνητο να στρίβει αδιάφορα.Φίλος που οδήγησε την Z4 σε ένα event στα Μέγαρα μου είπε για ποιότητα κατασκευής, φανταστικό κινητήρα αλλά δε φεύγει καθόλου. Έχει όμως συνηθίσει στο miata που φεύγει κατά βούληση και απογοητεύτηκε.
Μήπως λοιπόν λέγοντας ότι στρίβει αδιάφορα εννοείς ουδέτερα?! Αυτό υποτίθεται είναι πολύ καλό! -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
εκεί που περιμένεις να φύγει το πίσω μέρος απογοητεύεσαι καθώς εισπράτεις μια περίεργη αίσθηση και το αυτοκίνητο να στρίβει αδιάφορα.
Φίλος που οδήγησε την Z4 σε ένα event στα Μέγαρα μου είπε για ποιότητα κατασκευής, φανταστικό κινητήρα αλλά δε φεύγει καθόλου. Έχει όμως συνηθίσει στο miata που φεύγει κατά βούληση και απογοητεύτηκε.
Μήπως λοιπόν λέγοντας ότι στρίβει αδιάφορα εννοείς ουδέτερα?! Αυτό υποτίθεται είναι πολύ καλό!Ναι, φαντάσου όμως τι περιμένεις ασυναίσθητα από πισωκούνα
Ποιότητα κατασκευής BMW, Mercedes