-
funkyreverend
-
Kαλά τα λέει ο πάτερ ^2
-
Εδώ και 1100 χλμ που δεν έχω μηδενίσεi τον υπολ. ταξιδίου μου έχει βγάλει 8.3 λίτρα/100 χλμ. Κάθε μέρα 3,5 χλμ πάνε και 3,5 χλμ έλα. Στην επιστροφή πέφτω και στην κίνηση της πόλης(1η,2α,στοπ) ενώ το πρωί οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές. ΜΙα φορά τη βδομάδα πάω και εθνική, ειδάλως η κατανάλωση θα ήταν μεγαλύτερη. Κλιό 1.4 16V.
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Suzuki Swift 1,3...Όταν οδηγάω σαν άνθρωπος(λόγια της μάνας μου) γύρω στα 8l/100km(7,5-8,5)...
Οταν πάλι το πηγαίνω σα γάιδαρος(πάλι λόγια της μάνας μου),δηλαδή τελικιάσματα κλπ κλπ, μπορεί και το 11άρι,αλλά επουδενί παραπάνω...
Μέχρι και σήμερα το Swift έχει κάψει 4170
-
Τα λίτρα έχουν σημασία, όχι τα
-
[quote='aserf']Τα λίτρα έχουν σημασία, όχι τα
-
[quote='swift b.p.m'][quote='aserf']Τα λίτρα έχουν σημασία, όχι τα
-
Χαρτί και στυλό στο αυτοκίνητο.-
-
Εγω βγαζω φωτογραφια με το κινητο το χιλιομετρητη και κραταω τις αποδειξεις απο τα βενζιναδικα.
-
Mε τα βενζινάδικα που έχουμε και την ποικιλία σε βενζίνες και μετρητικές αντλίες, τελικά τα ευρώ μετράνε.
Γιατί πολύ πιθανόν να βάζω 30Ε σε βενζινάδικο με 1Ε/λ και να κάνω 400χλμ. και σε άλλο βενζινάδικο με 30Ε και 1,1Ε/λ να κάνω 420χλμ.
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Mε τα βενζινάδικα που έχουμε και την ποικιλία σε βενζίνες και μετρητικές αντλίες, τελικά τα ευρώ μετράνε.Γιατί πολύ πιθανόν να βάζω 30Ε σε βενζινάδικο με 1Ε/λ και να κάνω 400χλμ. και σε άλλο βενζινάδικο με 30Ε και 1,1Ε/λ να κάνω 420χλμ.
Αν δεν πρόκειται για την ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ διαδρομή, δεν βγαίνει κανέναν συμπέρασμα από τέτοια μέτρηση...
Η κατανάλωση μετριέται ΠΑΝΤΑ σε λίτρα και για αρκετά γεμίσματα για να είσαι σίγουρος... Μια-δυο μετρήσεις μπορεί να μην πούνε την αλήθεια. Πχ εγώ σε ταξίδι καίω 2-3 λίτρα λιγότερα ανά 100 χλμ σε σχέση με την κατανάλωση που έχω στην πόλη.
Αυτό μετρημένο για μεγάλο διάστημα και με διάφορα βενζινάδικα. -
20
-
... Σε λίγο θα σου φτάνουν ίσα ίσα από βενζινάδικο σε βενζινάδικο πάντως
-
[quote='BILL33']20
-
να ειμαι και εγω εδω στο θρεντ έκλεισα τα 100κ κμ!
τα υπόλοιπα στο σιγνατουρε μιας και ειμαι με υγραεριο!
5,02 EUR/100km
-
9lt/100km - 11lt/100km
Skoda Octavia RS 2.0 TFSI
μεση καταναλωση 9,7 lt/100 km
37000 χλμ.
40% στην Αθηνα και 60% ταξιδια Αθηνα-Θεσσαλονικη !!!
-
Με VW Passat GT 2000cc μοντέλο του 92' και υπό την οδήγηση εμού και του father, έχουμε σπάσει το φράγμα των 1100km!
Κάπου 72lt παίρνει το ντεπόζιτο και είχε κατανάλωση γύρω στα 6.5lt/100km.
Το lanciaki που έχω για διαδρομές σπίτι-σχολή και σχολή-σπίτι και γενικά για εντός κέντρου Αθήνα περιηγήσεις, με 40 euro κάνει μετά βίας μία 350άρα km, άρα πάει κάπου στο 10lt/100km.
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Με VW Passat GT 2000cc μοντέλο του 92' και υπό την οδήγηση εμού και του father, έχουμε σπάσει το φράγμα των 1100km!Κάπου 72lt παίρνει το ντεπόζιτο και είχε κατανάλωση γύρω στα 6.5lt/100km.
Το lanciaki που έχω για διαδρομές σπίτι-σχολή και σχολή-σπίτι και γενικά για εντός κέντρου Αθήνα περιηγήσεις, με 40 euro κάνει μετά βίας μία 350άρα km, άρα πάει κάπου στο 10lt/100km.
Μάλλον κάτι πάει στραβά στο Lancia σου πάντως, γιατί εγώ με ένα τεπόζιτο στην πόλη, ποτέ δεν έχω δει κάτω από 400χλμ κι αν δεν με πιστεύεις, δεν την υπογραφή μου!
Εκτός αν δεν έχεις Υ κι έχεις κάποιο παλιότερο, αλλά και πάλι...
Πάντως η σύγκριση που κάνεις είναι άδικη, το ένα στην πόλη το άλλο σε ταξίδι... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Με VW Passat GT 2000cc μοντέλο του 92' και υπό την οδήγηση εμού και του father, έχουμε σπάσει το φράγμα των 1100km!
Κάπου 72lt παίρνει το ντεπόζιτο και είχε κατανάλωση γύρω στα 6.5lt/100km.
Μάλλον κάτι πάει στραβά στο Lancia σου πάντως, γιατί εγώ με ένα τεπόζιτο στην πόλη, ποτέ δεν έχω δει κάτω από 400χλμ κι αν δεν με πιστεύεις, δεν την υπογραφή μου!
Εκτός αν δεν έχεις Υ κι έχεις κάποιο παλιότερο, αλλά και πάλι...
Πάντως η σύγκριση που κάνεις είναι άδικη, το ένα στην πόλη το άλλο σε ταξίδι...Ναι ότι κάτι πάει στραβά είναι σίγουρο, αλλά είναι στο φτιάξιμο πλέον .
Να πω και την αλήθεια μου βέβαια, δεν το πάω και πολύ συντηρητικά!Το Passat έκανε τα περισσότερα km σε ταξίδι, αλλά είναι πολύ δύσκολο ακόμα και στην πόλη να το πιάσεις με κατανάλωση άνω των 10lt/100km.
Πολύ οικονομικός κινητήρας παρά τα κυβικά του!Το lanciaki το έχω αφήσει από Τετάρτη πρωί συνεργέιο και ακόμα να με ειδοποιήσουν για κάτι ..
-
320 E92 με 1600κμ και κινηση κατα 90% στη πολη,η καταναλωση ειναι στα 9,1λτ/100κμ...
Πόση βενζίνη καταναλώνει το αμάξι σας!