Feb 1, 2008, 5:17 PM

Ο χρήστης m1234 έγραψε:

Δε μου λέτε. 1) Γιατί δεν έχουν φέρει το MINI ONE με τον νέο 1.4 95hp ενώ ήδη πωλείται σε όλη την Ευρώπη με τιμή 17-17500?Στο πηγάδι χέσαν οι Έλληνες?

2)Γιατί το Cooper ξεκινά από τα 21500 στην Ελλάδα ενώ σε Ιταλία Γαλλία κλπές χώρες ξεκινά από 19- 19500? Γιατί 2500e ευρώπουλα γαμησιάτικα? Μήπως στην Ελλάδα ψάχνουν για μαλάκες?

1. Δεν έχει έρθει ακόμα? Σίγουρα θα ρθει πάντως αλλά δεν θα έχει 17000!
  2. Την ίδια απορία έχω και γω. Γιατί ένα αμάξι 1600 πουλιέται τόσο παραπάνω στην ελλάδα? Οι διαφορές είναι και ακόμα μεγαλύτερες από οσο λες:
    Τιμες στην Γερμανία:
    mini cooper 17800
    mini one 15850
    mini cooper s 21600
    Κάποτε που το είχα ψάξει οι διαφορές εξοπλισμού ήταν από ελάχιστες έως ανύπαρκτες. Μιλάμε για απίστευτη κλοπή στην ελλάδα με το Mini. Καποτε μου είχε περάσει από το μυαλό για αγορά αλλα όταν είδα αυτές τις διαφορές έφυγε κατευθείαν από την λίστα.

Δηλαδή ακόμα χειρότερα με τις τιμές...

Μιλάμε για καθαρή απατεωνιά επομένως εκ μέρους της εδώ αντιπροσωπείας. Το είχα στα υπ' όψιν αλλά δε θα γίνω μαλάκας να τους στάξω τόσα πολλά χιλιάρικα παραπάνω σε σχέση με τους ευρωπαίους. Απ'οτι είδα και ο εξοπλισμός των βασικών εκδόσεων δε διαφέρει καθόλου. Μόνο οι τιμές που είναι στην Ελλάδα 25-40% ακριβότερα διαφέρουν. Αλλά φταίτε εσείς που το αγοράζετε επειδή έχετε λεφτά για πέταμα. Εάν δε πουλούσαν μία, να δούμε εάν θα συνέχιζαν τις απατεωνιές τους....