-
panda 100 και απο μενα και μαλιστα λευκο με ανθρακι ζαντα και ασημι καθρεπτες (pandemonium pack) + ηλιοροφη skydome και εισαι super.
Απο εκει και περα συμφωνω για το μλοκε και εκλεισε το θεμα... -
Στο αγγλικό EVO είχαν ένα τέτοιο για δοκιμή μακράς διαρκείας και το είχαν λατρέψει! Σκεφτείτε ότι το είχαν αγοράσει για ένα τεστ (επειδή η Fiat UK δεν είχε βγάλει ακόμα αυτοκίνητο δοκιμής) και τόσο τους άρεσε ώστε το κράτησαν.
Το μόνο αρνητικό ήταν η άνεση της ανάρτησης, αν κι ο συντάκτης που το οδηγούσε περισσότερο, έχει προσωπικό αυτοκίνητο μια Porsche 911 964 RS, ένα από τα πιο *σκληρά *αυτοκίνητα (σε εργοστασιακή μορφή) όλων των εποχών και δεν τον πείραζε .
Είχαν όμως όλοι οι υπόλοιποι... Σα λύση είχαν προτείνει κάποια ελατήρια της Cobra, τα οποία όμως δεν πρόλαβαν να δοκιμάσουν γιατί το πούλησαν. Έχουν όμως υποσχεθεί ότι θα τα δοκιμάσουν και θα εκφέρουν άποψη. -
dimsabas το ξέρω, διάβαζα τα reviews και reports για το 100 στο evo.co.uk. Τα σχόλια τους σχετικά με την σκληρότητα της ανάρτησης ήταν που με έβαζαν σε σκέψεις, αλλά τις ξεπέρασα . Πόσο χάλια μπορεί να είναι πια
-
γιατι δε το δοκιμαζεις για να το δεις??
η 'ανεση' ειναι κατι πολυ σχετικο, μπορει να σε αφησει αδιαφορο, αλλα μπορει και να σε κουρασει/ξενερωσει.
-
Το 'χω δοκιμάσει σε test drive αλλά τι μπορείς να καταλάβεις από 10-15 λεπτά βόλτα; Όσο το οδήγησα πάντως μου άρεσε πολύ και δεν μου φάνηκε πολύ σκληρή η ανάρτηση..
-
τοτε δαγκωτό
-
Ο χρήστης lilu77 έγραψε:
Το 'χω δοκιμάσει σε test drive αλλά τι μπορείς να καταλάβεις από 10-15 λεπτά βόλτα; Όσο το οδήγησα πάντως μου άρεσε πολύ και δεν μου φάνηκε πολύ σκληρή η ανάρτηση..Τα έγραψα: είναι σφιχτό. ΠΟΛΥ σφιχτό. Δεν κοπανάει (με θόρυβο), αλλά σε κλασικό ελληνικό κωλόδρομο θα σε ταλαιπωρήσει. Σε οποιαδήποτε άλλη φάση, θα σε αποζημιώσει. Ερωτεύσιμο αμαξάκι πάντως, το χαμόγελο είναι δεδομένο στο τιμόνι του
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το 'χω δοκιμάσει σε test drive αλλά τι μπορείς να καταλάβεις από 10-15 λεπτά βόλτα; Όσο το οδήγησα πάντως μου άρεσε πολύ και δεν μου φάνηκε πολύ σκληρή η ανάρτηση..
Τα έγραψα: είναι σφιχτό. ΠΟΛΥ σφιχτό.
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σφικτό.
Παρ' όλα αυτά, βρέθηκα ένα βήμα πριν την παραγγελία, αλλά στην πορεία οι οικογενειακές ανάγκες άλλαξαν
-
Eγώ πάντως, το βρήκα ιδανικό για τα γούστα μου...όσο πρέπει σφιχτό!
-
Στους πιο πολλους αρεσουν τα σφιχτα.
-
Ούτε εμένα με ενοχλεί η σκληρότητα της αναρτησής του. Ίσως λίγο ενοχλητική σε δρόμους κακοφτιαγμένους ...Κατά τ'άλλα, είναι τρέλα!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σφικτό.
Παρ' όλα αυτά, βρέθηκα ένα βήμα πριν την παραγγελία, αλλά στην πορεία οι οικογενειακές ανάγκες άλλαξαν
Άσε με ήσυχο. Εγώ δεν έχω οικογενειακές ανάγκες να με φρενάρουν, και φοβάμαι μήπως....
-
Εθεαθη χτες κοκκινο κατοσταρι να ανεβαινει το ποταμι με φωτα ξενον και με την μεγαλη οθονη (sat-nav).. δεν ηξερα ότι υπαρχει και για την ελληνικη αγορα το navigation.
Περι αναρτησης, εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει καθολου. Μετα τα leda με τα rosejoints στο 106 και τα spax-apex στο Miata, το βραχακι μου φαινεται lexus…
Δεν θα το ηθελα πιο σφικτο η σκληρο αλλα λιγο πιο σωστο στο bound-rebound.
Από Φαληρο για να βγεις Εθνικη στην δεξια που εχει το σκαλοπατακι πανω στην γεφυρα με 120-130 χοροπηδαει μπρος-πισω και προσγειωνεται λιγο κουκουρουκου.
Τα ιδια περιπου γινονται και στον Αγιο Κωσταντινο και στον Μερκουρη. Αμα είναι σκαλι που κατεβαινεις θελει γραμμες και να το αφησεις να ξακρισει γιατι αλλιως φερεται σαν κακομαθημενο. Αν είναι στο ανεβα καλη προσγειωση..
Τα ιδια σημβαινουν και σε σπασιματα όπως Πεντελη προς ρανταρ που ο τροχος χανει επαφη για πλακα.
Το άλλο που με ξενερωνει είναι ότι σε πατημενες διαρκειας με πολλα αρχιζει και κανει τραμπαλα χωρις να το επιρεαζει βεβαια πουθενα. Δεν είναι θεμα γραμμων αλλα όταν εχει προσφυση είναι άλλο αυτοκινητο..
Όπως και να εχει είναι χαμογελομηχανη και πρεπει να εχεις σοβαρα ψυχολογικα προβληματα για να μην περασεις καλα.. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σφικτό.
Άσε με ήσυχο. Εγώ δεν έχω οικογενειακές ανάγκες να με φρενάρουν, και φοβάμαι μήπως....
Φοβάσε μήπως έχεις οικογενειακές ανάγκες που δεν ξέρεις ;; Τest DNA έκανες ;;
-
Krusenstern
άκου τη δίψα σου! -
Έτσι!!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Έτσι!!Εσύ γιατί μιλάς ?? Μαούνα πήγες και πήρες
Σκέφτεσαι να επανέλθεις στον δρόμο του θεού ???
-
Να αφήσεις τον Τρούλη ήσυχο, εγκάθετε Λαδέμπορα!
-
μιλησε κανεις για διαφθορειS?
-
μα ισα ισα εκει ειναι που λες να αγαπη μου ενα μικρο αυτοκινητο πολης ειναι. Φτηνο, παρκαρει ευκολα, εχει πισω πορτες, δεν καιει και οτι αλλο ψεμα μπορεις να φανταστεις..
Ναι αληθεια σου λεω εχω σοβαρευτει, δεν τρεχω πια, εχω ωρημασει...ή οπως ελεγε στους screwdrivres 'νοιωθω ετοιμος για το επομενο βημα της ζωης'
Πετας και το θα μπορει να μας καλυψει και αργοτερα και ησυχαζεις μεχρι τα πρωτα 1500χλμ..
Fiat Panda 100 ή Renault Twingo Gt