-
Γεια σου ρε Βαγγο...υπερ αναξιοπαθουντων αγωνιζομενων!
-
Η βασικη διαφορα διαφορα αναμεσα στη θεια και τον porsche μαντρα ειναι μερικα(πολλα) μηδενικα στους καταθετικους τους λογαριασμους- υπερ του μαντρα.Η μεν θεια απλα καταστραφηκε ο δε μαντρας απλα ανεστειλε για λιγο την λειτουργια της πανακριβης επιχειρησης του,με το αζημιωτο βεβαια!-βλεπε πανακριβα ασφαλιστικα συμβολαια, μεγαθηρια (Loyds,ING)ασφαλιστικες που καλυπτουν μικροτερες ασφαλιστικες,κτλ.
-
Οκ.
Με την ίδια λογική στα @@ μου και μένα για την θεία!
Διότι π.χ. σε σχέση με εμένα αυτή έχει κάποια ακίνητη περιουσία (π.χ. εγώ δεν έχω) και άρα δεν δίνω μία για το ότι καταστράφηκε.
Μάλλον θα έπρεπε να χαίρομαι κιόλας διότι αν πουλήσει το χωράφι της, τότε η διαφορά απο το δικό μου air-χωράφι (κατα το air-guitar) είναι σε τάξη μεγέθους μερικών μηδενικών.Οπότε, no pity. Όπως έστρωσε, να κοιμηθεί...
Και φυσικά, στο κάτω κάτω, τώρα που το σκέφτομαι, καλά να πάθει και χαίρομαι που καταστράφηκε. Διότι εγώ σαν μ#@$ πληρώνω στην αμοιβή μου ΚΑΙ χαρτόσημο ΟΓΑ, οπότε μου τα παίρνει και απο εκεί..Ας πάει να κάνει άλλη δουλειά όπως παροχή υπηρεσιών.
Επίσης διάβαζα στο indymedia ότι΄τώρα τελευταία γίναν και κάτι επιθέσεις με μολότοφ σε 'αυτοδιαχειριζόμενα' στέκια. Και φυσικά, τα παιδάκια που είναι εκει μέσα, διαμαρτυρώντουσαν.
Δεν πιστεύω τώρα να διαφωνεί κανείς;
-
Το οτι κάποιος έχει επιχείρηση με ακριβό εμπόρευμα,δεν συνεπάγεται και τεράστια κέρδη.
Αν πούλαγε αξονικούς τομογράφους το μαγαζί (ξέρετε πόσο πάει ο ένας;)
α) Θα μπορούσατε τόσο εύκολα να υποθέσετε την οικονομική κατάσταση του έμπορα
β) θα εκφράζατε πάλι τέτοια αδιαφορία ορισμένοι; -
Είναι διαφορετικό να μην έχεις να πληρώσεις τη ΔΕΗ και να μη μπορείς να πληρώσεις τη Φιλιππινέζα.
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Οκ.Με την ίδια λογική στα @@ μου και μένα για την θεία!
Διότι π.χ. σε σχέση με εμένα αυτή έχει κάποια ακίνητη περιουσία (π.χ. εγώ δεν έχω) και άρα δεν δίνω μία για το ότι καταστράφηκε.
Μάλλον θα έπρεπε να χαίρομαι κιόλας διότι αν πουλήσει το χωράφι της, τότε η διαφορά απο το δικό μου air-χωράφι (κατα το air-guitar) είναι σε τάξη μεγέθους μερικών μηδενικών.**Οπότε, no pity. Όπως έστρωσε, να κοιμηθεί...
Και φυσικά, στο κάτω κάτω, τώρα που το σκέφτομαι, καλά να πάθει και χαίρομαι που καταστράφηκε. Διότι εγώ σαν μ#@$ πληρώνω στην αμοιβή μου ΚΑΙ χαρτόσημο ΟΓΑ, οπότε μου τα παίρνει και απο εκεί..Ας πάει να κάνει άλλη δουλειά όπως παροχή υπηρεσιών.**
Επίσης διάβαζα στο indymedia ότι΄τώρα τελευταία γίναν και κάτι επιθέσεις με μολότοφ σε 'αυτοδιαχειριζόμενα' στέκια. Και φυσικά, τα παιδάκια που είναι εκει μέσα, διαμαρτυρώντουσαν.
Εκτός από άσχετο, το bold είναι και τρομερά κακεντρεχές...
-
Αν είναι δυνατόν να συγκρίνουμε μια φυσική καταστροφή με πολλαπλές απώλειες σε πολλούς τομείς (και σε ζωές), με μια εμπρηστική επίθεση σε συγκεκριμένους στόχους η οποία είχε μόνο κάποιες υλικές ζημιές.
-
Δεν εχει νοημα το εσβησα να πα να ....
-
Double post
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Με την ίδια λογική στα @@ μου και μένα για την θεία!
Διότι π.χ. σε σχέση με εμένα αυτή έχει κάποια ακίνητη περιουσία (π.χ. εγώ δεν έχω) και άρα δεν δίνω μία για το ότι καταστράφηκε.Και συνεχίζοντας το συλλογισμό σου, το παιδάκι στην Αφρική που δεν έχει πόσιμο νερό, δεν το νοιάζει καθόλου για σένα που δεν έχεις ακίνητη περιουσία. Γιατί εσύ με π.χ. 200 ευρώ ενοίκιο και ΕΥΔΑΠ μπορείς να έχεις στέγη και νερό, αυτό όμως δεν έχει τίποτα απ'αυτά εξασφαλισμένα.
Ο δεύτερος ενικός είναι μόνο για παράδειγμα, και δεν απευθύνομαι προσωπικά σε σένα. Με την ευκαιρία, έχω την εντύπωση ότι αυτά τα γράφεις με μία δόση σαρκασμού, έτσι δεν είναι; Γιατί ο taurus το πήρε λίγο τοις μετρητοίς...
-
Συγνώμη ρε παιδιά απο που και ως πού θα πρέπει κάποιος να απολογείται για την περιουσία του;; (απο την στιγμή που δεν την έφτιαξε με εγκληματικές πράξεις, αλλιώς αλλάζει το θέμα).
Τι διαβάζουμε.....
Όπως μερικοί είναι αντι-καπιταλιστές και καίνε/σπάνε περιουσίες πλουσίων, μπορεί να γίνει και το αντίθετο και όποιος έχει λεφτά να εξοντώνει τον φτωχό.
Ζούγλα θα καταντήσουμε στο τέλος.
Η περιουσία του κάθε ενός είναι ιερή! Τέλος! Εγώ δεν ανέχομαι κανέναν να καταστρέφει την περιουσία μου (λέμε τώρα) επειδή μπορεί να είναι μεγαλύτερη απο την δική του η αντίθετη απο τα πιστεύω του. Εάν το κάνει, απλά, θα γνωρίσει την άσχημη πλευρά του νομίσματος που επέλεξε!
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Οκ.Με την ίδια λογική στα @@ μου και μένα για την θεία!
Μάλλον θα έπρεπε να χαίρομαι κιόλας διότι αν πουλήσει το χωράφι της, τότε η διαφορά απο το δικό μου air-χωράφι (κατα το air-guitar) είναι σε τάξη μεγέθους μερικών μηδενικών.Οπότε, no pity. Όπως έστρωσε, να κοιμηθεί...
Και φυσικά, στο κάτω κάτω, τώρα που το σκέφτομαι, καλά να πάθει και χαίρομαι που καταστράφηκε. Διότι εγώ σαν μ#@$ πληρώνω στην αμοιβή μου ΚΑΙ χαρτόσημο ΟΓΑ, οπότε μου τα παίρνει και απο εκεί..Ας πάει να κάνει άλλη δουλειά όπως παροχή υπηρεσιών.
δεν εχω διαβασει μεγαλητερη μ@λακια στη ζωη μου
το σκεφτοσουν ωρα? -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Και συνεχίζοντας το συλλογισμό σου, το παιδάκι στην Αφρική που δεν έχει πόσιμο νερό, δεν το νοιάζει καθόλου για σένα που δεν έχεις ακίνητη περιουσία. Γιατί εσύ με π.χ. 200 ευρώ ενοίκιο και ΕΥΔΑΠ μπορείς να έχεις στέγη και νερό, αυτό όμως δεν έχει τίποτα απ'αυτά εξασφαλισμένα.Ο δεύτερος ενικός είναι μόνο για παράδειγμα, και δεν απευθύνομαι προσωπικά σε σένα. Με την ευκαιρία, έχω την εντύπωση ότι αυτά τα γράφεις με μία δόση σαρκασμού, έτσι δεν είναι; Γιατί ο taurus το πήρε λίγο τοις μετρητοίς...
Εννοείται πως τα έγραφα ειρωνικά, ώστε να δείξω που οδηγούμαστε με το να μην μας ενδιαφέρει για τον Α που έχει λεφτά κ.λπ.
Φυσικά με νοιάζει και η θειά, και το παιδάκι, όπως φυσικά με νοίαζει και ο 'κατέχων'. Όλοι έχουνε δικαίωμα στην ζωή και στις διάφορες παραμέτρους τους, όχι μόνο οι μη έχοντες ή οι έχοντες!
Το οτι κάποιοι είναι σε δυσθενέστερη θέση, that's life!
Τι να κάνουμε....Εάν ο άλλος όμως είναι 'κατέχων' με τον ιδρώτα του και όχι επειδή εκμεταλεύτηκε π.χ. τις Ρωσίδες, τότε και για αυτόν με τον ίδιο τρόπο θα σκεφτώ όταν πάνε και του καταστρέφουν την περιουσία.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
το σκεφτοσουν ωρα?Όχι σε έβλεπα απο το παράθυρο και μου ήρθε...
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
πιστευα οτι τα μοσχαρια εχουν κακη οραση τι κανει η επιστημη.....
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Οι μ@λ@κες είναι ευδιάκριτοι απο όλα τα ζωντανά
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Οι μ@λ@κες είναι ευδιάκριτοι απο όλα τα ζωντανά
οχι ομως και απο τα σπανια ειδη διποδων που βρισκοντα υπο την προστασια της WWF οπως λογου χαρη εσυ
-
Ψυχραιμία παίδες.......
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
οχι ομως και απο τα σπανια ειδη διποδων που βρισκοντα υπο την προστασια της WWF οπως λογου χαρη εσυ
Πάντως, με επιστήμη ή χωρίς σε είδα........
Άλλη φορά πριν αρχίσεις τους χαρακτηρισμούς, διάβαζε καλΗτερα (όπως γράφεις) τα posts....
Μάθε να διακρίνεις την ειρωνία και να μην χαρακτηρίζεις άτομα που δεν ξέρεις, καθώς όπως είδες, οι χαρακτηρισμοί επιστρέφονται...
-
coolaret μαγκες, δεν τρεχει και τιποτα.
Επιθέσεις σε μάντρες αυτοκινήτων?