-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ο 'Κουρέας' με τον Ντεπ πότε έρχεται, ξέρουμε;Το είδα trailer χτες.... Λογικά κοντά στα Οσκαρ, άρα μες στο μήνα το βλέπω.
Δείτε το 'The bucket list'. Στο σινεμά (*).
(*). Για τη φωτογραφία του -εκτός κι αν έχετε 50'' και πάνω..... με πηγή HD και χωρίς upscaling, εννοείται.)
-
Ο 'Κουρέας' με τον Ντεπ πότε έρχεται, ξέρουμε;και γω το περιμένω πως και πως!
στην καθημερινή έγραφε διθυραμβους σήμερα!
Μελαγχολικό splatter, λέει... -
Ο 'Κουρέας' με τον Ντεπ πότε έρχεται, ξέρουμε;Ήρθε.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ο 'Κουρέας' με τον Ντεπ πότε έρχεται, ξέρουμε;
και γω το περιμένω πως και πως!
Μελαγχολικό splatter, λέει...Είδα trailer, και μπορώ να πω ότι είναι αυτό που περιμένω περισσότερο από όλα. Τι απίθανος ηθοποιός είναι ο άνθρωπος!
-
Ο 'Κουρέας' με τον Ντεπ πότε έρχεται, ξέρουμε;
και γω το περιμένω πως και πως!
Μελαγχολικό splatter, λέει...Είδα trailer, και μπορώ να πω ότι είναι αυτό που περιμένω περισσότερο από όλα. Τι απίθανος ηθοποιός είναι ο άνθρωπος!
ωχ
και έλεγα να περιμένω να το δω στο σινεμά (7 ή 9 φλεβάρη αρχίζει να προβάλλεται)
Δε με βλέπω ν' αντέχω -
Είναι απίθανος... Σε κάθε του ταινία με εκπλήσσει ακόμα περισσότερο...
-
εμενα παλι με εκπλησσει πως σε αυτες τις ταινιες παιζει ολο το ιδιο πραγμα...
-
Το ειδα χτες χωρις να εχω δει trailer κλπ...Ισως το καλυτερο musical ever made κατ εμε με ολα τα στοιχεια ταινιων του Tim Burton (ο αγαπημενος μου σκηνοθετης), φοβερη μουσικη (αν και απογοητευτηκα που δεν την ειχε κανει ο Danny Elfman) φοβερο σεναριο, φοβερη ατμοσφαιρα και μια απιστευτη ερμηνεια απο johhny Depp που συνεργαζεται για ακομα μια φορα με Burton
Μονο μειον για μενα οι διαλογοι που κατα 90% στην ταινια ειναι οπως ειπαμε σε μορφη musical και ισως να ειναι λιγο κουραστικο. Must see απο μενα και ενα 7/10
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Σ'αγαπω
Ταινια για γυναικες , αλλα βλεπεται και απο αντρες
Καλη ταινια , με καλη μουσικη .Πήγα και την είδα απόψε....H κριτική σου δε θα μπορούσε να είναι αντιπροσωπευτικότερη!!
Ηταν ωραία ταινία πάντως!
Εξαρταται παντα , απο αυτον που διαβαζει κ κρινει τον κριτη
-
μεχρι να δω ποτε (και αν) θα ξαναβαλω δορυφορικη, το εχω ριξει στα dvd...
χθες ειδα το butterfly on a wheel... δηλαδη ενταξει.. το εχει δει κανεις ή ειμαι ο μονος? -
παιδια το ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ τι λεει?
-
Ο χρήστης nikodoc_z4 έγραψε:
παιδια το ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ τι λεει?αν σου αρεσει ο περιτεχνα ενορχηστρωμενος τρομος τοτε οκ αν σου αρεσουν οι ταινιες με κουβαδες αιματος τοτε μη το δεις
-
Ο χρήστης nikodoc_z4 έγραψε:
παιδια το ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ τι λεει?Eaν σου αρεσουν οι γυναικες με στυλ στο δευτερο ημιχρονο σπαζει το ποδι της κ χανεται καθε ενδιαφερον
Μετρια ταινια . -
Ratatouille τα σπαει!!!!
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
παιδια το ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ τι λεει?
Eaν σου αρεσουν οι γυναικες με στυλ στο δευτερο ημιχρονο σπαζει το ποδι της κ χανεται καθε ενδιαφερον
Μετρια ταινια .κατατοπιστικοτατος
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
χθες ειδα το butterfly on a wheel... δηλαδη ενταξει.. το εχει δει κανεις ή ειμαι ο μονος?το ειδα και γω, μετριο προς το καλουτσικο.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
χθες ειδα το butterfly on a wheel... δηλαδη ενταξει.. το εχει δει κανεις ή ειμαι ο μονος?το ειδα και γω, μετριο προς το καλουτσικο.
και προβλέψιμο...
για home dvd ΟΚ.
-
Ταινιάρα η 'Eξιλέωση'!!
Πρώτη φορά δικαίωσα τον κομπλεξικό Δανίκα...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Ταινιάρα η 'Eξιλέωση'!!Πρώτη φορά δικαίωσα τον κομπλεξικό Δανίκα...
Δεν συμφωνω καθολου μαζι σου
Γουστα ειναι αυτα -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Ταινιάρα η 'Eξιλέωση'!!Πρώτη φορά δικαίωσα τον κομπλεξικό Δανίκα...
θα δείξει την Πέμπτη
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]