Ο χρήστης Bagus έγραψε:
manosk
Δεν νομιζω οτι του καταλογιζεται τιποτα.Εκανε οτι επρεπε να κανει(με μονη εξαιρεση την αποπειρα μεταμοσχευσης ηπατος,η οποια σηκωνει αρκετη συζητηση,αλλα κ παλι αφου ετσι του ειπανε ετσι οφειλε να πραξει)
Να ξερετε οτι οταν καποιος ανθρωπος πασχει απο μια τετοια νοσο(η οποια επιπροσθετως τη στιγμη της διαγνωσης ειναι αρκετα προχωρημενη,γιατι αν το «πιασεις» σε αρχικο σταδιο οι πιθανοτητες ιασης ειναι πολυ καλες) οταν φτανει το τελος του το καταλαβαινει...
Ο Χριστοδουλος ειχε φτασει στο σημειο εκεινο,οπου η ζωη σου αρχιζει να γινεται ανυποφορη,λογω αδυναμιας αυτοεξυπηρετησης.Ακομα κ σε νοσοκομειο αν πηγαινε λοιπον,παλι το τελος θα ερχονταν.Καλυτερα που εφυγε στο σπιτι του κατ'εμε...
μισό εκατομύριο επέμβαση στο Μiami ποιος πήγε να κανει ρε παιδια? όλα τα έξοδα του (αεροπλάνα, κλινικές, διαμονές) ποιός τις έκανε ρε παιδιά?
το κινητό νοσοκομείο που ειχε μαζί του ποιός το πλήρωνε ρε παιδια?
ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο 1ος ΤΟΥ ΛΑΟΥ, Ο 1ος ΠΙΣΤΟΣ, Ο 1ος ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ (αυτό δε σημαινει αρχιεπισκοπος αθηνων και πάσης ελλάδος?) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
και το καλο παραδειγμα θα ήταν να αφιέρωνε αυτα τα χρηματα (παλι καλα που δε μιλάμε και ολα τα υπολοιπα που εφαγαν-τρωνε-8α τρωνε γιατί θα βαλουμε τα κλαματα) για να σωσει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ.
ετυχε να βρεθώ στο Θεαγενειο της ΘΕσσαλονικής και τους λειπει η πρωτη ύλη. δεν εχουν απλα πραματα! με σφυγμομανόμετρα omron της πλακας προσπαθούν να κανουν την όποια δουλειά μπορούν να κανουν οι γιατροί (όσοι υπαρχουν δλδ....). ρωτήστε απο κει μεσα καποιον ασθενή τι εχει να πει για τη ΜΙΣΗ-ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ-ΕΠΕΜΒΑΣΗ-ΣΤΟ-ΜΙΑΜΙ του αποθανόντα να δειτε τι απάντηση θα παρετε.... 5 φάσκελα.
εκτός απο τα ωραία βιβλια που εξέδωσε και το ότι ηταν σουπερ σταρ μπορεί να μου πει κάποιος τι το ΟΥΣΙΩΔΕΣ εκανε για το λαό που τοσο αγαπούσε? πραγματικά εγώ δε θυμάμαι τπτ.
με το ζόρι τα δικά του χωράφια δεν μπορούσε να ελέγξει, θα ελεγχε των αλλονών?? παπάδες που κανουν βίζιτες, στελνουν sms εν ώρα λειτουργίας, πηγαινουν αρον αρον στην τουαλέτα για να ξεαγκιστρώσουν το τάνγκα που τους κοβει τις κωλότριχες. ειδατε κανέναν να παιρνει ποδι???
2 τελευταία πραματάκια:
1ον) πώς κολλαει ο άνθρωπος ηπατίτιδα C (Γάμα για όποιον δεν.... καταλαβε)
2ον) οταν ενας πιστός ακουει τον πρωτομάστορα του να λεει 'ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΘΕΟ' τι θα έπρεπε να σκεφτεί????? εγώ σκεφτηκα οτι πρωτιτερα ηταν πιο κοντά στους ανθρώπους (...) μονάχα που παραήταν κοντά... ουτε φιλλερ δε χωρούσε να περάσει