-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Και εσύ χάνεις κατα μέσο όρο 3 ώρες απο τη ζωή σου την εβδομάδα για χ3σ1μ0. Πρέπει να σε κλειδώσουμε στην τουαλέτα?sorry κιόλα
Αστοχια100%δεν ξερεις ποση ωρα χανω για χεσιμο
Αμα εσυ χανεις τοση ωρα μαλλον κατι δεν παει καλα με την διατροφη σου γιαυτο ελατωσε τις πιτσες και τα σουβλακια γιατι εκτος απο παχος προκαλουν και μ@λακινσηsorry κιολα
-
Η άποψή μου είναι ότι έχουν εν πολλοίς δίκιο και διαμαρτύρονται για το 6λεπτο. Αν υπήρχε κοινή λογική, θα μπορούσε το σχολείο να διασχίσει το δρόμο με πολύ πιο αποδοτικό τρόπο προς την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης, κάνοντας μια παραχώρηση στο δικό του χρόνο διεκπεραίωσης της διαδικασίας. Επίσης, ο εκνευρισμός δικαιολογείται γιατί δεν πρόκειται για 6 λεπτά, αλλά για ΑΚΟΜΑ 6 λεπτά καθυστέρησης, ανεχόμενοι καθημερινά τις ζωώδεις και εγωιστικές συμπεριφορές πολλών-κυρίως οδηγών.
Προσωπικά δε θέλω να χαρίζω ούτε ένα δευτερόλεπτο από το χρόνο μου σε άτομα που πράττουν χωρίς να σκέφτονται το πρόβλημα που δημιουργούν επειδή έτσι απλά βολεύονται.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ωπα ρε μαστορα, να κλεισει ολη η Πειραιως για 6 λεπτα το οποιο ακουγεται λιγο αλλα προκαλεσε εμφραγμα απο Πειραια μεχρι Ομονοια, για να περασει το σχολιο επειδη ετσι το οργανωσαν? Να πανε στο φαναρι και να περασουν οταν εχουν πρασινο, απο την διαβαση. Δεν το καταλαβα τωρα, να κλεινουμε κεντρικοτατους δρομους για να περνανε οι αγελες.
Καλα επειδη κυκλοφορεις με το αμαξι σου εχεις ολα τα προνομια και τις προτεραιοτητες του κοσμου ολου?Χανεις τοσες ωρες καθημερινα στα μποτιλιαρισματα και σε ενοχλησαν τα εξι λεπτα?
Ισως οχι.
ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΤΗ 200 ΜΕΤΡΑ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΟΜΑ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΩΡΟ, ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ, ΑΥΤΑ ΤΑ 6 ΛΕΠΤΑ (+ΟΣΗ ΩΡΑ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΞΕΜΠΟΤΗΛΙΑΡΙΣΤΕΙ Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ) ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ....το προβλημα του δεν ηταν ο αναβατης αλλα τα εξι λεπτα δεν ειδα να τον αναφερει πουθενα
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Ωπα ρε μαστορα, να κλεισει ολη η Πειραιως για 6 λεπτα το οποιο ακουγεται λιγο αλλα προκαλεσε εμφραγμα απο Πειραια μεχρι Ομονοια, για να περασει το σχολιο επειδη ετσι το οργανωσαν? Να πανε στο φαναρι και να περασουν οταν εχουν πρασινο, απο την διαβαση. Δεν το καταλαβα τωρα, να κλεινουμε κεντρικοτατους δρομους για να περνανε οι αγελες.
Καλα επειδη κυκλοφορεις με το αμαξι σου εχεις ολα τα προνομια και τις προτεραιοτητες του κοσμου ολου?Χανεις τοσες ωρες καθημερινα στα μποτιλιαρισματα και σε ενοχλησαν τα εξι λεπτα?
Ισως οχι.
ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΤΗ 200 ΜΕΤΡΑ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΟΜΑ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΩΡΟ, ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ, ΑΥΤΑ ΤΑ 6 ΛΕΠΤΑ (+ΟΣΗ ΩΡΑ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΞΕΜΠΟΤΗΛΙΑΡΙΣΤΕΙ Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ) ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ....το προβλημα του δεν ηταν ο αναβατης αλλα τα εξι λεπτα δεν ειδα να τον αναφερει πουθενα
Το χουμε πει σε προηγουμενη σελιδα
-
Αμα υπαρχει τοσος εκνευρισμος πισω απο το τιμονι υπαρχουν και αλλοι τροποι για να μετακινηθει καποιος,οπως ποδηλατο,δικυκλο.ΜΜΕ,πεζω2.
-
Να κάνω μία εύστοχη-άστοχη ερώτηση?
Τροχονόμος (τροχαία) ή σχολικός τροχόνόμος προκάλεσε το 'χάος'?
Γιατί ως προς τον δεύτερο (νομίζω) δεν υπάρχει υποχρέωση στα σήματα που κάνει προς τους οδηγούς.Επίσης διαφωνώ έντονα και με το ότι επειδή χάνεις περισσότερο χρόνο στην κίνηση, τι πειράζει που έχασες 6 λεπτά ακόμα?
Γιατί με αυτή τη λογική, μην πλυθείς σήμερα γιατί κι αύριο πρέπει να ξανακάνεις μπάνιο, μιας και πάλι θα μυρίζεις.
Υπάρχει που υπάρχει αυτό το απίστευτα κουραστικό μποτιλιάρισμα στην Αθήνα.Καλό είναι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην το επιδυνώνουμε το ήδη αρκετά μεγάλο πρόβλημα
Γιατί αν είναι έτσι, τι πειράζει που έχασες 5 λεπτά γιατί ο μπροστά σου έξυνε τη μύτη του και δεν ξεκίνησε στο πράσινο κι εσύ έχασες το φανάρι, τι πειράζει που παρακάτω έγινε τρακάρισμα κι άργησες ακόμα 10 λεπτά γιατί οι 3 λωρίδες γίνανε 1, τι πειράζει που το λεωφορείο κόλλησε 20 λεπτά γιατί κάποιος μαλάκας είχε παρκάρει στη γωνία ή ήταν διπλοπαρκαρισμένος και δεν χωρούσε το λεωφορείο κ.ο.κ.
Όταν καθυστερούμε εμείς τους άλλους για να κάνουμε εμείς τη δουλειά μας (πχ διπλοπαρκάρισμα) 'τι πειράζει', όταν μας το κάνουν οι άλλοι, όλοι ξέρουμε να βρίζουμε -
Ο χρήστης madox έγραψε:
Αμα υπαρχει τοσος εκνευρισμος πισω απο το τιμονι υπαρχουν και αλλοι τροποι για να μετακινηθει καποιος,οπως ποδηλατο,δικυκλο.ΜΜΕ,πεζω2.Καλα... Ποδιλατο στην Αθηνα ειναι το ιδιο με αυτοκτονια.....
Εχω πεσει 4 φορες πανω σε ταριφα που μ εγραψε στα @@ του κ μου κλεισε το δρομο για να παρει πελατι.... -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Να κάνω μία εύστοχη-άστοχη ερώτηση?
Τροχονόμος (τροχαία) ή σχολικός τροχόνόμος προκάλεσε το 'χάος'?
Γιατί ως προς τον δεύτερο (νομίζω) δεν υπάρχει υποχρέωση στα σήματα που κάνει προς τους οδηγούς.Άρθρo 45
Eιδικές υπoχρεώσεις oδηγών και πεζών πρoς
τα αστυνoμικά όργανα και τους σχολικούς τροχονόμους- Oι oδηγoί oχημάτων και oι πεζoί υπoχρεoύνται να συμμoρφώνoνται στo σήμα στάσης τo oπoίo δίνoυν τα αστυνoμικά όργανα πoυ φoρoύν στoλή.
- Oι oδηγoί oχημάτων, όταν καλoύνται από τα όργανα αυτά, υπoχρεoύνται
να δείχνoυν κάθε στoιχείo σχετικό με την κυκλoφoρία τoυ oχήματός τoυς. - Για την oδική ασφάλεια των πεζών μαθητών κατά τις μετακινήσεις
τoυς πρoς και από τα σχoλεία, μπoρoύν να χρησιμoπoιoύνται σχoλικoί τρo-
χoνόμoι.
O σχoλικός τρoχoνόμoς ρυθμίζει την κυκλoφoρία σε oρισμένo σημείo της
oδoύ (και όχι σε διασταύρωση), διακόπτoντας τη ρoή oχημάτων σε διατoμή
της oδoύ, όπoυ υπάρχει σημασμένη διάβαση πεζών. Πρoς τo σκoπό αυτόν
είναι εφoδιασμένoς με φoρητή πινακίδα STOP, την oπoία εκτείνει κατάλληλα
πάνω από την επιφάνεια τoυ oδoστρώματoς. Ο τροχονόμος αυτός φέρει αντα-
νακλαστικό χιτώνιο που πληροί τις προδιαγραφές του αντίστοιχου χιτωνίου
της Ελληνικής Αστυνομίας, αντί όμως των διακριτικών της Αστυνομίας φέρει
την ένδειξη “σχολικός τροχονόμος’’.
Oι σχoλικoί τρoχoνόμoι oρίζoνται από τo διευθυντή τoυ σχoλείoυ, μπoρεί
να πρoέρχoνται είτε από τo πρoσωπικό τoυ σχoλείoυ είτε να πρoτείνoνται
από τoν oικείo σύλλoγo γoνέων και κηδεμόνων και εξοπλίζονται με μέριμνα
του οικείου σχολείου. - Aυτός, πoυ παραβαίνει τις διατάξεις των παραγράφων 1 και 3 τoυ άρθ-
ρoυ αυτoύ, ως και αυτός πoυ αρνείται να επιδείξει κάθε στoιχείo σχετικό με
την κυκλoφoρία τoυ oχήματός τoυ, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρις ενός (1)
έτoυς ως και με αφαίρεση της άδειας ικανότητας oδηγoύ για χρoνικό διάστημα
ενός (1) μηνός, η oπoία επιβάλλεται υπoχρεωτικά από τo δικαστήριo. Mε τις
αυτές πιo πάνω πoινές τιμωρείται o oδηγός oχήματoς, o oπoίoς συμπεριφέρε-
ται με πράξεις ή λόγια, υβριστικά ή απειλητικά πρoς τα όργανα πoυ εκτελoύν
Κεφάλαιο Δ΄. Διάφορες διατάξεις
97
υπηρεσία τρoχαίας κίνησης ή παρεμβάλλει δυσχέρειες στo έργo αυτών κατά
τη βεβαίωση παραβάσεων τoυ παρόντoς Kώδικα ή δίνει ψευδή στoιχεία ταυ-
τότητας ή στoιχεία σχετικά με την κυκλoφoρία τoυ oχήματός τoυ.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Έχεις δεί εσύ ποτέ άλλα άτομα πέρα από τους καθηγητές και τους δασκάλους να συνοδεύουν τα παιδιά ;;;;
Πολλά έχω δει να συμβαίνουν και να μην συμβαίνουν. Το τι πρέπει να ισχύει είναι άλλο όμως (μιας που μιλάμε για νόμους και κώδικες). Μήπως ο συνοδός (όποιος και αν είναι τελικά αυτός) θα έπρεπε να έχει την κατάλληλη αμφίεση και εξάρτηση ώστε να γίνεται άμεσα αντιληπτός από τους χρήστες του δρόμου; Δεν έχω δει κάτι τέτοιο ποτέ, μήπως έπρεπε να γίνεται όμως;
Άμα ήταν να εφαρμόζεται κατά γράμμα ο νόμος σε κάθε περίπτωση και με οποιανδήποτε παράμετρο, τότε δεν θα υπήρχαν δικαστήρια, θα υπήρχε ο Σταλόνε - Judge Dred που θα μ@μούσε και θα έδερνε.
Πολύ βαθυστόχαστο αυτό που είπες, σκέψου το όμως και την επόμενη φορά που κάποιος που θα παραβιάσει το κόκκινο ή το Stop πέσει πάνω σου και σε τσακίσει.
Επειδή βλέπω έχεις τάσεις ισοπέδοσης και συνάμα αχνοφαίνουσας ειρωνείας, τόνισα μέρος της πρότασής μου που μάλλον παρέβλεψες.
Τέλος πάντων...εγώ απλά λέω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο (και να περάσουν με απόλυτη ασφάλεια οι μαθητές και να μην προκληθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση).
-
Δεν ήξερα ότι είναι υποχρέωση...
Πάντως μία σχολική τροχονόμος πιο πάνω από το σπίτι μου (ουσιαστικά αρκετά πιο πάνω) έχει εφεύρει νέο πρωτοπορειακό σύστημα. Όταν είναι να περάσουν τα παιδιά και για να μην τσακώνεται με τους διερχόμενους οδηγούς (μιας και όλοι σχεδόν τη 'γράφουν' -ακόμα και οι μπάτσοι- εξού κι ένας λόγος που είχα αρχίσει να αμφιβάλω για την 'εξουσία' του σχολικού τροχονόμου), συνεννοείται με άλλους 2 (γονείς?συνάδελφοι?) και βγάζουν 2 κάδους που υπάρχουν στη γωνία και κλείνουν το δρόμο, οπότε τα παιδιά μπαίνουν χαλαρά και ανενόχλητα στα σχολικά τους.
Μόλις τελειώσει το 'πανηγύρι', οι κάδοι επιστρέφουν στην άκρη του οδοστρώματος.Κι αυτό γίνεται κάθε μέρα κάθε εβδομάδα Δευτέρα-Παρασκευή.
Από την άλλη...
Αν όντως η 'δύναμη' του σχολικού τροχονόμου είναι τόση ώστε να μπορεί να σου αφαιρέσει (έστω έμμεσα καλώντας την τροχαία-αστυνομία) την άδεια κυκλοφορίας, γιατί δεν την ασκεί παρά ψάχνει (ηλίθιες) πατέντες?
Θα μου πεις...'άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου' -
νομιζω επειδη σχολικοι τροχονομοι ειναι κυριως κυρατσες που δεν εχουν καν εκπαιδευτει.
το βιβλιο με τα σηματα λεει οτι αν δεν υπακουσεις σημα σχολικου τροχονομου επιφερει μεχρι και φυλακιση
παντως μου φαινεται υπερβολικο η αρχικη δημοσιευση οτι εκλεισε για 6 λεπτα ο δρομος τι διαολο 6 λεπτα θελει ενα σχολειο για να περασει ενα δρομο μηπως ηταν λιγο υπερβολικο το 6 λεπτα που αναφερθηκε
οπως και μου φαινεται υπερβολη να τα βλεπετε καποιοι ολα απο τη θεση του 'αγανακτισμενου οδηγου' λες και κυκλοφορειτε με ροδακια ακομα και χωρις το αμαξι -
Για την ακρίβεια των λεγομένων και μόνο, φαντάζομαι πως κατά τα έξι αυτά λεπτά αναμονής, θα είχε ανάψει και το πράσινο για τους πεζούς, σωστά; Επομένως ο χρόνος κατά τον οποίο έπαψε να ισχύει ο φωτεινός σηματοδότης ήταν μικρότερος των πέντε λεπτών. Συζητάμε λοιπόν για την προτεραιότητα που δόθηκε σε παιδιά για λιγότερο από πέντε λεπτά! Τα παιδιά σας, τα αδέρφια σας και τα ανίψια σας δεν αξίζουν λιγότερα από πέντε λεπτά προτεραιότητας; Θλιβερό!
Είμαι εκπαιδευτικός και έχω συνοδεύσει σχολικές εκδρομές. Φανταστείτε για μια στιγμή τριακόσιους εφήβους τους οποίους συνοδεύουν περίπου είκοσι ενήλικες. Τηρώντας με μεγάλη αυστηρότητα (που ποτέ δε γίνεται!) γραμμές και στοίχους κάθε συνοδός πρέπει να επιβλέπει 20 περίπου εφήβους, που γεμάτοι ενέργεια και άγνοια κινδύνου θέλουν να κάνουν ο καθένας κάτι διαφορετικό. Διασπώντας την ενότητα του συνόλου στην πραγματικότητα αυτό που θα συμβεί είναι κάποιο τμήμα της ομάδας να βρεθεί με δυσμενέστερη για τον επιτηρητή αναλογία δημιουργώντας έτσι τις συνθήκες για αταξία ή/και ατυχήματα. Γι'αυτόν κυρίως το λόγο επιδιώκεται η κίνηση σε μια ομάδα. Άλλοι, λιγότερο σημαντικοί λόγοι, απλώς ενισχύουν αυτή την ανάγκη. Μήπως, όμως, η ανάγκη επιτήρησης-προστασίας μιας κατά τεκμήριο αδύναμης ομάδας δεν δικαιολογεί την επί πεντάλεπτο παραχώρηση προτεραιότητας;
Όσο για το νομικό ζήτημα, νομίζω πως δεν υφίσταται. Υπάρχει αμφιβολία πως οι οδηγίες του τροχονόμου υπερισχύουν οποιουδήποτε σηματοδότη; -
τηλ. τροχαία (με απόκρυψη) και καταγγελία
αν έχεις συνοδηγό τραβάει βίντεο με το κινητό και το στέλνεις στα κανάλιαα συχτήρ
Χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά, το κέντρο της τροχαίας βλέπει ούτως ή άλλως τον αριθμό σου...
(και λέω 'χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά', γιατί μου το είπε συγγενής μου αστυνομικός.Δεν το έχω διασταυρώσει όμως. )Κοντά είσαι. Κάποια τηλεφωνικά κέντρα (ακόμη και εφημερίδων) έχουν αυτή τη δυνατότητα, της αστυνομίας δε θα την έχει;
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
οπως και μου φαινεται υπερβολη να τα βλεπετε καποιοι ολα απο τη θεση του 'αγανακτισμενου οδηγου' λες και κυκλοφορειτε με ροδακια ακομα και χωρις το αμαξιΚαποιοι αν μπορουσαν θα το εκαναν
-
:hmmm:
Δεν ήξερα ότι είναι υποχρέωση...Πάντως μία σχολική τροχονόμος πιο πάνω από το σπίτι μου (ουσιαστικά αρκετά πιο πάνω) έχει εφεύρει νέο πρωτοπορειακό σύστημα. Όταν είναι να περάσουν τα παιδιά και για να μην τσακώνεται με τους διερχόμενους οδηγούς (μιας και όλοι σχεδόν τη 'γράφουν' -ακόμα και οι μπάτσοι- εξού κι ένας λόγος που είχα αρχίσει να αμφιβάλω για την 'εξουσία' του σχολικού τροχονόμου), συνεννοείται με άλλους 2 (γονείς?συνάδελφοι?) και βγάζουν 2 κάδους που υπάρχουν στη γωνία και κλείνουν το δρόμο, οπότε τα παιδιά μπαίνουν χαλαρά και ανενόχλητα στα σχολικά τους.
Μόλις τελειώσει το 'πανηγύρι', οι κάδοι επιστρέφουν στην άκρη του οδοστρώματος.Κι αυτό γίνεται κάθε μέρα κάθε εβδομάδα Δευτέρα-Παρασκευή.
Από την άλλη...
Αν όντως η 'δύναμη' του σχολικού τροχονόμου είναι τόση ώστε να μπορεί να σου αφαιρέσει (έστω έμμεσα καλώντας την τροχαία-αστυνομία) την άδεια κυκλοφορίας, γιατί δεν την ασκεί παρά ψάχνει (ηλίθιες) πατέντες?
Θα μου πεις...'άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου'Τηλ στη τροχαια να μαζεψουν τους εξυπνους που κλεινουν με καδους τους δρομους.
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
νομιζω επειδη σχολικοι τροχονομοι ειναι κυριως κυρατσες που δεν εχουν καν εκπαιδευτει.
το βιβλιο με τα σηματα λεει οτι αν δεν υπακουσεις σημα σχολικου τροχονομου επιφερει μεχρι και φυλακιση
παντως μου φαινεται υπερβολικο η αρχικη δημοσιευση οτι εκλεισε για 6 λεπτα ο δρομος τι διαολο 6 λεπτα θελει ενα σχολειο για να περασει ενα δρομο μηπως ηταν λιγο υπερβολικο το 6 λεπτα που αναφερθηκε
οπως και μου φαινεται υπερβολη να τα βλεπετε καποιοι ολα απο τη θεση του 'αγανακτισμενου οδηγου' λες και κυκλοφορειτε με ροδακια ακομα και χωρις το αμαξιΌχι. 6 λεπτά ήταν, τα κοίταζα στο ρολόι του αυτοκινήτου.
Έκαναν τόση ώρα γιατί τα παιδιά έρχονταν από πεζοδρόμιο σε ζεύγη. Το μποτιλιάρισμα (ώρα αιχμής, 08:30 πμ) έφτασε από την αρχή της Πειραιώς (Καμίνια) ως τη γέφυρα του Κηφισσού. Και, όπως έγραψα, 200 μέτρα πιο πριν ήταν μοτοσυκλετιστής πεσμένος στο οδόστρωμα να περιμένει ασθενοφόρο.
Το πιο 'ωραίο' ήταν που κάποιοι άρχισαν να κορνάρουν και ο καπετάν-τροχονόμος γύρισε και κοίταζε με άγριο ύφος, σαν δάσκαλος που ψάχνει τους άτακτους στη γαλαρία. Όταν ξεμπέρδεψε με το δύσκολο καθήκον, πήρε με το συνάδελφό του το περιπολικό για να επιστρέψει στην ασφάλεια της διεύθυνσης τροχαίας, 200 μέτρα παρακάτω. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
:hmmm:
Δεν ήξερα ότι είναι υποχρέωση...Πάντως μία σχολική τροχονόμος πιο πάνω από το σπίτι μου (ουσιαστικά αρκετά πιο πάνω) έχει εφεύρει νέο πρωτοπορειακό σύστημα. Όταν είναι να περάσουν τα παιδιά και για να μην τσακώνεται με τους διερχόμενους οδηγούς (μιας και όλοι σχεδόν τη 'γράφουν' -ακόμα και οι μπάτσοι- εξού κι ένας λόγος που είχα αρχίσει να αμφιβάλω για την 'εξουσία' του σχολικού τροχονόμου), συνεννοείται με άλλους 2 (γονείς?συνάδελφοι?) και βγάζουν 2 κάδους που υπάρχουν στη γωνία και κλείνουν το δρόμο, οπότε τα παιδιά μπαίνουν χαλαρά και ανενόχλητα στα σχολικά τους.
Από την άλλη...
Θα μου πεις...'άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου'Τηλ στη τροχαια να μαζεψουν τους εξυπνους που κλεινουν με καδους τους δρομους.
Όχι ότι δεν έχεις δίκιο, αλλά από την άλλη, όταν δεν μπορεί να επιβληθεί ο/η σχολικός/η τροχονόμος, κάπως πρέπει να περάσουν και περίπου 540 παιδιά το δρόμο που είναι από 6 ως 12 ετών...
Δεν ξέρω τι είναι πιο σωστό, όμως από την μία είναι και πιο ασφαλές για παιδιά, από την άλλη είναι τραγικοί που κλείνουν με το έτσι θέλω το δρόμο.
Προσωπικά δεν καλώ την τροχαία, σεβόμενος την ασφάλεια αυτών των παιδιών που δε μου φταίνε σε τίποτα. -
Εγω επιμενω στα εξης 2 πραγματα:
α) δεν καταλαβαινετε τι σημαινει για την κυκλοφορια το να κλεισει η Πειραιως 6 λεπτα. Τι να κανουμε, πρεπει να σου κοβει και λιγο.
β) Πραγματικα πιστευετε οτι η συγκεκριμενη διαταξη αναφερετε σε δασκαλους πχ? Αποφασισε δηλαδη ο δασκαλος οτι σημερα που εχουν να πανε τα παιδια εκδρομη, θα κλεισει τον ταδε δρομο να περασουν τα παιδια? Πραγματικα πιστευετε οτι υπαρχει αυτη η διαταξη για να δινει στον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ μια τετοια δυναμη?
Μαλιστα, δηλαδη το Χ σχολειο που πρεπει να παει εκδρομη στο Ευγενειδιο απο την εδρα του που ειναι απο την αλλη μερια της Συγγρου, βαζει μπροσταρη τον αγωνιστη δασκαλο και κλεινει την Συγγγρου με το ετσι θελω για να περασει το σχολειο...
-
Κάπου χάθηκε η μπάλα μου φαίνεται....
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω επιμενω στα εξης 2 πραγματα:α) δεν καταλαβαινετε τι σημαινει για την κυκλοφορια το να κλεισει η Πειραιως 6 λεπτα. Τι να κανουμε, πρεπει να σου κοβει και λιγο.
β) Πραγματικα πιστευετε οτι η συγκεκριμενη διαταξη αναφερετε σε δασκαλους πχ? Αποφασισε δηλαδη ο δασκαλος οτι σημερα που εχουν να πανε τα παιδια εκδρομη, θα κλεισει τον ταδε δρομο να περασουν τα παιδια? Πραγματικα πιστευετε οτι υπαρχει αυτη η διαταξη για να δινει στον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ μια τετοια δυναμη?
Μαλιστα, δηλαδη το Χ σχολειο που πρεπει να παει εκδρομη στο Ευγενειδιο απο την εδρα του που ειναι απο την αλλη μερια της Συγγρου, βαζει μπροσταρη τον αγωνιστη δασκαλο και κλεινει την Συγγγρου με το ετσι θελω για να περασει το σχολειο...
Και τι θες δηλαδη να τα αφησουν να περνανε χυμα?να τους κοψουν τις εκδρομες?να μην περνανε στο απεναντι πεζοδρομιο?να χρησιμοποιουν ελικοπτερα?
Με την ιδια λογικη και εσυ που κυκλοφορεις με το ιχ σου ,και συμβαλλεις στο ολο μπαχαλο ,στερεις απο αυτους που ΔΕΝ κυκλοφορουν με ιχ την δικια τους ελευθερια ,αν και κανενας δεν στερησε την δικια σου!
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]