-
[quote='filipp']Καλησπέρα ,
SERVICE HONDA CIVIC SEDAN20.000 χλμ
Λάδια HELIX 5w-40 47.48
-
Ο χρήστης jimpa έγραψε:
Ξερει κανενας το email της SACHS ??????? Που θα το βρω???? Made in Germany γραφουν τα αμορτισερ μας. Δε ντρεπονται λιγο για τη ταλαιπωρια που εχουμε εξαιτιας τους.φίλε jimp δεν θα βρεις άκρη. Αν η εταιρεία προμηθεύτηκε ελαττωματικά ή έστω μη κατάλληλα αμορτισερ από την ζακς αυτό δεν σημαίνει ότι ο προμηθευτής θα λογοδοτήσει στον πελάτη. Είναι σαν εσύ να φας τυρόπιτα με λάθος υλικά και να κατηγορείς εκείνον που έφερε τ'αυγά...
Το λάθος το έχει κάνει η χόντα και το χειρότερο είναι ότι δεν παίρνει το κόστος να το αποκαταστήσει. Εκεί είναι το θέμα και αυτός είναι ο λόγος που στο σιβίνφο δεν έχουν κάνει κάτι με τον προμηθευτή. -
cctop
Εφόσον σε ενοχλεί το να πηγαίνεις 2 φορές το χρόνο το συγκεκριμένο Honda δεν είναι για σένα.
Πήγαινε στο group VAG, Toyota ή στα Γαλλικά που έχουν 1 με 2 χρόνια για διαστήματα service.
End of communication.
Υ.Σ. Αν δεν σου αρέσει το ύφος που γράφουν κάποιοι εδώ τότε ισχύει το κλασσικό ' Το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία'
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Κατά την παράδοση του αυτοκινήτου,ο αντιπρόσωπος μου έδωσε ένα κουπόνι αξίας 50 € το οποίο θα μου το εξαργύρωνε σε μετρητά(ούτε καν σε κάποια δωροεπιταγή) όταν θα του πήγαινα το ερωτηματολόγιο που θα μου έστελνε η Honda/Σαρακάκης(αυτό που μάλλον ήρθε σε όλους).
Το ερωτηματολόγιο ήρθε αλλά η Honda( όπως θα ξέρετε ήδη, οι παλοιοί) παρακάμπτει στη διαδικασία τον αντιπρόσωπο και θέλει να το λάβει η ίδια!
Εγώ είμαι καχύποπτος για την ενέργεια του αντιπροσώπου ή φταίνε οι μέρες των σκανδάλων που ζούμε????
Πείτε μου ότι σκέφτεστε κι εσείς το ίδιο και ότι δεν είμαι εγώ ο κακός Συνέβη κατι παρόμοιο σε άλλον;έιναι απλό
αφου το ερωτηματολόγιο ρωτάει για τον ίδιο
Θα το έγραφε μόνος του ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ μεσα τι γαμάτος είναιΔεν το συζητάμε ότι όλοι αυτό σκεφτήκαμε!
Σκέφτομαι σοβαρά να τον δώσω στα κεντρικά...άλλωστε δε θα με σώσουν τα 50€
Προκύπτει όμως άλλο πρόβλημα.......Το ερωτηματόλογιο δεν έχει πάνω τα στοιχεία μας σωστά?σωστά
Και μας ζητάει την άδεια για το αν θα προωθηθούν οι απαντήσεις μας στον Αντιπρόσωπο.σωστά?σωστά
Ψάχνοντας λίγο το ερωτηματολογίο και την επεξηγηματικη επιστολή που συνοδευέται και η οποία έχει πάνω τα στοιχεία μας είδα ότι συνδέονται με έναν κοινο 6ψηφιο κωδικό, από τον οποίο οι παραλήπτες -μάλλον- κάνουν το συσχετισμό για το ποιός πελάτης/ιδιοκτήτης Honda έστειλε το ερωτηματολογίο.
Ρωτνάω(όπως έλεγε και ο Φιλιππίδης στους Διαπλεκόμενους) αν εγώ το πάω συμπληρωμένο στον αντιπρόσωπο όπως μου είπε αυτός ,πως θα καταφέρει να στείλει κάποιο άλλο αφου δεν θα μπορεί να βάλει πάνω τον κωδικό μου.
Βέβαια παίζει το ενδεχόμενο να το διορθώσει πάνω στο αυθεντικό , αλλά πόσο πιά; ¨εστω ότι τον βαθμολογώ κάτω του μετρίου σε όλα...θα κατσει τα μουτζουρώσει όλα ή να τα διορθώσει.
¨Ολα είναι θετικές σκέψεις που κάνω προς την αθωότητα του αντιπροσώπου πριν το δώσω στυγνά και αδίστακτα!το πρόβλημα με τα φώτα(όποιος θυμάται) λύθηκε με μία απλή ρύθμιση στο ηλεκτρολογείο.Έφεγγαν αλλού για αλλού-ευτυχώς που τα ελεγχούν πριν τα παραδώσουν!
-
Αν η αίτηση που λέτε είναι εκτύπωση σε απλό χαρτί, με ένα scanner και έναν υπολογιστή είναι πολύ εύκολο να την φτιάξεις από την αρχή.
-
Έχω ένα μικρό πρόβλημα και θέλω να μου πείτε αν είμαι υπερβολικός. Λόγω της ιδιαιτερότητας του νέου civic με το start button και το 'κόλπο' για να βγει το κλειδί από το διακόπτη φοβάμαι να το δώσω σε parking που έχουν παρκαδόρο και σε βενζινάδικα για πλύσιμο γιατί φοβάμαι ότι αν αυτός που θα το οδηγήσει δεν ξέρει, υπάρχει κίνδυνος να ξεριζώσει το διακόπτη στην προσπάθειά του να βγάλει το κλειδί ή να μη μπορεί να το βάλει μπρος και να παλεύει με το κλειδί αν δεν ξέρει για το κουμπί. Αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα κάποιος άλλος κάτοχος του νέου civic;
-
Ο χρήστης proctor έγραψε:
Κατά την παράδοση του αυτοκινήτου,ο αντιπρόσωπος μου έδωσε ένα κουπόνι αξίας 50 € το οποίο θα μου το εξαργύρωνε σε μετρητά(ούτε καν σε κάποια δωροεπιταγή) όταν θα του πήγαινα το ερωτηματολόγιο που θα μου έστελνε η Honda/Σαρακάκης(αυτό που μάλλον ήρθε σε όλους).
Το ερωτηματολόγιο ήρθε αλλά η Honda( όπως θα ξέρετε ήδη, οι παλοιοί) παρακάμπτει στη διαδικασία τον αντιπρόσωπο και θέλει να το λάβει η ίδια!
Εγώ είμαι καχύποπτος για την ενέργεια του αντιπροσώπου ή φταίνε οι μέρες των σκανδάλων που ζούμε????
Πείτε μου ότι σκέφτεστε κι εσείς το ίδιο και ότι δεν είμαι εγώ ο κακός Συνέβη κατι παρόμοιο σε άλλον;έιναι απλό
αφου το ερωτηματολόγιο ρωτάει για τον ίδιο
Θα το έγραφε μόνος του ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ μεσα τι γαμάτος είναιΔεν το συζητάμε ότι όλοι αυτό σκεφτήκαμε!
Σκέφτομαι σοβαρά να τον δώσω στα κεντρικά...άλλωστε δε θα με σώσουν τα 50€
Προκύπτει όμως άλλο πρόβλημα.......Το ερωτηματόλογιο δεν έχει πάνω τα στοιχεία μας σωστά?σωστά
Και μας ζητάει την άδεια για το αν θα προωθηθούν οι απαντήσεις μας στον Αντιπρόσωπο.σωστά?σωστά
Ψάχνοντας λίγο το ερωτηματολογίο και την επεξηγηματικη επιστολή που συνοδευέται και η οποία έχει πάνω τα στοιχεία μας είδα ότι συνδέονται με έναν κοινο 6ψηφιο κωδικό, από τον οποίο οι παραλήπτες -μάλλον- κάνουν το συσχετισμό για το ποιός πελάτης/ιδιοκτήτης Honda έστειλε το ερωτηματολογίο.
Ρωτνάω(όπως έλεγε και ο Φιλιππίδης στους Διαπλεκόμενους) αν εγώ το πάω συμπληρωμένο στον αντιπρόσωπο όπως μου είπε αυτός ,πως θα καταφέρει να στείλει κάποιο άλλο αφου δεν θα μπορεί να βάλει πάνω τον κωδικό μου.
Βέβαια παίζει το ενδεχόμενο να το διορθώσει πάνω στο αυθεντικό , αλλά πόσο πιά; ¨εστω ότι τον βαθμολογώ κάτω του μετρίου σε όλα...θα κατσει τα μουτζουρώσει όλα ή να τα διορθώσει.
¨Ολα είναι θετικές σκέψεις που κάνω προς την αθωότητα του αντιπροσώπου πριν το δώσω στυγνά και αδίστακτα!το πρόβλημα με τα φώτα(όποιος θυμάται) λύθηκε με μία απλή ρύθμιση στο ηλεκτρολογείο.Έφεγγαν αλλού για αλλού-ευτυχώς που τα ελεγχούν πριν τα παραδώσουν!
μα λευκό θέλει να του το πάς!!!! αν του το πας συμπληρωμένο και γράφεις μέσα τι μαλάκας είναι, πιστεύεις ότι θα σου δώσει και 50 ευρώ?????
-
προς jar76. Σε καταλαβαίνω...το έχω σκεφτεί και εγώ. Απλά πλέον έχουν πολλά τέτοιο κουμπί και έχουν εξοικειωθεί με το σύστημα. Εγώ δεν αφήνω κανέναν να το πλύνει μέσα για να μην γρατσουνίσει το μαύρο υλικό που περιβάλλει τον πίνακα οργάνων...Δεν είσαι υπερβολικός απλά σέβεσαι την περιουσία που με κόπο απέκτησες και έχεις στο δρόμο. Από την άλλη μπορείς να του το επισημάνεις πριν κατέβεις από το αυτοκίνητο.
@christosdhmou: Έχεις δίκιο δεν κατάλαβα γιατί στα έγραψε αυτά...
( Μην αρχίσουμε να τσακωνόμαστε και οι σιβικάδες μεταξύ μας...έλεος)Στο θέμα του ερωτηματολογίου εγώ εκθείασα τα σημεία που θεωρούσα σωστά και στα άλλα τους έδωσα. Ετσι προτείνω σε όλους σας αν περιμένουνε ν' αλλάξει κάτι
-
Ο χρήστης jar76 έγραψε:
[...]και το 'κόλπο' για να βγει το κλειδί από το διακόπτηΠοιό είναι το 'κόλπο' για να βγει το κλειδί;
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Ξερει κανενας το email της SACHS ??????? Που θα το βρω???? Made in Germany γραφουν τα αμορτισερ μας. Δε ντρεπονται λιγο για τη ταλαιπωρια που εχουμε εξαιτιας τους.
φίλε jimp δεν θα βρεις άκρη. Αν η εταιρεία προμηθεύτηκε ελαττωματικά ή έστω μη κατάλληλα αμορτισερ από την ζακς αυτό δεν σημαίνει ότι ο προμηθευτής θα λογοδοτήσει στον πελάτη. Είναι σαν εσύ να φας τυρόπιτα με λάθος υλικά και να κατηγορείς εκείνον που έφερε τ'αυγά...
Το λάθος το έχει κάνει η χόντα και το χειρότερο είναι ότι δεν παίρνει το κόστος να το αποκαταστήσει. Εκεί είναι το θέμα και αυτός είναι ο λόγος που στο σιβίνφο δεν έχουν κάνει κάτι με τον προμηθευτή.Δεν αναλαμβανει η sachs να αντικαταστησει τα ελλατωματικα αμορτισερ που εφτιαξε ??? Δε ξερω πως γινεται και τι συμφωνιες κανουν οι εταιριες, αλλα φανταζομαι οτι αναλαμβανει καποιες ευθηνες ο προμηθευτης των ανταλακτικων που κατασκευαζει για τη πρωτη τοποθετηση στα αυτοκινητα της Honda και καθε αλλης εταιρια αυτοκινητων. Εμεις οταν περνουμε καποιο ανταλακτικο ακομη και απο το εμποριο,δε περνουμε 1 χρονο εγγυηση ??? Περνουμε, αρα γιατι να μην εχει εγγυηση η Honda απο τη sachs ... Το μονο που θα πληρωνει η Honda ειναι η εργασια στα συνεργεια για να μας τα αλλαξουν. Ισως γι'αυτο να ζοριζεται να μας τα αλλαξει !!!!! Ετσι το σκεφτομαι,να κανω λαθος???
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
[...]και το 'κόλπο' για να βγει το κλειδί από το διακόπτη
Ποιό είναι το 'κόλπο' για να βγει το κλειδί;
Όταν το γυρίσεις και κλείσεις το διακόπτη δε βγαίνει αν το τραβήξεις. Πρέπει να το πιέσεις λίγο και μετά να το γυρίσεις λίγο ακόμα για να φτάσει στο τέλος της διαδρομής του διακόπτη. Έτσι βγαίνει.
-
Παιδιά έστειλα email στην Honda σχετικά με το θέμα της εγγύησης και μου απάντησαν τα εξής
*Σας ευχαριστούμε για το e-mails σας.
Η υφιστάμενη εγγύηση αποτελείται από την εργοστασιακή εγγύηση (3 έτη / 100,000 Km) και από επέκταση εγγύησης 4 έτη χωρίς όριο χιλιομέτρων (σύνολο 7 έτη) για μηχανικά και ηλεκτρικά εξαρτήματα, από αστοχία υλικού και αιφνίδια βλάβη.
Η νέα εγγύηση θα ισχύει για παραγγελίες από 1/2/2008 και θα αποτελείται από την εργοστασιακή εγγύηση (3 έτη / 1000,000 Κm) και από επέκταση εγγύησης 7 έτη για τον κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων και το διαφορικό. Η νέα εγγύηση είναι δώρο από την εταιρεία μας και αφορά τον 1ο αγοραστή του αυτοκινήτου.Φυσικά, κάθε Honda αυτοκίνητο έχει 3 έτη εγγύηση χρώματος και 12 έτη εγγύηση σκουριάς χωρίς όριο χιλιομέτρων, παρεχόμενα από το Εργοστάσιο.
Όλες οι εγγυήσεις παρέχονται μόνο στο Δίκτυο Επίσημων Συνεργείων Honda.
Ο κάτοχος δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει τα ετήσια service στο Επίσημο Δίκτυο, αλλά πρέπει οι οδηγίες συντήρησης να τηρούνται. Φυσικά, προτιμούμε να πραγματοποιούνται οι συντήρήσεις στο επίσημο δίκτυο για να διασφαλίζεται η ασφάλεια του αυτοκινήτου.
Στη διάθεση σας
Δ.Κ. Πεθαίνος
Τεχνικός Δντης Επ. Honda*Άρα όποιος θέλει την παλιά εγγύηση μέχρι 31/1 παραγγελία προλαβαίνει.
-
Ο χρήστης digital.centaur έγραψε:
Παιδιά έστειλα email στην Honda σχετικά με το θέμα της εγγύησης και μου απάντησαν τα εξής*Σας ευχαριστούμε για το e-mails σας.
Η υφιστάμενη εγγύηση αποτελείται από την εργοστασιακή εγγύηση (3 έτη / 100,000 Km) και από επέκταση εγγύησης 4 έτη χωρίς όριο χιλιομέτρων (σύνολο 7 έτη) για μηχανικά και ηλεκτρικά εξαρτήματα, από αστοχία υλικού και αιφνίδια βλάβη.
Η νέα εγγύηση θα ισχύει για παραγγελίες από 1/2/2008 και θα αποτελείται από την εργοστασιακή εγγύηση (3 έτη / 1000,000 Κm) και από επέκταση εγγύησης 7 έτη για τον κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων και το διαφορικό. Η νέα εγγύηση είναι δώρο από την εταιρεία μας και αφορά τον 1ο αγοραστή του αυτοκινήτου.Φυσικά, κάθε Honda αυτοκίνητο έχει 3 έτη εγγύηση χρώματος και 12 έτη εγγύηση σκουριάς χωρίς όριο χιλιομέτρων, παρεχόμενα από το Εργοστάσιο.
Όλες οι εγγυήσεις παρέχονται μόνο στο Δίκτυο Επίσημων Συνεργείων Honda.
Ο κάτοχος δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει τα ετήσια service στο Επίσημο Δίκτυο, αλλά πρέπει οι οδηγίες συντήρησης να τηρούνται. Φυσικά, προτιμούμε να πραγματοποιούνται οι συντήρήσεις στο επίσημο δίκτυο για να διασφαλίζεται η ασφάλεια του αυτοκινήτου.
Στη διάθεση σας
Δ.Κ. Πεθαίνος
Τεχνικός Δντης Επ. Honda*Άρα όποιος θέλει την παλιά εγγύηση μέχρι 31/2 παραγγελία προλαβαίνει.
ωραιο επιθετο
θα ισχύει για παραγγελίες από 1/2/2008 αρα μεχρι 31/1 -
Ναι έχεις δίκιο το διόρθωσα στο αρχικό μου post για να μην μπερδευτέι κανένας.....
-
τελικά έχουμε δηλαδή καλύτερη εγγυηση και μεταπώληση (7 έτη εννοω)
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Πείτε μου ότι σκέφτεστε κι εσείς το ίδιο και ότι δεν είμαι εγώ ο κακός Συνέβη κατι παρόμοιο σε άλλον;μα λευκό θέλει να του το πάς!!!! αν του το πας συμπληρωμένο και γράφεις μέσα τι μαλάκας είναι, πιστεύεις ότι θα σου δώσει και 50 ευρώ?????
όχι δεν το θέλει λευκό,το θέλει συμπληρωμένο.
Το θυμάμαι πολύ καλά!
Καλά ,δεν παρέλαβε κανένας άλλος από το συγκεκριμενο αντιπρόσωπο για να βοηθήσει αν του έγινε η ίδια πρόταση;
Δε θέλω να τον 'δώσω' ακόμα στο forum ,δικαιούμαι κι εγώ ένα απόρρητο λόγω των ημερών -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
τελικά έχουμε δηλαδή καλύτερη εγγυηση και μεταπώληση (7 έτη εννοω)σαφώς καλύτερη. Στο κολτ που θα έρθει την άλλη εβδομάδα ζήτησα να έχει την δική μας εγγύηση. Να δούμε...
-
Ο χρήστης proctor έγραψε:
Πείτε μου ότι σκέφτεστε κι εσείς το ίδιο και ότι δεν είμαι εγώ ο κακός Συνέβη κατι παρόμοιο σε άλλον;μα λευκό θέλει να του το πάς!!!! αν του το πας συμπληρωμένο και γράφεις μέσα τι μαλάκας είναι, πιστεύεις ότι θα σου δώσει και 50 ευρώ?????
όχι δεν το θέλει λευκό,το θέλει συμπληρωμένο.
Το θυμάμαι πολύ καλά!
Καλά ,δεν παρέλαβε κανένας άλλος από το συγκεκριμενο αντιπρόσωπο για να βοηθήσει αν του έγινε η ίδια πρόταση;
Δε θέλω να τον 'δώσω' ακόμα στο forum ,δικαιούμαι κι εγώ ένα απόρρητο λόγω των ημερώννα σου δώσω εγω ένα λευκό που έχω γιατί δεν απάντησα με την πρώτη???? Πλάκα κάνω...
Καλά μαλάκας είναι. τι το θέλει?
-
proctor
Λευκή επιταγή-ερωτηματολόγιο, συμπληρωμένο από αυτόν>50 ευρώ.
Συμπληρωμένο από σένα ερωτηματολόγιο τύπου φανταστικέ πωλητή>80 ευρώ.
Βιντεοσκόπηση της συναλλαγής με κρυφή κάμερα στο μπρελόκ του αυτοκίνητου>αξία ανεκτίμητη (αρκεί να μην σου αποκαλύψει παράλληλα τίποτα προσωπικά δεδομένα του Καραμανλή, γιατί τότε θα μπλέξεις).
Υπάρχει και η έσχατη επιλογή, που είναι η καταγγελία, αλλά είναι πολύ ξενέρωτη και out of fashion. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
proctorΛευκή επιταγή-ερωτηματολόγιο, συμπληρωμένο από αυτόν>50 ευρώ.
Συμπληρωμένο από σένα ερωτηματολόγιο τύπου φανταστικέ πωλητή>80 ευρώ.
Βιντεοσκόπηση της συναλλαγής με κρυφή κάμερα στο μπρελόκ του αυτοκίνητου>αξία ανεκτίμητη (αρκεί να μην σου αποκαλύψει παράλληλα τίποτα προσωπικά δεδομένα του Καραμανλή, γιατί τότε θα μπλέξεις).
Υπάρχει και η έσχατη επιλογή, που είναι η καταγγελία, αλλά είναι πολύ ξενέρωτη και out of fashion.
Ηonda Civic 2005