-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Χθες πέτυχα μία ...βάρκα 4μετρη με σήμα type-r (!!!!)
Κακεντρεχές σχόλιο για την οδηγική συμπεριφορά του πρόσφατου ευρωπαϊκού Civic Type-R.
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Καλη βραδια η σημερινη,το φοκους-μυρμυγκοφαγος πρωτο τραπεζι πιστα στο κοσμος
και το κερασακι
σε πριπτωση που δεν φαινεται γραφει V5 κατι σαν v-power δηλαδη
O 2.3 V5 τοποθετήθηκε πάντως, σε Toledo αυτής της γενιάς. Το κουνουπόfocus είναι τακτικός θαμώνα στο πάρκινγκ του Cosmos το έχω πετύχει κι εγώ αρκετές φορές.
-
-
εμένα μου αρέσει αυτό...
προσεγμένο το χει.
-
Ο χρήστης nomikosas έγραψε:
Moιάζει με κάτι Κινέζικα πρωτότυπα!
[/img] -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
εμένα μου αρέσει αυτό...προσεγμένο το χει.
και εμένα
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
εμένα μου αρέσει αυτό...
προσεγμένο το χει.
και εμένα
Καγκουρες....
-
-
ωραιο το εχει κανει το ΚΑ αλλα πισω το εκανε τσιρκο με το τριμπουκο και την μικρη αεροτομη πανω απο τα φωτα
ετσι και αλλιως και μαμα αυτο το αμαξι δεν βλεπεται
-
καγκουρας-καλλιτεχνης
-
Πλάκα έχει, σαν μοντελάκι υπό κλίμακα είναι.
Και τώρα θα γίνω κακός: Δηλαδή πρέπει ν'αρχίσει να σπάει τζάμια η αστυνομία για να σταματήσουν οι παράνομες κατάμαυρες μεμβράνες στα παράθυρα του οδηγού κ συνοδηγού?...
-
-
Μήπως είναι η έκδοση Baur που έκανε τέτοιες μετατροπές ...
Τέτοιες παραλλαγές κλειστού με εμφάνιση κάμπριο πάνε αιώνες απο εποχής Ford Capri, Opel Kadett κλπ...
-
Λες ε; Κρίμα και θα πήγαινε κατευθείαν στο Hall of Fame
-
-
Εμείς είχαμε έναν στην περιοχή μου, που ήταν ψιλολαλημένος... Πήγε λοιπόν και πήρε κλειστή bmw, και οι φίλοι του τον κορόιδευαν που δεν πήρε cabrio... Και τι έκανε το ζώο; Έκοψε την οροφή!!!
Μετά πάλι τον δούλευαν γι' αυτό που έκανε, και τους λέει έτσι είστε;
Και το φούνταρε στη θάλασσα!!!
Κι εσείς λέτε για την τέντα πυ έβαλε ο άλλος; -
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Εμείς είχαμε έναν στην περιοχή μου, που ήταν ψιλολαλημένος... Πήγε λοιπόν και πήρε κλειστή bmw, και οι φίλοι του τον κορόιδευαν που δεν πήρε cabrio... Και τι έκανε το ζώο; Έκοψε την οροφή!!!Ξέρω κάποιον που το έκανε αυτό σε... Yugo! Όταν μπήκε να οδηγήσει, στην πρώτη στροφή άνοιξαν οι πόρτες από τις στρεβλώσεις
-
το συγκεκριμενο επειδη το εβλεπα συνεχεια στο παρκιν τηες εταιρειας που δουλευω ξερω οτι ειναι κομενο εδω στην ελλαδα και εχει στοιχισει πολλα εκατομυρια η ολη μετατροπη που εχει κανει.
-
Υπήρχαν ελληνικής κατασκευής ... Lada Samara Cabrio, Suzuki Swift Cabrio kai Renault 5 Cabrio ... συνήθως σε κόκκινο ... Τα θυμάμαι πριν χρόνια στη ΔΕΘ ...
Australia Uber Alles!!!!! [#4]