-
Παιδια,κανενας δε μας υποχρεωνει να παμε το αμαξι σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο. Ιδιως μετα τα 3 χρονια που καλυπτει μονο τη μηχανη και το σασμαν αμα θελουμε το πηγαινουμε. Πιστευω οτι ειναι και θεμα ψυχολογικο.Το πας εκει και νιωθεις πιο σιγουρια,μηπως σου παθει κατι το αμαξι να στο αλλαξουν στην εγγυηση. Παντως ειναι πολυς κοσμος που δε γνωριζει τα μικρα γραμματα των εγγυησεων και τι καλυπτουν μετα την εργοστασιακη εγγυηση.
-
Ο χρήστης jimpa έγραψε:
Παντως ειναι πολυς κοσμος που δε γνωριζει τα μικρα γραμματα των εγγυησεων και τι καλυπτουν μετα την εργοστασιακη εγγυηση.δεν γνωριζουν γιατι κανενας δεν διαβαζει το βιβλιαρακι της δυναμικης εγγυησης !εκει τα γραφει αναλυτικα!
-
γενικά είναι καλό γιατί ειναι και αμάξια κύρους.
Απλώς στο leasing που πονάει δεν βοηθάει -
Τελικά με αλλαγή των μπροστά τακακίων βγήκε όντως [b]298
-
Ο χρήστης gxaral έγραψε:
Περαστικά μου
Τελικά πόσα έχεις δώσει σύνολο σε service μέχρι τα 60.000Km. Μπορείς να μας πεις;
-
Ο χρήστης digital.centaur έγραψε:
Περαστικά μου
Τελικά πόσα έχεις δώσει σύνολο σε service μέχρι τα 60.000Km. Μπορείς να μας πεις;
Το σκέφτηκα και γω να κάτσω να τα σουμάρω όλα. Όταν μαζεύψω όλα τα χαρτιά θα το κάνω.
Πάντως σε βενζίνες και με το σκεπτικό ότι πάει 1 -
καλά είναι?
-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
Παντως ειναι πολυς κοσμος που δε γνωριζει τα μικρα γραμματα των εγγυησεων και τι καλυπτουν μετα την εργοστασιακη εγγυηση.
δεν γνωριζουν γιατι κανενας δεν διαβαζει το βιβλιαρακι της δυναμικης εγγυησης !εκει τα γραφει αναλυτικα!
Διαρροές καλύπτει;
Δηλαδή αν στάζει ο κινητήρας ή το υδραυλικό τιμόνι το φτιάχνουν/αλλάζουν ή δεν καλύπτει τέτοιες 'λεπτομέρειες';
-
παίδες σήμερα παραγγείλαμε και το κολτ οπότε η οικογένεια γέμισε Σαρακάκη. Μετά ευκαιρίας της αγοράς έστειλα και ένα mail στον Σ για το τι ισχύει στην εγγύηση πλέον και αν εμείς ως πρόσφατοι πελάτες επωφελούμαστε από τις αλλαγές.
Οι άνθρωποι απάντησαν άμεσα και σας επισυνάπτω ένα κομμάτι από όσα μου έγραψαν.'Τ**ο νέο πρόγραμμα 10 ετούς εγγύησης αποτελείται από την εργοστασιακή εγγύηση των 3 ετών για μηχανικά και ηλεκτρικά εξαρτήματα και από επέκταση της εγγύησης κατά 7 έτη (χωρίς όριο χιλιομέτρων) για τον κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων, διαφορικό και άξονα.
Είναι δωρεάν και αποτελεί προσφορά στον 1ο αγοραστή.Το δικό σας όχημα έχει συνολικά 7 έτη εγγύησης για όλα τα μηχανικά και ηλεκτρικά εξαρτήματα, χωρίς όριο χιλιομέτρων.
Η αλλαγή των προγραμμάτω δεν είναι εφικτή.
Παρόλα αυτά είμαστε σίγουροι ότι το Honda σας διαθέτει σήμερα την καλύτερη εγγύηση και η ποιότητα του είναι τέτοια που θα έχετε για πολλά χρόνια απόσκοπτη λειτουργία, εάν και εφόσον πραγματοποιείτε τις τακτικές συντηρήσεις στο Επίσημο Δίκτυο Honda.**'
Όπως βλέπετε ο Σ ξεκαθαρίζει ορθά πλέον το τι θα επισκευάζεται μετά την 3ετία ενώ σε εμάς δεν ήταν τόσο ρητά διατυπωμένο και θεωρητικά κάλυπτε τα πάντα. Από την άλλη είναι προσφορά ΜΟΝΟ στον πρώτο αγοραστή. Επίσης πλέον στο κολτ επιβάλει σέρβις κάθε χρόνο και όχι ανά εξάμηνο. Κάτι μου λέει ότι θα το εφαρμόσει και στα χοντάκια μας στο μέλλον αλλά δεν το βλέπω να μας πιάνει.
Σίγουρα κάτι κινείται τελευταία στον Σ και οφείλω να παραδεχτώ πως είναι στην σωστή κατεύθυνση. Προσδοκώ και βελτίωση του after sales που η εταιρεία χωλαίνει. Μακάρι να αλλάξουν επιτέλους ρότα. -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=256&page_id=599310 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ!
BIG ' Σ ' STRIKES BACK!!!
**Μάλλον έτσουξε η 10 ετία που δίνει η Hyundai**
-
Για να καταλάβω μέχρι τώρα η εγγύηση στο Civic ήταν 7 χρόνια και στα μηχανικά και στα ηλεκτρικά εξαρτήματα; Και τώρα αυτό ισχύει μέχρι τον 3ο χρόνο;
-
Ο χρήστης digital.centaur έγραψε:
Για να καταλάβω μέχρι τώρα η εγγύηση στο Civic ήταν 7 χρόνια και στα μηχανικά και στα ηλεκτρικά εξαρτήματα; Και τώρα αυτό ισχύει μέχρι τον 3ο χρόνο;Στα 'παλιά' 7 χρόνια ήταν μηχανικά, ηλεκτρονικά, ηλεκτρολογικά κλπ.
Τώρα αυτό ισχύει μονο για 3 χρόνια και μετά αλλα 7 μόνο μηχανικά. Χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων. -
μας κοροιδευει το 'εξυπνο marketing'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Επομενος,τα 3 συν 4 χρονια που εχουμε εμεις εγγυηση ειναι καλυτερα απο τα 3 συν 7 ??? Τι απαντουμε σε αυτη την ερωτηση ???
-
ειμαστε καλύτερα γιατί εμείς το πουλάμε κιόλας.
Ποιος θέλει το δικό μου με 18,500 κμ (με 5,2 χρόνια εγγύηση ακόμη) στα 24Κ λέμε τώρα αν το πουλούσα άμεσα να σας εχω υπόψη
-
Τελικά από αυτά που λέτε μάλλον ήταν καλύτερη η παλιά εγγύηση γιατί από εμπειρία θεωρώ πως τα περισσότερα προβλήματα στα σημερινά αυτοκίνητα είναι ηλεκτρονικά και ηλεκτρολογικά.
-
Ο κινητηρας να βγαλει προβληματα σπανιο εως αρκετα σπανιο. Μπορει να βγαλει ομως στα 7 χρονια ηλεκτρικα και ηλεκτρονικα. Μηπως βγαζουν πολλα τετοια προβληματα και ειναι ασυμφορο το κοστος για τον Σ; Οποτε: Δωσε μονο 3 χρονια (οπως και στο εξωτερικο) γι αυτα και αλλα 7 για μηχανικα (χεστηκε η φοραδα). Αρα η εγγυηση που δινει τωρα ο Σ ειναι χειροτερη απο τη δικη μας.
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Ο κινητηρας να βγαλει προβληματα σπανιο εως αρκετα σπανιο. Μπορει να βγαλει ομως στα 7 χρονια ηλεκτρικα και ηλεκτρονικα. Μηπως βγαζουν πολλα τετοια προβληματα και ειναι ασυμφορο το κοστος για τον Σ; Οποτε: Δωσε μονο 3 χρονια (οπως και στο εξωτερικο) γι αυτα και αλλα 7 για μηχανικα (χεστηκε η φοραδα). Αρα η εγγυηση που δινει τωρα ο Σ ειναι χειροτερη απο τη δικη μας.Αν ληφθεί υπόψη ότι ο Σ έσκασε 250 Ευρώ για τη CDέρα μου (και από όσο ξέρω θα σκάσει και άλλα γιατί μία παρτίδα είχε πρόβλημα) τότε μάλλον μας βολεύει....
-Έχεις εγγύηση?
-Ναι την παλαιά την καλή των 7 όχι αυτή των 10 την τζούφια..
(Φανταστικός διάλογος μεταξύ αγοραστή και πωλητή..)
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Ο κινητηρας να βγαλει προβληματα σπανιο εως αρκετα σπανιο. Μπορει να βγαλει ομως στα 7 χρονια ηλεκτρικα και ηλεκτρονικα. Μηπως βγαζουν πολλα τετοια προβληματα και ειναι ασυμφορο το κοστος για τον Σ; Οποτε: Δωσε μονο 3 χρονια (οπως και στο εξωτερικο) γι αυτα και αλλα 7 για μηχανικα (χεστηκε η φοραδα). Αρα η εγγυηση που δινει τωρα ο Σ ειναι χειροτερη απο τη δικη μας.Αν ληφθεί υπόψη ότι ο Σ έσκασε 250 Ευρώ για τη CDέρα μου (και από όσο ξέρω θα σκάσει και άλλα γιατί μία παρτίδα είχε πρόβλημα) τότε μάλλον μας βολεύει....
-Έχεις εγγύηση?
-Ναι την παλαιά την καλή των 7 όχι αυτή των 10 την τζούφια..
(Φανταστικός διάλογος μεταξύ αγοραστή και πωλητή..)
-
Μπράβο στον Σ που χειροτέρεψε την εγγύηση και με απομάκρυνε ως υποψήφιο αγοραστή. Εκτός και αν αραιώσει τα διαστήματα για service και ισοφαρίσει. Κάτι δεν πάει καλά με αυτή την αντιπροσωπεία....
Ηonda Civic 2005