-
Εαν το αμοιβαίο είναι μετοχικό Ελληνικό (πχ στον 20ρι μόνο) και αγοράστηκε πριν το μπαμ του 99,θα πρέπει να περιμένεις άνοδο αρκετά μεγάλη στο γενικό δείκτη για να ισοφαρίσεις.Εαν πάλι έχει κάποιες συγκεκριμένες εταιρείες μπορεί να είναι ξεγραμμένο γενικά.
Αν θέλεις γράψε τον τίτλο του Α/Κ να δούμε που βρίσκεσαι.
-
Interamerican ΕΛΛΗΝΙΚΟ μικτο και Interamerican ΔΥΝΑΜΙΚΟ και Interamerican
ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ. τι λες? -
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Αυτοί οι πιτσιρικάδες είναι αναλώσιμοι. Αν τους κάτσει όμως τρελένονται στα φράγκα και το παίζουν αυθεντίες μετά....
Εχω φαει πολλούς τέτοιους κυριολεκτικά στην μάπα τα τελευταία 4 χρόνια και οι οποίοι φυσικά δεν έχουν ιδέα από θεμελιώδη στοιχεία εταιρών, αλλά και κυρίως αυτό από το τι σημαίνει ΡΙΣΚΟ και συσχέτιση ΡΙΣΚΟΥ - ΑΠΟΔΟΣΗΣ. Και ξαφνικά ήρθαν τα subprime......**Πάρτι Χριστουγέννων! **
14/12/2007
07:48Ένας φίλος από το Λονδίνο μας ενημέρωσε ότι το Δεκέμβριο οι fund managers βρίσκονται σε περίοδο παρατεταμένων διακοπών. Έχουν πάρει τα παχυλά τους bonus και συμμετέχουν κάθε μέρα και σε ένα διαφορετικό Christmas party. Πώς να έχουν ύστερα τα παιδιά όρεξη για δουλειά, όταν κάθε βράδυ συναγωνίζονται στην κραιπάλη; Εδώ που τα λέμε, τους ζηλεύουμε. Να έχεις γεμάτο το πορτοφόλι και να διασκεδάζεις για ένα μήνα, δεν είναι και άσχημα...
Δεν έχουμε ζήσει στο Λονδίνο, δεν ξέρουμε πόσο αληθινή είναι αυτή η εικόνα. Δεν θα είμαστε μίζεροι, λέγοντας ότι δεν καταλαβαίνουμε για ποιόν λόγο πήραν φέτος bonus τα παιδιά. Καλά έκαναν και πήραν. Καλοφάγωτα!
Μην βγάλετε τώρα όλο σας το άχτι στα παλικάρια. Δεν φταίνε αυτοί που δεν ανεβαίνουν η ΑΕΓΕΚ και ο Αγροτικός Οίκος Σπύρου. Τη δουλειά τους κάνουν και μάλιστα ρισκάρουν πολλά για μία καριέρα που έχει πολλά κοινά με εκείνη ενός ποδοσφαιριστή. Μπορούν να βγάλουν πολλά λεφτά σε μικρή ηλικία. Όταν μεγαλώσουν είναι άχρηστοι για τους εργοδότες τους, καθώς τα αντανακλαστικά τους δεν θα είναι πλέον εκείνα που θα αντέχουν στις προκλήσεις της οθόνης.
Πολλές φορές ενοχλεί η προκλητική τους ζωή, παράγωγο των υψηλών bonus. Όπως και η αμετροέπεια που αποκτούν με την αίσθηση της παντοδυναμίας που τους δίνει το όνομα του εργοδότη τους. Στην πραγματικότητα, όμως, δεν είναι... κακά παιδιά. Όμηροι είναι κι αυτοί ενός συστήματος που μοιάζει με ζούγκλα. Μία αποτυχημένη κίνηση, μία αποτυχημένη πρόβλεψη και βρίσκονται από τη μια στιγμή στην άλλη από το ρετιρέ στο πεζοδρόμιο. Δίχως bonus, δίχως επαγγελματική υπόσταση και με κομμένα τα φτερά. Πολλές φορές για πάντα.
Γιατί τους θυμηθήκαμε; Διότι είναι δύσκολο να δούμε σπουδαία πράγματα στις αγορές πριν τελειώσουν τα χριστουγεννιάτικα πάρτι. Που να βρουν χρόνο για το ταμπλό. Το ταμπλό θέλει καθαρό μυαλό και ατελείωτες ώρες προσήλωσης. Δηλαδή, καλό Γενάρη!
Θανάσης Μαυρίδης
http://www.capital.gr/articles.asp?show ... 0&expand=1
-
Βγήκα με το διχτάκι μου για ψώνια σήμερα, έτσι για το καλό
Τσιμπολόγησα λοιπόν
ΤΤ -> 11.76
ΙΑΤΡ -> 4.08
ΑΛΜΥ-> 4.48
ΜΠΕΝΚ-> 3.92
ΚΛΕΜ->8.22Όχι πολλά πράγματα, να ζεσταθούμε λίγο όμως
-
Και ύστερα λες ότι δεν σου αρέσει το μπριτζ...
-
Καθαρη ληστεια οι τιμες σου, ποινικο αδικημα να παιρνεις μετοχες σε τετοιες τιμες.Να δω αν αυριο θα μου δωσει κανεις Ιατρικο και τιμημενη αγροτια ή εαν θα περιμενω κανα μηνα παλι για τετοιες τιμες...
-
Τιποτα απο αυτα που ηθελα πολυ...απο την τσαντίλα μου αγορασα AEGEAN,να μαθουν αλλη φορα
-
Για μένα σήμερα ήταν (κυρίως) η μέρα του ΠΕΤΡΟ
-
Ενταξει τελικα, μου δωσανε και λιγο ΦΟΛΙ στα 22.74, το οποιο με την φόλα δεν εχει καμια σχεση
Αγριο σεξ παντως στο δικο μας ταμπλω, και ενω στις διεθνεις αγορες υπαρχει μονο αναμονη σε γενικες γραμμες
-
Ωχ, ωχ ο κωλαράκος μου ...Είχα ξεχάσει πως είναι το σκληρό σεξ
Όσο έχουμε ρευστό ακόμα πάει κι έρχεται, μόλις ξεμείνουμε από πυρομαχικά όμως
Σήμερα : ΑΡΑΙΓ, ΓΤΕ και (ξανά) ΙΑΤΡ...
-
Eγώ πάντως παρακολουθώ το ΤΤ με προσοχή...
Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι προσλαμβάνουν αβέρτα (δημοσιουπαλληλικό) προσωπικό με αποτέλεσμα στο μέλλον τα λειτουργικά έξοδα να αυξηθούν πολύ. Κάποια λαμόγια θα τρώνε καλά εκεί μέσα και δε θα μένει τίποτα για 'εμάς' τους δυνητικούς μετόχους...
-
Για μενα αγορες τερμα στην παρουσα φαση τουλαχιστον,δεν υπαρχει καμια εγγυηση οτι αυριο-μεθαυριο δεν θα μπορω να αγορασω σε πολυ καλυτερες τιμες αφου οι ξενοι πουλανε αδιακριτα οποιαδηποτε μετοχη γραφει 'GR' επάνω.Πιθανως φταιει η κινηση του ΤΤ εναντια στην city.
Οσο και αν ακουγεται περιεργο θεωρω θετικο οτι φτασαμε τις 4.600, αρχιζει και ξεκαθαριζει η κατασταση.Τωρα αν απο εδω και περα φτασουμε τις 4.300, σιγουρα δεν θα ειναι για καλο.
-
Συμφωνώ.Πριν 1 βδομάδα παρουσιαζόταν η πτώση ως ευκαιρία,αλλα απο τη Δευτέρα και μετά αρχίζει σφίγγει λίγο.Μη ξεχνάμε βέβαια και τις προβλέψεις για άνοδο 15% φέτος...
-
Το μοναδικο φετινο(αγορα στους τελευταιους 12 μηνες) χαρτι μου, που ακομα εχει κερδη ειναι η ΑΤΕ, ολες οι αλλες ειναι στο κοκκινο αυτες τις μερες.Η ΑΤΕ κραταει πολυ καλα στο 3.80 και βαλε, μαλλον την ετοιμαζουν για απογειωση.
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
.Μη ξεχνάμε βέβαια και τις προβλέψεις για άνοδο 15% φέτος...δεν το βλεπω....
το αιμα εγινε ποταμι
-
Θα ανέβει ξανά σύντομα... κάτσε να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα 12μηνου και τα μερίσματα και θα υπάρξει αισθητή άνοδος.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Πιθανως φταιει η κινηση του ΤΤ εναντια στην city.Τί έκανε το ΤΤ?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Πιθανως φταιει η κινηση του ΤΤ εναντια στην city.
Τί έκανε το ΤΤ?
-
aserf
Ευχαριστώ. Ενδιαφέρον. -
-15% από την αρχή του χρόνου. Κάτι μου θυμίζει αυτό.
Χρηματιστήριο: Η υποστροφή (ισχύος)