-
μου αρέσει. πολύ!
το θέμα είναι οι κινητήρες και οι τιμές
η Ford εδώ στην Ελλάδα έχει κάνει μαγικά του τύπου S-MAX 2,5T απο 28000
αν κάνει κάτι τέτοιο και με το Kuga σε 2,5Τ ή 1,6Τ έχει κάτι καλό στα χέρια της πιστεύω. -
-
Ο αρχικος εντυπωσιακος σχεδιασμος εχει παει περιπατο και εδωσε την θεση του σε ενα αντιγραφο του Terios με κακο προφιλ.
-
το Qashqai μου αρέσει σαν σχέδιο, αλλά στο δρόμο μου φαίνεται λίγο μικρό και λίγο κοντό (ως προς το ύψος του αμαξώματος όχι την απόσταση απο το έδαφος)
για το ότι είναι λίγο κοντό μάλιστα θεωρώ οτι είναι αντικειμενική εντύπωση γιατί και μέσα που έχω καθίσει δεν με χωράει.Αν ισχύει η παραπάν φωτό καθώς και άλλες του εσωτερικού που έχουμε δει προσωπικά πιστεύω οτι Kuga-Antara έχουν το καλύτερο overall σχεδιασμό μέσα-έξω για MidSUV
ακολουθεί το X-Trail Outlander απο πολύ κοντά και μετά το Tiguan λόγω άθλιου εσωτερικού copypaste σχεδίου και το RAV που το θεωρώ τελείως αδιάφορο -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Αν ισχύει η παραπάν φωτό καθώς και άλλες του εσωτερικού που έχουμε δει προσωπικά πιστεύω οτι Kuga-Antara έχουν το καλύτερο overall σχεδιασμό μέσα-έξω για MidSUVΤο 'αδερφακι' του Antara το Captiva νομιζω ειναι πιο ομορφο απο το Opel.
-
αν και θεωρώ το Antara πιο όμορφο εξωτερικά θα μπορούσα εύκολα να καταλάβω κάποιον που προτιμά το Captiva. Αλλά επειδή μιλάω για overall σχεδισμό πιστεύω οτι το Antara στο εσωτερικό είναι σαφώς καλύτερο. Σε κάθε περίπτωση είναι θέμα γούστου αν και το Captiva βγαίνει και σε 7θ ενώ το Antara όχι.
-
Κανα νέο κανείς...
-
Ο χρήστης harrysvr έγραψε:
Κανα νέο κανείς...Τίποτα ακόμα αλλά σύμφωνα με το παρακάτω ...
http://www.worldcarfans.com/9070904.007 ... -frankfurt
... αρχές του 2008 φαντάζομαι, Μάρτιο στη Γενεύη.
-
Κάτι μου λέει οτι η τιμή του θα ξεκινάει λίγο πιο κάτω απο του tiguan...
-
Να και μια φώτο σε βροχερό μαύρο...
-
Θα ντρεπόμουν να οδηγώ αυτό το αυτοκίνητο. Το ίδιο ισχύει λίγο-πολύ για
όλα τα αυτοκίνητα αυτού του είδους αλλά πρώτη φορά αισθάνομαι την
ανάγκη να το γράψω... -
Tι πρησμένο γιουβαρλάκι είναι αυτό...
-
Είναι της μόδας αυτό το στυλ
-
Καθίστε να το δούμε και από κοντά....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tι πρησμένο γιουβαρλάκι είναι αυτό...Φίλε το μηχάνημα είναι ΤΕΡΑΣ
-
μ'αρεσει πολύ αν και τα φωτα του μπροστα ειναι πολύ ανεκφραστα
-
Mitsubishi ειναι αυτο με τα σηματα της Ford?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Φίλε το μηχάνημα είναι ΤΕΡΑΣ
Ναι ΚΤΗΝΟΣ! Ναι , GO FORD!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Φίλε το μηχάνημα είναι ΤΕΡΑΣ
Ναι ΚΤΗΝΟΣ! Ναι , GO FORD!
Ισιώνει βουνά λέμε.....
ΒΑΡΒΑΤΙΛΑ!!!!