Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Κάποιος από εδώ μέσα εχθές δήλωσε ότι το mx5 είναι ανώτερο αμάξι από το 106 που τόσο αγαπούσε!
Κάποιος άλλος μάλιστα δήλωσε εχθές πως του άρεσε τόσο το miata που θέλει να αγοράσει ένα αλλά φοβάται την παντόφλα!!!
Μα πως μπορει καποιος να συγκρινει 2 τοσο διαφορετικα αμαξια? και εγω 106 εχω και θελω να παρω mx-5, καμια σχεση το ενα με το αλλο ομως! Ανωτερο αμαξι δεν θα το ελεγα....διαφορετικο ναι!
Απο οτι καταλαβαινω απο την συζητηση το mr ειναι για χεραδες και το mx για κουλομαριες και κομωτριες, κομωτρια δεν ειμαι....αρα ειμαι κουλος, οποτε μπορω να αγορασω ενα.
Τωρα οσο για κοφτες σεμισλικ και πιστες σαν απαντηση για τα προβληματα του μοτερ μαλλον δεν μου αρκουν. Το 106 μου πραγματικα το εχω γαμησει εκτος απο πιστες κυκλοφορουσα 1,5 χρονο συνεχομενο με σεμι καθημερινα, εχω κανει 3-4 κατεβασματα και το στροφομετρο εδειξε 7500 αντι για 7250 (7300 στο στροφομετρο πες) και δεν εχει κανει κιχ, μονο νερακια και λαδακια, δλδ οι ιαπωνες το βγαλανε στο ποδι το mr?
Και τελος γιατι δεν λεμε τα υπερ και τα κατα του καθε αμαξιου μακρυα απο οπαδισμους και προσπαθουμε να βγαλουμε ο ενας χαρχαλο το αμαξι του αλλου?