-
-
-
Τόσο τους κόβει. Ο συγκεκριμένος (ή η συγκεκριμένη) ,μπλόκαρε ταυτόχρονα μια λωρίδα κυκλοφορίας και το πεζοδρόμιο.
-
Ζώο σήμερα το πρωί με κλούβα Mercedes πήγε να παρκάρει παράνομα πάνω στο πεζοδρόμιο, έξω ακριβώς από την είσοδο της οικοδομής του σπιτιού μου θέλοντας να το αφήσει 2-3 ώρες και κλείνοντας την είσοδο!
Διάλογος:
Εγώ: Σε παρακαλώ πολύ εδώ που προσπαθείς να παρκάρεις κλείνεις την είσοδο.
Ζώο: Αι παράταμε ρε...!
Ε: Είναι η είσοδος του σπιτιού μου δεν μπορώ να μπω..
Ζ: Γιατί, δικό σου είναι το σπίτι?
Ε: Ναι, δικό μου είναι.
Ζ: Άσε μας ρε φίλε τώρα...
Ε: Καλά, πλάκα μου κάνεις??? Πως θα μπώ μέσα στο σπίτι μου!!!???
Ζ: Αντε ρε μη κατέβω κάτω και σε δέσω κόμπο!!
Ε: Για μίλα καλύτερα και πάρε απο δώ σε παρακαλώ το αυτοκίνητο σου!!!
Ζ: Φύγε ρε φίλε τώρα, έχουμε και δουλειές!! Μαλάκα!! Κωλοράτσα, Κοζανίτες!!! (Εκεί τα παίρνω στο κρανίο!!) (Προφανώς Θεσσαλονικιός αυτός γιατί το αμάξι είχε πινακίδες Θεσ/νίκης)
Ε: Για άφησε το αυτοκίνητο σου εδώ και κατέβα ρε!!!Δύο φίλοι του του λένε σταμάτα ρε, ξεκώλα τώρα κλπ..
Απευθύνονται σε μένα και μου ζητάνε ευγενικά συγνώμη.Εκείνη τη στιγμή παίρνει το αυτοκίνητο και το παρκάρει απέναντυ, που είχε χώρο ελεύθερο... , έρχεται και ο πατέρας μου και το συμβάν λήγει ευτυχώς.
Μεγάλο ζώο πάντως ο τύπος, έκλεινε ολόκληρη είσοδο πολυκατοικίας και ήταν στα @@ του... Τι να πω..
-
-
Nick-K
Οταν λες 'την εισοδο', εννοεις εισοδο πυλωτης/παρκινγκ?
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Ζώο σήμερα το πρωί με κλούβα Mercedes πήγε να παρκάρει παράνομα πάνω στο πεζοδρόμιο, έξω ακριβώς από την είσοδο της οικοδομής του σπιτιού μου θέλοντας να το αφήσει 2-3 ώρες και κλείνοντας την είσοδο!Διάλογος:
Εγώ: Σε παρακαλώ πολύ εδώ που προσπαθείς να παρκάρεις κλείνεις την είσοδο.
Ζώο: Αι παράταμε ρε...!
Ε: Είναι η είσοδος του σπιτιού μου δεν μπορώ να μπω..
Ζ: Γιατί, δικό σου είναι το σπίτι?
Ε: Ναι, δικό μου είναι.
Ζ: Άσε μας ρε φίλε τώρα...
Ε: Καλά, πλάκα μου κάνεις??? Πως θα μπώ μέσα στο σπίτι μου!!!???
Ζ: Αντε ρε μη κατέβω κάτω και σε δέσω κόμπο!!
Ε: Για μίλα καλύτερα και πάρε απο δώ σε παρακαλώ το αυτοκίνητο σου!!!
Ζ: Φύγε ρε φίλε τώρα, έχουμε και δουλειές!! Μαλάκα!! Κωλοράτσα, Κοζανίτες!!! (Εκεί τα παίρνω στο κρανίο!!) (Προφανώς Θεσσαλονικιός αυτός γιατί το αμάξι είχε πινακίδες Θεσ/νίκης)
Ε: Για άφησε το αυτοκίνητο σου εδώ και κατέβα ρε!!!Δύο φίλοι του του λένε σταμάτα ρε, ξεκώλα τώρα κλπ..
Απευθύνονται σε μένα και μου ζητάνε ευγενικά συγνώμη.Εκείνη τη στιγμή παίρνει το αυτοκίνητο και το παρκάρει απέναντυ, που είχε χώρο ελεύθερο... , έρχεται και ο πατέρας μου και το συμβάν λήγει ευτυχώς.
Μεγάλο ζώο πάντως ο τύπος, έκλεινε ολόκληρη είσοδο πολυκατοικίας και ήταν στα @@ του... Τι να πω..
-
-
Eγώ πάντως θα έβγαζα το κινητό και θα καλούσα το 100 σιγά μην κάθομαι να μαλώνω με τον μαλάκα. Να δείς τι ωραία που θα έφευγε
-
Η καγκελόπορτα είναι είσοδος πάρκινγκ αλλά επειδή βαρέθηκε να την ανοίξει ή δεν είχε κλειδί, το άφησε έτσι 'για 5 λεπτά, μέχρι να κάνει τη δουλειά του'.
-
Δεν είναι από το σπίτι. Αυτή είναι η χαζομάρα. Το αφήνουν για '2 λεπτά΄ (καθώς στην απέναντι πλευρά του δρόμου είναι 2 τράπεζες), δηλαδή στην ουσία για 10-30 λεπτά. Πράγμα που σημαίνει πως μόνο αν τύχει και περνάει περιπολικό θα του κόψει κλήση (και αν φιλοτιμηθεί). Πρέπει να βλέπατε ακριβώς από πίσω τι γινόταν (αντίθετα από τη μεριά που είναι η φωτογραφία). Μέχρι εκεί 2 λωρίδες αρκετά πυκνή κυκλοφορία και ακριβώς εκεί, πήξιμο για να γίνουν οι 2 λωρίδες 1 και ο δρόμος στο βάθος όπως φαίνεται η κατάσταση ομαλοποιείται (παρά τα επίσης παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα)...
-
-
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Aπό όσο φαίνεται πάντως η μάντρα μπροστά στην μπέμπα είναι είσοδος πάρκινγκ οπότε μάλλον το άφησε εκεί επειδή βιαζόταν και δεν προλάβαινε να ανοίξει την πόρτα να το βάλει μέσα...
Κόψιμο άραγε ;;;;;;
Όπως έγραψα και παραπάνω υπάρχουν 2 τράπεζες στην απέναντι πλευρά του δρόμου...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Επισης συμφωνουμε στο οτι οποιος αλλαζει λωριδα εχει αδικο, αλλα δεν συμφωνουν τα δικαστηρια απο οτι φαινεται. Εδω δεν μας ειχε πει καποιος οτι αναγκασαν νταλικιερη να πληρωσει καποιον που μπηκε σφηνα απο την ΛΕΑ και εσκασε πανω του ενω αυτος πηγαινε κανονικα στην δεξια λωριδα, επειδη 'ηταν απο δεξια του'?προσωπική μου άποψη δεν έχει σημασία ποιός πιστεύουμε ότι φταίει αλλά ποιός φταίει σύμφωνα με το νόμο.Συγκεκριμένα για το παράδειγμα που έθεσες, δυσκολεύομαι να το πιστέψω, αλλά δεν έχω και λόγο και να μην το κάνω...Άλλωστε η δικαιοσύνη είναι τυφλή.
Νeos, γι'αυτό κι εγώ έχω 'εφεύρει' το απίστευτα ζωώδες στυλ και δεν ανάβω φλας όταν αλλάζω λωρίδα μέσα στην πόλη.Φυσικά πάντα ελέγχω 2 και 3 φορές τον καθρέφτη πριν αλλάξω λωρίδα, αλλά τουλάχιστον δε συγχίζομαι ότι πατάνε επίτηδες γκάζι για να με κλείσουν λές και θα τους φάω τη σειρά.Πρέπει να πάω σε πάρα πολύ χαλαρούς ρυθμούς για να ανάψω φλας στην αλλαγή λωρίδας.
Ξέρω ότι θα με πείτε ζώο και μ@λ@κ@ ίσως μερικοί (εδώ με λένε κάφρο και κάποιοι που μπαίνουν συχνά στο αμάξι μου), αλλά για μένα αυτό δεν αλλάζει.Είναι όπως ότι ανάβεις ας πούμε αλάρμ για να παρκάρεις, ενώ το σωστό είναι το αντίστοιχο φλας στη μεριά του δρόμου.Ακολουθώ την πιο λειτουργική λύση-επιλογή.
Σχεδόν πάντα όποτε ανάβω φλας για να αλλάξω λωρίδα, όσο μακρυά και να είναι ο άλλος, στο 99% των περιπτώσεων γκαζώνει να με κλείσει και όταν δεν τα καταφέρνει με πάει και καρότσα για καμιά 10ριά μέτρα ή μου παίζει συνέχεια φώτα και κόρνες και μου σηκώνεται η πίεση...Οπότε η μόνη μου κι εμένα επιλογή είναι να μην ανάβω φλας κατά την αλλαγή λωρίδας.- -
Μα ουτε εγω το πιστευω, αλλα ο συνφορουμιτης επιμενει και λεει οτι το γνωριζει απο πρωτο χερι, οποτε παω πασσο...
Τωρα για αυτο που κανεις εσυ, τι να σου πω. Μαλλον λαθος ειναι, λες οτι το κανεις αμα ειναι μακρυα ο αλλος, αλλα εμενα πχ θα με ενοχλουσε. Εγω προσωπικα σου υπογραφω οτι αμα εβγαζες φλας θα περιμενα, ισως και να εκοβα για να αλλαξεις λωριδα (εκτος αν ερχομαι με αρκετα περισσοτερα οποτε τοτε σε βαζω σημαδι), αν ΔΕΝ εβγαζες φλας θα αλλαζες μια φορα λωριδα και μετα θα κοιταγα να μην σε αφησω στην επομενη ακριβως για να σου σπασω τα νευρα.
Απο κει και περα στο προηγουμενο λες οτι 'το φλας δεν δημιουργει υποχρεωση στον αλλο να σε αφησει να περασεις', αλλα η λυση που εχεις βρει σε αυτο ειναι να μην βγαζεις φλας και να μπαινεις με το ετσι θελω?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Nick-KΟταν λες 'την εισοδο', εννοεις εισοδο πυλωτης/παρκινγκ?
Εννοώ την πόρτα της εισόδου της πολυκατοικίας που μένω! Το είχε βάλει πάνω στο πεζοδρόμιο, κολλητά με τον τοίχο. Επίσης δίπλα έχω και μια αποθήκη, είχε κλείσει και αυτή την πόρτα. Δεν έχω φωτό για να δείξω που ακριβώς..
Τι να λέμε, μεγάλος μακάκας..
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μα ουτε εγω το πιστευω, αλλα ο συνφορουμιτης επιμενει και λεει οτι το γνωριζει απο πρωτο χερι, οποτε παω πασσο...Σε τέτοιες αλλαγές λωρίδας (όπως και στις διασταυρώσεις) τα πράγματα δεν είναι μαύρα-άσπρα (δηλαδή ποιος είναι από δεξιά, έχει προτεραιότητα κλπ). Έχει σημασία η ταχύτητα όπως και (πιο σημαντικό) ποιος είναι πρώτος στη διασταύρωση. Αν σε αλλαγή λωρίδας χτυπήσεις με το μπροστινό φτερό σου το πίσω φτερό του άλλου, το ότι είσαι από δεξιά έχει μικρή σημασία.
Όταν αλλάζω λωρίδες ΠΑΝΤΑ πατάω το γκάζι. Είναι κακή οδήγηση να αλλάζεις λωρίδα χωρίς να πατάς το γκάζι.
-
Ειμαι κλεισμενος απο 2 διπλοπαρκαρισμενους και δεν μπορω να βγω...Βρισκω τη μια και της λεω να το παρει γιατι εμποδιζει...μου λεει οτι δεν μπορει και να περιμενω γιατι εχει αφησει το κινητο της στο καταστημα της vodafone που ειναι διπλα ..τελικα την πειθω
παμε και για το δευτερο λεω!!! ρωταω μεσα στην vodafone δεν ειναι κανενος μου λενε, ρωταω στα διπλα καταστηματα τιποτα...και εκει που ειμαι απεναντι και ψαχνω μπαινει στο αυτοκινητο μεσα μια #$@*%!! απο τη vodafone και φευγει
εμεινα μ@λ@κ@ς...
-
Ναι, σιγά μην παραδεχτεί το ζώο οτι σε έχει κλείσει..
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]