-
Το κάθε χρώμα έχει διαφορετική αναμονή (αναλόγως και της έκδοσης βέβαια)
-
Ο χρήστης nena έγραψε:
Το swift δεν συγκρίνεται σε γοητεία, δεν υπάρχει περίπτωση να περάσεις δίπλα απο κάποιον και να μην γυρίσει να σε κοιτάξει.
Ναι... το swift και η 430...
-
Σου πετάνε κοριτσάκια το τηλέφωνο τους ε Μήτσο?
-
Ο χρήστης nena έγραψε:
Κρίμα γιατί σας βρήκα πολύ γοητευτικούςΕεεεε, ok, είναι προφανές ότι δεν έχεις καλό γούστο τότε!
-
Έρχεται και το τριθυρο Mazda 2
Tην διεθνή έκθεση της Γενεύης επέλεξε η Mazda για να παρουσιάσει την τρίθυρη έκδοση του Mazda 2, μερικούς μήνες μετά την κυκλοφορία του πεντάθυρου 2 στους ελληνικούς δρόμους. Σημειώστε πως το supermini της ιαπωνικής εταιρίας θα διαθέτει για πρώτη φορά, στην εμπορική του πορεία, τρίθυρη έκδοση· κάτι άλλωστε σχεδιαστικά θα ήταν αδύνατο αν θυμηθεί κανείς το αμάξωμα της προηγούμενης γενιάς.
Οι κινητήρες που θα εξοπλίζουν την τρίθυρη έκδοση είναι οι ίδιοι με αυτούς που κινούν την πεντάθυρη, δηλαδή χωρητικότητας 1,3 και 1,5 λίτρου. Παρά την αφαίρεση των δύο πίσω θυρών, το βάρος του αυτοκινήτου θα παραμείνει ίδιο ενώ ίδιες θα παραμείνουν και οι διαστάσεις του.
Οι πωλήσεις του τρίθυρου 2 στην ευρωπαϊκή αγορά θα ξεκινήσουν αμέσως μετά την επίσημη παρουσίασή του -στις 4 Μαρτίου- ενώ λίγο αργότερα αναμένεται και η έναρξη των πωλήσεων στην ελληνική αγορά.
-
-
Πάρα πολύ ωραίο. Δεδομένων και των πολύ καλών τεχνικών/τεχνολογικών του χαρακτηριστικών δεν βρίσκω λόγο να μην το προτιμήσει κάποιος έναντι ενός Corsa ή Yaris. Μακάρι να το βλέπουμε συχνά στο δρόμο (αν παιχτεί η απόσυρση των οχημάτων 18+ ετών θα ψήσω ανελέητα τον πατέρα μου να το πάρει)
-
-
Ο χρήστης Nikos997 έγραψε:
Αχχχ και να βγει και το MPS με δίλιτρο κινητήρα άμεσου ξεκασμού 230 ίππων όπως φημολογείται..Πλακα θα εχει... μαλιστα λεγεται θα σηκωνεται ανετα στους 2 μπροστα τροχους οταν θα φρεναρεις
-
Χαλαρά το ομορφότερο μικρό
-
Συμφωνω κ επαυξανω!!!
-
Είδα σήμερα το πρωί ένα σε άσπρο και όπως ήταν πλυμμένο πεντακάθαρο, ήταν πραγματικά πανέμορφο! Δεν ξεκολλούσε το βλέμμα από πάνω του.
-
Πολύ όμορφο !!!
-
Ο χρήστης lalakis13 έγραψε:
Έρχεται και το τριθυρο Mazda 2Πολύ ωραίο, ξεχωρίζει από πολλά 3πορτα. Για το σχέδιο του 5θυρου 2 η 3θυρη εκδοχή ήταν απλή υπόθεση ... όπως και να έχει είναι πανέμορφο, σπορ και μοντέρνο ιδιαίτερα σε ανοιχτά ή έντονα χρώματα (όχι τα σκούρα...).
-
Αν τελικά κυκλοφορήσει το MPS θα είναι έτσι... απλά τέλειο...
-
Εγώ ελπίζω να ΜΗΝ ειναι έτσι το 2 MPS...
Πανέμορφο και το τρίθυρο αλλα η απο πάνω version παραείναι extreme για τα γούστα μου...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Εγώ ελπίζω να ΜΗΝ ειναι έτσι το 2 MPS... -
Eμένα ο κάγκουρας που κρύβω μέσα μου μου λέει πως μου αρέσει, εκτός από τις ζάντες...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eμένα ο κάγκουρας που κρύβω μέσα μου μου λέει πως μου αρέσει, εκτός από τις ζάντες...δεν εχοuνε spinners γαμωτο. αλλιως θα ηταν καλο
-
λιιιγο υπερβολικο, αλλα σιγουρα δε θα βγει ετσι.
το 2,3 θα φοραει?
Mazda 2 2007