Ο χρήστης tazio έγραψε:
H MIKTH δεν αξιζει καθολου, αν εισαι λιγο open minded.εγω πληρωνω την χειριστη ασφαλεια για 2700 κ.εκ. 140 ευρω το 6μηνο..ειμαι αυτης της αποψης διοτι αν παθεις κατι ο αλλος ασχολειται με τη δικη σου ασφαλεια οποτε δεν με ενδιαφερει..
Απο την αλλη δεν θελω καμμια εξτρα ασφαλιση πχ κλοπης..αφου το ποσο που σε ασφαλιζουν ειναι πλασματικο και σε πληρωνουν βαση της τρεχουσας αξιας του αμαξιου σου οταν στο κλεψουν...αρα απατη..
μετα αν πχ παθω θραυση κρυσταλλου η καταστροφη απο φυσικα αιτια το ασφαλιζω εκ των υστερων και ετσι ουτε γατα ουτε ζημια..
Μην ειστε κοροιδα και πλουτιζετε τις ασφαληστικες....
Βρε Ραντομίξ αφού καταλαβαίνεις τι λέμε γιατί αρχίζεις τα δικά σου πάλι.
Πες ότι ένα πρωί πας να πάρεις το Santa Fe και το βρίσκεις κουτάλι από ένα φορτηγό που έσκασε επάνω του με σουρωμένο οδηγό (κούφια η ώρα). Τι λες έχεις τα ΧΧ.ΧΧΧ ευρώ που κάνει το αυτοκίνητο τώρα για να το ξαναπάρεις ή για να το φτιάξεις;
Για το δεύτερο που αναφέρεις για τη θραύση κρυστάλλων, κοίτα κάπου πιο κάτω από τη μέση σου και θα δεις τι θα πάρεις αν πας να κάνεις κάτι τέτοιο.
Εχω κάποια ερωτήματα εδώ:
- Εχω παρκαρισμένο το αυτοκίνητο στο δρόμο με απλή ασφάλεια.. Το χτυπάει φορτηγό. Παίρνω τα @@ μου.Λογικόν. ΑΝ είχα ΜΕΙΚΤΗ, θα με αποζημείωνε χωρίς πρόβλημα για το ποσό πάνω από την απαλλαγή;
- Αν ισχύει το παραπάνω, ας υποθέσουμε πως είμαι στο δρόμο, με χτυπάει ζωάρα από πίσω και παρόλο το οφθαλμοφανές του πράγματος, αρνείται πως φταίει και κάνει αρνητική δήλωση. Αν έχω απλή , παίρνω τα @@ μου πάλι και πρέπει το πράγμα να πάει δικαστικώς. Ό,τι εταιρεία και να έχεις δυστυχώς. Αν έχω ΜΕΙΚΤΗ, αλλάζει κάτι; Αποζημειώνομαι για το ποσό πέραν της απαλλαγής και στη συνέχεια η εταιρεία τα διεκδικεί δικαστικώς από αυτήν της ζωάρας που αρνείται πως φταίει;
Αν ΚΑΙ ΤΑ 2 παραπάνω ισχύουν, είναι ένας ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ να έχουμε μεικτή όλοι...
Αν ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ, μεικτή μόνον για όσους έχουν ακριβό αυτοκίνητο ή το χρωστάνε ακόμη και δεν θ'αντέξουν να το αλλάξουν σε περίπτωση στραβής.
Με απλά λόγια, αν έχοντας μεικτή, σημαίνει πως ό,τι και να πάθει το αυτοκίνητό μου, η εταιρεία με αποζημειώνει ΑΜΕΣΑ για το ποσό πέραν της απαλλαγής και στη συνέχεια διεκδικεί ΑΥΤΗ από την άλλη ασφαλιστική, από την αστυνομία, από την πουτάν@ κενωνία από τον παντοδύναμο, πανάγαθο κλπ τα λεφτά της, τότε ΝΑΙ στην μεικτή.
Διαφορετικά, σόρυ, αλλά είμαι με τον Random και θα ήθελα να μου συστήσει και τον ασφαλιστή του γιατί εγώ επειδή πληρώνω και οδική βοήθεια και θραύση κρυστάλλων, είμαι στα 170