-
xa
-
Ο χρήστης sirros έγραψε:
τι LC και μαλακιες ολο για μπιλιοφορους και κορονοπινια θα ηταν .
+1
Σσσσσσ,μην τα λες γιατι θα καταλαβουν ολοι οτι ο'βασιλιας' ειναι πλεον γυμνος!!!!
Εγω ειπα απλα οτι δεν τα φτιαχνουν οπως παλια. -
Για περιμένετε...το καινούριο!!!Έεεερχεται...
-
Για το LC100 λες; Γιατί για το LC 90 δεν το βλέπω άμεσα γι' αντικαταστάτη, αφού βγήκε πρόσφατα ανανεωμένο.
-
Όποιος είναι να πάρει ας βιαστεί, γιατί αν αληθεύουν αυτά που διάβασα στοα Auto motor und Sport, η ΤΟΥΟΤΑ σκέφτεται να σταματήσει τη διάθεση του LC στο τέλος του 2008 στην ευρώπη και να ακριβύνει το RAV4 (ωστε να μην πουλάει πολύ), για να ελλατώσει τις εκπομπές CO2 του στόλου της και να ενισχύσει το οικολογικό προφίλ της.
Λέτε να είναι αλήθεια; -
Για την αποφαση της τογιοτα μακαρι να το κανουν ολες οι εταιριες αυτο γιατι πλεον το 90% των ανθρωπων που παιρνουν μεγαλο 4χ4 το κανουν μονο και μονο για πουλ μουρ....
ειναι αμαρτια να εχεις ενα θεριο 3400 κυβικα για να κανεις την αποσταση εκαλη-γλυφαδα(τα μερη ειναι τυχαια) καθε μερα με ενα ατομοπισω στο θεμα μας ..ποτε θα παμε με τον θειο σου καμοια βολτα ,τωρα που ηρθαν και οι βροχες ???
-
Ο χρήστης strofimios έγραψε:
ΔΕΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΑΠΟ NATIONAL GEOGRAPHIC.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ,ΕΧΕΙ LAND CRUISER...
Mαλλον δεν βλεπεις καλα φιλε μου.
Μπορει να εχουν lc ΑΛΛΑ οχι αυτα που υπαρχουν τωρα.
Ολα αυτα που βλεπεις ειναι αξονατα(παλια μοντελα μεχρι '96).
Αυτα εκαναν για offroad.
Εξαλου δεν ξερω πως εννοειτε εσεις το σκληρο ή extreme offroad γιατι σε ολα τα ντοκιμαντερ αυτα δεν εχω δει να βγαινουν ποτε απο καποια χαραγμενη διαδρομη γι'αυτο και ειναι ολα μαμα.Όταν λέμε off-roading,εννοούμε ακριβώς αυτό:
άπειρα χιλιόμετρα σε καρόδρομους και πουθενά άσφαλτο.Είναι ασέλγεια στη Φύση να πηγαίνουμε με off-roader εκεί που μπορούν να μας πάνε τα πόδια μας ΔΩΡΕΑΝ!
Έχεις δει τους χωματόδρομους στο Nepal?
Ξέρεις ότι υπάρχουν περιοχές του πλανήτη όπου δεν υπάρχει καθόλου άσφαλτος;
Ξέρεις τι είναι να γνωρίζεις ότι όλη τη μέρα θα οδηγείς στο χώμα;
Γιατί,αγαπητέ,εκεί που παίζεται η ζωή σου κορώνα-γράμματα και δεν υπάρχουν λεφτά 'για φτιάξιμο', επιλέγεις Land Cruiser.
Κοίτα τί οδηγούν σε δύσκολες εμπόλεμες ζώνες τα Ηνωμένα Έθνη.Γιατί άραγε; -
Όταν λέμε off-roading,εννοούμε ακριβώς αυτό:
άπειρα χιλιόμετρα σε καρόδρομους και πουθενά άσφαλτο.Είναι ασέλγεια στη Φύση να πηγαίνουμε με off-roader εκεί που μπορούν να μας πάνε τα πόδια μας ΔΩΡΕΑΝ!
Έχεις δει τους χωματόδρομους στο Nepal?
Ξέρεις ότι υπάρχουν περιοχές του πλανήτη όπου δεν υπάρχει καθόλου άσφαλτος;
Ξέρεις τι είναι να γνωρίζεις ότι όλη τη μέρα θα οδηγείς στο χώμα;
Γιατί,αγαπητέ,εκεί που παίζεται η ζωή σου κορώνα-γράμματα και δεν υπάρχουν λεφτά 'για φτιάξιμο', επιλέγεις Land Cruiser.
Κοίτα τί οδηγούν σε δύσκολες εμπόλεμες ζώνες τα Ηνωμένα Έθνη.Γιατί άραγε;[/quote]
Μα και εγω αυτο λεω οτι ολοι εχουν lc.Το θεμα ειναι ποια lc.
Οδηγαω μονο για να διασκεδασω και οταν υπαρχει αναγκη(οπου μπορω παω με τα ποδια π.χ. στη δουλεια5+5χλμ.) .Ουτε η ζωη μου παιζεται κορωνα γραμματα.Ουτε μου αρεσει ο απλος χωματοδρομος.Εαν μια διαδρομη δεν εχει εμποδια ή φυσικη ομορφια προτιμω την ασφαλτο που παω πιο ανετα,πιο οικονομικα,πιο γρηγορα δεν θα τρομαξω τα ζωα στο δασος και θα μολυνω λιγοτερο.Τωρα εαν εμενα σε καποια απο τις περιοχες που αναφερεις θα επαιρνα το πιο καινουργιο lc που θα μπορουσα για να εχω ολες τις ανεσεις και δεν θα χαλαγε ποτε.Γιατι εαν αρχιζουν και χαλανε και σε αυτες τις συνθηκες(απλος χωματοδρομος)τοτε θα το κλεισει η toyota.
Το ατομο που ρωτησε για το τι να παρει μιλησε για σκληρες συνθηκες τελειως εκος δρομου.Τι να του πουμε,να παει να παρει αμαξι με ψαλιδια και να μας συχτηριζει μετα;Ας φερει η toyota τα καινουργια αξονατα που εχει και στην Ελλαδα να τα δουμε και τα ξαναλεμε. -
Α,και κατι αλλο(για τις εταιρειες)
ΟΧΙ ΑΛΛΟ IFS ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
-
Τι λέτε γι' αυτό??
-
Αναλογα για τι χρηση το θες.Παντως μου αρεσει παρα πολυ αλλα εαν το επαιρνα θα πηγαινα κατευθειαν για το sas κιτ που θα υπαρχει σε λιγο καιρο στην'απεναντι'.Επισης ενα αλλο μειον,εκτος ifs,ειναι το σχημα των λαμαρινων.Πολλα φουσκωματα,πραγμα που σημαινει οτι τσαλακωνονται πολυ ευκολα.Τα περισσοτερα καθαροαιμα εχουν,σχετικα,επιπεδες λαμαρινες.Παντως ειναι πολυ ομορφο αυτοκινητο,και το παρουσιαστικο του σε προδιαθετει για περιπετεια(σαν το disco 1).Προσδιδει και στον ιδιοκτητη του το image(λιγοι εως κανενας το παιρνουν για το βουνο) για το οποιο πληρωνει.Τωρα βεβαια εαν ειχε εδω την τιμη που εχει στις Η.Π.Α. δεν θα το συζηταγαμε καν.Με 15.000-16.000 ευρω(τοσο εχει στις Η.Π.Α.)το επαιρνα και αβαφο!!!!
-
- Hummer H2
- Hummer H3
- Jeep Wrangler
- Jeep Cherokee
- Όλα τα άλλα...
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
- Hummer H2
- Hummer H3
- Jeep Wrangler
- Jeep Cherokee
- Όλα τα άλλα...
Τι ειναι αυτο;
-
Ο χρήστης strofimios έγραψε:
- Hummer H2
- Hummer H3
- Jeep Wrangler
- Jeep Cherokee
- Όλα τα άλλα...
Τι ειναι αυτο;
η απάντηση μου στην ερώτηση του topic.
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
- Hummer H2
- Hummer H3
- Jeep Wrangler
- Jeep Cherokee
- Όλα τα άλλα...
-
Απο το γερμανικό AMS ...
Hummer είναι το μαύρο ... το Η4 προφανώς ... -
Πλάκα μου κάνεις....
το σχολικό εντωμεταξύ δεν έπαθε τίποτα... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Απο το γερμανικό AMS ...
Hummer είναι το μαύρο ... το Η4 προφανώς ...Και τα Η2-Η3 ιδια χαλια ειναι.Ειπαμε μονο το Η1 αξιζει αλλα ειναι τεραστιο.
Απο τους 'απεναντι' το μονο που αξιζει για offroad(απο αυτα που παραγωνται τωρα) ειναι το wrangler και αυτο μονο σαν καλη βαση για μετατροπες. -
Mercedes G-class. Ακουω αποψεις...
Σκεφτομαι για G500 απο Γερμανια. Ζηταω κορυφαιες επιδοσεις εκτος δρομου αλλα και ανεση. Να μπορει δηλαδη να παει ταξιδι και στο εξωτερικο. Η τιμη ειναι αντιστοιχη ενος ML 500 με offroad pro technik pack. Ποιο απο τα 2 ? -
πρωσοπικη αποψη μου αρεσει πιο πολυ το G γιατι ειναι πιο off-road το ML βεβαια ειναι σε αλλη κατηγορια
Ποιο off-road για σκληρή χρήση;