Η χαμηλή θερμοκρασία βοηθάει τις τουρμπίνες....... πάω μια βόλτα περιφερειακό.....
-
Χμ... παγωμένο χιόνι... μάλιστα! Ευχαριστούμε τον Χορτιάτη
-
Η χαμηλή θερμοκρασία βοηθάει τις τουρμπίνες....... πάω μια βόλτα περιφερειακό.....
-
Καλά, Θανίξ, σε ξαναπέτυχα...
έτρωγες γύρο στην Πασαλίδη στην Καλαμαριά στις 12.30, πριν λίγο, σήμερα το βράδυ?γιατί έτσι όπως έπαιρνα την στροφή, νομίζω σε είδα να παλεύεις με τον γύρο, με άλλους 2 φίλους σου!!!
-
Ο χρήστης xsara16v έγραψε:
Η χαμηλή θερμοκρασία βοηθάει τις τουρμπίνες....... πάω μια βόλτα περιφερειακό.....Σοβαρή βόλτα θα κάνεις.
-
Τον νιώσατε τον σεισμό σήμερα γύρω στις 07:30
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Τον νιώσατε τον σεισμό σήμερα γύρω στις 07:30τον ακουσαμε για την ακριβεια... δεν τον νοιωσαμε ομως...
-
Περίπου 3,4 R ...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Περίπου 3,4 R και έγινε μόνο αισθητός (σχετικά!!!) δυτικά και κέντρο, κάπου απο Ασβεστοχώρι άκουσα το επίκεντρο!!!Λιμνες... στον λαγκαδα... κλασσικα...
-
και γω ελεγα στον υπνο μου το ειδα...
-
PeterPan
oχι ρε συ δεν ημουν εγω... -
αυτός ο ραπ σήμερα έχει τρομερή ρέντα... είχα να τον ακούσω 25 μέρες... έσκασα στα γέλια
-
Άλλος ένας σβουρίστηκε σήμερα το πρωί (στις 9:20) σε γέφυρα στον
περιφεριακό (στην γέφυρα που βγάζει κατσιμίδη περιφεριακό προς δυτικά).Το οδόστρωμα ΠΑΝΩ στη γέφυρα είναι καλό, αλλά ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΛΙΣ
ΒΓΑΙΝΕΙΣ γίνεται το κλασικό σκουπίδι του περιφεριακού. Εκεί πολλοί
την πατάνε και συναντάνε τις μπαριέρες, αλλά αυτός το παράκανε.Γύρισε δύο στροφές: μούρη πολύ τσαλακωμένη, κ@λος λιγότερο και
σταμάτησε κάθετα στη γέφυρα. Νομίζω suzuki balenoΕίναι ο ΤΡΙΤΟΣ που μου τυχαίνει κοντά μου. Το σημείο κοντεύει να
γίνει κλασσικό. -
σήμερα μπροστά στο Ιπποκράτειο κατά τις 12.15, 8 μοτοσυκλέτες αστυνομικές κ ένα οκτάβια παιρνούσαν σαν σίφουνες... κάτι πρέπει να έγινε κ κυνηγούσαν κάποιον απ ότι φαίνεται... πολύ ωραία σκηνή... μου θύμισε αστυνομικές ταινίες...
-
Έχει πολλά κουμάσια η πόλη μας Πέτρο. Μακάρι τέτοιες σκούπες να γινόντουσαν πιο συχνά.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Έχει πολλά κουμάσια η πόλη μας Πέτρο. Μακάρι τέτοιες σκούπες να γινόντουσαν πιο συχνά.αυτό ξαναπές το...
συμφωνώ απολύτως... -
Μηπως μετεφεραν κανα επισημο στο αεροδρομιο?
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
κ ένα οκτάβια παιρνούσαν σαν σίφουνες...υπερβολες....
-
πάντως οι Ζητάδες κ οι πιλότοι πρέπει να βγάζουν τρελά γούστα στη δουλειά τους...
-
Μη το λές και οι οδηγοί περιπολικών, πυροσβεστικών και λοιπών οχημάτων έκτακτης ανάγκης βγάζουμε τρελά γούστα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μη το λές και οι οδηγοί περιπολικών, πυροσβεστικών και λοιπών οχημάτων έκτακτης ανάγκης βγάζουμε τρελά γούστα.αν φορέσεις ένα 'καρούμπαλο' στο αμάξι σου, θα φοβάμαι να το πλησιάσω...
όλες τις xsara και τα άσπρα octavia τα πλησιάζω με φόβο...