-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
...Ευχαριστώ, Γιάννη!
Ε, και μιας και κάνουμε δώρα τέτοιες μέρες (αν και δυστυχώς μέσω δικτύου οι δυνατότητές μας είναι περιορισμένες):
http://www.dpgr.gr/usergalleries/displa ... os=-222043(λυπάμαι, δεν ξέρω αν έχω τύχει πουθενά κάποιο από τα δικά σου... αν συμμετείχες παλιότερα ίσως έχω κάτι, αν μου δώσεις λίγα στοιχεία παραπάνω... ελπίζω να σ'αρέσει αυτή!)
-
Χρονια Πολλα στον Μονοφαρο και σε οσους γιορταζουν .
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
...
Ευχαριστώ, Γιάννη!
Ε, και μιας και κάνουμε δώρα τέτοιες μέρες (αν και δυστυχώς μέσω δικτύου οι δυνατότητές μας είναι περιορισμένες):
http://www.dpgr.gr/usergalleries/displa ... os=-222043(λυπάμαι, δεν ξέρω αν έχω τύχει πουθενά κάποιο από τα δικά σου... αν συμμετείχες παλιότερα ίσως έχω κάτι, αν μου δώσεις λίγα στοιχεία παραπάνω... ελπίζω να σ'αρέσει αυτή!)
εεει αγιε βασιλη περιμενω και το δικο μου
-
Και το δικο μου
-
KP61
ορίστε... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
KP61
ορίστε...ευχαριστω ρε
η χειρονομια μετραει
θα σου κανω την δικια μου αυριο που θα σε δω! -
Πολύ ωραία! Ευχαριστώ!
Δυστυχώς όταν είχα τον χρόνο να συμμετάσχω, το έκανα με αυτοκίνητα φίλων, τώρα που έχω αυτοκίνητα, δεν έχω χρόνο! -
Για μας τιποτα . .
-
Για σένα ένα πόνυ σε άριστη κατάσταση!
-
Ευχαριστω Αλεξανδρε , πολυ ευγενικη χειρονομια . Θα σου ανταποδωσω συντομα την κινηση
-
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
-
τι είναι αυτό ρε παιδιά?
item number : 120204795042
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
πολυ καλο γιαννη
-
Βαγγέλη, δείξε το και στην Αθηνά......να σε πάρει στο κυνήγι με την ΣΚΟΥΠΑ !!!
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Βαγγέλη, δείξε το και στην Αθηνά......να σε πάρει στο κυνήγι με την ΣΚΟΥΠΑ !!!δυστηχως ακουει ολα αυτα που λεμε στην παρεα και πεταει και κανενα κουφο...
οταν ηρθε η πρωτη καθετος στο σπιτι ειπε το απιστευτο....τι την ηθελες αυτη? βλεπεις πολλες στο δρομο....
κλασσικος ξερολας!!! -
istorikos6 Εγραψες . .
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
τι είναι αυτό ρε παιδιά?item number : 120204795042
Ενισχυτής ανάφλεξης??? Μούφα της εποχής μου μυρίζει (δες το κουτί ότι είναι παλιό), σε στύλ 'ιονιστής βενζίνης', 'βελτιωτικά μπουζοκαλώδια' και λοιπά φαιδρά...
Ειδικά για εσένα, ντεσεβοειδές που παίρνει μπρός με τη μανιβέλα σημαίνει άριστη υγεία συστήματος ανάφλεξης
-
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
τι είναι αυτό ρε παιδιά?
item number : 120204795042
Ειδικά για εσένα, ντεσεβοειδές που παίρνει μπρός με τη μανιβέλα σημαίνει άριστη υγεία συστήματος ανάφλεξης
-
Αυτό είναι για... ρευμα-τικά;
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών"