-
ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.... δειτε το
http://www.youtube.com/watch?v=OYXD9v2v ... re=related
-
Καλησπερα σε ολους . Μετα απο ατυχημα , 20 ραμματα και δυο μερες νοσοκομειο ειμαι παλι εδω
Χρονια Πολλα και . .
Καλη Χρονια σε ολους
-
Περαστικά και Σιδερένιος!!
Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους!!
-
Τέλος του 2007.
TOTAL Kms : 5182
Total -
** ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!! **
Geoky σιδερένιος!!! (παρά το πλαστικό αυτοκίνητο... ) Παρεμπιπτόντως, πέτυχα Πόνυ σήμερα που είχε πίσω ακόμη το στρογγυλό τσίγκινο ταμπελάκι Citroen-NAMCO!
-
Ευχαριστω πολυ φιλε μου , αφου δεν αφησε κουσουρι ολα καλα . Κι εμενα το χει το ταμπελακι σε ορθογωνιο . Και το ΡΟΝΥ δεν ειναι πλαστικο , σαν το ΜΕΧΑΡΙ . Φουλ σιδερο
-
Καλη χρονια σε ολους με υγεια και λεφτα για να φτιχνουμε τα ιστορικα μας..!!!
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Ευχαριστω πολυ φιλε μου , αφου δεν αφησε κουσουρι ολα καλα . Κι εμενα το χει το ταμπελακι σε ορθογωνιο . Και το ΡΟΝΥ δεν ειναι πλαστικο , σαν το ΜΕΧΑΡΙ . Φουλ σιδεροΔεν έχεις και Mehari ή κάνω λάθος??
-
-
-
Το 2008
Θα:
-Προσπαθήσω να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στους φίλους μου αλλα και ιδιαίτερα στις γυναίκες της ζωης μου (σ'αυτές που ήδη υπάρχουν και σ'αυτές που θα έρθουν! )
-Κοιτάξω να οργανώσω καλύτερα το χρόνο μου για να μπορέσω να γίνω καλύτερος στη δουλειά μου και να μου μένει και λίγος χρόνος να διαβάσω και το κατιτίς μου (για να μαθω να μιλω και να γράφω καλυτερα)!
-Ακούω περισσότερο ραδιόφωνο και θα βλέπω λιγότερη τηλεόραση (κλεμμένο αυτό! )
-Κάνω άλλη μια προσπάθεια να χάσω κανένα κιλό!Δεν Θα:
-Πειράζω τους καημένους τους Μπενβέδες (σάμπως δεν έχουν ψυχή και αυτοί; )
-Κοροϊδεύω το Νάσο ( )
-Οδηγάω γκαγκστερικά τη μηχανή (θα προσπαθήσω, ρε παιδιά... )
-Είμαι τόσο καβουράκιας όσο ήμουν τον προηγούμενο χρόνο...και τέλος το 2008 ελπίζω
-Να πάρω επιτέλους την καταραμένη την 911 (το αίμα νερό δε γίνεται)
-Να μου παρουσιαστεί μια καλή ευκαιρία για να κάνω κάτι καλό και για τους άλλους, όχι μόνο για την πάρτη μου!ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΕΤΙΚΑ!
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2008!!!D-Jet
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Ευχαριστω πολυ φιλε μου , αφου δεν αφησε κουσουρι ολα καλα . Κι εμενα το χει το ταμπελακι σε ορθογωνιο . Και το ΡΟΝΥ δεν ειναι πλαστικο , σαν το ΜΕΧΑΡΙ . Φουλ σιδερο
Δεν έχεις και Mehari ή κάνω λάθος??
Ναι . Νομιζα μου λεγες για το ΡΟΝΥ . .
**Χρονια Πολλα **και **Καλη Χρονια **σε ολους μας . Να χουμε ολοι υγεια , χαρα , αγαπη , ευτυχια και ο,τι αλλο θελει ο καθενας μας να το χει , απο κλασικα και γενικοτερα . Πανω απ ολα η υγεια . Να προσεχουμε ολοι μας .
-
Καλή χρονιά σε όλους!!!
Το 2007 με άφησε με μια κουλή ζημιά, σπασμένο ράουλο ντιστριμπιτέρ, έτσι για να μου μείνει αξέχαστο το τελείωμα του!Για το 2008, θα προσπαθήσω να επαναφέρω σε 100% εργοστασιακή μορφή τα 2 μπεμβεδάκια μου, θα προσπαθήσω να τελειώσω το αγωνιστικό και δεν θα περνάω από πάνω τους μερσεντεδάκηδες στο δρόμο...
Καλή Χρονιά σε όλο τον κόσμο!!!
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Μακαρι το 2008 να εχει το γκαραζ σας οτι ονειρευεστε. -
Καλησπερα . Χρονια Πολλα και Καλη Χρονια σε ολους . .
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Μακαρι το 2008 να εχει το γκαραζ σας οτι ονειρευεστε.Αυτό με το γκαράζ, επανέλαβέ το!
Ευχαριστούμε πολύ!
Και ανταποδίδω:
Καλή Χρονιά σε όλους, με υγεία, χαρά, ευτυχία και πολύ πλούτο!
Α!Και αυτοκίνητα... Και πολλά πολλά και ασφαλή χλμ στους δρόμους! -
Του Αγίου Μονόφαρου σήμερα...
Χρόνια Πολλά και καλά!
Δωράκι:
http://www.dpgr.gr/usergalleries/displa ... os=-222026 -
Καλη Χρονια Και σε σενα Αλεξανδρε.Ευχαριστω για το δωρο.Εκτυπωθει ηδη.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ -
Σεργιάνησα στο άλμπουμ σας αγαπητέ Διγέτ, και ενιωσα ενα σφίξιμο στο στομάχι. Φωτογραφίες ύμνοι στα αυτοκίνητα που αγαπάμε και στα ωραία απογεύματα που μας χαρίζουν. Μπράβο.
-
χρονια πολλα και καλη χρονια με υγεια σε ολους
και ειδικοτερα στον αγαπητο μονοφαναρο και σ ολους τους εορταζοντες
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών"