-
εντυπώσεις από test drive που έκανα σήμερα : πάνω-κάτω συμφωνώ με τον pavlos23. Κινείται άνετα στην πόλη, παρά το μήκος του. Δεν φαίνεται βαρύ αμάξι, το αισθανόμουν ιδιαίτερα άνετο στην οδήγηση, παρόλο που είμαι συνηθισμένος σε αμάξια κάτω από 4 μέτρα. Βγήκαμε εθνική, όπου ο κινητήρας δεν ζορίζεται βέβαια, αλλά ούτε και δείχνει να έχει απεριόριστα αποθέματα ισχύος. Γενικά, πολιτισμένο όχημα, ευχάριστο και τίμιο.
thumbs up!! -
Ακουσα οτι τα φώτα του λειτουργούν με το άναμα της μηχανής αυτόματα και δε κλείνουν ούτε στη θέση off του σχετικού διακόπτη στα πρότυπα χωρών της Σκανδιναβίας. Είναι αλήθεια αυτό?
-
Αληθεια πρεπει να ειναι , ακριβως αυτο μου ειπε ο πωλητης σε εκθεση στην Ν. Κηφισια που ειδα το αμαξι
-
Μεγάλη χαζομάρα τότε. Η Ελλαδα εχει ήλιο και φως, δε βρισκομαστε στη σκοτεινη Σκανδιναβία... Δηλαδή η μπαταρία θα τα παιζει στους 4-6 μηνες, θα μένεις εύκολα στο δρόμο και θα αλλάζεις λάμπες συνέχεια. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟ!
-
Γιατί ακριβώς θα τα παίζει στο εξάμηνο η μπαταρία;
-
Εξάλλου, υπάρχουν αρκετές μέρες με συννεφιά και βροχή, και τότε όντως χρειάζεται να είναι αναμμένα τα μικρά φώτα στο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί ακριβώς θα τα παίζει στο εξάμηνο η μπαταρία;τι περιμενεις απο προβοκατορες νεοδημοκρατες;
-
ορθόν!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Γιατί ακριβώς θα τα παίζει στο εξάμηνο η μπαταρία;
τι περιμενεις απο προβοκατορες νεοδημοκρατες;
Μόνο νεοδημοκράτης δεν είμαι. ΠΑΣΟΚΟΣ είμαι και υποστηρίζω τις ιδέες του αρχηγού μου.
Ε δε θα τα παίζει μία μπαταρία γρηγορότερα όταν τροφοδοτεί συνεχώς με περισσότερο ρεύμα το αμάξι? Δε νομίζω οτι χρειάζεται πολύ μυαλό γιαυτό. Υπάρχει και το δυναμό που φορτίζει την μπαταρία αλλά η φθορά δεν παυει να υπάρχει. Εάν δεν υπήρχε φθορά τοτε δε θα αλλάζαμε ποτέ μπαταρίες.
-
H μπαταρία λίγα πράγματα κάνει (προς το παρόν) κατά την διάρκεια λειτουργίας της μηχανής. Το δυναμό τροφοδοτεί με ρεύμα τα διάφορα αξεσουάρ.
-
Μιας και μου ζητήθηκε να αλλάξω άβαταρ και υπογραφή από τη διαχείριση, τα άλλαξα και εγώ.
-
-
Τι να κάνω, αναγκάστηκα να αλλάξω και nickname..
-
καλησπέρα σε όλους. Ξέρει κάποιος τον χρόνο παράδοσης του mazda 6; Εάν το παραγγείλω Γενάρη πότε πιστεύετε θα είνα παραδοτέο;
-
Υπάρχουν ετοιμοπαράδωτα ... σε 15 μέρες σχεδόν σε όλα τα χρώματα ... εκτος απο το χρώμα που ήθελα εγώ ... κόκκινο-μπορντώ. Υπήρχαν όλα τα σκούρα.
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ έγραψε:
Ακουσα οτι τα φώτα του λειτουργούν με το άναμα της μηχανής αυτόματα και δε κλείνουν ούτε στη θέση off του σχετικού διακόπτη στα πρότυπα χωρών της Σκανδιναβίας. Είναι αλήθεια αυτό?Απο το 2009 θα ειναι υποχρεωμενες οι εταιριες που εισαγουν αυτοκινητα στην Ευρωπη να εχουν τα φωτα παντα αναμμενα οπως εχει γινει στις μηχανες.
-
Ευχαριστώ πολύ. Θα το παραγγείλω με το νο έτος και θα σας πω εντυπώσεις. Εύχομαι να βγεί καλό!!!!
-
Ο χρήστης sakis_m έγραψε:
Ακουσα οτι τα φώτα του λειτουργούν με το άναμα της μηχανής αυτόματα και δε κλείνουν ούτε στη θέση off του σχετικού διακόπτη στα πρότυπα χωρών της Σκανδιναβίας. Είναι αλήθεια αυτό?
Απο το 2009 θα ειναι υποχρεωμενες οι εταιριες που εισαγουν αυτοκινητα στην Ευρωπη να εχουν τα φωτα παντα αναμμενα οπως εχει γινει στις μηχανες.
Πράγματι στο 6 τα φωτα δεν σβήνουν στο off.
Με το που θα ξεκινήσει ο κινητήρας ανάβουν και αυτά. Ηδη η Audi το έχει στο στάνταρ εξοπλισμό στα Α4 και Α5 σαν φώτα ημέρας ... -
Ανοιχτά φώτα μέσα στη μέρα, στο αθάνατο ελληνικό νταλαμεσήμερο του καλοκαιριού; Άλλο πάλι και τούτο...
-
Το τραγικό θα είναι να πείσεις τον τροχονόμο σε κάποιον έλεγχο που θα σου κάνει 'σίγουρα' παρατήρηση ότι δεν σβήνουν ...
Σε ένα μαύρο Audi A5 που συνάντησα πριν λίγο καιρό, μεσημέρι με ήλιο, ήταν λίγο κιτς σαν θέαμα. Φαινόταν σαν χριστουγεννιάτικος φωτοσωλήνας ....
Νέο Mazda 6