-
Ε μεχρι να το κανουν τροπετο το πηγαιναν ταπα...εστω και για 1 sec
-
οι ξυπνοι οδηγουν ρενω
οι πρωην κατοχοι LADA οδηγουν χιουνται και κια και νταεγου
οι αλβανοι οδηγουν αυτοκινητα των 80s
οι καγκουρες (πλην ελαχ εξαιρεσεων)μερκεντια προηγ. μοντελο slk και 3αρες ελεεινες
VW οδηγουν συνηθως ελληναρες κομπλεξικοι αφραγκοι που το ονειρο τους ηταν ενα γερμανικο αμαξι
Eυσημα δινω στους κατοχους φορντ οι οποιοι αποδεικνυονται συνεπεις,αξιοπρεπεις οδηγοι τις περισσοτερες φορες
σκουμπυ-ιμπρεζα οδηγουν βενζινομαναβηδες με αρκετα φραγκα
τελος μια μεγαλη μουτζα σε ολες τις οδηγους βαρεων τυπου πρωτοκλασατων τζιπ τυπου καγιεν και εξ φαιβ της πλατειας κολωνακιου
Κλεινοντας θεωρω τα κολοφτιαγμενα σαξοραλλα χαρους κινητους οπως επισης και κατι χοντακια του 90 που τρεχουν σαν παλαβα χωρις φρενα..
-
Από την εμπειρία μου όταν ζούσα στην Αθήνα (το οποίο σε μεγάλο βαθμό ισχύει και εδώ στην Κύπρο) από τους χειρότερους οδηγούς ήταν η πλειοψηφία των οδηγών Jeep Wrangler (άνδρες και γυναίκες-κυρίως αυτές). Θεωρούν ότι οδηγούν την Ferrari των 4x4 και όλοι οι άλλοι πρέπει να παραμερίζουν.
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
οι ξυπνοι οδηγουν ρενωοι πρωην κατοχοι LADA οδηγουν χιουνται και κια και νταεγου
οι καγκουρες (πλην ελαχ εξαιρεσεων)μερκεντια προηγ. μοντελο slk και 3αρες ελεεινες
VW οδηγουν συνηθως ελληναρες κομπλεξικοι αφραγκοι που το ονειρο τους ηταν ενα γερμανικο αμαξι
Eυσημα δινω στους κατοχους φορντ οι οποιοι αποδεικνυονται συνεπεις,αξιοπρεπεις οδηγοι τις περισσοτερες φορες
τελος μια μεγαλη μουτζα σε ολες τις οδηγους βαρεων τυπου πρωτοκλασατων τζιπ τυπου καγιεν και εξ φαιβ της πλατειας κολωνακιου
Κλεινοντας θεωρω τα κολοφτιαγμενα σαξοραλλα χαρους κινητους οπως επισης και κατι χοντακια του 90 που τρεχουν σαν παλαβα χωρις φρενα..
Που τα παίρνουν και δεν μπορούν ούτε να τα οδηγήσουν!!!
Που πας κυρά μου με το SUV;
Το ήξερες και στο χωριό σου;
Και επειδή δεν έχουν την αίσθηση του χώρου και του τόπου δεν ζητούν απλά, απαιτούν με το ζόρι να κάνεις στην άκρη (ακόμη και αν δε χωράς!) προκειμένου να μετακινηθούν αυτές!!! -
Ο χρήστης pafos13 έγραψε:
Από την εμπειρία μου όταν ζούσα στην Αθήνα (το οποίο σε μεγάλο βαθμό ισχύει και εδώ στην Κύπρο) από τους χειρότερους οδηγούς ήταν η πλειοψηφία των οδηγών Jeep Wrangler (άνδρες και γυναίκες-κυρίως αυτές). Θεωρούν ότι οδηγούν την Ferrari των 4x4 και όλοι οι άλλοι πρέπει να παραμερίζουν.+1
Στα Χανιά, στη διασταύρωση του Πολυκλαδικού (κατεύθυνση από Χανιά προς Κουνουπιδιανά), πέτυχα ένα τέτοιο μαλακισμένο με φουλ φυμέ τζάμια και μεγαλωμένο μετατρόχιο στο τέρας του να μας προσπερνά όλους από δεξιά με ΟΣΑ και να μπαίνει από την είσοδο που μπαίνουν όσοι έρχονται από αεροδρόμιο... Και στο καπάκι να κάνει στο αντίθετο ρεύμα σφήνες...
Ήταν 1:30 και τις σφήνες τις έκανε ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ. Τώρα αυτουνού τι βρισίδι να του ρίξω;
Και μετά λένε ότι είμαι απαράδεκτος που τα χώνω στα ζώα με τις τζιπούρες...
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
οι ξυπνοι οδηγουν ρενω
οι πρωην κατοχοι LADA οδηγουν χιουνται και κια και νταεγου
Που τα παίρνουν και δεν μπορούν ούτε να τα οδηγήσουν!!!
Που πας κυρά μου με το SUV;
Το ήξερες και στο χωριό σου;
Και επειδή δεν έχουν την αίσθηση του χώρου και του τόπου δεν ζητούν απλά, απαιτούν με το ζόρι να κάνεις στην άκρη (ακόμη και αν δε χωράς!) προκειμένου να μετακινηθούν αυτές!!!Ιδίως κάτι ΧΑΝΙΩΛΕΣ με τα SUV...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ιδίως κάτι ΧΑΝΙΩΛΕΣ με τα SUV...Έχετε και σείς τέτοιες? Νόμιζα πως μόνο οι Θεσσαλονικιόλες υπήρχαν, που από Jimny, Terios, απο Cherokee, Rav4 μέχρι Cayenne έχουν το ίδιο ... ύφος και την ίδια νοοτροπία
-
Αν έχουμε λέει; Όσες θες!
-
Φτάνουν αυτές που έχουμε. Δεν θέλουμε άλλες ...
-
Οι χειρότεροι αλβανοί..ε οδηγοί θέλω να πω, οδηγούν τις παλιές και κ@λοφτιαγμένες βεβαίως βεβαίως, 3άρες BMW της δεκαετίας του 90. Σπόιλερ ποδιές αεροτομές αλλά ο προφυλακτήρας να ξεφτάει! Όποτε δω τέτοια στο δρόμο, αφήνω απόσταση. Πάντα επιθετική οδήγηση που ενοχλεί και 8\10 φορές τουλάχιστον θα κάνει μαλ@κία ο τύπος, Το κόμπλεξ του έχω ένα αμάξι που κάποτε όλοι το ψιλοθαυμάζαν αλλα τώρα το έχουνε γραμμένο..
Για τα σαξόραλλα, αυτά αυτοκαταστρέφονται μόνα τους, στάθηκα τυχερός και βρήκα ένα ατρακάριστο XSI 1600 για εμένα, οπότε δεν με ενοχλούν πια. Συμπάθεια και κατανόηση όπως με τα παιδιά που βλέπαμε με τα κ@λοφιταγμένα παπάκια (παίζει να είναι και τα ίδια παιδιά ) -
Μόνο παίζει;
-
Ο skye παντως νομιζω ειχε φτιαγμενη πάπια ή φτιαγμενο τσαλακι/daxaki κατι τετοιο!
-
Αυτοκίνητο που οδηγούν κακοί οδηγοί είναι συνήθως το φουκαριάρικο άξεντ προηγούμενης γενιάς, διεθνώς γνωστό ως το αυτοκίνητο του εφάπαξ. Πρόκειται για αυτοκίνητο που επειδή ήταν τίμιο και φτηνό αγοράστηκε από πολλούς συνταξιούχους που πλέον είναι κινούμενοι χάροι...Τουλάχιστον έχει αερόσακους και προσφέρει ανέσεις στους επιβάτες του.
Έτερο αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας ήταν μέχρι πρόσφατα το πεζώ 206 όπου αποτελούσε το πρώτο αυτοκίνητο γυναικών νέων οδηγών...πλέον πάλιωσε και τ 'αγοράζουν μεταχειρισμένα άντρες. Αν δείτε Ν πίσω προσοχή διότι η άγνοια σκοτώνει...
Τέλος αφήνω τα καγκουρεμένα κάθε είδους όπου συνήθως οι ιδιοκτήτες τους τα χρησιμοποιούν για προέκταση του πέους που (δεν) έχουν. Μόλις λοιπόν ακούσω μπουρί και δω κάγκουρα στον καθρέφτη πιάνω δεξιά και τον αφήνω να με περάσει. Το θέλω ακέραιο το αυτοκινητάκι μου, ακόμα δεν χρόνισε...Νόμιζα πάντως ότι ο συνδυασμός γυναίκα-μεγάλο suv και ηλίθια επικίνδυνη οδήγηση ήταν δικό μου κόμπλεξ που έβλεπα επειδή δεν έχω αυτοκίνητο 40000
-
Οι χειρότεροι οδηγοί είναι οι οδηγοί Citroen.
α) Πηγαίνουν πολύ αργά ( Xantia, C5, Χsara κτλ )
β) Πάνε χαρωτικά με σφήνες κτλ ( Saxo, C2, βλαμμένοι οδηγοί Xsara που τις τελικιάζουν σε δημόσιους δρόμους )
γ) Έχουν την τάση να γράφουνε παραβάτες του ΚΟΚ ( Xsara σε όλες τις παραλλαγές ) -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Οι χειρότεροι οδηγοί είναι οι οδηγοί Citroen.
α) Πηγαίνουν πολύ αργά ( Xantia, C5, Χsara κτλ )
β) Πάνε χαρωτικά με σφήνες κτλ ( Saxo, C2, βλαμμένοι οδηγοί Xsara που τις τελικιάζουν σε δημόσιους δρόμους )
γ) Έχουν την τάση να γράφουνε παραβάτες του ΚΟΚ ( Xsara σε όλες τις παραλλαγές )ολα οσα θελατε να μαθετε και φοβοσασταν...
-
Eπιτέλους κάποιος τα λέε έξω από τα δόντια.
-
Χειρότεροι είναι οι οδηγοί που χρησιμοποιούν τα διάφορα 4x4 για ανάβαση στα δύσβατα πεζοδρόμια του Κολωνακίου και άλλων αστικών περιοχών...
@sv2: Την Cayenne ως αυτοκίνητο τη θεωρώ σχεδιαστικό ατόπημα της Porsche (για την ακρίβεια, είναι μια χαρά αυτοκίνητο για την κατηγορία του, απλώς δεν καταλαβαίνω πώς η Porsche σκέφτηκε να ασχοληθεί με τα SUV). Από κει και πέρα, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με κάποιον που έχει Cayenne ή οποιοδήποτε άλλο ακριβό αυτοκίνητο, εφόσον το αγόρασε από πραγματική 'αγάπη' γι' αυτό και το χρησιμοποιεί όπως του αρμόζει και όχι για να ανεβαίνει πεζοδρόμια ή να πουλάει μούρη παρκαρισμένος διπλοσειρά μπροστά από καγκουροκαφετέρια
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Χειρότεροι είναι οι οδηγοί που χρησιμοποιούν τα διάφορα 4x4 για ανάβαση στα δύσβατα πεζοδρόμια του Κολωνακίου και άλλων αστικών περιοχών...+1
-
ArrowsFA1 Για εμενα η πορσε εκανε το θαυμα...εφτιαξε ενα αμαξι με απιστευτες δυνατοτητες εκτος δρομου (ενταξει δεν ειναι και τρακτερ) με δυνατοτητα να το παρεις σε εκδοση με απιστευτο γκαζι....και ολα αυτα σε ενα λουξ εσωτερικο. Για εμενα καλα εκανε...και ας μην ειναι σπορ με την στενη εννοια.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
ArrowsFA1 Για εμενα η πορσε εκανε το θαυμα...εφτιαξε ενα αμαξι με απιστευτες δυνατοτητες εκτος δρομου (ενταξει δεν ειναι και τρακτερ) με δυνατοτητα να το παρεις σε εκδοση με απιστευτο γκαζι....και ολα αυτα σε ενα λουξ εσωτερικο. Για εμενα καλα εκανε...και ας μην ειναι σπορ με την στενη εννοια.+1 και για σένα Στέλιο & για σένα Γιώργο...
Τι οδηγουν οι χειροτεροι και τι οι καλυτεροι οδηγοι