-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Ευχες σε όλους για απροβλημάτιστα χιλιόμετρα με τα δίκυκλά σας - μας.Βέβαια τα δικα μας ειναι τα καλύτερα όμως αν δεν υπάρχει εμπειρία απο οδήγηση πολλών και διαφορετικών δύσκολο να είσαι αντικειμενικός. Τέσπα το σίγουρο είναι οτι τα οχήματα είναι απιθανα οικονομικά, βολικά, σχετικά άνετα, 'ζωηρά' , ασφαλή και μας κανουν την ζωή πιο εύκολη.
Καταλήγω στο συμπέρασμα πως ειναι τοσο ευχρηστα τα scooters που ότι αγοράσουμε μενουμε , γενικά , ευχαριστημένοι. Συν και πλήν υπάρχουν σε όλα αλλα δύσκολα βρίσκεις ' ανισσόροπο' τέτοιο ή που να σκορπάει.
Εκείνο που αναζητώ είναι αν υπάρχει καπου καποιος να μας μαθει πως να εκμεταλευόμαστε το δυνατον περισσότερο και να απολαμβάνουμε τα μηχανακια μας ...........οδηγικά. Μια σχολή βρε αδελφε για κατι παραπάνω. Όπως κανουν στο 0-300 για της μοτοσυκλέττες.....ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ελα στο scooterclubhellas.gr και θα σε μαθουμε τα παντα
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Ευχες σε όλους για απροβλημάτιστα χιλιόμετρα με τα δίκυκλά σας - μας.
Βέβαια τα δικα μας ειναι τα καλύτερα όμως αν δεν υπάρχει εμπειρία απο οδήγηση πολλών και διαφορετικών δύσκολο να είσαι αντικειμενικός. Τέσπα το σίγουρο είναι οτι τα οχήματα είναι απιθανα οικονομικά, βολικά, σχετικά άνετα, 'ζωηρά' , ασφαλή και μας κανουν την ζωή πιο εύκολη.
Καταλήγω στο συμπέρασμα πως ειναι τοσο ευχρηστα τα scooters που ότι αγοράσουμε μενουμε , γενικά , ευχαριστημένοι. Συν και πλήν υπάρχουν σε όλα αλλα δύσκολα βρίσκεις ' ανισσόροπο' τέτοιο ή που να σκορπάει.
Εκείνο που αναζητώ είναι αν υπάρχει καπου καποιος να μας μαθει πως να εκμεταλευόμαστε το δυνατον περισσότερο και να απολαμβάνουμε τα μηχανακια μας ...........οδηγικά. Μια σχολή βρε αδελφε για κατι παραπάνω. Όπως κανουν στο 0-300 για της μοτοσυκλέττες.....ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ελα στο scooterclubhellas.gr και θα σε μαθουμε τα παντα
Γιαααααααααααα να περάσω μια βόλτα και απο εκεί...
-
Στο SBS που έχουν πάει αρκετοί φίλοι μου τους μαθαίνουν κάποια πράγματα σε κάθε level αλλά απο εκεί και πέρα θέλει να ασχοληθείς από μόνος σου κάνοντας αρκετά χλμ με κάποιον ΄΄έμπειρο'' που θα μπορεί να σε βλέπει και να σε διορθώνει.
Βέβαια είναι και να την έχεις την ΄΄χάρη΄΄ αλλιώς όσα και SBS και εάν κάνεις ή εάν φοβάσαι δεν θα απολάυσεις την μηχανή σου στο κάτι παραπάνω που θέλεις.
-
Ο χρήστης Tigas έγραψε:
Στο SBS που έχουν πάει αρκετοί φίλοι μου τους μαθαίνουν κάποια πράγματα σε κάθε level αλλά απο εκεί και πέρα θέλει να ασχοληθείς από μόνος σου κάνοντας αρκετά χλμ με κάποιον ΄΄έμπειρο'' που θα μπορεί να σε βλέπει και να σε διορθώνει.
Βέβαια είναι και να την έχεις την ΄΄χάρη΄΄ αλλιώς όσα και SBS και εάν κάνεις ή εάν φοβάσαι δεν θα απολάυσεις την μηχανή σου στο κάτι παραπάνω που θέλεις.
+1
Πρεπει να ξεκινησεις απο εκει, αλλα θελει μετα και δουλεια απο μονος σου.Αλλα η πιστα ειναι αλλη φαση...
-
Ορέ να πάω στην καρτοπίστα με το scooter …..αλλά αν έστω και ακουμπήσει μόνο κάτω…………….
θα κλαίω με κατάμαυρο δάκρυ για κάνα χρόνο…….Χώρια που δεν θα μπορώ να οδηγώ χαλαρός. Αυτό που σκέπτομαι να κάνω είναι να πάρω κάνα «μπομπο» και να μπαίνω στην καρτοπίστα και να πλακώνομαι ελεύθερα…..το πολύ πολύ να πέσω …….από χαμηλά. Με απλό εξοπλισμό θα κάνω την πλάκα μου και θα μάθω και κάποια πράγματα…..τουλάχιστον θα πάρω γεύση από πτώση….χεχεχεχε. -
:roll: Ορέ να πάω στην καρτοπίστα με το scooter …..αλλά αν έστω και ακουμπήσει μόνο κάτω…………….
θα κλαίω με κατάμαυρο δάκρυ για κάνα χρόνο…….Χώρια που δεν θα μπορώ να οδηγώ χαλαρός. Αυτό που σκέπτομαι να κάνω είναι να πάρω κάνα «μπομπο» και να μπαίνω στην καρτοπίστα και να πλακώνομαι ελεύθερα…..το πολύ πολύ να πέσω …….από χαμηλά. Με απλό εξοπλισμό θα κάνω την πλάκα μου και θα μάθω και κάποια πράγματα…..τουλάχιστον θα πάρω γεύση από πτώση….χεχεχεχε.Αν και ειμαι offtopic...θα σου απαντησω.
Ουτε με το σκουτερ, ουτε με τον μπομπο προκειται να μαθεις τιποτα απο πιστα.
Ειδικα με το σκουτερ...μονο κακο μπορεις να κανεις.Το καλυτερο θα ηταν να αγορασεις κανενα σχετικα φτηνο supermoto και να μαθεις τα βασικα.
-
To scooter ειναι για να σε εξηπηρετει καθημερινα στο κεντρο και μονο για αυτο ενω η μηχανη για απολαυση μιας βολτας ή ταξιδιου.
-
Ο χρήστης Ferraristas Στάθης έγραψε:
To scooter ειναι για να σε εξηπηρετει καθημερινα στο κεντρο και μονο για αυτο ενω η μηχανη για απολαυση μιας βολτας ή ταξιδιου.εχεις κανει ποτε ταξδι με megascooter?
-
Αλλαζουν οι καιροι και καποιοι μεγαλωνουνε. Με τα megascooter κάνεις ανετα ταξιδια χωρις να σε χτυπαει ο αερας, εχεις χωρους και το κυριοτερο δεν γκρινιαζει η συνοδηγος.
Με τις υπολοιπες απλα εισαι ο κυριαρχος του δρομου (και αλλαζεις και πολλες συνοδηγους). -
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Με τις υπολοιπες απλα εισαι ο κυριαρχος του δρομου (και αλλαζεις και πολλες συνοδηγους).+1.
Απλα δε συμφωνω με την λογικη των mega scooter.
-
Παιδια χαιρεται,ειμαι κατοχος ενως Apilia antlantic 250,το εχω 3,5 χρονια του εχω κανει 26000χλμ περιπου και μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος(ενα λαμπακι στο κοντερ μου εχει καψει και μια μπαταρια του εχω αλλαξει).επισης δεν εχω καθολου τριξιματα και αρκετα καλη ποιοτητας κυλισης.οσο για τα ταξιδια που εχει αναφερθει πιο πριν στο θεμα θα διαφωνησω!(προσωπικη γνωμη)πιστευω οτι με τα mega scooters κανεις ενα ανετο και ασφαλεις ταξιδι,βεβαια αυτο ειναι υποκειμενικο για τον καθενα απο εμας!
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
To scooter ειναι για να σε εξηπηρετει καθημερινα στο κεντρο και μονο για αυτο ενω η μηχανη για απολαυση μιας βολτας ή ταξιδιου.
εχεις κανει ποτε ταξδι με megascooter?
Εχω κάνει άπειρα ταξίδια και με μηχανή αλλά και με mega-scooter...
Σε πληροφορώ οτι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα ενα 400αρι σκούτερ απο μια καλή μηχανή!Γνώμη μου...σαν συνοδηγός!
-
Πρόσφατα αγόρασα το Piaggio mp3 400. Τόση ασφάλεια στο φρενάρισμα (και όχι μόνο) δεν μπορείς να βρεις σε κανένα δίτροχο.
-
Ο χρήστης kostas ghl έγραψε:
Πρόσφατα αγόρασα το Piaggio mp3 400. Τόση ασφάλεια στο φρενάρισμα (και όχι μόνο) δεν μπορείς να βρεις σε κανένα δίτροχο.Εννοείται, αφού είανι τρίτροχο!!!
-
Για τον KonstantinoV το έγραψα, που ψάχνει για περισσότερη ασφάλεια.
-
Όντως είναι άλλο επιπεδο ασφάλειας το mp3.
-
3,3 lt/100km σε συνθήκες πόλης και οι μισές διαδρομές με 2 άτομα. Νο1 τσίπης
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
3,3 lt/100km σε συνθήκες πόλης και οι μισές διαδρομές με 2 άτομα. Νο1 τσίπηςΈλα, πες αλήθεια, πας συνέχεια με 60 ;
Μιας και το 'φερε η κουβέντα, τα γιαπωνέζικης καταγωγής (το αναφέρω, γιατί πλην 'μεγάλων' σκούτερ, τα υπόλοιπα φτιάχνονται σε Κίνα, Ιταλία κλπ...) φαίνονται να έχουν πολύ καλή κατανάλωση (βλ. και στην υπογραφή μου το ευρωπαϊκό μου 125άρι !!) . -
Ε ναι μέχρι 60 άντε στην παραλιακή να πιάσω 70. Στην λεωφορειογραμμή περίπου με 40 -50 χλμ. Το δικό μου πάνω στην άδεια γράφει εργοστάσιο κατασκευής HONDA ITALIA
-
Πρωτο μου μηνυμα.καλως σας βρηκα scooterαδες.εχω ενα APRILIA ATLANTIC 500 SPRINT και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.τον αλλο μηνα φευγω για ταξιδι στο εξωτερικο και ελπιζω να με βγαλει ασπροπροσωπο.
Θα τα λεμε συχνα.........καλως σας βρηκα
SCOOTERS