-
Εχει έχει....
Βαγγέλη.....ή μάλλον Ζήκο !!!!! ψήσε μια κόπια !!!! -
Ναι ρε παιδιά... στο δεύτερο λεπτό ακριβώς... δείχνει ένα μικρό που λέει suzuki επάνω (και νομίζω πως είναι φρόντε) να στρίβει και μετά μια κορβέτα να κάνει τετακέ ( ρημάδι μόνο ίσια πάνε αυτά!)!
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Εχει έχει....
Βαγγέλη.....ή μάλλον Ζήκο !!!!! ψήσε μια κόπια !!!!ετοιμηηηηηη!!!
-
http://www.youtube.com/watch?v=SYqTG_Oo ... re=related
-
-
Περιμενω το δικο μου
-
Σε μια τάξη έχω τον Δημήτρη. Τρελός με τα αυτοκίνητα και γνωρίζει αρκετά για τα κλασικά αυτοκίνητα για την ηλικία του!
Προχθές μου λέει 'Κύριε ένας φίλος του πατέρα μου αγόρασε ένα κουπεράκι και είναι μέσα στην τρίχα!'
Πετάγεται κάποιος 'Σιγά ρε, σκύλο είχε μέσα?'
Δ : 'όχι ρε συ, τι σκύλο? Απλά είναι άψογο! Χωρίς γρατσουνιές κλπ'Αφού σταμάτησα να γελάω κατάλαβα ότι 'μέσα στην τρίχα' = 'στην τρίχα'
-
Λάθος στην εκκίνηση και από την δεύτερη θέση βρίσκομαι στην τρίτη παιδιά...Αγωνία στο τιμόνι αλλά πάντα είμαι αισιόδοξος σε τέτοιους αγώνες.
Μάχη για 40 δευτερόλεπτα περίπου στην πίστα τρέχοντας με κορυφαίες ταχύτητες και μετά καταφέρνω και της κολλάω στο χιλιοστό.
μετά για 30 δευτερόλεπτα καταφέρνω και είμαι κολλημένος από πίσω και περιμένω την πρώτη ευκαιρία για να κάνω το προσπέρασμα ...
ΚΑΙ ΝΑΙ με τον μοναδικό 'ελληνικό τρόπο' είμαι και πάλι πρώτος...Μια πραγματική νίκη ...
-
Αφου τον ειχες συνεχεια βρε Κωστα
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Είσαι μέγας!!!!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Σε μια τάξη έχω τον Δημήτρη. Τρελός με τα αυτοκίνητα και γνωρίζει αρκετά για τα κλασικά αυτοκίνητα για την ηλικία του!Προχθές μου λέει 'Κύριε ένας φίλος του πατέρα μου αγόρασε ένα κουπεράκι και είναι μέσα στην τρίχα!'
Πετάγεται κάποιος 'Σιγά ρε, σκύλο είχε μέσα?'
Δ : 'όχι ρε συ, τι σκύλο? Απλά είναι άψογο! Χωρίς γρατσουνιές κλπ'Αφού σταμάτησα να γελάω κατάλαβα ότι 'μέσα στην τρίχα' = 'στην τρίχα'
:
yahoo:
Συναδερφος εισαι και δε μας τα λεγες ;
Απλα κορυφαιος
-
τα 602 που λέγαμε νωρίτερα... (ποιός γελάει τώρα? )
-
Είσαι και μεγαλόψυχος !!!!
Τον αφήνεις να φύγει καμιά εικοσαριά δευτερόλεπτα μπροστά και μετά μαστιγώνεις τα ατίθασα άλογα !!!!
Ακόμα το φυσάει και δεν κρυώνει ο φλούφλης απο το Μαρανέλο.... -
Δεν τον χαλασε
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
....ΚΑΙ ΝΑΙ με τον μοναδικό 'ελληνικό τρόπο' είμαι και πάλι πρώτος...Μια πραγματική νίκη ...
Youtube Videoείσαι Θεός!
-
εεε μα τι λέμε τώρα.
αφού σας το λέω..ήμουν κολλημένος πίσω τόσα δευτερόλεπτα και μόλις βρήκα την ευκαιρία τον ΕΞΑΦΑΝΙΣΑ -
Τσαγακι απ το πουθενα
-
Δάσκαλε παραδίδεις μαθήματα, μπράβο !!!!
-
Τύφλα να χει το Ami Super!!!
Μπράβο Πρόεδρε!!! -
Αυτο για να μαθουν μερικοι μερικοι να υποτιμουν τη δυναμη των δυο κυλινδρων
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών"