-
Αν μιλάμε για το κλασικό περιστατικό του Nuerburgring, το έλιωσε σε φρενάρισμα καθώς προσπαθούσε να περάσει (να ρίξει γύρο) στο Villeneuve.
-
Πως σας φάνηκαν τα καινούριο μέτρα για τις wind tunnels;
Για μένα αυτό το αστείο με το 'cost saving' έχει παρατραβήξει και πλέον έχει χαθεί κάθε μέτρο.
-
Κανένας περιορισμός δεν οδηγεί σε μείωση του κόστους.
ότι δεν δίνουν στις αεροσύραγγες θα τα δώσουν στο software development και στην κατασκευή μερικών εργοστασίων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας που είναι απαραίτητοι για τροφοδοτήσουν με ισχύ αλλά και να ψύξουν αποτελεσματικά τα θηρία των Χ χιλιάδων επεξεργαστών.......
Πάντως σε επίπεδο συνωμοσίας η κίνηση αυτή χτυπά περισσότερο τις McLaren, Ferrari λιγότερο την Renault. Για την BMW ναι μεν το 1:1 το έφαγε η μαρμάγκα αλλά τα τελευταία χρόνια η εταιρεία είχε ρίξει αντίστοιχα πάρα πολύ χρήμα και στο Software.
Ο Τομπάζης πάντως είχε κάποτε πει ότι το 1:2 είναι τόσο κοντά στην πραγματικότητα που το 1:1 απλά και μόνον αυξάνει το κόστος.
-
O Schumacher κι ο Τοdt ξανασμίγουν
Και οι δύο εμφανίζονται στη νέα ταινία 'Asterix at the Olympic Games', η οποία θα κάνει πρεμιέρα στη Γαλλία τον επόμενο μήνα. O MS παίζει έναν αρματοδρόμο με το όνομα Schumix, ενώ ο Todt παίζει τον αγωνιστικό του διευθυντή στα πιτς.
Η ταινία δεν είναι κινουμένων σχεδίων, ενώ ο MS και ο Todt μοιράζονται μια σκηνή διάρκειας 7 λεπτών. Στην ταινία εμφανίζονται επίσης ο David Beckham και ο Zinedine Zidane. Kαι η Adriana Karembeu. -
-
ο Τοντ πολύ πετυχημένος...
-
Έτοιμος να δώσει μαγικό φίλτρο για να πάει γρήγορα ο άλλος.....
-
Ντάξει, ο Todt είναι σα γεννημένος για τέτοιες ταινίες. Ο Σούμι φαίνεται κάπως ξεκάρφωτος, αλλά το παίζει καλά το υφάκι. Πολύ σουρρεάλ όμως η φάση να τον βάλουν για 'οδηγό άρματος'
-
Ο Todt είναι γεννημένη φάτσα για χαρακτήρας σε Asterix. Κλασσική γαλλόφατσα.
-
Θα κρατά δύο κλεψύδρες αντί της μίας ????
Πάντως Schumix δεν ήθελε και πολύ φαντασία.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
ripper
Οχι, δεν ειναι απιθανο να αναγκαστηκε να γραψει το γραμμα, εν οψει της κρισης και του ενδεχομενου αποκλεισμου στις 14/2, οποτε και η οικονομικη καταστροφη θα ηταν τεραστια. ΑΛΛΑ, αυτα που παραδεχεται στο γραμμα (στην καλυτερη οτι δεν ειχε ιδεα τι γινοταν στην ομαδα , στην χειροτερη οτι ψευδοταν ασυστολα μεχρι τωρα ) ΔΕΝ τα γραφεις, αν δεν ειναι αληθεια.Φάσκεις και αντιφάσκεις έδω. Από τη στιγμή που αναγκάζεσαι να γράψεις κάτι, το γράφεις.
Αν προσέξεις το γράμμα της McLaren είναι φανερό ότι δεν θέλει να παραδεχτεί τίποτα και ότι το γράφει αναγκαστικά.Την ποινη τη θεωρω ελαφρια, ειδικα τωρα που αποκαλυφθηκε ακομα μεγαλυτερη διασπορα και χρηση των στοιχειων. Την ατιμωρησια τη θεωρω το μεγαλυτερο προβλημα στη Φ1. Επρεπε να τιμωρηθει και η Τοϊοτα και η Ρενο.
Ανεξάρτητα από το τι θεωρείς την ποινή, από την στιγμή που κανείς άλλος δεν έχει τιμωρηθεί, ούτε βαρύτερη τιμωρία μπορείς να ζητάς, ούτε ευνοημένο μπορείς να τον πεις αυτόν που δέχεται την ποινή.
Υπερασπιστικη γραμμη δεν εχω να προτεινω, ας τη βρει ο Ρον με τους χρυσοπληρωμενους δικηγορους, που σιγουρα πληρωνει 'προθυμα' η Μερτσεντες. Μονος του τα εκανε σκατα, μαζι θα τα φαμε;
Δεν σου είπα να βρεις εσύ την υπερασπιστική γραμμή. Είπες ότι σε 'χάλασε' η υπερασπιστική γραμμή. Δεν υπάρχει άλλη εκτός από την παραδοχή. Οπότε τι σε χάλασε; Και η Renault τα ίδια δεν λέει;
Συμπερασμα: Δεν πιστευω οτι ο Μοσλεϊ, η ΦΙΑ, ο 666, οι Ελοχιμ κτλ, συνομωτουν κατα της ΜακΛαρεν ή του Ρον. Δεν τους συμφερει, γιατι χανουν εκατομμυρια ντολαρς, αν αποκλειστει/αδυνατισει η ΜακΛαρεν και πεσει η τηλεθεαση.
Το αν έχει έχθρα ο Mosley με τον Dennis, είναι ηλίου φαεινότερο. Για ελοχίμ, 666 και συνομωσίες δεν είπα ποτέ τίποτα.
Το ότι δεν τους συμφέρει να αποκλειστεί είναι σωστό και για αυτό δεν αποκλείστηκε. Το να αδυνατίσει τους συμφέρει γιατί κρατά τους tifosi ευχαριστημένους. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
ripper
Οχι, δεν ειναι απιθανο να αναγκαστηκε να γραψει το γραμμα, εν οψει της κρισης και του ενδεχομενου αποκλεισμου στις 14/2, οποτε και η οικονομικη καταστροφη θα ηταν τεραστια. ΑΛΛΑ, αυτα που παραδεχεται στο γραμμα (στην καλυτερη οτι δεν ειχε ιδεα τι γινοταν στην ομαδα , στην χειροτερη οτι ψευδοταν ασυστολα μεχρι τωρα ) ΔΕΝ τα γραφεις, αν δεν ειναι αληθεια.Φάσκεις και αντιφάσκεις έδω. Από τη στιγμή που αναγκάζεσαι να γράψεις κάτι, το γράφεις.
Αν προσέξεις το γράμμα της McLaren είναι φανερό ότι δεν θέλει να παραδεχτεί τίποτα και ότι το γράφει αναγκαστικά.Kαταλαβαινω τι λες, και συμφωνω. Εγω εννοω οτι και σε αυτα που παραδεχεσαι, αναγκασμενος και υπο την απειλη του αποκλεισμου, υπαρχει ενα οριο. Αν εγω ηταν να ζηταω συγνωμες απ' ολο τον κοσμο, να παραδεχομαι οτι δεν ηξερα τι μου γινοταν (και καλα) και να προτεινω (μονος μου;) παγωμα των τμηματων που 'δεν' αντεγραψα (γιατι αραγε;) θα προτιμουσα να παω στην κριση της 14/2 και οτι βγει και οχι να γραψω το γραμμα. Ετσι κι αλλιως να τους αποκλεισουν θα ηταν λιγο δυσκολο.
Απο την αλλη, μαλλον πιο πιθανο ειναι εχεις εσυ δικιο... Να του βαλαν το αβγο στον κωλο η ΦΙΑ και η Μερκ και να εγραψε τα ελαχιστα αποδεκτα απο την Φερραρι και τη ΦΙΑ, ωστε να αποφυγει τα χειροτερα.Την ποινη τη θεωρω ελαφρια, ειδικα τωρα που αποκαλυφθηκε ακομα μεγαλυτερη διασπορα και χρηση των στοιχειων. Την ατιμωρησια τη θεωρω το μεγαλυτερο προβλημα στη Φ1. Επρεπε να τιμωρηθει και η Τοϊοτα και η Ρενο.
Ανεξάρτητα από το τι θεωρείς την ποινή, από την στιγμή που κανείς άλλος δεν έχει τιμωρηθεί, ούτε βαρύτερη τιμωρία μπορείς να ζητάς, ούτε ευνοημένο μπορείς να τον πεις αυτόν που δέχεται την ποινή.
Ε, πως δεν μπορω. Ανακοινωνεται μια ποινη, εστω για πρωτη φορα. Σε σχεση με την παραβαση, ολοι την κριναμε καπως. Εγω την εκρινα ελαφρια, καποιοι αλλοι υπερβολικη. Ποσα δεδικασμενα πρεπει να εχουμε;
Κατα τη γνωμη μου δικαιη ποινη θα ηταν να αποκλειστουν και οι οδηγοι (για να σταματησει αυτη η αηδια με τις 2 βαθμολογιες), αλλα να μην αποκλειστουν, ουτε απο το 07 ουτε απο το 08.
Ευτυχως βοηθησαν ο Θεος*, ο Ρον, ο Λιους, το κιβωτιο και η αμμοπαγιδα και πηρε τον τιτλο ο Κιμι, αλλιως αυτος ο τιτλος οδηγων του Χαμιλτον θα ηταν ονειδος στην ιστορια της Φ1...- τον Μασα εννοω...
Υπερασπιστικη γραμμη δεν εχω να προτεινω, ας τη βρει ο Ρον με τους χρυσοπληρωμενους δικηγορους, που σιγουρα πληρωνει 'προθυμα' η Μερτσεντες. Μονος του τα εκανε σκατα, μαζι θα τα φαμε;
Δεν σου είπα να βρεις εσύ την υπερασπιστική γραμμή. Είπες ότι σε 'χάλασε' η υπερασπιστική γραμμή. Δεν υπάρχει άλλη εκτός από την παραδοχή. Οπότε τι σε χάλασε; Και η Renault τα ίδια δεν λέει;
Μου γραψες 'έχεις να προτείνεις κάποια καλύτερη γραμμή υπεράσπισης;' και πιστεψα οτι θελεις να σου πω τη σωστη γραμμη, για να τη 'σφυριξεις στο Ρον'.
Και την αποφαση για τη Ρενο την ειρωνευτηκα σ' ενα μακροσκελες ποστ.
Γραμμες υπερασπισης:- Ναι κλεψαμε, δειξτε επιεικια. => Μαλλον κανεις δεν θα την επελεγε, πιστευοντας οτι θα τη βγαλει καθαρη. Γιαυτο ειναι εγκλημα η ατιμωρισια.
- Τα στοιχεια ηταν δευτερευοντα, δεν μας βοηθησαν, η ομαδα δεν ηξερε, δεν υπαρχουν e-mail, συνεργαζομαστε πληρως, για να αποδειξουμε την αθωοτητα μας. => Αυτο ακολουθησαν και πιαστηκαν να ψευδονται. Αρα τιμωρια διπλη, και για το αδικημα και για το ψεμμα.
- Δηλωνουμε αθωοι, αποδειξτε εσεις οτι κλεψαμε. => Κλασικη υπερασπιση 'δεν ξερω/δεν απαντω'. Θα αποδεικνυοταν η -οποια- ενοχη, οπως και τωρα, απλα δεν θα υπηρχαν τα επιβαρυντικα γεγονοτα των ψευδων δηλωσεων του honest Ron.
Εγω σαν φιλαθλος δεν τους κατηγορω μονο για το κλεψιμο, που ειναι βαρυ, αλλα οι περισσοτεροι θα το καναν. Εσβησα τον Ρον απο τον προσωπικο μου χαρτη για τις κλαψομουνικες δηλωσεις περι integrity, sportsmanship, ερευνησαμε και δεν υπαρχει τιποτα, 'we were racing Fernando' κτλ.
Ειναι οπως με την Εφορια: Κλεβουν ολοι, πιανεσαι εσυ. Ή ομολογεις και μπαινεις στις διαταξεις περι επιεικιας ή ακολουθεις σκληρη γραμμη. Αν σου βγει εισαι μαγκας, αν σε τσακωσουν, σε εσκισαν. Δυστυχως για τον Ρον, επεσε στην τελευταια περιπτωση και με αυτα τα δεδομενα την εβγαλε φτηνα.Το αν έχει έχθρα ο Mosley με τον Dennis, είναι ηλίου φαεινότερο. Για ελοχίμ, 666 και συνομωσίες δεν είπα ποτέ τίποτα.
Το ότι δεν τους συμφέρει να αποκλειστεί είναι σωστό και για αυτό δεν αποκλείστηκε. Το να αδυνατίσει τους συμφέρει γιατί κρατά τους tifosi ευχαριστημένους.Το ΄χω ξαναγραψει: Δεν αμφιβαλω οτι υπαρχουν προσωπικες κοντρες. Αποφασεις ομως δεν λαμβανονται με αυτο το κριτηριο. Μιλαμε για χοντρες μπιζνες με εταιριες κολοσσους και δις δολλαρια. Πιπες θα του παιρνε ο Μαξ του Ρον, αν ηταν να πανε μπροστα οι δουλειες. Ουτε τους συμφερει να αδυνατισει ο ανταγωνισμος. Συνεχεια μπουρδελοποιουν το πρωταθλημα, για να κραταν τεχνητα την ισορροπια και το ενδιαφερον.
Γιατι δεν απεκλεισαν τους οδηγους; Γιατι ευνοησαν ξακαθαρα τον Λιους σε 3-4 περιπτωσεις φετος; Ειχε καθε δικαιολογια να το κανει, γιατι δεν το 'κανε; Απλα τα στοιχεια, που ειναι στη διαθεση της Φερραρι, ειναι τετοια που δεν δικαιολογουσαν μικροτερη τιμωρια. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Έτοιμος να δώσει μαγικό φίλτρο για να πάει γρήγορα ο άλλος.....μαγικό φίλτρο 100 οκτανίων!
-
-
Ο Dennis τελικά μπήκε φυλακή ή όχι ακόμα;
Η Mercedes του έδωσε εφάπαξ ή απλά τον έδιωξε με τις κλωτσιές;
-
http://uk.youtube.com/watch?v=WXOc5cAqYwU' target='_blank
ιδου λοιπον η καινουργια πιστα στην Βαλενθια. Ψιλοστενη μοιαζει, αλλα τρομερο highlight το περασμα πανω απο την γεφυρα
-
δεν μου άρεσαν καθόλου αυτά τα κάγκελα...αίσχος είναι.
-
http://en.wikipedia.org/wiki/2010_Formula_One_season
Χαζευα αυτο το λινκ και τα ματια μου επεσαν πανω στο οτι το 2010 υπαρχει περιπτωση να φυγει η τουρκια, ο καναδας και η μοντσα απο το καλενταρι. Υπαρχει ποτε περιπτωση να συμβει τετοια φρικαλεοτητα;
-
Kala h toyrkia as fygei.....
Alla h monza? 8a einai gi aklwtsies meta oi ypey8ynoi.....
-
Ενταξει, ενα αρθρο στη Wiki εχει πολυ σχετικη εγκυροτητα.
ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ "ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΠΑΝΤΟΚ"