-
Αυτό που λέει ρε.
Το πρώτο θα σε πάει από διαδρομή με μεγαλύτερη μέση ωριαία (γρηγορότερη) ενώ το δεύτερο από διαδρομή με μικρότερη χιλιομετρική απόσταση.
-
To Destinator 7 έχει προβλήματα ακόμα, με το σημαντικότερο ότι η ιθόνη σβήνει κάθε λεπτό. Μείνετε στο 6.
-
μια χαρα είναι το 7.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
μια χαρα είναι το 7.+1
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
To Destinator 7 έχει προβλήματα ακόμα, με το σημαντικότερο ότι η ιθόνη σβήνει κάθε λεπτό. Μείνετε στο 6.Γιατί;;;;
@νδρέας
-
Αντρέα με το συμπάθειο ....το χρησιμοποιώ καθημερινώς.
Είναι μια χαρά.Και δεν σβήνει όπως λέει ο φίλος επάνω. Εάν δεν ξέρουμε να ρυθμίσουμε την συσκευή μας δεν φταίνε τα προγράμματα.
-
Σε σχέση με το Destinator 6 η έκδοση 7 όντως έχει μερικά προβληματάκια όσον αφορά την πλοήγηση. Στο φόρουμ της Ngi το αναφέρουν.
Τώρα όσον αφορά εμένα με το που βγήκε η επίσημη έκδοση 7 το Destinator 6 πήρε πόδι. -
Χρησιμοποιώ το 7 εδω και αρκετους μηνες με χάρτες NGI και δεν εχω κανενα απολύτως πρόβλημα. Και φυσικά η οθόνη σε σβήνει. Έχω και το 6 περασμένο στο PDA αλλά χρησιμοποιώ μόνο το 7. Βάλτε το άφοβα.
-
Εγώ με το 6 είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Ξέρει όλα τα κατσικοχώρια ενώ σιγά σιγά μαθαίνει και τους χωματόδρομους.
Η μόνη περίπτωση που τα κάνει σκατά απ ότι διαπίστωσα είναι στον Πύργο. Δεν πέτυχε την κατεύθυνση ούτε ενός δρόμου και συνέχεια μου ζητούσε να στρίψω σε σημεία που απαγορευόταν, οπότε το έκλεισα και άρχισα να ψάχνω μόνος μου το σημείο που ήθελα. Κατά τα άλλα όλα οκ. Το μόνο ενοχλητικό είναι ότι στην 2D λειτουργία, όταν θες να δεις κάποια άλλη περιοχή του χάρτη σε γυρνάει πολύ γρήγορα στο σημείο που βρίσκεσαι - δεν ξέρω αν αυτό είναι θέμα ρύθμισης ή όχι.
@νδρέας
-
Βρήκα προσφορά το G368 της Navimate στα 169€ (μαζί με το λογισμικό) .
**Ερώτηση: **(από περιέργεια)παίρνει εξωτερική μνήμη με άλλους χάρτες και λογισμικό(π.χ. Destinator, κ.λ.π.)Υ.Γ.: ναι, ξέρω ότι υπάρχουν και καλύτερα μηχανήματα/λογισμικό αλλά δεν με ενδιαφέρει.
Το GPS το χρειάζομαι απλά για τη δουλειά μου (και αν τυχόν κάποιος το κλέψει, παίρνω άλλο. ) -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Αντρέα με το συμπάθειο ....το χρησιμοποιώ καθημερινώς.
Είναι μια χαρά.
Και δεν σβήνει όπως λέει ο φίλος επάνω. Εάν δεν ξέρουμε να ρυθμίσουμε την συσκευή μας δεν φταίνε τα προγράμματα.Μπορείς να δεις το sticky μήνυμα για το bug στο site της NGI. Και μου συμβαίνει και σε δύο διαφορετικά PDA.
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
παιδια πηρα το nuvi 200 της Garmin..για μεσα στην αθηνα ειναι παρα πολυ καλο..ξερετε που μπορω να βρω να κατεβασω χαρτες εξτρα για ευρωπη κλπ?up
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
παιδια πηρα το nuvi 200 της Garmin..για μεσα στην αθηνα ειναι παρα πολυ καλο..ξερετε που μπορω να βρω να κατεβασω χαρτες εξτρα για ευρωπη κλπ?
up
Η ΓΚΑΡΜΙΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΟΜΠΟ#$ε΅:΅ρε΅ε!#$%ΤΣΟ ΡΕ, ΠΑΡΤΕ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑ
-
-
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
παιδια πηρα το nuvi 200 της Garmin..για μεσα στην αθηνα ειναι παρα πολυ καλο..ξερετε που μπορω να βρω να κατεβασω χαρτες εξτρα για ευρωπη κλπ?
up
παρτο και ριξτο με φορα στο Σουνιο
-
Σκεφτομαι να αγορασω gps(πανω απ' ολα θελω να ειναι ευκολο στη χρηση)
Ενα PNA ειναι πιο ευχρηστο απο ενα PDA?
Υ.Γ.Οι εξτρα λειτουργιες ενος PDA δεν μου χρειαζονται
-
Ρε παιδιά με το destinator 6 και τους πιο τελευταίους χάρτες στην Θεσσαλονίκη έχω παρατηρήσει ότι όταν επιλέγω προορισμό και ξεκινάω, μου βγάζει τις πιο πολύπλοκες διαδρομές....Πρέπει να μπω μέσα και να διαλέξω Αποφυγή σε αυτούς για να μου φέρει μια πιο λογική και σύντομη διαδρομή!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
up
Η ΓΚΑΡΜΙΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΟΜΠΟ#$ε΅:΅ρε΅ε!#$%ΤΣΟ ΡΕ, ΠΑΡΤΕ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑ
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΧΑΡΤΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
-
Να ρωτησω κατι σας βγαζει διαδρομες μεσα απο μονοδρομους η τους αποφευγει???
Το πηρα αποφαση...GPS