-
Καλησπέρα παιδιά.
Κάνω μια έρευνα αγοράς καθώς το ibizaκι έχει αρχίσει να τραβάει χρήματα.Επειδή τα οικονομικά είναι σφικτά, ψάχνω κάποιο καινούριο αυτοκινητάκι που θα έχει χαμηλό κόστος αγοράς και συντήρησης και μια ποιότητα κατασκευής. Βασικός στόχος είναι να μην τραβήξει χρήματα για 4-5 χρόνια.
Έχω παρατηρήσει κάτι προσφορές κατά καιρούς που δίνουν εγγύηση, δωρεάν σέρβις κλπ. Φυσικά κάτι τέτοιο με ενδιαφέρει.Όποιος γνωρίζει κάτι ας το ρίξει εδώ, αν έχετε την καλοσύνη με κάποιο λινκ ή ένα τηλέφωνο...
Ευχαριστώ προκαταβολικά... -
Καλησπέρα παιδιά.
Κάνω μια έρευνα αγοράς καθώς το ibizaκι έχει αρχίσει να τραβάει χρήματα.Επειδή τα οικονομικά είναι σφικτά, ψάχνω κάποιο καινούριο αυτοκινητάκι που θα έχει χαμηλό κόστος αγοράς και συντήρησης και μια ποιότητα κατασκευής. Βασικός στόχος είναι να μην τραβήξει χρήματα για 4-5 χρόνια.
Έχω παρατηρήσει κάτι προσφορές κατά καιρούς που δίνουν εγγύηση, δωρεάν σέρβις κλπ. Φυσικά κάτι τέτοιο με ενδιαφέρει.Όποιος γνωρίζει κάτι ας το ρίξει εδώ, αν έχετε την καλοσύνη με κάποιο λινκ ή ένα τηλέφωνο...
Καλησπέρα παιδιά.
Δώσε όριο τιμής για να δούμε...
-
Kia picanto 1.0 , το διαφημίζει με 7,700 .
hyundai accent 1,4 με 9,950 . -
Getz 1,4 95hp στα 11.000 ευρώ. (3θυρο)
-
Πες του Νεκταριου να σου βρει αμαξι, ο ανθρωπος ειναι ικανος να κανει μαντρα να πτωχευσει!
-
Αν μιλάμε για κάτω από 10.000 καποιες ιδεες είναι
-citroen C1 (και 107-aygo), C2, C3
-fiat panda
-renault twingo
-sirion -
Ευχαριστώ όσους απάντησαν μέχρι στιγμής.
Γενικά θα προτιμούσα να μην είναι κάτι πολύ αδύναμο (όχι -
Η καλύτερη λύση για μένα στην τιμή αυτή μάλλον είναι το getz όπως έχει ήδη ειπωθεί. Δίνει κ 5 χρόνια εγγύηση αν δε κάνω λάθος και 97 άλογα έχει και γενικά έχω ακούσει απο φίλο που το έχει πολύ καλά λόγια(για τα λεφτά και την κατηγορία του). Θα σου πρότεινα κ yaris λόγω εγγυησης και αξιοπιστιας αλλα ξεφεύγεις 1-2 χιλιάρικα.
Εκτός απο το colt κοίταξε και το swift αν θες. Πάνω κάτω στα ίδια λεφτά. Εγγύηση δίνει μόνο 3 χρόνια αλλά είναι κ αυτό Ιάπωνας!
Πάντως για τιμές πάρε και προσφορές εσύ ο ίδιος από αντιπροσωπείες και πίεσε για καμιά καλύτερη τιμή. Συνήθως έχει αποτέλεσμα! -
Εδώ και ενάμιση χρόνο έχω το Micra 1.2 Αcenta 5d. Το μόνο που χρειάστηκε είναι βενζίνη (αραιά και που!!!) και τα λαδάκια του. Απορούμε με την σχέση χρήση-αξιοπιστία ... το οδηγάει γυναίκα νέα οδηγός κυρίως μέσα στην πόλη καθημερινά και Σ/Κ στην Χαλκιδική χειμώνα καλοκαίρι.
Το προτείνω σε περιπτωση που η εμφάνιση του και μόνο είναι αποδεκτή, για τα υπόλοιπα αγγίζει το άριστο. -
Απο μενα Accend
me 10.000 παιρνεις ενα παρα πολυ καλα εξοπλισμενο και αξιοπιστο αυτοκινητο
Και τα Κια με 7 χρονια εργοστασιακη εγγυηση ειναι καλη προταση -
Daihatsu Cuore!
-
12 χιλιάρικα για 'μικρό' δεν είναι και λίγα ...
Αν δεν είχες περιορισμό μεγέθους, θα πρότεινα την (Citroen) C4 coupe με 10.900 ευρώ (βάσει Autobild) !! -
+1 για την C4 αλλιως panda!
-
Ο χρήστης mixmavros έγραψε:
Ευχαριστώ όσους απάντησαν μέχρι στιγμής.
Γενικά θα προτιμούσα να μην είναι κάτι πολύ αδύναμο (όχι Επαναλαμβάνω θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην εγγύηση και στο σέρβις...Απ' τα παραπάνω που λέτε μια επιλογή είναι το getz 1.4, ίσως και το panda. Οριακά επίσης βγαίνει το νέο colt. Για το sirion τιμή κι εγγύηση δεν έχω βρει ακόμα.
Επίσης αν ξέρετε για προσφορές συγκεκριμένων αντιπροσώπων... Thanks!
To Sirion έχει 3 χρόνια εγγύηση και κοστίζει 11.990
-
ΚΙΑ CEED.... 7 χρόνια ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ εγγύηση
-
Aπο μενα accent με 10.000 γιατι το ceed ξεκιναει απο τα 13.000
Αν τα διαθετεις παρ'το -
μικρό ψάχνει...νομίζω ότι το Getz είναι και πιο όμορφο αισθητικά από το σεντανοειδές και πολύ καλά εξοπλισμένο.
εντάξει είπαμε...όχι και το Accent.
Ψάχνω μικρό αυτοκίνητο φτηνό και ανθεκτικό, ξέρετε κάποιο;