-
`Αλεξ, στο εξωτερικό δλδ γιατί βάζουν δαγκάνες?
Ας πρόσεχε πού πάρκαρε -
nikodoc_z4
νομίζω ότι είσαι εκτός θέματος -
το ξερω. Μου την ειπαν ηδη
-
Θέση για ανάπηρους.
Γυρίζω σήμερα το μεσημέρι στο σπίτι και ψάχνω για παρκάρισμα. Πίσω μου είναι γυαλιστερό μπορντό C3 και ψάχνει επίσης για θέση στάθμευσης. Υπάρχει πρόβλημα με τη στάθμευση και ψάχνουν αρκετοί. Η θέση για ανάπηρους στην Αλ. Μιχαηλίδη 23 και Παρασκευοπούλου γωνία είναι άδεια. Φτάνω εκεί, καλοκοιτάω τη θέση αλλά φεύγω και συνεχίζω το ψάξιμο. Στη δεύτερη βόλτα βλέπω τη 'κυρία' με το μπορντό αμάξι να έχει παρκάρει στη θέση για τους ανάπηρους, να το κλειδώνει και να φεύγει για το σπίτι της με τα ψώνια της.
Μπράβο, ελπίζω να σου χρειαστεί το σήμα για ανάπηρους και να παρκάρεις νόμιμα εκεί.
ΥΓ Η θέση αυτή είναι ΠΑΝΤΑ κατειλημμένη από αμάξια που δεν ανήκουν σε ανάπηρους.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Τι θυμήθηκα τώρα...
Πάει σχεδόν ένας χρόνος από το περιστατικό...
Είχα πάει φροντιστήριο και απέξω από το φροντιστήριό μας είναι μονόδρομος.
Καθώς είχαμε βγει έξω για διάλειμμα, έρχετε ένα ''ΖΩΟ'' από την αντίθετη κατεύθυνση... Και δεν φτάνει που ήταν παράνομος έτρεχε και με 90χλμ περίπου... Στο δρόμο αυτό υπάρχουν 5 φροντιστήρια και το Γυμνάσιο/Λύκειο της πόλης. Τον βλέπω εγώ και αφού τον παρασημοφορώ με μία μούντζα, γυρνάω και του λέω:- Ρε μ@λ@κ@, πως πας έτσι; Θα σκοτώσεις κανένα παιδάκι!
Τραβάει επί τόπου χειρόφρενο, σταματάει λίγα μέτρα πιο κάτω, κατεβαίνει από το αυτοκίνητο έρχεται προς το μέρος μου, και μου λέει: - Ποιόν είπες μ@λ@κ@ μωρή πουτ...;
Και σα να μην έφτανε αυτό, μου τραβάει και ένα χαστούκι! Γυρνάω λοιπόν, του ρίχνω κι εγώ μία μπουνιά στα μούτρα(τα 'θελε... μην μου πείτε το αντίθετο!). Και πιανόμαστε στα χέρια. Αν δεν είχε έρθει ο καθηγητής μου να μας χωρίσει, θα φτάναμε στην αστυνομία! Η κατάληξη ήταν να φύγω με ανοιγμένη μύτη και αυτός με μαυρισμένο μάτι...
Δεν λες παλι καλα που δεν πεσαν μπαλοθιες;;;;
Αυτό το περιστατικό δεν έγινε στην Κρήτη...
Εδώ σπουδάζω...
Και μετά σου λένε ότι οι άντρες δεν βαράνε γυναίκες! - Ρε μ@λ@κ@, πως πας έτσι; Θα σκοτώσεις κανένα παιδάκι!
-
Καλά, ο τύπος είναι για πολλές κλωτσιές. Πάρα πολλές κλωτσιές. Μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Καλά, ο τύπος είναι για πολλές κλωτσιές. Πάρα πολλές κλωτσιές. Μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.για σφαλιάρες και για κουτουλιές...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Θέση για ανάπηρους.
Γυρίζω σήμερα το μεσημέρι στο σπίτι και ψάχνω για παρκάρισμα. Πίσω μου είναι γυαλιστερό μπορντό C3 και ψάχνει επίσης για θέση στάθμευσης. Υπάρχει πρόβλημα με τη στάθμευση και ψάχνουν αρκετοί. Η θέση για ανάπηρους στην Αλ. Μιχαηλίδη 23 και Παρασκευοπούλου γωνία είναι άδεια. Φτάνω εκεί, καλοκοιτάω τη θέση αλλά φεύγω και συνεχίζω το ψάξιμο. Στη δεύτερη βόλτα βλέπω τη 'κυρία' με το μπορντό αμάξι να έχει παρκάρει στη θέση για τους ανάπηρους, να το κλειδώνει και να φεύγει για το σπίτι της με τα ψώνια της.
Μπράβο, ελπίζω να σου χρειαστεί το σήμα για ανάπηρους και να παρκάρεις νόμιμα εκεί.
ΥΓ Η θέση αυτή είναι ΠΑΝΤΑ κατειλημμένη από αμάξια που δεν ανήκουν σε ανάπηρους.Ψάχνεις τώρα να βρεις φιλότιμο (για IQ άσ' το καλύτερα...) . Πάω σε έναν 'Βασιλόπουλο' στα Πετράλωνα καμμιά φορά, επειδή έχει πάρκινγκ. Στον ισόγειο του πάρκινγκ συνήθως έχει αρκετές άδειες θέσεις (εκτός όμως 'ωρών ελληνική υστερίας' !!). Υπάρχουν δε δύο θέσεις δίπλα-δίπλα, η μία για Α.Μ.Ε.Α. και η άλλη για εγκύους, παρ' όλ' αυτά μία στις δύο φορές είναι κατειλημμένες από άλλους 'συνανθρώπους' μας (ναι, τους έχω δει με τα μάτια μου, αν είναι έγκυοι ή αν έχουν κινητικά προβλήματα...) .
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Καλά, ο τύπος είναι για πολλές κλωτσιές. Πάρα πολλές κλωτσιές. Μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.
για σφαλιάρες και για κουτουλιές...
Πες τε τα, μπας και σας ακούσει...
-
Ε ρε 'είμαι ΜΑΛΑΚΑΣ παρκάρω όπου γουστάρω που τους χρειάζεται'...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ε ρε 'είμαι ΜΑΛΑΚΑΣ παρκάρω όπου γουστάρω που τους χρειάζεται'... -
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Βλέπω αρκετούς που βγάζουν τις πινακίδες τους (παρκάρουν μέσα στα Λαδάδικα). Έναν τον είχαν γράψει από το σήμα της ασφάλειας. Άλλος πιο προχωρημένος έχει τις πινακίδες συρταρωτές (κι αυτός Λαδάδικα παρκάρει).
Ναι, είναι το νέο κόλπο! **Το έχω δει κι εγώ... **:iconcool:
Ξέρω...Ζώο αλλά το έχω κάνει κι εγώ και μάλιστα με 'νοικιάρικο' αμάξι... (τότε μάλλον το 'σύστημα' δεν ήταν διαδεδομένο )
Σε ένα δρόμο στο Ηράκλειο, απαγορεύεται να παρκάρει κάποιος στον δεξιά μεριά του δρόμου.(Εμείς θα 'καθόμασταν' στο απέναντι κτήριο και θεωρούσαμε κάτι βιβλιάρια μίας θείας μου).
Ψάχναμε περίπου 1,5 ώρα γύρω-γύρω αλλά δεν έφευγε κανείς που να είχε καταλάβει νόμιμη θέση και η δουλειά ήταν δουλειά 10 λεπτών.
Αφού απελπιστήκαμε να γυρίζουμε γύρω-γύρω τα στενά, είπαμε να παρκάρουμε εκεί. Παρότι είχαν παρκάρει όλοι στην πλευρά αυτή του δρόμου, λέμε (συγκεκριμένα είπε και έκανε ο φίλος μου που ήταν και ντόπιος) 'δε βγάζουμε ρε φίλε τις πινακίδες καλού-κακού?Μπορεί να πάμε για 10 λεπτά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις'.
Εγώ γελούσα φυσικά γελούσα.Όχι γιατί δεν το είχα σκεφτεί ποτέ, αλλά με την εφευρετικότητα του φίλου μου. Είχα απορία πώς θα μας γράφανε, ΑΝ ερχόταν αστυνομικός και άρχιζε να γράφει για παράνομο παρκάρισμα.
Έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και όντως πέρασε μετά από 20' μπάτσος και άρχισε να 'ζωγραφίζει'.Όταν έφτασε στο 'δικό μας', παραξενεύτηκε μιας και δεν είχε πινακίδες. Έψαχνε να βρει πώς θα μας γράψει, αλλά ούτε στο σηματάκι είχε τίποτα, ασφάλιστρο δεν είχε κολλημένο (απίστευτο αλλά παρότι νοικιασμένο αμάξι δεν είχε σχεδόν τίποτα κολλημένο πάνω.και το σηματάκι του 2002 -τότε- δεν είχε πάνω κολλημένη την πινακίδα), οπότε απελπίστηκε και προχώρησε παρακάτω έχοντας όμως το αμάξι κατά νου.
Όταν λοιπόν έφτασε στην επόμενη γωνία-στενό, εμείς μπήκαμε στο αμάξι (ψιλοτρέχοντας), ξεπαρκάραμε, βάλαμε όπισθεν (κάνοντας οπισθογωνία μιας και ήμασταν 1 αμάξι από τη γωνία) και φύγαμε από το προηγούμενο κάθετο στενό...ο αστυνομικός έμεινε μαλάκας να μας κοιτάζει.
Σταματήσαμε 2 στενά παρακάτω, βιδώσαμε τις πινακίδες και 'όλα καλά'.
Περάσαμε μάλιστα από μπροστά του μετά κοιτάζοντας τι έκανε...Πληροφοριακά είχε καλέσει γερανό.Δε λέω...ήμασταν τρελά ζώα τότε (βέβαια ήμασταν και μόλις 19 τότε και τα μυαλά πάνω από το κεφάλι μας-όχι μας δικαιολογεί έτσι?).
Επίσης δεν είναι να το ρισκάρεις, γιατί έρχεται γερανός μετά από λίγο...ΥΓ:Ένιωσα τόσο άσχημα μετά από λίγο (παρότι ακόμα γελάω με το περιστατικό ) που ακόμα και σήμερα όχι απλά δεν παρκάρω παράνομα, αλλά ούτε διπλοπαρκάρισμα.Κι όταν λέω 'ούτε διπλοπαρκάρισμα' εννοώ ούτε να πεταχτώ 2 βήματα στο περίπτερο.
ΥΓ2:Το απίστευτο ήταν ότι ενώ ήμασταν 2 άτομα και μπορούσε ο ένας να κάνει γύρω-γύρω τα στενά και ο άλλος να θεωρήσει τα βιβλιάρια, εμείς επιλέξαμε τον 'κουφό' τρόπο για να λύσουμε το πρόβλημα... Το σκεφτήκαμε πολύ αργότερα.Νεολαία σου λέει μετά!
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Βλέπω αρκετούς που βγάζουν τις πινακίδες τους (παρκάρουν μέσα στα Λαδάδικα). Έναν τον είχαν γράψει από το σήμα της ασφάλειας. Άλλος πιο προχωρημένος έχει τις πινακίδες συρταρωτές (κι αυτός Λαδάδικα παρκάρει).
Ναι, είναι το νέο κόλπο! **Το έχω δει κι εγώ... **:iconcool:
Ξέρω...Ζώο αλλά το έχω κάνει κι εγώ και μάλιστα με 'νοικιάρικο' αμάξι... (τότε μάλλον το 'σύστημα' δεν ήταν διαδεδομένο )
Σε ένα δρόμο στο Ηράκλειο, απαγορεύεται να παρκάρει κάποιος στον δεξιά μεριά του δρόμου.(Εμείς θα 'καθόμασταν' στο απέναντι κτήριο και θεωρούσαμε κάτι βιβλιάρια μίας θείας μου).
Ψάχναμε περίπου 1,5 ώρα γύρω-γύρω αλλά δεν έφευγε κανείς που να είχε καταλάβει νόμιμη θέση και η δουλειά ήταν δουλειά 10 λεπτών.
Αφού απελπιστήκαμε να γυρίζουμε γύρω-γύρω τα στενά, είπαμε να παρκάρουμε εκεί. Παρότι είχαν παρκάρει όλοι στην πλευρά αυτή του δρόμου, λέμε (συγκεκριμένα είπε και έκανε ο φίλος μου που ήταν και ντόπιος) 'δε βγάζουμε ρε φίλε τις πινακίδες καλού-κακού?Μπορεί να πάμε για 10 λεπτά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις'.
Εγώ γελούσα φυσικά γελούσα.Όχι γιατί δεν το είχα σκεφτεί ποτέ, αλλά με την εφευρετικότητα του φίλου μου. Είχα απορία πώς θα μας γράφανε, ΑΝ ερχόταν αστυνομικός και άρχιζε να γράφει για παράνομο παρκάρισμα.
Έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και όντως πέρασε μετά από 20' μπάτσος και άρχισε να 'ζωγραφίζει'.Όταν έφτασε στο 'δικό μας', παραξενεύτηκε μιας και δεν είχε πινακίδες. Έψαχνε να βρει πώς θα μας γράψει, αλλά ούτε στο σηματάκι είχε τίποτα, ασφάλιστρο δεν είχε κολλημένο (απίστευτο αλλά παρότι νοικιασμένο αμάξι δεν είχε σχεδόν τίποτα κολλημένο πάνω.και το σηματάκι του 2002 -τότε- δεν είχε πάνω κολλημένη την πινακίδα), οπότε απελπίστηκε και προχώρησε παρακάτω έχοντας όμως το αμάξι κατά νου.
Όταν λοιπόν έφτασε στην επόμενη γωνία-στενό, εμείς μπήκαμε στο αμάξι (ψιλοτρέχοντας), ξεπαρκάραμε, βάλαμε όπισθεν (κάνοντας οπισθογωνία μιας και ήμασταν 1 αμάξι από τη γωνία) και φύγαμε από το προηγούμενο κάθετο στενό...ο αστυνομικός έμεινε μαλάκας να μας κοιτάζει.
Σταματήσαμε 2 στενά παρακάτω, βιδώσαμε τις πινακίδες και 'όλα καλά'.
Περάσαμε μάλιστα από μπροστά του μετά κοιτάζοντας τι έκανε...Πληροφοριακά είχε καλέσει γερανό.Δε λέω...ήμασταν τρελά ζώα τότε (βέβαια ήμασταν και μόλις 19 τότε και τα μυαλά πάνω από το κεφάλι μας-όχι μας δικαιολογεί έτσι?).
Επίσης δεν είναι να το ρισκάρεις, γιατί έρχεται γερανός μετά από λίγο...ΥΓ:Ένιωσα τόσο άσχημα μετά από λίγο (παρότι ακόμα γελάω με το περιστατικό ) που ακόμα και σήμερα όχι απλά δεν παρκάρω παράνομα, αλλά ούτε διπλοπαρκάρισμα.Κι όταν λέω 'ούτε διπλοπαρκάρισμα' εννοώ ούτε να πεταχτώ 2 βήματα στο περίπτερο.
ΥΓ2:Το απίστευτο ήταν ότι ενώ ήμασταν 2 άτομα και μπορούσε ο ένας να κάνει γύρω-γύρω τα στενά και ο άλλος να θεωρήσει τα βιβλιάρια, εμείς επιλέξαμε τον 'κουφό' τρόπο για να λύσουμε το πρόβλημα... Το σκεφτήκαμε πολύ αργότερα.Νεολαία σου λέει μετά!
Άκου τρέλες!
Για πόσο θα γελάω ακόμα; -
Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την κυρία με το κόκκινο Seicento που πετάχτηκε ξαφνικά από παράδρομο μπροστά μου στην εθνική( ο θεός και ο Αλλάχ με τον Βούδα να την κάνουν εθνική) Πατρών-Πύργου με πινακίδα ΑΧΥ **** που αφού με έκανε να δοκιμάσω την αντοχή των φρένων του κάρου μου στη συνέχεια έφυγε γκαζωμένη και μου έδωσε την ''ευκαιρία'' να δω τι τελική έχει η Fabia μου για να καταφέρω να την προσπεράσω και να της δείξω τι ''ευγενικό'' άνθρωπο με έκανε με την ενέργειά της.
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
:ysterical:
Άκου τρέλες!
Για πόσο θα γελάω ακόμα;Εκ των υστέρων (κι αφού την έχεις γλυτώσει, έχει τη πλάκα του...
Δεν είναι όμως να το κάνεις κάθε μέρα..
Πού έχει φτάσει όμως η ευφερετικότητα του Έλληνα έτσι?ΥΓ:Ξέχασα να πω:Σε περίπτωση που γινόταν κάτι, είχαμε τις πινακίδες στο πορτπαγκαζ...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Θέση για ανάπηρους.Γυρίζω σήμερα το μεσημέρι στο σπίτι και ψάχνω για παρκάρισμα. Πίσω μου είναι γυαλιστερό μπορντό C3 και ψάχνει επίσης για θέση στάθμευσης. Υπάρχει πρόβλημα με τη στάθμευση και ψάχνουν αρκετοί. Η θέση για ανάπηρους στην Αλ. Μιχαηλίδη 23 και Παρασκευοπούλου γωνία είναι άδεια. Φτάνω εκεί, καλοκοιτάω τη θέση αλλά φεύγω και συνεχίζω το ψάξιμο. Στη δεύτερη βόλτα βλέπω τη 'κυρία' με το μπορντό αμάξι να έχει παρκάρει στη θέση για τους ανάπηρους, να το κλειδώνει και να φεύγει για το σπίτι της με τα ψώνια της.
ΥΓ Η θέση αυτή είναι ΠΑΝΤΑ κατειλημμένη από αμάξια που δεν ανήκουν σε ανάπηρους.
Η γιαγια μου εχει σοβαροτατο προβλημα κινητικοτητας (περπαταει για πολυ μικρες αποστασεις και μονο με υποστηριξη. Μιχαηλιδη με Αγ. Τριαδος - ενα στενο διπλα δηλαδη - ειμαι ενα βραδυ σταματημενος με τα αλαρμ απ' εξω κλεινοντας αναγκαστικα το δρομο για να την παρω απο τον γιατρο. Απο πισω μου ειναι δυο αυτοκινητα οι οδηγοι των οποιων περιμενουν υπομονετικα να επιβιβαστει (δεν ειναι και ο,τι το ευκολοτερο). Το τριτο αυτοκινητο ενα μπορντω C3 οδηγουμενο απο γυναικα κορναρει και βριζει χυδαια. Την βαλανε στη θεση της οι περαστικοι, αλλα αμα ειχες στειλει αυτο το post νωριτερα τοτε σιγουρα το C3 απο εκεινη τη στιγμη και μετα θα ειχε αυτοκολλητο αναπηρικου - και απολυτα δικαιολογημενο
-
Μα, επιτέλους ποια είναι η κυρία με το μπορντό C3 και γιατί δεν την έχω πετύχει και εγώ εκεί πέρα;
-
To C3 είναι πολύ κοινό αμάξι και όλες οι γυναίκες με μπορντό, πλέον κινδυνεύουν.
-
Ευτυχώς που οδηγάω λαχανί C3 εκεί κοντά και συνήθως δεν φοράω τη μπουκλωτή μου περούκα!
-
το εβαψες από μπορντώ λαχανί...
αντε μη σε καρφώσω...
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]