-
ελεος
-
Άντε πάλι...
-
απάλευτη η κατάσταση
-
ΚΟΥΚΥ......
ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ......ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ
-
-
Γελατε;
Ξερετε τί πληθυσμο εχουν οι Αλβανοι στην Ελλαδα; Σε 5-10 χρονια θα μπαινουν στη βουλη. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Γελατε;
Ξερετε τί πληθυσμο εχουν οι Αλβανοι στην Ελλαδα; Σε 5-10 χρονια θα μπαινουν στη βουλη.Όταν μπουν, θα είναι τόσο Aλβανοί όσο Έλληνας είναι ο θείος μου ο Louis, πρώην Λευτέρης, που μπήκε λαθραία στη γη των ονείρων του σε ηλικία 18 χρονών.
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Πέραν της ωραίας πλάκας, στη Ζυρίχη βλέπεις λιγότερα Καγιεν από ότι στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχει πολύ περισσότερο χρήμα, αλλά πολύ λιγότερη τάση επίδειξης.
Νομίζω ότι κάνεις πλάκα έτσι??
Τα αυτοκίνητα που βλέπεις στη Ζυρίχη δεν τα βλέπεις αλλού στην Ευρώπη... -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Γελατε;
Ξερετε τί πληθυσμο εχουν οι Αλβανοι στην Ελλαδα; Σε 5-10 χρονια θα μπαινουν στη βουλη.Με το καλό να μπούνε.
-
-
Κοίτα κάτι άγχη που έχει ο κόσμος 10.30 πρωινιάτικα....
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Με μηνύσεις απειλεί η Θάνου σε περίπτωση που δεν της δοθεί το μετάλλιο της Τζόουνς
Η Κατερίνα Θάνου σκέφτεται να μηνύσει την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, στην περίπτωση που δεν της αποδώσει το χρυσό μετάλλιο των 100μ. των Ολυμπιακών Αγώνων του Σίδνεϊ, που πήραν πίσω από την Μάριον Τζόουνς. Η Θάνου τερμάτισε δεύτερη στο κατοστάρι και σύμφωνα με τις δηλώσει του δικηγόρου της, Γρηγόρη Ιωαννίδη, στο BBC, πιστεύει ότι δικαιούται το μετάλλιο και στην περίπτωση που η ΔΟΕ δεν της το δώσει θα αποφασίσουν αν πρόκειται να κινηθούν νομικά.
http://www.in.gr/sports/article.asp?lng ... gDtrID=246Kwλος τα εχουν κανει!!!!
Και πολύ καλά θα τους κάνει.
-
Tι λες ρε Skullone...
και η θρασύτητα έχει και τα όριά της.Θέλω να δω πάντως τί θα κάνει η ΔΟΕ στα πλαίσια της 'προώθησης' αθλητών που δε λαμβάνουν αναβολικά.
-
Τί να κάνει; Για να κάνει, θα πρέπει να τους βρει πρώτα.
-
+1
Στο κάτω κάτω, αν τελικά αποδειχτεί ότι ήταν ντοπαρισμένη το 2000, ας της το αφαιρέσουν και εκείνης.
-
Αν αποδειχτεί όμως θα μιξοκλαίει το ίδιο χαριτωμένα με τη Τζόουνς;;;
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Tι λες ρε Skullone...
και η θρασύτητα έχει και τα όριά της.Θέλω να δω πάντως τί θα κάνει η ΔΟΕ στα πλαίσια της 'προώθησης' αθλητών που δε λαμβάνουν αναβολικά.
Μια χαρά καλά θα τους κάνει. Και να σου πω γιατί. Δεν την βρήκανε ντοπέ. Έχει χάσει ελέγχους αντιντόπινγκ, ΝΑΙ. Αλλά ξέρεις κάτι; Και άλλοι χάσανε τέτοιους ελέγχους, αλλά δεν έτρεξε κάστανο. Αντιθέτως, αυτήν και τον Κεντέρη τους κυνηγήσανε αγρίως κι έβγαιναν και όλα τα ατομάκια εκείνα με την ανεπάρκεια τεστοστερόνης να απαιτούν να τους ρίξουμε τους αθλητές μας στον Καιάδα, την ίδια στιγμή που κάνανε ΓΑΡΓΑΡΑ οι ίδιοι 'κύριοι' την ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ελέγχων της WADA εκ μέρους των αμερικανικών αποστολών... Ε όχι, το πράμα βρωμάει. Και είναι χρήσιμο και ωφέλιμο να τους κυνηγήσει η Θάνου, για να τους ξεβρακώσει ακόμα πιο πολύ.
Και, επειδή στο όλο ζήτημα συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ με το Διονύση Χοϊδά, θέλουμε το αρνάκι γάλακτος (τα μετάλλια ενός ανταγωνισμού τίγκα στη ντόπα), αλλά σιχαινόμαστε το χασάπη που μας το πουλάει; Δεν το κατάλαβα! Τι φαρισαϊσμός είναι αυτός; 'Ατιμαστήκαμε' επειδή υπήρξε υποψία (αλλά όχι απόδειξη) ότι η Θάνου και ο Κεντέρης μπορεί και να ήταν ντοπέ; Ε, ας ήταν ντοπέ! ΚΑΡΑΝΤΟΠΕ του κερατά ας ήταν. Μου αρκεί που έτριψε ο ασπρουλιάρης ο Κεντέρης τα μούτρα αυτών των προσκυνημένων μπαρμπα-θωμάδων, των γελοίων μαύρων αμερικανών σπρίντερ με τις γύφτικες χοντρές χρυσές καδένες που κοιτάνε υπεροπτικά τους Αφρικανούς συναθλητές τους με ένα υφάκι 'φτωχέ ιθαγενή, η δικιά μου ντόπα είναι ανώτερη'. Και να στο πάω και στον αντεστραμμένο μαύρο ρατσισμό που έχει πλέον καθιερωθεί στην πολιτικώς ορθή Αμερική; Ο ασπρουλιάρης, που στο τρέξιμο είναι ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ, κατέρριψε τη σύγχρονη αμερικανική αθλητική θεωρία που θέλει τον αφροαμερικανό να είναι ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΟΣ και καταλληλότερος για πρωταθλητισμό.
Και σκυλιάσανε όλοι τους ακόμα περισσότερο, γιατί πίσω απ'τον Κεντέρη και τη Θάνου δεν υπάρχει μια αγορά με τουλάχιστον 50 εκατομμύρια αγοραστές, αλλά μια τελίτσα στην υδρόγειο.
-
Ακόμα καλύτερα: Σαν πρωταγωνίστρια αρχαίας τραγωδίας...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
+1Στο κάτω κάτω, αν τελικά αποδειχτεί ότι ήταν ντοπαρισμένη το 2000, ας της το αφαιρέσουν και εκείνης.
Μα αγαπητε απο ο,τι εχω διαβασει νομιζω οτι και οι δυο αθλητες μας για να γλυτωσουν απο χειροτερα παραδεχτηκαν οτι κρυβοντουσαν και ψευδολογουσαν στην επιτροπη που τους εψαχνε για να τους εξετασει για ντοπιγκ.
Π.χ Λεγανε και μαζι τους και οι Ελληνες αθλοπατερες οτι ησαν στο εξωτερικο ενω ησαν καπου στη Κορινθια και αλλα τετοια κουφα,σαν και το πεσιμο με τη μοτοσυκλεττα που εχουν και μαρτυριες 'ιατρων'. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
+1
Στο κάτω κάτω, αν τελικά αποδειχτεί ότι ήταν ντοπαρισμένη το 2000, ας της το αφαιρέσουν και εκείνης.
Μα αγαπητε απο ο,τι εχω διαβασει νομιζω οτι και οι δυο αθλητες μας για να γλυτωσουν απο χειροτερα παραδεχτηκαν οτι κρυβοντουσαν και ψευδολογουσαν στην επιτροπη που τους εψαχνε για να τους εξετασει για ντοπιγκ.
Π.χ Λεγανε και μαζι τους και οι Ελληνες αθλοπατερες οτι ησαν στο εξωτερικο ενω ησαν καπου στη Κορινθια και αλλα τετοια κουφα,σαν και το πεσιμο με τη μοτοσυκλεττα που εχουν και μαρτυριες 'ιατρων'.Αυτά έγιναν από το 2000 ως το 2004 [δεν έχω ακούσει για νωρίτερα, και δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το ζήτημα].
Δεν αμφιβάλλω οτι ήταν ντοπαρισμένοι και το 2000 και το 2004, αλλά μπορείς να πεις με σιγουριά ότι έστω ένας συναθλητής τους στους τελικούς δεν ήταν; Εγώ δεν θα το έλεγα...[Και δεν είμαι, και ούτε θα ήθελα να φανώ ως απολογητής κανενός]
TΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#4]