-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Το περίεργο είναι πως σε ένα ακόμα ατύχημα, η Ferrari λαμπάδιασε!
Γιατί είναι περίεργο..
Είναι γνωστό πρόβλημα που εάν δεν κάνω λάθος έχει να κάνει με το ότι το λάδι είναι κοντά στην εξάτμιση...
-
Σκανδαλο........Οι Φεραρι αυτοαναφλεγονται.
Που ειναι το γνωστο περιοδικο να μας ανοιξει τα ματια?
Αν ισχυεουν οι 200ρες που ακουστηκαν....που πηγαινε ρε γμτ ο ανθρωπος με τη γυναικουλα του μεσα ξημαερωματα στην παραλιακη με 200!
-
Απλά με 200 χλμ λογικό είναι να μην μείνει κολυμπιθρόξυλο...
-
Μα δεν ειπα το αντιθετο....γιατι να πηγαινει με 200 λεω.
Και μη μου πει κανεις γιατι μπορει, γιατι ενταξει δεν θελει και πολυ μυαλο, Σαββατο βραδυ παραλιακη 200 χλμ....ε το καλητερο σεναριο ειναι να σκοτωθεις μονος σου...το χειροτερο ειναι να παρεις πολλους μαζι σου. -
+βρεγμένοι δρόμοι...
-
Νεκρο ειχαμε κ το Σαββατο το απογευμα,στη παλια παραλιακη στο υψος του Μετροπολιταν!!!
Περναγε απο εκει η γυναικα μου κ δυστυχως ενας ανθρωπος ηταν καλυμενος με σακουλα....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Το περίεργο είναι πως σε ένα ακόμα ατύχημα, η Ferrari λαμπάδιασε!
Γιατί είναι περίεργο..
Είναι γνωστό πρόβλημα που εάν δεν κάνω λάθος έχει να κάνει με το ότι το λάδι είναι κοντά στην εξάτμιση...
???
Κάτι τέτοιο δεν παίζει;; Ότι σπάνε τα κάρτερ και επείδή είναι πάνω απο την εξάμτιση αναφλέγεται;
-
Μα που πήγαινε ο άνθρωπος με 200+ και με βροχή?το ότι ήταν ferrari δεν σημαίνει ότι αναιρεί τους νόμους της φυσικής!
-
skous
Και το ντεποζιτο στα καθημερινα αυτοκινητα μπορει να σπασει πιο ευκολα και ειναι πανω ή διπλα απ τις εξατμισεις...Αρα δε νομιζω να μην το εχει λαβει υποψην της η φερραρι. -
Eιναι παλιοαμαξα αυτα τα φερραρι,παει και τελειωσε
Για το λογο αυτο δεν παιρνω ποτε τετοια αυτοκινητα
Γερμανικα ρε παιδακι μου,αλλη ασφαλειαΠαντως πρεπει να το κοιταξει αυτο το θεμα η η εταιρεια αυτη,καποια βελτιωση θα παιρνει,δεν μπορει
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
skous
Και το ντεποζιτο στα καθημερινα αυτοκινητα μπορει να σπασει πιο ευκολα και ειναι πανω ή διπλα απ τις εξατμισεις...Αρα δε νομιζω να μην το εχει λαβει υποψην της η φερραρι.Απλώς αυτό το έγραψα διότι το διάβασα σε διάφορα site! Και γενικά εάν θα έχεις προσέξει, τα οποιαδήποτε αυτοκίνητα δεν αναφλέγοντια έτσι εύκολα....
Τόσες αναφλέξεις σε ΜΙΑ μάρκα αυτοκινήτων σπάνια θα βρείς...
-
Έχω την εντύπωση πως έχουν εμφανίσει και οι Lamborghini παρόμοιο πρόβλημα, ή κάνω λάθος?
-
Υ.Γ. Πάρ' όλ' αυτά με τίποτα δεν θέλω να μειώσω αυτά τα απίστευτα δημιουργήματα!!!!
απλά το ανέφερα. Ίσως και να είναι urban legend και να κάνω μεγάλο λάθος...
-
Πράγματι, κάπου μες τη χρονιά (ή στα τέλη του 2006) είχε φύγει σε φημισμένη στροφή της Θεσ/νίκης μια Lamborghini (νομίζω Murcielago) κ είχε αρπάξει φωτιά.
Δεν είμαι τρομερά ακριβής αλλά τουλάχιστον τα εκτός παρενθέσεων αληθεύουν
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
@VasgtiΠράγματι, κάπου μες τη χρονιά (ή στα τέλη του 2006) είχε φύγει σε φημισμένη στροφή της Θεσ/νίκης μια Lamborghini (νομίζω Murcielago) κ είχε αρπάξει φωτιά.
Υπηρχε στα τελη του 2006 (ή αρχες του 2007) η περιπτωση εμπορου αυτοκινητων που εφυγε με πολλα απο το δρομο - αλλα με Ferrari - και ανεφλεγει το οχημα, και οι δυο επιβαινοντες νεκροι. Προηγουμενος ιδιοκτητης του οχηματος ο αστρολογος Νικος Χορταρεας.
-
Θα είδε νωρίς τον ανάδρομο και το πούλησε...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Θα είδε νωρίς τον ανάδρομο και το πούλησε... -
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
Πράγματι, κάπου μες τη χρονιά (ή στα τέλη του 2006) είχε φύγει σε φημισμένη στροφή της Θεσ/νίκης μια Lamborghini (νομίζω Murcielago) κ είχε αρπάξει φωτιά.
Υπηρχε στα τελη του 2006 (ή αρχες του 2007) η περιπτωση εμπορου αυτοκινητων που εφυγε με πολλα απο το δρομο - αλλα με Ferrari - και ανεφλεγει το οχημα, και οι δυο επιβαινοντες νεκροι. Προηγουμενος ιδιοκτητης του οχηματος ο αστρολογος Νικος Χορταρεας.
Και με Lamborghini την ίδια περίοδο στο παλατάκι στην Καλαμαριά. Υπήρχε και φωτογραφία στο φόρουμ.
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
skous
Και το ντεποζιτο στα καθημερινα αυτοκινητα μπορει να σπασει πιο ευκολα και ειναι πανω ή διπλα απ τις εξατμισεις...Αρα δε νομιζω να μην το εχει λαβει υποψην της η φερραρι.Απλώς αυτό το έγραψα διότι το διάβασα σε διάφορα site! Και γενικά εάν θα έχεις προσέξει, τα οποιαδήποτε αυτοκίνητα δεν αναφλέγοντια έτσι εύκολα....
Τόσες αναφλέξεις σε ΜΙΑ μάρκα αυτοκινήτων σπάνια θα βρείς...
Εγω παλι πιστευω οτι νομιζουμε πως οι φερραρι αναφλεγονται πιο συχνα απο τα αλλα αυτοκινητα επειδη οταν θα γινει το κακο και αρπαξει το αμαξι φωτια θα ακουστει (επειδη ειναι φερραρι).Ενω για τα αλλα ποιος νοιαζεται...
-
Ε δε σκάνε και πολλά smartάκια με 200 σε κολώνες
Η μέση ταχύτητα κατά τα ατυχημάτα τέτοιων αυτοκινήτων πρέπει να είναι αρκετά υψηλότερη από την αντίστοιχη 'καθημερινών' οχημάτων.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ