-
Eλένη έλα λίγο να κάνεις μια δουλείτσα.
Έλα κάτσε να δεις.
Για να μην το στείλω το θερμοπίστολο στη θάλασσα κάνε αυτο που θα σου πω. Σαράντη το χάλασες και αυτό. Όχι αυτό από μόνο του. Αλλα έχει εγγύηση. Προσπαθώ να το κάνω να χαλάσει μια και καλή.
Βλέπεις πόσο ζεσταίνω το ξύλο; Μην καεί Ελένη. Βάλε στο αριστερό χέρι το γάντι. Σαράντη δε θέλω γάντι. Θα καίει το ξύλο. Πως θα το πιάσεις;
Δε μου πάει το γάντι. Ποιος σε βλέπει; Σου αρέσω με το γάντι; Μια χαρά είσαι. Αστέρι. Πάρε και το θερμοπίστολο.
Πάρε και το ξύλο και ζέστανέτο. Ωραία. Τόσο φτάνει. Βάλτο με τα άλλα.
Σαράντη μου αρέσει. Με εμένα θα κάνεις κάτι που δε θα σου αρέσει; Σαράντη; Ωωχ ο γείτονας. Βρε Σαράντη σε αγαπάει.
Άμα τον πνίξω θα με αγαπάει; Έλα γείτονα;
Κάρβουνα θα ανάψεις με το θερμοπίστολο; Ναι γείτονα. Τι θα ψήσεις; Γαλοπούλα.
Σαράντη τι τον λες τον άνθρωπο. Έχει γαλοπούλες τέτοιο καιρό; Ναι γείτονα εκεί στα νταμάρια που είναι για μάρμαρα. Άνοιξε ένα μαντρί. Του Κίτσου του Λεβέντη. Να πας.
Σαράντη σε ποια νταμάρια από όλα; Πηγαίνοντας για τον Σκοπό. Θα δεις έχει ταμπέλα.
Έγινε Σαράντη. Καλή όρεξη. Ναι γείτονα επίσης. Ρε Σαράντη πόσο απατεώνας είσαι; Τον φλόμωσες στο ψέμα. Τα θέλει Λένα. Άστον.
Λοιπόν μπράβο μια χαρά τα πας. Σαράντη αυτό τώρα κάνει ποιο πολύ θόρυβο!! Αυτό είναι το πρόβλημά του. Θα σταματήσει να κάνει πιο πολύ θόρυβο.
Μέχρι που θα σταματήσει και να δουλεύει. Ελπίζω. Γιατί το κάνει αυτό;
Αυτά βρε μωρό μου είναι ηλεκτρολογικής φύσεως. Πες μου θέλω να ξέρω. Στα χέρια μου το κρατώ. Φοβάμαι.
Μην φοβάσαι. Δεν περνάει ρεύμα από την αντίσταση και πάει στο μοτέρ και δουλεύει ποιο δυνατά μέχρι που θα καεί.
Σαράντη το ρεύμα που δεν περνάει από την αντίσταση αν περάσει σε εμένα;
Τπτ σοβαρό. Θα περάσει ο Άγγελος και τα τυπικά μετά. Πας καλά ρε βλάκα; Θα με βάλεις να πάθω ηλεκτροπληξία για να χαλάσει το θερμοπίστολο;
Μην τρελένεσαι. Δε θα πάθεις τπτ. Υπάρχει Σαράντη πιθανότητα να περάσει το ρεύμα πάνω μου;
Λοιπόν το ξεφτέλησες Λένα. Όταν κάνεις με το πιστολάκι τα μαλλιά σου υπάρχει περίπτωση να περάσει το ρεύμα πάνω σου;
Όχι. Που το ξέρεις; Μη μου λες τέτοια και δεν το χρησιμοποιήσω ξανά!! Ναι μπορεί. Και εκεί που κάνεις τα μαλλιά σου.....Να είναι η τελευταία φορά που θα τα έχεις κάνει.
Αααα Σαράντη με τρομοκράτησες. Κάτσε ρε Λένα. Αυτό είναι επαγγελματικό το θερμοπίστολο. Έχει ασφάλειες για να μην πάθεις τπτ. Ενώ το πιστολάκι; Δεν ξέρω. Αφού κάνεις τη δουλειά του μην αγχώνεσαι.
Και αν δεν την κάνει θα την έχω κάνει εγώ; Θα δουλέψει ο γενικός του σπιτιού. Συνήθως δουλεύει. Συνήθως Σαράντη;
Που να ξέρω αν ο ηλεκτρολόγος έκανε καλή δουλειά; Σαράντη μου μαύρισες την ψυχή βλάκα.
Δε σε αντέχω. Μια χαρά ήμουν που δεν τα ήξερα. Μα φαγώθηκες στις ερωτήσεις ρε Ελένη.
Κράτα το. Μην τρελένεσαι. Λες να θέλω να σε ξεφορτωθώ;
Θες; Ρε. Χαλάρωσε. Όχι βέβαια. Καλά συνεχίζω. Αααα Σαράντη πάλι δυνάμωσε. Κράτο το για να σου φύγει ο φόβος.
Σαράντη η ψυχή μη μου φύγει ξαφνικά!! Κάτσε εδώ.
Έρχομαι. Που πας με τη μηχανή; Έρχομαι. -
Ήρθα. Σαράντη παλάβωσες; Με την νεκροφόρα ήρθες;; Πλυμένη και γιαλυσμένη Ελένη!! Μεσεντες. Άνετα θα σε πάει ο Άγγελος. Απορροφάει όλες τις λακκούβες λέμε.
Γιατί την έφερες εδώ;; Για να εξικοιωθείς με την ιδέα ότι μπορεί να πας στον άλλο κόσμο. Και με Μερσεντες και βαμμένη μωβ!!
Έτσι; Όχι την μαυρίλα των άλλων. Ο Άγγελος κεντάει μωρό μου.
Με μωβ σε πάει. Χαρούμενη. Όχι ψυχοκλακωμένη. Σαράντη μου αρέσει το μωβ της χρώμα. Και εμένα. Τον έχω πει. Κανόνισε Άγγελε. Έτσι. Μωβ. Μην αγχώνεσαι μου είπε.
Δεν την χρειάζεται; Έχει άλλες δύο. Οπότε πήρα την τρίτη.
Σαράντη είναι άδεια; Καλά γεμάτη θα την έφερνα;
Σαράντη;;; Ωωωχ θα τον βάλω μέσα ρε Λένα και θα την γυρίσω άδεια. Σαράντη μου από αγάπη τα κάνει!! Από αγάπη βρε μωρό μου θα τον φυτέψω....
Έλα γείτονα. Ποιος πέθανε; Τον ψάχνω γείτονα. Κάπου κρύφτηκε. Ο νεκρός; Ναι δεν το πήρε ακόμα χαμπάρι και μας κάνει παιχνίδια. Νάζια κατάλαβες.
Όχι. Ρε Ελένη φέρε την καραμπίνα λίγο. Σαράντη χαλάρωσε.
Από εδώ από την γειτονιά είναι Σαράντη;
Έτσι μου είπαν. Ποιος σου είπε; Στο τηλέφωνο. Που να πήγε Σαράντη; Θα πάω και στην παραλία να ψάξω. Αν δεν τον βρεις;
Θα γυρίσω άδειος γείτονα. Θες να έρθεις μαζί μου να τον ψάξουμε; Όχι Σαράντη. Θα πάω μέσα στη γυναίκα μου. Έγινε.
Τον πρήχτη. Σαράντη όλοι στη γειτονιά κοιτάνε από τα μπαλκόνια. Ας κοιτάνε μωρέ Λένα.
Τους έκλεψα το αμάξι; Όχι. Ε τότε; Δεν είναι συνηθισμένο αμάξι!! Επειδή δεν το φέρνω κάθε μέρα. Αν το φέρνω θα το συνηθίσουν.
Έλα να δούμε με το θερμοπίστολο. Ααα ο Άγγελος. Έλα ρε. Ναι μια χαρά περνάω. Άσε που μπορεί κανείς εδώ κοντά ξέρεις....
Πακέτο αμέσως. Ντιλιβεράς θα γίνω αδερφέ. Έγινε. Να είσαι καλά.
Τι ήθελε Σαράντη. Να μην αγχώνομαι. Αύριο όποτε θέλω να την πάω. Και θα μείνει εδώ το βράδυ; Ναι. Αν τη βρεις γεμάτη το πρωί; Άσε με ρε Λένα.
Σαράντη θα κοιμηθεί μέσα ο βρυκόλακας. Ας κοιμηθεί. Τι θα κάνουμε ρε Σαράντη τώρα; Τι θα κάνουμε. Πάμε βόλτα;
Είσαι με τα καλά σου; Καλά....Πάμε να ξεκουραστούμε.
Και το αμάξι; Θες και το αμάξι να βάλω στο σπίτι; Δε χωράει.
Καλά κάνε τον χαζό. Έλα να δούμε βίντεο με τους σχωρεμένους στο Έβερεστ.
Κάθαρμα Σαράντη δε σε θέλω. Κοίτα μη σε κορνάρω με τον αμάξι. Μελωδία νεκρώσιμη λέμε. Ααα Σαράντη όχι!! Έλα πάμε να ξεκουραστούμε.
Θα δούμε Νετφλιξ. Τι θα δούμε; Ότι θες εσύ αστέρι μου. Πάμε Σαραντούκο μου!! -
Σαράντη; Έλα γείτονα. Όλο το βράδυ η νεκροφόρα ήταν στη γετονιά.
Στην αυλή μου ήταν γείτονα. Δεν την πάρκαρα στο δημόσιο δρόμο. Σε ενόχλησε το βράδυ γείτονα;
Τι να με ενοχλήσει; Κανένα πνεύμα τπτ τέτοιο; Όχι. Κοιμήθηκες καλά; Μια χαρά.
Τπτ κανένα σεξουαλικό πείραγμα; Όχι Σαράντη. Εντάξει μην αγχώνεσαι τότε.
Η γυναίκα όμως το πρωί κατά τις 8 ενοχλήθηκε και έφυγε για κανένα δίωρο για να ηρεμήσει. Από όλο το βράδι στις 8 το πρωί θυμήθηκε πως την ενοχλεί η νεκροφόρα;
Ναι. Και θέλησε 2 ώρες για να ηρεμήσει; Ναι. Που πήγε για να ηρεμήσει γείτονα;
Σε φίλη της. Ααα καλά γείτονα. Πως γύρισε; Ανανωμένη. Κατάλαβα γείτονα...
Δλδ Σαράντη; Τπτ. Μετά θα γίνει τρίωρο το αγχολυτικό. Το παθαίνουν οι γυναίκες αν δεν τις σφίγγεις τα λουριά.
Και τι να κάνω Σαράντη; Να την κλείσεις στη νεκροφόρα.
Σαράντη σοβαρά μιλάω. Καλά γείτονα. Έχεις πονοκέφαλο;
Ναι με έπιασε στις 8μιση και σταμάτησε στις 10. Έγινε γείτονα.
Σαράντη από τι μπορεί να είναι; Από τον πονοκέφαλο είναι γείτονα. Σωστά Σαράντη. Σε ευχαριστώ.
Σαράντη εδώ θα την έχουμε τη νεκροφόρα; Ενοχλεί κανέναν; Βρε μωρό μου μακάβριο θέωμα είναι;
Οι άλλοι που είναι νεκροί ψυχικά ποιο μακάβριοι είναι Λένα.
Θα βάλω τα γατάκια να παίζουν μέσα. Κανόνισε να τα εξαφανίσεις. Ποιος είμαι Λένα; Ο Τερλέγκας; Μπορεί να τα πάω βόλτα και να γυρίσω χωρίς αυτά. Κανόνισε και θα έχουμε μπερδέματα.
Καλά...Θα την πάω μια βόλτα. Καλά με την τρέλα που σε δέρνει Σαράντη κάνε ότι θες.
Πάω Λένα. -
Ωωως μπλόκο...Καλημέρα κύριε. Καλημέρα. Που πάτε με την νεκροφόρα;
Για δουλειά. Δλδ; Τι δλδ; Πάω για παραλαβή. Από που; Από τα Goodys. Τι έγινε στα Goodys; Έχω πληροφορίες πως θα γίνει.
Τι θα γίνει; Θα έχουμε πελάτη σύντομα. Δλδ δεν είναι ακόμη....Όχι. Ετοιμάζεται. Δλδ; Ε αν δείτε τι παρήγγειλε θα καταλάβετε.
Είναι σίγουρο πως.....Έτσι λένε οι πιθανότητες. Και εσείς τι θα κάνετε έξω με την νεκροφόρα; Θα περιμένω το τελευταίο χάμπουργκερ να φάει. Μετά....Θα τον βάλω πίσω.
Δεν έχετε όμως φέρετρο. Έκτακτο συμβάν είναι. Δεν προλαβαίνω για το φέρετρο.
Δε γίνεται κύριε να πάτε χωρίς το φέρετρο. Καλά τι θα κάνω; Θα τον αφήσω ταβλιασμένο μέσα στα Goodys;
Γϊνεται; Δε γίνεται....
Ωραία θα πάω να τον περιμένω. Θα αργήσει; Θα του κορνάρω να φάει ποιο γρήγορα να τελειώνουμε.
Θα τον βάλετε δλδ όπως θα είναι πίσω; Τα είπαμε δεν προλαβαίνω για φέρετρο. Εξάλλου τεντωμένος δε θα καταλάβει τπτ.
Σωστά έχετε δίκιο. Έχουμε κ αστυνόμε και φάρο στην νεκροφόρα. Ο Άγγελος είναι οργανωμένος.
Τι σημαίνει ο φάρος. Έκτακτο περιστατικό. Θα έχω ενεργοποιημένο τον φάρο.
Ο υποψήφιος ξέρει πως πάτε για αυτόν; Όχι δε θέλω να στρεσαριστεί και βαρύνει. Έχετε ασφάλεια για το αμάξι;
Έχω. Από την Ασφαλιστική "Το Κιβούρι". Να το δω. Ορίστε.
Κτέο περάσατε; Όχι. Γιατί;
Δε μπαίνει κανείς μέσα. Λογικό. Δίπλωμα; Ορίστε. Ξέρετε να κάνετε μαλάξεις; ΓΙατί να ξέρω; Για να τον επαναφέρετε στη ζωή. Εμείς δεν κάνουμε τέτοια.
Εμείς εγγυημένα πράγματα κάνουμε. Τέντωσε; Έληξε. Δεν παίζουμε σχωρέθηκε, δεν σχωρέθηκε και να τρελαίνουμε τους συγγενείς. Σωστά κάνετε.
Γιατί είναι μωβ; Δεν είναι ποιο ωραία μωβ;; Πολύ όντως.
Θέλετε να πως τπτ στον υποψήφιο; Όχι να μου λείπε.
Καλά. Φεύγω γιατί έχω αργήσει μην το βρω στο πεζοδρόμιο.
Που είναι προγραμματισμένο να τον βρείτε στην καρέκλα που έτρωγε.
Ελάτε μαζί μου θα σας ανοίξω δρόμο.
Να είστε καλά κ τροχονόμε. κ Σαραντόπουλε στην υπηρεσία του πολίτη!!
Σωστά ακόμα και του σχωρεμένου.
Σωστά κ Σαραντόπουλε.
Ωραία. Στραγιστον τον μότορα. Έγινε φύγαμε!! -
Ελένη μια ώρα γμτ κορνάρω. Σαράντη έκανα μπάνιο.
Δε γίνεται να βγω από την νεκροφόρα. Γιατί;
Δες πίσω. Ωωχ Σαράντη. Ναι πελάτης. Δεν είναι σε φέρετρο.
Έκτακτο περιστατικό. Και τι θα τον κάνεις;
Βόλτα. Πας καλά; Φέρε μου το κινητό που το ξέχασα. Αυτόν τι θα τον κάνεις; Παρέα. Άσε με ρε Ελένη.
Έλα Σαράντη. Για να δω αν είναι γνωστός. Δεν είναι.
Από τι πήγε Σαράντη; Φαγητό και έμφραγμα. Καλά πόσο έφαγε;
Ακόμη μετράνε στα Goodys τα χάμπουργκερ που έφαγε. Τόσο πολύ;;
Πεινούσε. Εσύ τον έβαλες μέσα; Με βοήθησε και ένα τροχονόμος. Είδες που δεν τα πας καλά μαζί τους;
Ναι έπρεπε να υπάρχει σχωρεμένος για να τα βρω με την τροχαία.
Σου είπε τπτ ο τροχονόμος; Να προσέχω στο δρόμο μην γίνει κανένα δυστήχημα και πάθει τπτ. Τι να παραπάνω να πάθει; Ε ναι φύγει και να τον ψάχνουμε. Σωστά Σαράντη να προσέχεις.
Ναι μην παρεξηγηθεί και μου κάνει παράπονα. Άσε ρε μωρό μου.
Πάω στον Άγγελο να τον ετοιμάσουμε για το φύτεμα.
Καλά Σαραντούκο. Καλά αστέρι μου. Φιλάκια!! -
Σαράντη πως ήταν το μάθημα;
Κλασικά. Δλδ; Νύσταζα....
Πρόσεχε είσαι υπό επιτήρηση. Προσέχω. Μιλάω την καλή γλώσσα.
Άκου Λένα. Υπάρχουν οι λεβεντιές και τα κουτσαβάκια.
Οι χλιαροί και οι θερμοί. Αυτοί που γλύφουν για να είναι καλοί και αυτοί που πάνε όσο μπορούνε με αξιοπρέπεια.
Η προσωπικότητα κατά πολύ είναι θέμα πάστας, αλλά και πως μεγαλώνεις στο οικογενειακό περιβάλλον.
Όταν πιτσιρικά είδα πως θέλουν να μου κάνουν έναν χαρακτήρα όπως εκείνοι θέλουν, δεν κατέβασα το κεφάλι.
Θα μιλάς έτσι. Γιατί όταν σου έκανε χειραψία ο τάδε δεν έδωσες γρήγορα το χέρι σου; Γιατί δεν διάβασες; Εντάξει το διάβασμα. Αλλά να είμαι στους τοπ χωρίς να το θέλω είναι θέμα προσωπικό.
Τόσο μπορώ. Όχι μπορείς παραπάνω. Τα παιδιά στο δημοτικό παίζανε στο δρόμο το απόγευμα και εγώ φυλακισμένος να πρέπει να διαβάσω για να είμαι καλός και βάλε μαθητής.
Έλεγχος. Πες μας τώρα το μάθημα. Το έλεγα. Δεν το έμαθες καλά. Πάνε να το μάθεις και έλα να μας το ξαναπείς.
Πριν πάω στη σχολή. Γιατί άφησες τους άλλους να σε κάνουν ότι θέλουν; Όταν πήγα στη σχολή και εξαφανιζόταν όσα παιδιά ήταν νταήδες γιατί ήξεραν τι θα τους κάνω.
Γιατί στο σχολείο είσαι άτακτος; Άκου να σου πω. Εμένα ρεζίλι δε θα με κάνεις. Εγώ είμαι η τάδε με ξέρουν σε όλη την πόλη κανόνισε.
Ωραία εσύ εισα. Ναι αλλά ο κόσμος δε θα λέει για το γιό μου πως δε μπορώ να τον μαζέψω.
Ναι αλλά εγώ δεν είμαι εσύ. Εγώ είμαι εγώ.
Οπότε εκεί είχα μία πρόκληση. Η θα υπερασπιζόμουν τη δική μου ταυτότητα, τον δικό μου χαρακτήρα, ή θα κατέβαζα το κεφάλι και θα διαμόρφωνα έναν χαρακτήρα όπως ήθελε εκείνη.
Οπότε από το δημοτικό, δεν κατέβασα το κεφάλι. Πάλαιψα, μάλωσα, έφαγα αρκετό ξύλο, έκανα και εγώ αρκετές ζημιές γιατί αντιστάθηκα στο να μου κάνει έναν χαρακτήρα που σαν την αρκούδα θα τον περιέφερε στην πόλη και θα έλεγε με καμάρι πως αυτός είναι ο γιός μου.
Το πλήρωσα πανάκριβα. Όλοι από το σόι με έκαναν πέρα λες και είχα λέπρα.
Πολλές φορές την κοπάνησα από το σπίτι και κοιμήθηκα στο δασάκι. Νύχτα. Παγωνιά. Όμως πίσω δεν έκανα.
Έχω πόσες φορές βρεθεί με τη μύτη να τρέχει αίμα.
Δεν έκανα πίσω και αν έκανα ήταν γιατί είχα εξαντληθεί.
Έτσι μεγάλωσα. Σε τσαμπουκά από εκείνη και αναγκαστικά με τσαμπουκά απο εμένα για να επιβιώσω.
Αλλιώς θα αυτοκτονούσα. Ξέρεις για αυτό το θέμα τι έχω κάνει. Ξέρω.....
Οπότε και μόνο να με αφήσουν στην τάξη, έξω από εδώ και από εκεί. Έχω μάθει. Δε θα γλύψω όπως δεν την έγλυψα για να μου φερετε καλά. Ή για να μου φέρεται καλά το δικό της σόι.
Του πατέρα μου με αγαπούσαν. Άλλη φυλή, αλλά συμπεριφορά. Άλλα βιώματα είχαν και ήταν μαλακοί. Όχι σκληρόκαρδοι.
Τεσπα.
Δεν κάνω πίσω όταν πιστεύω πως έχω να κάνει με καρναβάλια. Ας το πληρώσω ακόμη και με καυγά κλπ. Δε με νοιάζει. Το κεφάλι να μην κατεβάσω με νοιάζει. Όταν το κατεβάσω, θα είμαι νεκρός. -
Είναι remix από τους Εκείνος και Εκείνος: Χρώματα
Εξαιρετική Διασκευή. Δροσερή η φωνή της Πέννυ.
Πέννυ Μπαλτατζή - Χρώματα (Official Music Video)
Youtube Video -
Σαράντη στον Νονό, με πήγες στο γλέντι με το γάμο της κόρης του Νονού μου είπες πως δεν είσαι σαν εκείνους και κατάντησες μεγαλύτερος νονός από όλους!!
Βρε μωρό μου. Γύρισα από τον πόλεμο. Ούτε την στολή δεν πρόλαβα να βγάλω ο κακομοίρης. Με το που προσγειώθηκε το στρατιωτικό αεροπλάνο σε πήρα τηλ να πάμε στο γάμο.
Που να ξέρω πως θα γίνει πανδαιμόνιο;
Είδες ήμουν κύριος. Στη γαμήλια φωτογραφία, σε έβαλα και εσένα. Σοβαρά έβλεπα τη σχέση μας. Σε πήγα να φάμε. Δλδ σε αγαπούσα.
Ε εκεί που περπατούσα, στο περίπτερο είδα για τον πατέρα μου. Σου είπα πάω να δω και θα σου πω. Ε έγινε το μπέρδεμα μετά. Τα έκανε θάλασσα ο αδερφός μου.
Δεν άκουγε κανέναν. Πόλεμο και πόλεμο.
Είδα και έπαθα να τελειώσω από τον ΒΠΠ και έμπλεξα με ιστορίες. Τι να έκανα; Μετά έπρεπε να κρυφτώ γιατί με κυνηγούσα όλη η μαφία.
Ναι και πήγες στην άλλη άκρη. Που να πήγαινα βρε Ελένη; Ναι αλλά δεν ήξερα που ήσουν. Ναι αλλά αν ήξερες μπορεί άθελά σου να με έστελνες στον Άγγελο. Εκεί Σαράντη ήσουν φρόνιμος
Μωρό μου εννοείται!! Ούτε θυληκή γάτα δεν ακουμπούσα. Δλδ είναι ψέματα πως έμπλεξες με άλλη;; Θα έπρεπε να ντρέπονται που λένε τέτοια πράγματα. Εγώ εκεί έκανα τον τσομπάνη.
Ξημερώματα έφευγα στο βουνό με τα κατσίκια και νύχτα γυρνούσα. Δούλευα. Μετά.....Ο Σαντίνο....Ξέρεις. Έμεινε ένα κενό στη δουλειά....
Ο πατέρας μου φαρμακωμένος, εγώ νευριασμένος που έχασα τον αδερφό μου τι να έκανα; Και Σαράντη έγινες αυτό που είπες πως δε θα γινόσουν.
Τα παρεξηγείς τα πράγματα. Έπρεπε να τιμωρίσω όσους κάνανε απόπειρα δολοφονίας, τους άλλους που σκότωσαν τον αδερφό μου και τον κόπανο άντρα της αδερφής μου που και αυτός ήταν στο κόλπο.
Δλδ πως; Να τους αφήσω να γελάνε πίσω από την πλάτη μου; Ο πατέρας μου μετά από οσα πέρασε ήθελε να διευθύνω τις επιχειρήσεις μας.
Και εδώ να γυρίσω την πλάτη μου; Σαράντη υπάρχει και η δικαιοσύνη. Καλά τώρα το ξεφτέλισες. Πλάκα μου κάνεις.
Ναι αλλά εσύ δεν άφησες τπτ όρθιο!! Τι να κάνω; Ήταν πολλοί μπλεγμένοι στην υπόθεση.
Τους έστειλα στον Άγγελο. Εγώ φταίω που ήταν ένα τσούρμο τύπο εκεί πέρα; Κάναμε και 2 κουτσούβελα. Τι άλλο θες; Ναι αλλά δεν σε έβλεπα. Δουλειές είχα. Κυνηγούσα τον έναν και τον άλλον.
Για να τους σκοτώσεις Σαράντη. Όχι για να δουλέψουν περισσότερο. Ο ένας ήθελε να τραγουδήσει, ο άλλος να έχει μερίδιο σε μια γειτονιά, το κράτος ήθελε εμένα στη φυλακή.
Ξέχασες πόσα πέρασα; Μετά μου στέρησες το παιδί μας. Η αδερφή μου έφερνε τον καθένα και να της δώσω λεφτά. Σχωρέθηκε η μητέρα μου. Ο αδερφός μου με πρόδωσε.
Αμάν ρε Ελένη. Αμάν!!
Αντί να πεις ένα ευχαριστώ που δεν λάλησα ζητάς και τα ρέστα....
Καλά Σαραντούκο μου μην συγχίζεσαι. Ε μα....Καλά ηρέμησε μωρό μου!! -
Άλλαξα εγώ, άλλαξε και το φόρουμ τελικά.
Ενδιαφέρον. Έχουν οι καιροί γυρίσματα. -
Mπράβο στον Μακεδόνα, στην Βιτάλη δε θυμάμαι αλλά θα βρω και θα βάλω τους Έλληνές μας τραγουδηστές, που τραγούδησαν με τις Αρμένισες αδερφές μας το συγκηνιτικό Αρμενικο Παραδοσιακό τραγούδι Ξενιτιά.
Ξέρουμε και εμείς οι Έλληνες από Ξενιτιά.
Ελλάδα και Αρμενία: Αφέρφια!!Ξενιτιά / Bingeol (Παραδοσιακό Αρμενίας)
Youtube Video -
Σαράντη θέλω να κάνω scan με το Antivirus στον φορητό μου. Θέλω να με βοηθήσεις.
Ναι για να δω. Ποιος είναι αυτός για επιφάνεια εργασίας; Ο Πωλ Νιούμαν. Τι τον θες; Τον έβαλα.
Μη με κοροιδεύεις; Γιατί έβαλες τον Πωλ Νιούμαν στο λαπτοπ; Για να τον βλέπω. Καλά. Ρώτα τον Πωλ Νιούμαν τι να κάνεις.
Σαράντη έχει σχωρεθεί. Αν δεν είχε; Θα ήταν μεγάλος. Και το μυαλό σου στον Πωλ Νιούμαν θα ήταν. Άσε με πάω να βάλω τη Χάλι Μπέρι στο δικό μου.
Τι να την κάνεις; Να τη βλέπω. Σου αρέσει η Χάλι; Ναι μου αρέσει. Τι σου αρέσει; Ελένη.....Άσε με. Κάτσε εσύ με τον Πωλ και εγώ με την Χάλι.
Σαράντη η Χάλι δεν είμαι σχωρεμένη. Ε και; Είναι ζωντανή. Και τι να κάνω ρε Λένα; Να τη στείλω στον Άγγελο; Τι σου αρέσει στην Χάλι πες μου. Όλα.
Δλδ; Το πρόσωπό της και το σώμα της. Μπράβο Σαράντη. Να κάθεσαι να την κοιτάς και να την φαντασιώνεσαι. Εσύ με τον Πωλ τι κάνεις; Εϊμαι μακαρίτης!! Φαντασιώνεσαι όταν ήταν νέος.
Άσε με τα ξέρω αυτά. Θα της στείλεις και email. Σε έχω ικανό. Και τι θα την πω; Να έρθει στο μαγαζί, θα τις στείλεις και το μαγαζί, τη θάλασσα και νάσου η Χάλι στο μαγαζί.
Λένα ξέχασες και εμένα. Α και εσένα θα στείλεις;; Χωρίς εμένα;; Να είναι πρέπει σοβαρό και υπεύθυνο το email.
Σαράντη κανόνισε γιατί σε ικανό για όλα. Θα το κάνω.
Θα σε καθαρίσω. Το καταλαβαίνεις; Αμάν μωρέ. Λες και θα έρθει την άλλη μέρα.
Αν έρθει; Θα είμαστε μαζί εγώ και εσύ. Ωραία στείλε της στο email και τη δική μου φωτογραφία. Και τι θα γράφω για εσένα; Πως αυτή είναι η γυναίκα μου.
Είσαι με τα καλά σου; Θα στείλω επαγγελματικό email με τη φωτογραφία σου;
Εσύ στέλνεις επαγγελματικά emails και με τη δική μου φωτογραφία; Όχι. Εγώ πως θα το κάνω; Αν έρθει και θέλει να τις δείξεις τα αξιοθέατα; Θα της τα δείξω. Τι θες να βάλω τον Κ και να φύγει τρέχοντας;
Και το Ιμαρέτ θα της δείξεις; Ναι. Και θα σου πει να κοιμηθείτε το βράδυ για να δει πως είναι το βράδυ στο Ιμαρέτ.
Αμάν με τα σενάριά σου....Σαράντη; Παρών. Τον έβγαλα τον Πωλ. Δε θα κάνεις όμως τπτ με την Χάλι. Πόσο καιρό τον είχες;; Σαράντη χίλια συγνώμη που σε πρόσβαλα.
Τέτοια κάνεις και με τουμπάρεις.....
Σαραντούκο μου!! -
Σαράντη με το Antivirus τι θα γίνει; Α ναι το ξέχασα. Έλα το έβαλα να ψάχνει.
Πόση ώρα θα κάνει; Τρεις ώρες. Άστο και έλα να ξαπλώσεις. Έχω αγωνία. Γιατί; Για αν έχω υιό. Σου έκανε τπτ το λαπτοπ;
Όχι. Τότε; Ρε μπας και μπήκες σε κανένα ύποπτο site; Σαράντη χαλάρωσε. Καλά....
Κάτσε και κοίτα. Εγώ θα κοιμηθώ. Σαράντη; Ναι;; Τι έγινε;; Τπτ. Κοίτα τι γράφει. Low risk λέει ότι είναι. Θα το καθαρίσει. Μην αγχώνεσαι.
Άντε. Άσε με να συνεχίσω τον ύπνο. Ναι Σαραντούκο. Σαράντη!! Ναι τι έγινε;; Κοίτα εδώ τι γράφει; Να πας να κοιμηθείς γράφει Λένα.
Πες μου μωρό μου τι γράφει; Γράφει πως θα εξετάσει το low risk αρχείο με τη βάση δεδομένων στον σέρβερ της εταιρίας.
Δλδ; Ρε Ελένη μου....Τρεις το πρωί πήγε μωρό μου...Πέσε κοιμησου. Όχι έχω αγωνία. Καλά. Τα λέμε το πρωί.
Σαράντη!! Τιιι;;; Κοίτα και άλλο low risk. Δεν το πιστεύω...Άσε με να κοιμηθώ......Τπτ δεν είναι τα low risk. Θα τα καθαρίσει στο τέλος...
Θα βάλω άλλο. Όχι μη!! Θα βλέπει το ένα το άλλο σαν απειλή και δε θα γίνει δουλειά. Καλά κοιμήσου Σαραντούκο.
Καλά θα τα πούμε το πρωί. Σαράντη!!! Ε τι είναι πάλι!! Εφιάλτης θα μου γίνεις. Το ένα αντιβάιρους μαλώνει με το άλλο. Έβαλες και άλλο; Ναι. Κάτσε να απενεργοποιήσω το άλλο.
Πέσε βρε μωρό μου στο κρεβάτι....Λίγο ακόμη Σαράντη μου. Σαράντη!!! Ε φτάνει. Δεν τρώγεσαι. Δώσε το λαπτοπ. Κατάσχεται. Θα κοιμηθώ μαζί του αγκαλιά και αν μπορείς πάρτο.
Κακέ Σαράντη. Κοιμήσου άντε. Πέντε το πρωί πήγε ρε γμτ....
Σαράντη;; Άσε με ρε να κοιμηθώ....Αν το έχεις αγκαλιά θα συνεχίσει να ψάχνει; Ναι κοιμήσου γμτ....Σαράντη;; Αν βρει κάτι θα το διορθώσει; Κανονικά και με το νόμο Ελένη.
Ωωχ γμτ...Τόσο χάλια τα φτιάχνουν;; Λίγο κοιμήθηκα πάνω του και πάει η οθόνη. Ψεύτικα τα κάνουν....
Σαράντη τι μουρμουράς. Τπτ κοιμήσου. Είδες αν βρήκε υιό;
Άστο μωρέ Ελένη με τον υιό και εσύ. Υπάρχουν και χειρότερα;;
Τι Σαράντη μολύνθηκε; Δεν έχει υιό. Τι έχει τότε. Ε έχει σπάσει η οθόνη του. Κοιμήθηκες πάνω του; Εγώ; Αυτό ήθελε να κοιμηθώ πάνω του.
Καλά ρε Σαράντη αντί να το καθαρίσεις από υιό το καθάρισες τελειώς;;
Έλα μωρέ Ελενη. Τα είχε φάει τα ψωμιά του. Σαράντη πριν ένα χρόνο το πήρα. Και πολύ άντεξε. Αυτά τα καινούργια στο 6μηνο είναι για πέταμα.
Πάω να σου πάρω ένα καλό. Τον κακό σου τον καιρό Σαράντη!!! -
@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@vagkirk said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Έδωσε ο Δήμος άδεια στα παιδιά να παρουσιάσουν, φωτογραφίσουν τα αυτοκίνητα τους ,να βγάλουν και καμία φωτογραφία και μετά τους κατήγγειλε στην αστυνομία.
Άδεια παραλία, άδειοι δρόμοι από την τροπική ζεστή και υγρασία που θα είχε φαντάζομαι η Θεσσαλονίκη και βρέθηκε κάποιος να ανοίξει ένα εργαλείο για μερικά δευτερόλεπτα και να κάνει ένα υπέροχο ελεγχόμενο ντριφτ ένας επαγγελματίας με απόλυτη ασφάλεια.
Λογικά συννενόηση μπουζούκι θα έγινε με τον Δήμο Αυγουστιατικα με τηλέφωνα μεταξύ υπαλλήλων από το εξοχικό τους αλλά μου αρέσει που μας πειράζει η συμπεριφορά αυτή λες και είμαστε Ελβετία ή Βέλγιο στην οδηγική νοοτροπία και εφαρμογή του ΚΟΚ.
ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ, μας τάραξε στη νομιμότητα, όταν πήρε φωτιά το μπαράκι και κάηκαν 50 νέοι άνθρωποι σαν ποντίκια..!!!
Μη νομίζεις είχαν ένα θέμα στην Ελβετία με τον διοικητή μιας μεγάλης γνωστότατης πόλης γιατί πιάστηκε λίστα με "πελάτες" οίκων ανοχής που τα άρπαζαν και έγινε χαμός. Πριν λίγα χρόνια.
Απλά εκεί δεν δουλεύουν εύκολα τα κυκλώματα που υπάρχουν αλλά κυνηγιούνται. Εδώ κυνηγάνε τον νόμιμο.
Αστυνομία, δικαιοσύνη και ασφάλεια στανταράκια. Από την κορυφή ως τα νύχια βρωμοκοπάνε.
Ένα. Το χρήμα μιλάει. Ούτε νόμοι ούτε τπτ. Παντού. Το χρήμα από όποιον και αν είναι. Μην τυχόν πέσεις στα γρανάζια τους και είσαι απλός πολίτης.
Έληξες. Με τη μία. Από ταράτσα θα πηδήξεις. Θέλει να έχεις @@ για να τα βγάλεις πέρα μαζί τους και μέρα και νύχτα. Όλο το 24ωρο γίνεται η μανούρα γιατί αυτοί έχουν και ανθρώπους υπογείων διαδρομών που στέλνουν το μνμ αν πας να κουνηθείς.
Ο απλός πολίτης ΔΕΝ θα βρει το δίκιο του.
Έχει μια συνέντευξη στον Σρόιτερ. Του Ηρακλή. Μην λέμε επίθετα. Μια χαρά. Ξέρει. Από μέρα προς νύχτα πάει η διαδρομή. -
Σαράντη; Έλα γείτονα; Την νεκροφόρα στην αυλή μέχρι πότε θα τη βλέπω;
Ενοχλεί γείτονα; Εσύ τι λες; Εγώ δεν έχω πρόβλημα, εσύ έχεις. Ενοχλεί. Θες να την πάρω δλδ;
Ενοείται Σαράντη. Θα με βοηθήσεις; Τι να κάνω; Να πεθάνεις να σε βάλω μέσα και να αδειάσει η αυλή.
Δεν πας καλά Σαράντη. Γιατί πότε πήγαινα;;
Σαράντη τι είναι αυτά που τους λες; Άσε με ρε Λένα.
Θα μου κάνει παρατήρηση για το τι θα έχω στην αυλή μου.
Τώρα είναι που δε θα την πάρω. Θα μείνει εδώ. Να μάθει να είναι ευγενικός.
Άντε μην τον βάλω με το ζόρι μέσα.
Σαράντη ώρες ώρες είσαι κανίβαλος.
Έτσι μεγάλωσα. Άσε με. Πάω να κοιμηθώ. Που πας προς τα εκεί; Γιατί; Εκεί είναι η.....Ωραία και;
Θα κοιμηθώ μέσα. Θα βάλω και τα φώτα είναι λεντ και μου αρέσουν.
Είμαι ΕΜΟ και σε όποιον αρέσω.
Αααχ το χάνεις Σαράντη..... -
Ωωωωχ η μάνα μου....Σαράντη φεύγω. Που πας; Στην Ρ για λίγο.
Γιατί δε μου είπες πως θα πας; Δεν το ήξερα. Και πότε το έμαθες; Το είχα ξεχάσει και τώρα το θυμήθηκα. Καλά πάνε τι να πω....
Έλα μάνα. Άργησα γιατί κάτι με ήθελε η Ελένη. Καλά είμαι. Εσύ; Ωραία. Σαράντη; Έχεις νεκροφόρα στην αυλή;
Μάνα πότε μίλησες με την Ελένη; Τι σημασία έχει αυτό; Πες μου έχει για εμένα. Σαράντη θα μου απαντήσεις; Απάντησέ μου πρώτα εσύ.
Έχει μια βδομάδα. Καλά. Ψέματα μου λες....Τι σε νοιάζει για την νεκροφόρα; Τι την θες; Να διώξει το κακό. Ποιος σου το είπε αυτό;
Ένα Πόκεμον. Σαράντη θα μου απαντήσεις; Άσε με ρε μάνα. Σαράντη τι θα λέει η γειτονιά; Αααα μάλιστα....
Αρχίσαμε; Τι θα λέει η γειτονιά; Θα λέει πως ο γιός της......δεν πάει καλά. Και θα το ευχαριστηθώ.
Άκου Σαράντη, δε θα με κάνεις εσύ ρεζίλι με τις βλακίες σου. Θα την πας εκεί που την πήρες. Άκουσες τι σου είπα;
Δε βαρέθηκες τόσα και τόσα και τόσα χρόνια να ζεις με το τι θα πει ο κόσμος; Δε βαρέθηκες; Ε;
Δε ζούμε μόνοι μας Σαράντη. Γιατί με τις εξυπνάδες σου, ζω μέσα στο σπίτι με όλη την γειτονιά και δεν το ξέρω; Ή μήπως την τσέπη μου την γεμίζει η γειτονιά;
Σαράντη αν εσύ θες να είσαι αλήτης αυτό έχει επιπτώσεις στην οικογένειά σου. Θα σοβαρευτείς θες δε θες.
Για τον κόσμο. Θα σοβαρευτώ εγώ για τον κόσμο. Ναι γιατί πρέπει να είσαι άνθρωπος. Όχι μισό. Άνθρωπος γενιέμαι. Ο άνθρωπος του κόσμου θες να είμαι.
Ρομποτάκι. Θα με ρυθμίσει ο κόσμος πως θα είμαι. Όπως εσύ, που συνέχεια νοιάζεσαι και άγεσαι και φέρεσαι με βάση το τι θα πει ο κόσμος.
Έτσι από πιτσιρικά με θες. Δλδ τι θες να κάνεις; Το δικό σου; Μόνος είσαι; Όχι. Είμαι και με άλλους. Δε θα γίνω Αλ Καπόνε. Οπότε τι να λογαριάσω για τον κόσμο;
Έτσι σκέφτονται οι αλήτες. Άσε με ρε μάνα. Άσε με. Ναι έτσι σκέφτονται ξεκινάνε να μην διαβάζουν, να καπνίζουν, να πίνουν, να δέρνουν, να κλέβουν γιατί δεν τους νοιάζει για τπτ.
Έχουν γραμμένους όλους στα παλιά τους τα παπούτσια και ο κόσμος ο δικός τους είναι αυτός της παρανομίας. Γιατί Σαράντη αν δεν σε νοιάζει η σοβαρή κοινωνία, θα καταντήσεις ένας αλήτης.
Καλά δλδ από τη μία είναι η σοβαρή κοινωνία και από την άλλη ο Κορυδαλός; Γιατί τι άλλο είναι Σαράντη;
Είμαι και εγώ ρε μάνα που δε θέλω να αφομοιωθώ από τη σοβαρή κοινωνία και από τον Κορυδαλό. Εσύ έχεις γίνει ένα με τη μάζα της Σοβαρής Κοινωνίας σου.
Στην ταυτότητά σου δεν γράφει το όνομά σου και το επίθετό σου. Γράφει: Όνομα: Σοβαρή και επίθετο: Κοινωνία.
Άσε με ήσυχο. Σαράντη κάνεις ότι μπορείς για να με φαρμακώσεις. Αυτο ξέρω.
Καλά. Πήρα και έβαλα την νεκροφόρα στην αυλή μου για να σε φαρμακώσω.
Ναι. Για να με πιάσουν στο δρόμο και να μου πούνε καλά ο γιός σου τι είναι αυτά που κάνει; Τι θα τους απαντήσω. Πες μου. Θα τους πεις πως δεν ξέρει τι του γίνεται πιάστε τον ίδιο να βγάλετε άκρη.
Α δλδ μου λες να κάνω τη μάνα που δε μπορεί να ελέγξει το γιό της. Μπράβο Σαράντη. Με ρωτά πως αισθάνομαι;
Μάνα δλδ τώρα.....Άσε με ρε γμτ να κάνω τη ζωή μου. Λίγο.
Με τη νεκροφόρα στην αυλή. Ναι ρε μάνα το κέρατό μου μέσα.
Καλά να ξέρεις πως με πίκρανες. Τπτ άλλο δε σου λέω. Καληνύχτα Σαράντη. Καληνύχτα. Γαιδούρι. Μάλιστα....
Έλα Ελένη. Πότε θα έρθεις από την Ρ; Δεν ξέρεις; Γιατί μωρό μου δεν ξέρεις; Σαραντούκο μπορεί να κοιμάσαι όταν έρθω.
Όχι δε θα κοιμάμαι. Στο υπόσχομαι. Σαραντούκο πως είσαι;
Μια χαρά αστέρι μου.
Να κοιμηθώ στα Ρ; Έγινε Λένα. Να είσαι καλά Σαραντούκο μου. Εγώ θα βγω με τον Κ οπότε θα βάλω τον συναγερμό γιατί και εγώ θα κοιμηθώ στο σπίτι του.
Σαράντη στο σπίτι θα είσαι. Μόνος; Δεν πας καλά. -
Όλα καλά Λένα στην Ρ; Ναι μια χαρά. Εσύ; Πετάω από τη χαρά μου. Από τον σπιούνο που έχω στο σπίτι.
Α δεν ξέρω τπτ. Ναι ε; Ποιος είπε στη μάνα μου για την νεκροφόρα; Βρε μωρό μου μέσα κοιμήθηκες ανησύχησα.
Βρήκες άνθρωπο να τα πεις. Που να τα έλεγα; Σε εμένα. Μα εσύ δεν καταλαβαίνει.
Καταλαβαίνουν οι άλλοι δλδ. Τεσπα. Θα την πάρω για να ησυχάσετε. Σαραντούκο άστην. Την ψυχή μου έβγαλες. Αν είναι να μου βγάζεις την ψυχή και μετά να μου λες άστην τι να το κάνω;;
Δώσε και σε εμένα όμως χώρο μέχρι να το καταλάβω Σαράντη.
Έχεις δίκιο σε αυτό. Σου ήρθε απότομα. Εμ δε μου έρθε;
Οκ μωρό μου. Έλα πάμε να σου κάνω αγκαλίτσες!!! Ναι Σαραντούκο μου!!! Που παμε κατά εκεί; Τι έχει κατά εκεί; Την νεκροφόρα.
Τα είπαμε ρε Ελένη. Στη νεκροφόρα θα μου κάνεις αγκαλίτσες;; Ναι. Ε Σαράντη δεν τρώγεσαι ρε γμτ.
Έλα πλάκα σου κάνω. Πάμε επάνω. Σαραντούκο μου!! -
Κ έλα λίγο. Δεν μπορώ να διαβάσω τα γράμματά σου. Μόνον εσύ έχεις αυτό το προνόμιο.
Τι γράφεις; Α Μαξ ο καινούργιος. Δούλεψε 10 μέρες. Σε αυτές 200 ώρες. Τι λες; Διακόσιες ώρες δούλεψε; Δέκα μέρες άρχοντα είναι 240 ώρες. Πως τα κατάφερε να δουλέψει 200 ώρες;
Δεν κοιμήθηκε; Τι κάνει; Μενθαμφεταμίνες παίρνει; Όχι Μάξ. Κανονικά. Τι κανονικά; Εσύ μπορείς να δουλέψεις 200 ώρες σε 10 μέρες; Μεγάλωσα Μαξ. Α ναι αυτό είναι το πρόβλημα.
Νέος δούλευες τόσες ώρες.
Άκου άρχοντα κάποιο λάθος έχει γίνει. Λες να έκανα λάθος; Καλά το αναρωτιέσαι; Καλά άστο σε εμένα. Πάνε και έλα μετά. Μαξ θέλω να σου πω. Καλά μετά. Πες τη Ρ να έρθει.
Ρ αστέρι πόσες ώρες να δούλεψε ο καινούργιος; Μαξ, καλύτερα να τον ρωτήσουμε....
Κάτσε ρε Ρ. Που είναι το πρόγραμμα των τελευταίων 10 ημερών. Φέρτο μου. Ωραία από εδώ θα δούμε το πρόγραμμα και πότε ήταν να δουλέψει. Ρίξτο βλεφάριασμα και πες μου το πόρισμα κούκλα.
Μαξ; Έλα; Μπορείς να με βοηθήσεις; Ναι πες μου. Ο ώμος μου πονάει, αν γίνεται να τον τρίβεις όσο διαβάζω το πρόγραμμα.
Ρ ο κώλος σου πονάει; Α για σένα Μαξ εκεί πήγε ο πόνος. Θες να στο τρίψω; Ναι!! Καλά. Όταν χωρίσω. Ρε συ σε εμένα αυτά; Ναι αφού το ξέρεις μου αρέσεις.
Και εσύ μου αρέσεις κάνε τη δουλειά που θα μου κάνεις χωσίματα τέτοια ώρα. Καλά Μαξ....
Πόσες ώρες; Ωραία. Πάνε αστέρι και χτύπα για εμένα τα πάντα.
Ρ μισό. Οι μπανάνες; Τι είναι; Γερμανικές. Τι φέρνουμε; Ξέρω Μαξ Τσικίτα αλλά δεν είχε. Και; Ε και πήραμε αυτές.
Μισό. Δλδ, όλη η πόλη δεν είχε. Αυτό μου λες. Δεν είχε εδώ κοντά.
Φερ τον άχρηστο και αυτός θέλω να είναι εδώ. Άρχοντα τι τρώω ρε; Μπανάνα. Τι μάρκα; Δεν ξέρω Μαξ. Τι ξέρεις; Πως είναι μπανάνα. Ρε συ. Τι μάρκα τρώω; Τσικίτα. Ωραία. Είναι αυτή τσικίτα; Δεν είναι;
Δεν είναι άρχοντα. Τι θα φάει ο κόσμος; Αυτήν την Γερμανική αηδία; Ποιος πήγε και δεν βρήκε; Εγώ. Και; Και πήρα αυτές. Έψαξες στην πόλη; Όχι. Γιατί; Γιατί να ψάξω;
Γιατί δε μου είπατε τπτ; Κοιτάζεστε μεταξύ σας.
Έχω πει 1000 φορές. Πληρώνουν για να δίνουμε τοπ υπηρεσία και προιόν. Οι Τσικίτα που μου αρέσουν οκ είναι τοπ.
Τσακιστήτε να μου φέρετε ακόμη και από άλλη πόλη, τσικίτα. Πάρτε λεφτά από το ταμείο και θα γυρίσετε με τσικίτα. Μετά αυτές, πάρτε τες. Δε θα πεταχτούν.
Εξαφανιστείτε.
Ο Dj κάτι παίρνει για να παίζει τέτοια μουσική. Αυτοί 2 λαλούν και 3 χορεύουν. Θα αρχίσω τα σκληρά δε γίνεται...
Αμέρικαν Bar θα μου το κάνουν.... -
Ελένη έλα καβάλα τον μότορα και πάμε στο μαγαζί να χαλαρώσουμε.
Σαράντη; Τι είναι αυτά τα καραγκιοζιλίκια; Τι ρε Λένα;;
Αααχ....Σαράντη μπράβο ρε τσογλάνι. Τις έβαλες να χορεύουν πάνω στο μπαρ κάθαρμα;; Όχι!! Εγώ τις είπα να χορεύουν;;
Λένα δεν ξέρω τι συμβαίνει. Φεύγω. Κάτσε. Άσε με να φύγω.
Λένα σε παρακαλώ. Mr συμβαίνει τπτ με την κυρία;
Εσύ τι χώνεσαι; Δεν κατάλαβα. Γιατί δεν την αφήνεις που θέλει να φύγει;
Εσύ τι θες να μείνει ή να φύγει; Να κόψεις θέλω. Εσύ λες εμένα; Ναι ρε. Καλά άρπα την. Σ. όπως είναι σουτάρισμα στο πάρκιν.
Ρε Σαράντη χάρηκες που του έσπασες τη μύτη; Άσε με ρε Λένα. Όταν ρίχνω κουτουλιές εντάξει. Εκεί συνήθως σημαδεύω. Ας πρόσεχε.
Κάτσε εδώ είπα. Ορίστε σε μπελάδες με έβαλες. Κάτσε.
Ρ φέρε μας τα πάντα. Τώρα σε παρακαλώ. Δεν είπα εγώ να χορεύουν στο μπαρ!!!
Ποιος είπε; Μισό. Κ έλα εδώ. Ποιος έβαλε να χορεύουν στο μπαρ οι δυο τύπισες; Το ήθελαν να το κάνουν Μαξ. Δεν πήγαν με το ζόρι.
Άλλο σε ρώτησα άρχοντα. Εγώ τις είπα Μαξ. Νάτα μας...Μαξ ξέρεις το λάθος μου ποιο ήταν; Ποιο; Που δε χόρευαν με 12 ποντες. Είσαι ρε με τα καλά σου;
Παιδάκια με τους γονείς τους έρχονται. Θα βλέπουν αυτά; Αμάν δεν το σκέφτηκα. Δεν σκέφτηκες και να με πάρει τηλ και να με ρωτήσεις!!
Εγώ δλδ τι κάνω; Sorry Max. Έφυγες. Μαξ να τις πω για το βράδυ; Σε παρακαλώ σταμάτα το γιατί δε θέλω πολύ να σου πετάξω το κουζινομάχαιρο....Έγινε Μαξ το κόβω.
Ορίστε Λένα....Σαράντη συγνώμη....Αλλά μου ήρθε απότομο.
Ναι και έβαλες εμένα στο κάδρο. Σαραντούκο μου....Τι με πέρασες; Τόσο βλάκα; Ξέχασα μωρό μου πως μπορεί να το έκανε ο Κ.....
Έλα άνοιξε το στόμα σου. Ετοιμάζω ροδάκινο παγωμένο για πάρτη σου αστέρι. Σαραντούκο μου!!! -
Σαράντη είμαι στεναχωρεμένη. Τι έγινε; Έβαλα ένα στοίχημα με τη Ρ και το έχασε και δεν το παραδέχεται.
Πόσα; Πενήντα. Αυτό είναι το πρόβλημα. Και αυτό. Άκου. Το χρήμα αλλάζει τον άνθρωπο. Του βγάζει αγριότητα.
Αδέρφια για το χρήμα σκοτώνονται. Αν θες να χαλάσεις μια φιλία δάνεισε χρήματα.
Εκτός αν ο άλλος είναι πολύ σωστός και δεν ενοχληθεί. Δε θα βάζεις ούτε για ένα ευρώ στοίχημα. Δεν το έχει ανάγκη το 50άρικο η Ρ. Όμως μπαίνει ο εγωισμός....
Εγώ τι να κάνω; Τπτ. Έληξε η Ρ. Έτσι απλά Σαράντη; Ναι έτσι απλά. Έληξε. Είσαι απότομος. Όχι καθόλου. Δε παραδέχεται κάτι που είναι οφθαλμοφανές. Οκ. Έχεις εγωισμός 50 ευρώ.
Έληξες. Μου κόστισες 50 ευρω. Αυτή είναι η αξία σου. Τέρμα.
Δεν την έχεις ανάγκη Ελένη. Ζημιάρα είναι. Όχι λόγω των 50 ευρώ που δε σου δίνει αλλά επειδή εκείνη δίνει μεγάλη αξία στα 50 ευρώ. Δε θα πλουτίσεις με 50 ευρώ. Εκείνη όμως το βλέπει λες και θα σου δώσει 5.000.000 ευρώ.
Οκ. Πόσο ανάγκη έχεις έναν άνθρωπο σε αυτήν.
Εκδηλώθηκε. Οκ. Έληξε. ¨Ετσι απλά.
Πρέπει να το σκεφτώ Σαράντη.
Ζημιά κάνεις που το σκέφτεσαι μωρό μου.
Έλα για αγκαλίτσα. Σαραντούκο μου!! -
Σαράντη αν έρθει η Ρ από το μαγαζί τι θα κάνεις;
Πάρτι....
Γίνεται να σοβαρευτείς; Κοίταξε αν έρθει θα σημαίνει πως πάει γυρεύοντας.
Θα την τεντώσω. Σαράντη ήρεμα. Άστην σε εμένα. Καλά αλλά φρόνιμα. Μην αγχώνεσαι.
Άρχοντα αν έρθει η Ρ η πρώην φίλη της Λένας, έρχεσαι και μου λες τι να κάνεις. Πες και στη δική μας Ρ να ξέρει. Θα με ρωτάτε πριν κάνετε οτιδήποτε.
Μαξ κατά φωνή. Κατάλαβα. Σαράντη τι κάνεις; Δεν έχω όρεξη να σου μιλήσω. Αυτό κάνω.
Κατάλαβα Σαράντη. Μαξ άσχημη γείωση. Τι θα την έκανα; Τη γυναίκα μου πρόσβαλε.
Μαξ θέλει δύο χυμούς πορτοκάλι. Οκ. ΆΚου. Δύο σόδες θα της πας. Αν πει θα πεις συγνώμη λάθος. Θα φέρω τους χυμούς. Μέτρα 10 λεπτά και θα πας δύο κόκα κόλες. Φέρε εδώ τις σόδες να τις τσαλακώσουμε με τον άρχοντα.
Αν σε προσβάλει κλπ τπτ εσύ. Να έρθει σε εμένα να γκρινιάξει. Άντε αστέρι έφυγες.
Μαξ τι λες να κάνει; Το λάθος να έρθει να μου ζητήσει το λόγο.
Μαξ θέλει χυμούς. Οκ τις κόκες και μετά κλασικά φέρτες από εδώ να τις πιούμε. Μαξ έρχεται. Καλώς την.
Ακούω Ρ. Σαράντη δεν έχεις λίγο αξιοπρέπεια; Δεν είσαι επαγγελματίας;
Και αξιοπρέπεια έχω και επαγγελματίας είμαι. Δε θα το συζητήσω τπτ από τα δύο με εσένα. Θα κάνω τα παράπονά μου ποιο πάνω από εσένα.
Πάνε τώρα. Στο καλό. Δεν ξέρεις Σαράντη να σέβεσαι τους άλλους. Σε συγχαίρω που το βρήκες. Σαράντη η ειρωνία είναι το όπλο του αδύναμου.
Το έβγαλες το ψυχογράφημα. Έχω όμως και άλλες δουλειές.
Να σου πω. Αν δεν είσαι ευχαριστημένη από το μαγαζί, μπορείς να μην ξανάρθεις.
Επίσης μπορείς να πάς στον παραπάνω όροφο και να τους πεις ότι θες.
Σαράντη θα το κάνω.
Να το κάνεις. Αντίο.
Μαξ θα σε μπλέξει. Έχω μιλήσει και είπαν να κάνω ότι θέλω. Είναι θέμα αξιοπρέπειας. Οπότε θα σπάσει τα μούτρα της. Μαξ δλδ τη στέλνεις να πάει για μαλλί και να βγει κουρεμένη.
Άρχοντα.....Λες να τα έβαζα μαζί της αδιάβαστος; Όλα τα σενάρια τα σκέφτηκα και τα έλυσα. Οπότε άστην να τραβιέται. Έλα να χτυπήσουμε από μία παγωμένη μπύρα σε παγωμένο ποτήρι. Πες το αστέρι μας να μας τα φέρει.
Αυτός είσαι Μαξ!!
Μονόλογοι ... (aka Sarantism topic)😁