-
Καλησπέρα . . Το αυτοκίνητο του τεμπέλη.
Το δεύτερο γέμισμα έγινε. Έκανε 710 χλμ και έκαψε 55€ 3.7 λ/100χλμ έγραφε το trop computer στη. Αντλία υπολόγισα κοντά στα 3.9. μικρό το κακό..
Από αυτά που μου αρεσουν:
Χώροι . Ο γιος 1.84 μπροστά και από πίσω ο κολλητός του 1.93. καθοντουσαν άνετα. .
Οι ποτηροθηκες μπροστά στους αεραγωγούς που κρατανε παγωμένο τον καφέ ή το αναψυκτικό σου (είπαμε αμάξι του τεμπέλη.).
Το τιμόνι του ...... Επειδή υπάρχει και άλλο Χόντα (του 2008) το υβριδικό έπαθα πλάκα με το τιμόνι του. Κόβει πάρα πολύ ακούει αμέσως και έχει πολύ μικρή ακτίνα στροφής.
Είναι πολύ εύκολο στο παρκάρισμα και βοηθάει πάρα πολύ η κάμερα πίσω. Μάλιστα η κάμερα έχει 3 διαφορετικές γωνίες λήψεις . Με λίγη εξάσκηση δεν χρειάζεται να κοιτάς καθόλου καθρέπτες για να παρκάρεις. .
Η απόκριση στο γκάζι. Είναι άμεση και η επιτάχυνση σε μέσες ταχύτητες όταν γίνεται με την μπαταρία εντυπωσιακή. Όταν δουλεύει ο κινητήρας ......
Θα γραφτεί στα δεν μου αρέσει.
Συγνώμη για το σεντόνι θα ακολουθήσει ότι δεν μου αρέσει και άλλα διάφορα. Αν κάνω κατάχρηση του χώρου παρακαλώ να τα σβήσετε! -
Δεν μου αρέσει
Η ηχομόνωση του θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη. Ακούγονται θόρυβοι απέξω. Επίσης γίνεται αντιληπτό πότε μπαίνει ο κινητήρας σε πιο έντονο βαθμό από το υβριδικό μου σιβικ του 2008. Ομοίως και οι θόρυβοι.
Το έβαλα στο σπορ. Έχει διακόπτη που διαλέγεις 3 λειτουργίες. Μάλλον από τα ηχεία όπως γράφουν ακούγεται ο ήχος της μηχανής όπως γράφει ο ειδικός τύπος. Αλλά
Πατάς γκάζι και θυμήθηκα τον Χάρρυ Κλυνν
Παύση βύσσινο ανάσα και αφού έχεις προωθεί από τον ήχο μετά από 1-2-3 δευτερόλεπτα ξεκινάει η επιτάχυνση. Βαστά Τούρκο να γεμίσω. Κλασσικό δείγμα cvt κιβωτίου αλλά ήλπιζα να είχε γίνει καλύτερο με τα χρόνια.
Εντύπωση μου κάνει πως σε αντίθεση με τα Τογιότα πάντα στο ξεκίνημα δουλεύει η μηχανή. Θα δουλέψει λίγο και μετά θα πάει σε ηλεκτρική λειτουργία. .
Τους χώρους για μικροαντικείμενα δεν τους έχω βρει. Οι θήκες στις πόρτες είναι μισές σε σχέση με το σιβικ το ντουλαπακι στη μέση επίσης
Συνεχίζεται... -
Το υποπόδιο για το αριστερό πόδι είναι απαράδεκτα μικρο. Για ένα αυτόματο αυτοκίνητο που το πόδι θα είναι εκεί όλη την διάρκεια της οδήγησης . Φοραω 43 νούμερο παπούτσι και δεν χωράει. Αποτέλεσμα το βάζω στραβά και ενοχλούμαι. Αλλάζω θέση συνέχεια.
Σε πλακωστροτο δρόμο ( κατέβασμα της Γεωργίου στον Πειραιά) ετριζε η βάση του καθρέπτη. Τριγμούς σε Χόντα;.
Ίσως επειδή ήταν το δημοσιογραφικό να έχει ταλαιπωρηθεί.
Τα κακα του μεταχειρισμένου. Οκ
Επίσης δίνω ανοιχτή πρόσκληση στον dimsambas
αν παρακολουθεί το νήμα να το κάνει μια δοκιμή και να γράψει άλλο ένα από τα ωραία άρθρα του αν τον ενδιαφέρει. Ούτως ή αλλως όλος ο ειδικός τύπος έχει περάσει από πάνω του άλλος ένας τι θα του κάνει; Μικρή ασφάλεια έχει χαχαχαχαχα
Ευχαριστώ! -
Εχει γραφτει αρθρο για το jazz hev.
-
@jaxws said in Honda Jazz 2020 Hybrid:
Εντύπωση μου κάνει πως σε αντίθεση με τα Τογιότα πάντα στο ξεκίνημα δουλεύει η μηχανή. Θα δουλέψει λίγο και μετά θα πάει σε ηλεκτρική λειτουργία. .
Δεν έχω το αυτοκίνητο αλλά δοκίμασε ξεκίνημα με κλειστό το κλιματιστικό.
-
@ataim said in Honda Jazz 2020 Hybrid:
Νομίζω για το crosstar μόνο δεν έχω δει για το απλό. Αν μπορείς να το παραθέσεις σε παρακαλώ. Εκτός αν εννοείς για αυτό με τους 109 ίππους την προηγούμενη γενιά δηλαδή
-
@jaxws said in Honda Jazz 2020 Hybrid:
@ataim said in Honda Jazz 2020 Hybrid:
Νομίζω για το crosstar μόνο δεν έχω δει για το απλό. Αν μπορείς να το παραθέσεις σε παρακαλώ. Εκτός αν εννοείς για αυτό με τους 109 ίππους την προηγούμενη γενιά δηλαδή
Νσι ηταν στην εκδοση crosstar
Honda Jazz 2020 Hybrid