-
Σαράντη εσένα σε έχει κυνηγήσει η αστυνομία;; Με όχημα ή με τα πόδια Λένα;
Κατάλαβα Σαράντη και με τα δύο σε έχουν κυνηγήσει. Ναι Λένα. Μία φορά κάναμε σε ένα μέρος εκεί πάνω που είναι και οι δύο κλειστές στροφές ανεβασιά.
Κόντρες;; Ναι Λένα νύχτα. Και μάλλον πήραν τηλ την αστυνομία. Ήμουν σε ένα λίγο ποιο εκεί από την μηχανή, σαν δασάκι. Μας αιφνιδιάσανε γιατί δε μπορούσαμε να δούμε μακρυά τι γίνεται.
Τρια περιπολικά που βγήκαν αμέσως οι αστυνομικοί και τρέξιμο. Με κυνήγησαν εκεί στο δασάκι αλλά αυτοί φορούσαν παπούτσια ακατάλληλα. Εγώ φορούσα αθλητικά και ξέφυγα. Μου πήρανε το πίστας. Δε με πιάσανε. Με ψάχνανε για 48 ώρες. Που πήγες Σαράντη;
Στο δασάκι. Εκεί κοιμήθηκα τα βράδια. Χαμπάρι δεν πήρανε. Μετά πήγε ο δικηγόρος δεν είχαν στοιχεία εκτός από τη μηχανή που έτυχε να την αφήσω εκεί. Αφού δε με πιάσανε για τι πράγμα να κατηγορηθώ;
Επειδή το λένε οι αστυνομικοί; Δεν είχαν στοιχεία. Λέγανε πως ήμουν και εγώ. Ας το λέγανε. Πήρα τη μηχανή και έφυγα κύριος. Η μηχανή μου έτυχε να είναι εκεί. Εγώ την είχα και την παράτησα εκεί και πήγα στο δασάκι να κατουρήσω. Φυσική ανάγκη.
Μια άλλη φορά πηγαίνοντας πάλι βράδυ και καλοκαίρι, με πινακίδα κανονικά, πήγαινα σε άλλη πόλη, στάθηκε στη μέση του δρόμου ο αστυνομικός με τα φοσφωριζέ είχαμε καμιά 50 μέτρα απόσταση. Μου έκανε σήμα. Σταμάτησα στο 50 μέτρα. Έβαλα μεγάλη σκάλα για να μην μπορεί να δει ποιος ήμουν. Δε φορούσα κράνος.
Κατέβηκα και στράβωσα την πινακίδα, έκανα αναστροφή, πήγα μισό χιλιόμετρο απόσταση. Το πάτησα μια το 1100 και είπα ή εσύ ή εγώ.
Στάσου στη μέση του δρόμου. Δεν ξέρω αν κατάλαβε τι πέρασε από δίπλα του. Έκανε στην άκρη αμέσως, όταν κατάλαβε πως θα περάσω τέρμα.
Μια άλλη φορά σε γειτονιά, απόγευμα ήταν πάλι καλοκαίρι, βγήκα στον κεντρικό και είχαν μπλόκο με μηχανές. Εγώ με το πίστας.
Πέρασα από δίπλα τους βάλανε μπρος τις μηχανές και μπήκα στα στενά και από τον ήχο καταλάβαινα που περίπου είναι. Ευτυχώς άναψαν τη σειρήνα.
Βρήκα ένα στενάκι αδιέξοδο το έσβησα τον μότορα, τον σκούντηξα και τον στρίμωξα ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα.
Με βρήκανε με τα πόδια που ήμουν.
Με βάλανε μέσα, ήρθε ο δικηγόρος μου αμέσως, δεν είχαν αποδείξεις. Η μηχανή δεν βρέθηκε, αυτοί μπορούν να λένε ότι θέλουν. Δε με σταμάτησαν με τη μηχανή.
Μπήκα και βγήκα στα κρατητίρια.
Με το αμάξι δεν έκανα βλακίες αν και ήταν γρήγορο. Αλλά αν με στρίμωχναν.....
Το θέμα είναι επειδή αυτοί ποντάρουν στην ψυχολογία να είσαι ψύχραιμος και αντί να σου ζητάνε το λόγο να τον ζητάς εσύ. Σαν να είσαι αθώος. Δεν είχαν όρεξη για δύσκολους. Αυτοί ήθελαν μαλακωσιές. -
Τον Γ τον ήξερες; Σαράντη πήγαινε καλά στα μυαλά; Κανείς δεν ξέρει Λένα....
Είμαστε μαζεμένοι 3 το βράδυ σε κεντρικό μέρος με τις μηχανές και καθόμασταν. Έρχονται δύο περιπολικά και πίσω το ασφαλίτικο έκοβε φάτσες.
Τα είδαμε και κλασικά στα φρύδια μας. Βγαίνουν 4 αστυνομικοί. Άντε πήγε 3 τα ξημερώματα διαλύστε το. Εγώ επειδή ήμουν νευρικός με την αστυνομία τους λέω: δείξε μου τώρα το νόμο που να λέει πως απαγορεύεται στις 3 να καθόμαστε σε δημόσιο χώρο.
Άντε περιμένω. Σαράντη φρόνιμα. Γιατί; Επειδή υπερασπίζομαι το δίκιο μας;; Έρχεται ο Γ που έτρωγε πορτοκάλια.
Πάει στους αστυνομικούς με ένα πορτοκάλι στο χέρι: παιδιά να κεράσω. Ελάτε πάρτε το πορτοκάλι. Να το ευχαριστηθείτε. Όχι Γ ευχαριστούμε. Βρε πάρτε το είναι γλυκό.
Τους πήρε στο ψιλό. Σηκωθήκαν φύγανε. Όταν έχεις δίκιο ρε Λένα δεν κάνεις πίσω. Καταλαβαίνουν πως εδώ υπάρχει ζοριλίκι. Στην ψύχρα χωνόμουν. Άλλες φορές κάτω με το αμάξι που ήμουν. Σαράντη θα το ψάξουμε. Άδεια αυτά. Να ψαρώσω. Σοβαρά;; Ψάξτε το. Ασφαλίτες ήταν.
Άντε ψάξτε το να σας βλέπουμε να γίνεστε ρεζίλι. Αν το βρείτε που το έκρυψα σαν το κάνω και δώρο. Άντε έργο θέλουμε να δούμε. Άντε πάτε να το δείτε. Το έχω και πεντακάθαρο μη μου το βρωμίσετε.
Βρείτε που το έχω κρυμμένο. Φεύγανε. Αν ήμουν σφιγμένος, την έβαψα. Σαράντη είχες τπτ;; Όχι ρε Λένα.
Να σου πω πόσο βλάκες ήταν στην ασφάλεια. Μπορεί λέμε, να το είχα στο μπουφάν μου. Ψάχνανε το αμάξι αλλά όχι εμένα!!!
Ή μπορεί να το πασάριζα σε κάποιον που καθόταν και να έψαχναν και εμένα και το αμάξι. Θα ψάξουν μετά και 20 άτομα;; Δύο ασφαλίτες θα ψάξουν 20 άτομα;;
Εδώ εγώ δεν ήξερα αν κάποιος από τους 20 είχε. Σπασίματα ρε Λένα.
Αλλά είχαν αφηνιάσει μαζί μου και για αυτά και για κάποια άλλα και θέλανε να με δέσουν. -
Κάνω κάποιες σκέψεις.
Δεν έχω διάθεση να προσβάλω κάποιον όμως είναι ο χαρακτήρας μου όταν γίνεται κάτι και αισθάνομαι πως υπάρχει άδικη κρίση δε μπορών να μείνω με κλειστό το στόμα.
Ο Τέρρυ 4 μήνες που είμαι στο φορουμ. Ευγενέστατος. Τον χώνονται και δεν ανταποδίδει με το ίδιο ύφος.
Δεν έχει βρίσει. Έχει χιούμορ και φαίνεται πως είναι άνθρωπος με σεβασμό προς όλους.
Εντάξει να το πω γκρίνια, αγανάκτηση, ασκεί μια light κριτική προς τους συντονιστές του φόρουμ.
Δεν προσβάλει όμως. Αξιοπρεπής είναι η κριτική του.
Δεν περίμενα να βρεθεί 1 βδομάδα εκτός.Ο Bekiaris, από όσα posts είδα, δεν μίλησε άσχημα στον AntyA3. Το να σε χαρακτηρίζει κάποιος Ψέκι, μειώνοντας την Νοητική σου κατάσταση, δεν είναι επιθυμητό για κανέναν.
Δεν ξέρω τι κακό είπε. Δεν το είδα. Δεν περίμενα και ο Bekiaris να βρεθεί με ποινή.Μπορεί και εγώ να το πληρώσω που λέω την άποψή μου.
Δεκτόν αν όσοι κρίνουν δεν επιθυμούν να κριθούν.
Δε μου αρέσει η λέξη "κριθούν". Να ακούσουν μία άποψη για τα πεπραγμένα τους, μία άποψη καλοπροαίρετη δίχως αιχμές και προσβολές.
Κρίνω με τρόπο νομίζω, αξιοπρεπή, καλοπροέραιτο.
Δε μπορώ να σιωπίσω, όταν αισθάνομαι πως δύο μέλη τιμωρήθηκαν με υπερβολή.
Από τα όσα γνωρίζω, γράφω τις σκέψεις μου. Αν έκαναν κάτι περισσότερο από τα όσα γράφω ποιο πάνω, ίσως να δικαιολογείται αυτό που υπέστησαν.Εν αναμονή της ποινής μου, λόγω του ότι έδειξα πως εκτιμώ αυτά τα δύο μέλη του φόρουμ αλλά και με εκτίμηση προς τους συντονιστές του φόρουμ και το έργο τους.
Αν δεν το έκανα δε θα αισθανόμουν καλά.
Ευχαριστώ. -
Ήρθα Ελένη. Άργησες Σαράντη. Ναι το ξέρω. Άφησα τον μότορα για φροντίδα και πήρα τηλ για ταξί. Α περπάτησα και λίγο και βρήκα και 3 ωραία κλαδιά.
Σαράντη με τα κλαδιά μπήκες στο ταξί;; Σιγά ρε Ελένη. Δε μπήκα με χειροβομβίδα. Μικρά ήταν. Σαράντη είναι αυτά πίσω σου στην αυλή;
Ωραία δεν είναι Ελένη; Τα 2 είναι από Ελιά. Το ένα από μουριά. Φρέσκα λέμε Ελένα. Σαράντη που τα χώρεσε ο ταξιτζής; Δεν τα χώρεσε. Τι τα κρατούσες από το παράθυρο και τα είχες έξω από το δρόμο;
Όχι Ελένη. Νοικοκύρης είμαι το ξέρεις. Βασικά ξέρεις τι τράβηξα; Αυτά ήταν μακρύτερα. Δεν είχα μαζί μου πριόνι και βαριοπούλα και σακάτεψα τα χέρια μου για να τα σπάσω.
Τα έσπασα όμως Λένα. Σαράντη στο ταξί πως τα είχες αυτά; Απλά Λένα. Δεν είχα το ταξί. Και πως ήρθες Σαράντη; Με τα πόδια....
Ρε Σαράντη 1 χιλιόμετρο ανηφόρα στις 12 ντάλα ο ήλιος ήρθες με τα κλαδιά με τα πόδια; Φορούσα καπέλα Λένα.
Τρελός είσαι Σαράντη ή τον τρελό κάνεις; Και τα δύο Λένα.
Ρε Λένα. Δε γίνεται. Πήρα στο κέντρο για ταξί. Περιμένετε ο τηλεφωνητής και περιμένετε. Έσκασα. Ήθελα να πετάξω το κινητό στην απέναντι πολυκατοικία να γίνει θρύψαλα.
Έσκασα δεν άντεξα. Άντε γεια του είπα και πήγα με τα πόδια. Δεν είχα και τσιγάρο να κάνω το κέρατό μου.
Στάζεις Σαράντη. Ναι φέρε μου μια παγωμένη κόκα κόλα ρε Λένα. Σαράντη πετσέτα πάω να φέρω.
Όχι Λένα παγωμένη κόκα θέλω. Σαράντη πάνε πάρε, πάω να φέρω πετσέτα.
Λένα ωραία δεν είναι τα κλαδιά;; Ρε Σαράντη ωραία είναι να περπατάς ανηφόρα με τα πόδια;; Α Λένα άσε....Έφαγα ήταν στο περπάτημα....
Τι έγινε; Όπως περπατούσα που με ξέρεις στρατιωτικό βηματισμό έχω, με πέρασε ένας καμιά 65 χρονών ρε Λένα....
Είναι δυνατόν ρε Λένα;; Λένα έκλεψε. Αυτός θα βγήκε από το σπίτι του καμιά 20 μέτρα πίσω μου και το έπαιξε σε εμένα με τα ξύλα έξυπνος Λένα.
Κατάλαβες εξυπνάδες ο κοκοβιός;; Πήγα και στον .......είχε μέσα ένα αμάξι. Άντε ρε του λέω, βάλε εκεί κανέναν Τερλέγκα!!!
Ε άκου. Θα του βάλεις στο radio mp3 ένα στικάκι με Τερλέγκα μόνον. Θα σε ευχαριστεί μια ζωή που θα έχει αυτήν την έκπληξη. Τρελός μου είπε πως είμαι. Πως είναι Σαράντη;; Λένα τα μαλλιά του ρε άσπρισαν σε ένα χρόνο....
Το παιδί του....Τον έχει τον παλίκαρο φωτογραφίες.....Τι να πεις....Δυστήχημα Λένα....Θα μου πεις φταίει ο άλλος και και....
Παλιά λέγαμε το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω....Τεσπα του έκανα χαβαλέ, τα είπαμε εκεί. Αλλά τα μάτια του ρε Λένα δεν ήταν εκείνα τα έντονα γεμάτα ζωή.
Θλίψη έβγαζαν Λένα....Πόνεσα πολύ μέσα μου. Όταν έφυγα δάκρυσα στο δρόμο. Πονάει ρε Λένα πολύ.
Ρεσπα. Ρε Λένα φτάνει. Άσε την βερμούδα. Θα κάνω μπάνιο. Ντουζ. Κρύο. Σαραντούκο λίγο.
Λένα είσαι επικίνδυνη. Καθόλου. Σαράντη μπορεί να πήγες με άλλη. Πρέπει να σε ελέγξω. Ρε Λένα και τι έχει, το όνομά της;;
Κάτσε φρόνιμα. Σαραντούκο θα το κάνεις χλιαρό το ντουζ να κάνουμε μαζί;; Αααχ ρε Λένα θα ιδρώσω αν το βάλω στο χλιαρό....
Άντε καλά σου κάνω τη χάρη. Επειδή είσαι εσύ Λένα. Το κοριτσάκι μου!! Σαραντούκο να μην πιάσω και εγώ κανένα κλαδί;; Σιγά ρε Λένα!! Κορμό ολόκληρο. Κλαδί....
Πάνε στον γείτονα για κλαδί. Σαραντούκο μου!!!
Σε πειράζω!!! Α είπα και εγώ μις Λένα.
Λένα ήρεμα γιατί θα αφήσω την τελευταία μου πνοή στο ντουζ. Ναι Σαραντούκο μου. Άστο σε εμένα. Θα την αφήσω τελικά την τελευταία μου πνοή.....Πάμε Λένα και όχι γίνει μου άνοιξες την όρεξη!! -
Ντάκο κοίτα εδώ τι γράφει. Ναι. Άντε ρε; Θα μας παρακολουθούν με ντρόνια; Ντάκο έχουμε τπτ παράνομο μην μας πιάσει η πολεοδομία;
Όχι ρε. Ντάκο ρε με το ντρόνι πάνω από το κεφάλι μας; Ταινία θα μας τραβάνε άρχοντα. Καλό είναι αυτό Κ. Αν το πάρεις χαμπάρι πες μου να πάω να καπακιάζω τον μότορα να με τραβάει το ντρόν.
Ντάκο εγώ τι να κάνω; Δε χρειάζεται Κ. Και μόνο που θα σε βλέπει μια χαρά είσαι. Ντάκο αστέρι είμαι ε; Το συζητάς ρε άρχοντα;
Θα πέσει το ντρον από τη ματιά που θα του ρίξεις. Ρε σου λέω θα το ξεράνεις το ντρον. Α ρε Ντάκο μόνον εσύ καταλαβαίνεις την αξία μου.
Ρε άρχοντα και το ντρον. Άντε πάρε εσύ τον δικό σου και έλα να το κάνουμε ντουέτο το καπάκιασμα. Γουστάρω Ντάκο!!
Θα μας έχουν στο utube Ντάκο. Μπορεί και στις αστυνομίας τα κομπιούτερ για να μας την πούνε Κ. Μη μασάς. Άκου θα έχουμε βγαλμένες τις πινακίδες και με κράνος.
Ρε να πούμε και τον Σ να είμαστε 3 στα καπάκια!!!!
Θα τα παίξει το ντρον μόνον εμάς θα δείχνει. Ντάκο αν το δω να είναι πάνω από την παραλλία θα πάω με λάδι ολόκληρος να φαίνεται που είμαι γυμνασμένος.
Ναι άρχοντα βάλε λάδι και έλα βράδυ. Δλδ Ντάκο; Τπτ κάτι δικά μου λέω. Ναι να πας λαδωμένος άρχοντα.
Πες και τον Σ και αυτός λαδωμένος να είναι. Είστε και ξυρισμένοι τρομάρα σας θα φανεστε ντούκια.
Ντάκο είμαστε ρε συ. Είστε ρε. Πενηντάρηδες ντούκια. Δε σαν φαίνεται όμως εκτός από την κοιλιά. Θα την ρουφάτε. Μη μασάς.
Ντάκο να παίρνουμε και πόζες όπως οι bodybuilders; Εννοειται ρε. Θα παίρνετε πόζες και θα χαμογελάτε.
Ρε συ δε θα ξεκολάει σου λέω το ντρον από πάνω σου.
Ντάκο έλα και εσύ!! Όχι ρε δεν τα πάω καλά με κάμερες. Με τη μηχανή πως θα είσαι; Με κράνος θα είμαι ρε.
Τι θες να έρθω στην παραλία δίπλα σας με το κράνος ρε άρχοντα;;
Δε λέει Ντάκο. Μόνος σου το λες Κ. Λοιπόν πάρε και τον άλλον τον μουρλό και άντε. Βάλτε λάδι και περιμένετε να έρθει το ντρόν.
Έφυγα Ντάκο για λάδωμα. Ναι ήρεμα Κ. Ναι Ντάκο!!
Πόσο ακατοίκητο το έχουν ρε γμτ.... -
Σαράντη θα κοιτάνε με ντρον τις παραλίες; Ναι Λένα για παρανομίες πολεοδομικές κλπ.
Τι κλπ; Ε κανέναν κώλο ωραίο, κανένα βυζάκι, καμιά παραλία γυμνηστών. Τέτοια πράγματα.
Σαράντη δλδ θα μας παρακολουθούν; Λένα άκου.
Ναι Λένα θα σε παρακολουθούν. Γιατί Λένα εσύ όπως κανεις ηλιοθεραπεία μπορεί να σου αρέσει το μέρος και να το κάνεις τέτοιο, εξοχικό εκεί.
Οπότε σε παρακολουθεί το ντρον αναλύει τη γλώσσα του σώματός σου για να ξέρει αν θες εκεί που κάνεις μπάνιο να κάνεις και ένα αυθέραιτο Λένα.
Σαράντη δε μου αρέσει να με παίρνει μάτι το ντρον. Σωστά Λένα. Τον κώλο σου να μην τον βλέπει το ντρον. Να τον βλέπουν οι πέριξ όπου κάνεις μπάνιο.
Σωστά μωρό μου. Σαράντη δεν κάνω μπάνιο σαν ξέκωλο. Το ξέρω βρε Λένα. Εννοώ την κάθε μία που θα παραξηγηθεί επειδή την κοιτάει το ντρον.
Βγάζει τον κώλο της σε κοινή θέα, αλλά δεν θέλει να της τον τραβήξω με βίντεο ή το ντρον να της κοιτάει τον κώλο.
Κατάλαβες Λένα. Θέλω να σας δείχνω τον κώλο μου, αλλά εσείς θα κοιτάτε όσο και όπως θέλω εγώ σε δημόσιο χώρο.
Άσε μας κοπέλα μου, μη σου σβουρίξω μία και πας στα θυμαράκια για έκτακτη συμμετοχή. Σαράντη μωρό μου ηρέμησε.
Ε μα ρε Λένα. Πετάνε τα πάντα και μετά έχουν απαίτηση. Α πως με κοιτάς έτσι σαν λιγούρι;;; Εγώ μωρή κάργια;;
Μου πετάς τον κ....ο σου στα μούτρα μου και θες να μην κοιτώ.....
Σαράντη κοιτάς;;; Όχι ρε Λένα. Τι να κοιτάξω;; Με ξέρεις. Αν μου πετάξεις και το αυτό σου για να με προκαλέσεις με ξέρει στην πρόκληση θα πάω αντίθετα. ΔΕΝ θα σε κοιτάξω ρε να χτυπιέσαι κάτω.
Στη μούρη μου να το φέρεις δεν θα ενδώσω. Έτσι από πείσμα. Θα κοιτάξω τον κώλο του Κ. Α ρε Σαράντη έχεις έναν εγωισμό. Ναι ρε Λένα. Έχω. Δλδ τι;;
Θα μου κάνεις επίδειξη τα μεμέ σου και τον ποπό σου και θα σου δώσω αξία κοιτώντας τα;;
Όχι ρε. Κράτα τα ρε για πάρτι σου και για τα ζώα που θα σου δώσουν αξία κοιτώντας σε.
ΕΓΩ ΔΕ θα κοιτάξω ρε μαλακισμένη. Με τπτ. Τι ρε Λένα;;;
Να με σέρνει από τον κ...ο της; Όχι ρε Λένα. Τα φοράμε και τα τιμάμε. Με τέτοιες Λένα, δεν θέλω ούτε την καλημέρα τους.
Για αυτό Λένα και δεν πήγα ποτέ σε μπουρδέλο. Δε θα πάω εγώ να πληρώσω. Αν θέλει αυτή να έρθει να με πληρώσει. Τέρμα. Σαράντης και Μαξ.
Λένα τι έπαθες και τρίβεσαι πάνω μου; Σαράντη βγάζεις αυτόν τον επιθετικό ανδρισμό που με τρελάινει. Α ρε Λένα λες και δε με ξέρεις. Δεν τις έχω ρε Λένα. Μπρος στα μούτρα μου.
Κωλοτρίβονται με ματιές μιλάμε κάρφωμα. Μπαμ μέσα στα μάτια. Μόνον που δε μου λένε το όνομά τους. Λένε. Γεια σου. Περιμένουν. Λέω. Γεια σας. ΣΑΣ. Όχι οικιότητες Λενάκι. ΓΕΙΑ ΣΑΣ. Αν είναι σωστή να το πάμε στην οικιότητα. Αλλιώς σε απόσταση. -
Όσα μέτρα και να παρθούν με euro 7 - 27 και ηλεκτρικά αυτοκίνητα κλπ, τπτ δεν κάνουν αν δεν προστατέψουν τα εναπομείναντα δάση.
Αυτά είναι τα μόνα αποτελεσμάτικά φίλτρα για διοξίδια και ρυπάνσης ατμόσφαιρα. Χωρίς αυτά, το τέλος.
Δεν τους νοιάζει όμως. Αντιπυρηκές ζώνες, ντρονς κλπ για την προστασία των δασών είναι στο συρτάρι.
Δισεκατομμύρια δίνουν σε μέτρα χωρίς αντίκρισμα και όχι στην προστασία των δασών. Παγκοσμίως.
Τον Αμαζόνιο, εκείνα τα δάση. Για την ξυλεία. Τα ρήμαξαν όλα.
Ποια αυτοκίνητα λοιπόν ρυπαίνουν; Ο άνθρωπος με την απληστία του και την αδιαφορία του ρυπαίνει.
Χώρια από το πόσο ρυπαίνουν τα αυτοκίνητα χωρίς δάση και πόσο θα ρύπαιναν με δάση.
Λένε πως είναι ευαίσθητοι αυτοί οι ειδικοί. Όλες οι πόλεις έχουν καταντήσει αυτοκίνητα το ένα πάνω στο άλλο και ανθρώπους τον έναν πάνω στον άλλον.
Συνέχεια κατασκευές εκτρωμάτων είτε από τσιμέντο είτε από χάλυβα, ουρανοξύστες. Μαζεύουν τον κόσμο σε μέρη που δεν γίνεται να χωρέσουν οι άνθρωποι.
Πάνε σε μία βάρκα για 5 άτομα να βάλουν 20 και θέλουν η βάρκα να μη βουλιάξει και κάνουν ασκοπες μελέτες για το πως δε θα βουλιάξει η βάρκα.
Έρχονται και οι λαθρομετανάστες και γινόμαστε μια ωραία παρέα.
Όταν όλα γίνονται με γνώμονα το χρήμα, όλα θα πηγαίνουν και πηγαίνουν, από το κακό στο χειρότερο.
Τα παιδιά τα σημερινά, δε θα δούνε από κοντά: κουνέλια, χελώνες, κότες, ζουμπούλια. Δε θα ξέρουν πως μυρίζει το βρεγμένο χώμα.
Δλδ δε θα ξέρουν πως είναι η φύση. Αυτό λέγεται πολιτισμός. Δλδ η απομάκρυνση του ανθρώπου από την φύση λέγεται πολιτισμός.
Το γκρι τσιμέντο, τα καλοκαίρια δολοφόνοι, πέθαναν άνθρωποι σε χώρες που δεν είχαν ούτε κλιματιστικά το καλοκαίρι. Αυτά τα λένε πολιτισμό.
Χαίρονται κι όλας.
Το ποιο επικίνδυνο πλάσμα στον πλανήτη, είναι ο άπληστος άνθρωπος.Γαλλία: Ανεξέλεγκτη η εξάπλωση της πυρκαγιάς στο Φοντενεμπλό – Στάχτη 10.000 στρέμματα δάσους (Φωτό)
Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2026 19:43REUTERS/Stephane Mahe
«Θα χρειαστούν πολλές ημέρες, ακόμη και εβδομάδες» για να σβήσει εντελώς, σύμφωνα με τις αρχέςΜέσα σε λιγότερες από 24 ώρες η φωτιά, που ενδέχεται να οφείλεται σε εμπρησμό, έκαψε σχεδόν 10.000 στρέμματα δάσους.
Παγκοσμίως γνωστό στους αναρριχητές, το δάσος του Φοντενεμπλό, που απέχει περίπου 60 χιλιόμετρα από το Παρίσι, έχει χαρακτηριστεί «απόθεμα βιόσφαιρας» από τον ΟΗΕ.
https://www.naftemporiki.gr/kosmos/2137187/gallia-anexelegkti-i-exaplosi-tis-pyrkagias-sto-fontenemplo-stachti-10-000-stremmata-dasoys/ -
-
Kevin
@Kevin64794212
·
17 ώ-
Αστυνομία εκεί; Γίνεται ληστεία !
-
Δώστε μας τη διεύθυνση
-
Ομήρου 14 στο Γαλάτσι. Σε πόση ώρα θα έρθετε;
-
Σε 20 λεπτά κύριε. Τους βλέπετε τους ληστές;
-
Εμείς είμαστε, απλά πήρα να μάθω πόσο χρόνο έχουμε

-
-
Ο συμπαθέστατος κύριος της φωτογραφίας, έχει στείλει σε ψυχιάτρους και ψυχιατρεία άγνωστο αριθμό τηλεθεατών που θέλησαν να δούνε να θα αντέξουν τόσο τον ίδιο όσο και τις ταινίες που έβαζε.
Φήμες λένε πως όσοι θέλανε να τον παρακολουθήσουν είχαν το βίτσιο του μαζοχιστή. Επίσης έπαιρναν μεθαμφεταμίνες γιατί δεν την πάλευαν διαφορετικά.
Κάποιοι το είχαν ρίξει και στα σκληρά.
Όμως η Δημόσια Τηλεόραση πιστή στην Κουλτούρα της την οποία μέχρι και σήμερα βιώνουμε (δυστυχώς) τον κράτησε για σειρά ετών, δύσκολων ετών για του τηλεθεατές.
Οι τηλεθεατές εκείνη την εποχή, ήταν εγκλωβισμένοι σε δύο Δημόσια Τηλεοπτικά Κανάλια και προσπαθούσαν να σκοτώσουν την ώρα τους σε ταινίες και εκπομπές που ήταν μία πρόκληση για τα νεύρα τους.
Το καλό είναι πως το τηλεοπτικό πρόγραμμα ξεκινούσε κοντά στις 5 το απόγευμα και έληγε με τον Εθνικό Ύμνο και την Ελληνική Σημαία (και σωστά) στις 12μιση και ίσως και 1μιση το βράδυ.
Τι άξιζε να δεις: Στρουμφάκια, Sport Billy, Η Οδύσεια του Διαστήματος, Αστυνόμος Σαίνης.
Δεν υπήρχε κίνδυνος ομαδικής υστερίας ή πρόκλησης ψυχιατρικών νοσημάτων.

-
Το Σαββατοκύριακο η δημόσια τηλεόραση ξεκινούσε κοντά στις 3 το μεσημέρι με ταινίες συχνά με τον Έρον Φλυν στο ρόλο του ξυφομάχου και με Western για να μάθουμε και να εμπεδόσιμε πως οι Ινδιάνοι ήταν οι κακοί και οι Καουμπόηδες οι καλοί.
Αυτό το εκφράζαμε στα καρναβάλια όπου έβλεπες 1 Ινδιάνο και 9 Καομπίδες.
Ο Ινδιάνος αυτός μετά τον πήγαιναν στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση. Ήταν ύποπτο αναρχικό στοιχείο για να ντυθεί Ινδιάνος. Έτρωγε και ένα φακέλωμα που τον έκανε να παρακαλάει να είναι γνήσιος Ινδιάνος στην Άγρια Δύση. -
@sarantism said in Μονόλογοι ... (aka Sarantism topic)
:έβλεπες 1 Ινδιάνο και 9 Καομπίδες
Ο καουμποης ειχε πιστολι με καψουλια και ο ινδιανος τοξο, γιαυτο τους εβλεπες ολους καουμποηδες.
-
@ilias-a said in Μονόλογοι ... (aka Sarantism topic)
:@sarantism said in Μονόλογοι ... (aka Sarantism topic)
:έβλεπες 1 Ινδιάνο και 9 Καομπίδες
Ο καουμποης ειχε πιστολι με καψουλια και ο ινδιανος τοξο, γιαυτο τους εβλεπες ολους καουμποηδες.
Και τι τόξα. Από καμιά συκιά που λύγιζε εύκολα για να βάλω και το σπάγκο.....
Το πιστόλι!! Αυτά με τα κόκκινα καψούλια πέτυχα τα πλαστικά. Που στον πάτο τους είχαν αυτό το σκούρο σε μικρή ποσότητα μπαρούτι.
Ωραίες αθώες εποχές.... -
Greece High Definition
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Εγκρίνει Τροπολογίες που Καλούν την Τουρκία να Αντιμετωπίσει Ιστορικά Εγκλήματα
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκριν****ε σειρά τροπολογιών που κατέθεσε ο Έλληνας ευρωβουλευτής Γεάδη Γεάδη (ΕΛΑΜ/ECR), καλώντας την Τουρκία να αναλάβει μεγαλύτερη ευθύνη για τις ιστορικές θηριωδίες που διαπράχθηκαν εναντίον χριστιανικών πληθυσμών στην Οθωμανική Αυτοκρατορία.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι τροποποιήσεις προτρέπουν την Τουρκία να αναγνωρίσει τις ιστορικές της ευθύνες, να παρέχει αποζημιώσεις στις πληγείσες κοινότητες και να ανοίξει τα κρατικά της αρχεία για να επιτρέψει σε ιστορικούς και ερευνητές πλήρη πρόσβαση στα ιστορικά αρχεία.
Οι προτάσεις επικεντρώνονται σε εγκλήματα που διαπράχθηκαν κατά Αρμενίων, Ελλήνων και Ασσυρίων κατά τα τελευταία χρόνια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ζήτημα που παραμένει ιδιαίτερα ευαίσθητο στις σχέσεις της Τουρκίας με αρκετές ευρωπαϊκές χώρες.
Οι υποστηρικτές των τροπολογιών υποστηρίζουν ότι η διαφάνεια και η ιστορική λογοδοσία αποτελούν ουσιώδη βήματα προς τη συμφιλίωση. Υποστηρίζουν ότι το άνοιγμα επίσημων αρχείων θα βοηθούσε στην καθιέρωση ενός πιο ξεκάθαρου ιστορικού ρεκόρ αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα τα δεινά που υπομένουν τα θύματα και οι απόγονοί
Το ζήτημα των αποζημιώσεων και της επίσημης αναγνώρισης συζητείται εδώ και καιρό διεθνώς. Αρκετές χώρες και θεσμοί έχουν αναγνωρίσει τη Γενοκτονία των Αρμενίων, ενώ οι συζητήσεις γύρω από τις διώξεις Ελλήνων και Ασσυρίων συνεχίζουν να γίνονται σε διάφορα διεθνή φόρουμ.
Ωστόσο, η Τουρκία έχει απορρίψει συνεχώς ισχυρισμούς ότι τα γεγονότα συνιστούσαν γενοκτονία και οι διαφορές ζητούν αποζημιώσεις ή επίσημη αναγνώριση, καθιστώντας το ζήτημα συνεχή πηγή διπλωματικής έντασης.
Η έγκριση αυτών των τροπολογιών δεν δημιουργεί νομικά δεσμευτικές υποχρεώσεις για την Τουρκία. Αντιθέτως, εκπροσωπούν την πολιτική θέση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και προσθέτουν στις συνεχείς συζητήσεις εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την ιστορική λογοδοσία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις σχέσεις με την Άγκυρα.
https://www.facebook.com/GreeceHighDefinition -

-
Στο 3:58 η δημοσιογράφος ρωτάει τον ε.α. Πτέραρχο αν θα δώσουν οι ΗΠΑ στο Ισραήλ F4.
Ο Πτέραρχος.....σαν να τον χτύπησε κεραυνός αναγκάζεται να απαντήσει πως δεν ξέρει τα.....F4.....Κανείς βασικά δεν τα ξέρει. Μάλλον δεν υπάρχουν αυτά τα αεροπλάνα.....
Η δημοσιογράφος μάλλον της είπαν στο ακουστικό να το διορθώσει.
Και ρωτάει αν θα δωθούν στο Ισραήλ, Phantom!!!!
Ναι αυτά που είναι για πέταμα τα Phantom.....Ο Πτέραρχος εννοείται πως εντάξει κρατήθηκε να μην την πνίξει.....Το βίντεο είναι . εδώ
Τι δεν έδειξαν οι κάμερες. Ο πτέραρχος το τι βρισίδι της έριξε που τον έφερε στη δύσκολη θέση να πει πως δεν ξέρειι για ένα αεροσκάφος που δεν υπάρχει δε λέγεται.
Όμως η δημοσιογράφος συνέχισε τις ερωτήσεις:
Υπάρχει περίπτωση να δώσουν στο Ισραήλ αντιεροπορικές σφεντόνες;;
Υπάρχει περίπτωση να δωθούν στο Ισραήλ αόρατες τριήρεις;;
Υπάρχει περίπτωση να δωθούν στο Ισραήλ τόξα και βέλη;;
Είναι αλήθεια πως ο Superman θα δωθεί στο Ισραήλ;
Ο Spiderman;;
Ξέρετε αν ο Τζο Τζο θα αφήσει την Μπάρμπι για να πάει εθελοντής στο Ισραήλ;
Ξέρετε αν ο Τερμινέιτορ έχει κάνει τα χαρτιά του για τον Ισραηλινό στρατό;
Είναι αλήθεια πως ο Τερλέγκας θα εξαφανίσει το Ιράν;
Θα πάνε στο Ισραήλ οι Ghostbusters;
Είναι αλήθεια πως ο Τιτανικός δεν βυθίστηκε;
Αν οι Ίνκας εμφανίστηκαν;
Αν στον Άρη υπάρχουν πράσινα ανθρωπάκια;;
Αν η Χαμένη Ατλαντίδα δεν είναι τελικά Χαμένη;
Αν ο Τουταγχαμόν θα δωθεί στο Ισραήλ;
Αν υπάρχει το Τέρας του Λόχνες;
Αν μπορεί να γίνει μια τρύπα στο νερό;
Μετά ήρθε ένα αυτοκίνητο του ΕΚΑΒ και την πήραν με ζουρλομανδία.....
Μονόλογοι ... (aka Sarantism topic)😁