-
Εγω εχω διαφορετική εντύπωση και για το εκτός πόλης.Με το που το πατας εκτοξευεται η κατανάλωση.Και δεν εννοω να πας με 160...
Εχω κάνει δοκιμές τον τελευταίο καιρο και με κατω απο 140 και πάλι ειναι πάνω απο 7 με 7,5.Το περίεργο και αξιοσημειώτο ειναι οτι και δυο με τρεις επιταχύνσεις να κάνεις σε μια διαδρομη 100 Km π.χ. ανεβαίνει δυασανάλογα η μέση κατανάλωση.
Δεν το αγόρασα για οικονομία αλλά περίμενα καλύτερα πραγματα.Δεν ειναι και κανενα υπεραυτοκίνητο ή τίποτα τρελό απο επιδόσεις να πω ΟΚ.Το αντίθετο.
Το πιο ενοχλητικό ειναι η αυτονομία θα έλεγα. -
Εγω που δεν μπορω να παω κατω απο 130-135 με τιποτα και με μωτ 122-125 στα ταξιδια μου μεχρι 7.5 εχω δει. Μετα πρεπει να πεσει σκισιμο και ανω του 150-160 να ανεβει στα 8αρια. Μου φαινεται περιεργο αυτο που λες.
Φαντασου με 130 εκανα σταθερα το Ανκονα-Συνορα Ιταλιας/Ελβετιας πανω απο το Κομο και ημουν στο 5.9-6.
Εχει και σχετικα μικρο ντεποζιτο και ποτε δεν βαζεις πανω απο 41-42λτ στο βενιζναδικο. Οποτε εκει η αυτονομια παιζει ρολο. -
και εγώ τις ίδιες τιμές με τον Χρήστο βλέπω. Εμένα μου φαίνεται νορμάλ η κατανάλωση προς το καλή. Αυτό που είναι σπαστικό είναι το μικρό ντεπόζιτο.
-
Ναι και εγω τα εχω δοκιμάσει ολα αυτα δεκαδες φορές στη Διαδρομή Μαρουσι -Αλίαρτο και πίσω την οποία κάνω σιγουρα 2 φορές το μήνα .Και σκεφτείτε οτι εχω 23km επαρχιακό απο τα 101km συνολικά που πάω ακομα πιο χαλαρα.Εκεί οντως μεχρι να φτάσω εθνική ειμαι 5,9 με 6...Μετα οτι και να κάνω ξεφευγει.
-
Παίδες, ξέρετε αν η AutoOne δίνει πλαίσια πινακίδας? Γιατί λογικά όταν έβαλα έξτρα PPF πίσω και έβγαλαν την πινακίδα μου σπασαν 1 κλιψάκι και δεν κάθετε καλά η πινακίδα.
Επίσης, επειδή αναγκάστηκα να βγάλω το πίσω πλαίσιο της πινακίδας για να δω τι παίζει, ανακάλυψα και τα αίσχη της αντιπροσωπείας στο τρύπημα/βίδωμα της πίσω πινακίδας. Προχειρο-τρυπημένος ο προφυλακτήρας, με λάθος τρυπάνι/ταχύτητα τρυπήματος, με αποτέλεσμα να έχει λιώσει το πλαστικό και να μην είναι καθόλου smooth.
Τι να τους πεις ρε φίλε? Επίσης δεν χρησιμοποίησαν καν τα σημεία τρυπήματος που φαίνονται εμφανέστατα έτοιμα από την Mazda από το εργοστάσιο.....

-
Ολοι δινουν, δωρεαν διαφημιση τους κανεις.
Mazda CX-30