-
Καλησπέρα κύριοι,
Opel corsa 2012, 1.2 βενζίνα.
Όταν είναι ζεστό και το σβήσεις μετά δεν παίρνει μπρος.
Μιζαρει αλλά δεν.
Μετά από ένα μισάωρο παίρνει κανονικά.
Έχει αλλαχτεί αισθητήρας στροφάλου και εκεντροφορων αλλά το πρόβλημα δεν έχει λυθεί.
Τώρα ελέγχεται εγκέφαλος.
Για αντλία βενζίνης βέβαια που σκέφτομαι ο μηχανικός το έχει αποκλείσει (χωρίς να ξέρω γιατί).
Καμία πρόταση;
-
Οι αντλίες βενζίνης σε αυτά είναι από τα πρώτα που αλλάζεις. Παράξενο. Βέβαια αν έχει μετρήσει πίεση με ζέστη αντλία το ακούω.
-
Βλάβες το διαγνωστικό βγάζει αισθητήρα στροφάλου που έχει αλλαχτεί και μνήμη
-
Εγώ θα αναρωτιώμουν γιατί ο αισθητήρας να έχει πρόβλημα μόνο όταν είναι ζεστός και θα έψαχνε τι πραγματικά επηρεάζει η ζέστη.
-
Δες θερμοστάτη, κύκλωμα ψύξης για τυχόν βούλωμα και αισθητήρα θερμοκρασίας και αέρα.Μοιάζει να μη λειτουργεί καλά το κύκλωμα ψύξης οπότε ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου σε βάζει σε safe mode μέχρι να πέσει η θερμοκρασία.
-
Θελω βιντεο, το βιντεο, ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (screams in stefanos chios).
Συνηθως, οταν δεν παιρνει ζεστο ειναι ECT στα περισσοτερα οχηματα αλλα θα σου μυριζει και φουλ βενζινα
-
@caro-0 said in Opel Corsa D - Δεν παίρνει μπρος όταν είναι ζεστό:
Καλησπέρα κύριοι,
Opel corsa 2012, 1.2 βενζίνα.
Όταν είναι ζεστό και το σβήσεις μετά δεν παίρνει μπρος.
Μιζαρει αλλά δεν.
Μετά από ένα μισάωρο παίρνει κανονικά.
Έχει αλλαχτεί αισθητήρας στροφάλου και εκεντροφορων αλλά το πρόβλημα δεν έχει λυθεί.
Τώρα ελέγχεται εγκέφαλος.
Για αντλία βενζίνης βέβαια που σκέφτομαι ο μηχανικός το έχει αποκλείσει (χωρίς να ξέρω γιατί).
Καμία πρόταση;
Σε Corsa C παρόμοιο σύστημα τροφοδοσίας καυσίμου , με παίδεψε ο ρυθμιστης πίεσης καύσιμου και τα σωληνάκια εντός .
Δές και τη βαλβίδα ψυκτικου στη τρόμπα νερού , και δές το σε διαγνωστικό .
To Corsa D δύσκολα εβγαζε εγκέφαλο .
Opel Corsa D - Δεν παίρνει μπρος όταν είναι ζεστό