-
Το κάνει για περίπου 5 λεπτά όταν ανοίγω την πόρτα για να μπω μέσα ή όταν την ανοίγω πάλι για να βγω έξω. Έχω ένα παλιό C1 με πολλά προβλήματα, του άλλαξα πρόσφατα και εγκέφαλο. Στα υπόλοιπα δεν παρουσιάζει πρόβλημα αλλά ο θόρυβος είναι πολύ δυνατός. Η κατάσταση είναι δυσκολότερη επειδή λόγω των ημερών σχεδόν όλα τα συνεργεία είναι κλειστά.
-
@zithos said in Αδικαιολόγητο ούρλιαγμα συναγερμού.:
Το κάνει για περίπου 5 λεπτά όταν ανοίγω την πόρτα
Πρέπει να το δει κάποιος που ξέρει από συναγερμούς.
Εμένα πχ έκανε κάτι παρόμοιο ένας Cobra επειδή είχε καεί το led της ένδειξης οπλισμού...
-
@antonakis said in Αδικαιολόγητο ούρλιαγμα συναγερμού.:
Το κάνει για περίπου 5 λεπτά όταν ανοίγω την πόρτα
Πρέπει να το δει κάποιος που ξέρει από συναγερμούς.
Εμένα πχ έκανε κάτι παρόμοιο ένας Cobra επειδή είχε καεί το led της ένδειξης οπλισμού...
Το έψαξα και βρήκα ότι μπορεί να φταίει η μπαταρία, έχει καμιά σχέση? Ρωτάω επειδή έχω αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα με την μπαταρία παλιότερα.
-
Έχει και δικιά του μπαταρία ο συναγερμός που μπορεί να έχει τελειώσει.
-
Το κάνει για περίπου 5 λεπτά όταν ανοίγω την πόρτα για να μπω μέσα ή όταν την ανοίγω πάλι για να βγω έξω. Έχω ένα παλιό C1 με πολλά προβλήματα, του άλλαξα πρόσφατα και εγκέφαλο. Στα υπόλοιπα δεν παρουσιάζει πρόβλημα αλλά ο θόρυβος είναι πολύ δυνατός. Η κατάσταση είναι δυσκολότερη επειδή λόγω των ημερών σχεδόν όλα τα συνεργεία είναι κλειστά.
Ποιον έστειλες να πάρει τονεγκέφαλο και τι έγραφε απ' έξω η ετικέτα;;; ab something,?
-
@lap said in Αδικαιολόγητο ούρλιαγμα συναγερμού.:
Ποιον έστειλες να πάρει τονεγκέφαλο και τι έγραφε απ' έξω η ετικέτα;;; ab something,?
Είναι μεγάλη ιστορία αυτό, άλλαξα πολλά συνεργεία για πολλούς μήνες.
-
Μήπως έχει βραχυκυκλώσει το μπουτόν της πόρτας;Μόνο στην πόρτα του οδηγού το κάνει;
Μπορείς να το ξεβιδώσεις και να δεις τι γίνεται; -
Ξαφνικά σταμάτησε να το κάνει μόνο του, πρώτα τις μισές φορές και μετά το έκοψε.
Αδικαιολόγητο ούρλιαγμα συναγερμού.