-
Καλησπέρα σε όλους,
Έχει κάποιος εμπορεία με προϊόντα σχετικά του τίτλου ?
Για να βοηθήσει στην ορθότερη επιλογή;
Για να αποφύγαμε απαντήσεις τύπου πήγανε στον τάδε να στο κάνουν κλπ κλπ
Θέλω να το κάνω μονός μου και απλά θέλω βοήθα στην επιλογή προϊόντος όχι κάποιου επαγγελματία.
-
Το γνωρίζεις ότι οι υδροφοβιες δεν κρατάνε για πολύ έτσι? Είναι το ίδιο με τους καναπέδες που διαλέγουμε υδροφοβικο ύφασμα και κρατάει 3 μήνες που δεν έχουμε ρίξει τίποτα πάνω και όταν πια δεν έχει υδροφοβια μας πέφτει η φρεντοεσπρεσσαρα πάνω
https://shopflix.gr/p/SF-15855050/ydrofobiki-keramiki-epistrosi-adiabroxopoiisi-chemical-guys-gia-yfasmata-se-sprei-473ml-15829572
το 12 μήνες που λέει ξέχνα το. Το πολύ 6μηνο να κρατήσειείναι κατι πολύ εύκολο και απλό για να πας σε μαγαζι να στο κάνουν
-
@cirus said in Yδρόφοβη κεραμική επίστρωση Alacadara:
Το γνωρίζεις ότι οι υδροφοβιες δεν κρατάνε για πολύ έτσι? Είναι το ίδιο με τους καναπέδες που διαλέγουμε υδροφοβικο ύφασμα και κρατάει 3 μήνες που δεν έχουμε ρίξει τίποτα πάνω και όταν πια δεν έχει υδροφοβια μας πέφτει η φρεντοεσπρεσσαρα πάνω
Ω ρε συ και εγω εβριζα γιατι το ειχα πληρωσει το υφασμα του καναπε χοντρα και γι αυτο το πηρα ασπρο (αρχοντια)
μου πεφτει ο καφες περναει το ριχταρι , ανετος εγω οτι θα κανω μια ετσι και θα σκουπισω το αδιαβροχο υφασμα των μαξιλαριων , τι να δω ειχε ποτισει το αδιαβροχο .
Πηγε το βριξιδι συννεφο και σαυτους και στον εαυτο μου που παλι μαλακα με πιάσανε.
Παλι καλα δεν ειμαι εγω το ασχετο βλαχακι που κοροιδεψαν , αλλά ειναι το κολπο τετοιο. -
@otso said in Yδρόφοβη κεραμική επίστρωση Alacadara:
Ω ρε συ και εγω εβριζα γιατι το ειχα πληρωσει το υφασμα του καναπε χοντρα και γι αυτο το πηρα ασπρο (αρχοντια)
μου πεφτει ο καφες περναει το ριχταρι , ανετος εγω οτι θα κανω μια ετσι και θα σκουπισω το αδιαβροχο υφασμα των μαξιλαριων , τι να δω ειχε ποτισει το αδιαβροχο .
Πηγε το βριξιδι συννεφο και σαυτους και στον εαυτο μου που παλι μαλακα με πιάσανε.
Παλι καλα δεν ειμαι εγω το ασχετο βλαχακι που κοροιδεψαν , αλλά ειναι το κολπο τετοιο.xaxaxaxaxax να σαι καλά πεθανα στο γέλιο
παθόν και γω
-
@otso said in Yδρόφοβη κεραμική επίστρωση Alacadara:
Παλι καλα δεν ειμαι εγω το ασχετο βλαχακι που κοροιδεψαν , αλλά ειναι το κολπο τετοιο.Μπορώ να εγγυηθώ ότι κάνει δουλεία Είναι Αυτό για την περίπτωση σου
https://shopflix.gr/p/SF-15855050/ydrofobiki-keramiki-epistrosi-adiabroxopoiisi-chemical-guys-gia-yfasmata-se-sprei-473ml-15829572
το 12 μήνες που λέει ξέχνα το. Το πολύ 6μηνο να κρατήσειΤο γνωρίζω απλά είναι κάτι που έχω σκοπό να επαναλαμβάνω τα πρώτα χρόνια.
Για τα προϊόντα δε γνωρίζω καθόλου.
Yδρόφοβη κεραμική επίστρωση Alacadara