-
Επανήλθε σε καλές τιμές... Ιδανικό για αστική μετακίνηση.
https://www.mitsubishi-motors.gr/cars/space-star -
+3000 σε σχέση με πριν 3 μηνες με την βασική έκδοση να μην περιλαμβάνει κλιματισμό;
Panda έτη φωτός καλύτερο
-
Θα γράψω αυτό που γράφουν και αρκετοί εδώ μέσα για να δικαιολογήσουν τις αυξήσεις τιμών:
Όλα έχουν αυξηθεί...
υ.γ. το Panda είναι εργαλείο από τα λίγα. Ελβετικός σουγιάς. Προφανώς ψηφίζω Panda.
-
Είναι ένα παμπάλαιο αυτοκίνητο. Καλό για την εποχή του. Το κοιτούσα και εγώ.
Αλλά είναι άλλης εποχής σε κάθε επίπεδο.
-
@lap said in Mitsubishi Space Star:
Είναι ένα παμπάλαιο αυτοκίνητο
Αυτό είναι θετικό για μένα.
Δεν θα είναι ψευτικούρα όπως κάποια άλλα Ιαπωνικά.
Για αυτό μου αρέσει και το Panda.Πολλά από τα σύγχρονα αυτοκίνητα είναι εντελώς τενεκέδες.
-
Χειρότερο είναι. Πάνε οδήγησε το και οδήγησε ένα πλαστικουρα ιαπωνικό οπως λες.
Αν τα σύγχρονα είναι τενεκέδες αυτό είναι τενεκεδαρα
Αυτό είναι στο τρίτο facelift ενώ παρουσιάστηκε το 2012.
Στο τελευταίο fl έκανε αρκετή βελτίωση σε πολλά θέματα που είχε αλλά δεν παύει να έχει θέματα.
Θυμαμαι αυτό που ήταν πολύ καλό ήταν η αίσθηση του επιλογέα ταχυτήτων.
Εάν δεν θες πλαστικουρα αλλά καλό αξιόπιστο πας κατευθείαν στο φθηνό και καλό mazda2.
Εάν θες τσακπινια και gadgets πας σε yaris, swift.Αυτά είναι τα καλά ιαπωνικά που τα κάνουν όλα.
-
Φίλε @lap, επειδή ο χρόνος μου είναι απόλυτα περιορισμένος, το μόνο που έχω να πω είναι ότι έχω μία προτίμηση σε παλιότερα μοντέλα αυτοκινήτων.
Ακόμη και αυτό που έχω τώρα στην ουσία είναι μοντέλο 2013. Τα καινούρια μοντέλα αυτοκινήτων τα θεωρώ τενεκέδες και αναξιόπιστα.
Αυτά για την ώρα. -
@lap said in Mitsubishi Space Star:
Είναι ένα παμπάλαιο αυτοκίνητο. Καλό για την εποχή του. Το κοιτούσα και εγώ.
Αλλά είναι άλλης εποχής σε κάθε επίπεδο.
Να σημειωθεί ότι το space star είναι του 2012 με τις κριτικές όλου του αυτοκινητού τύπου να είναι επιεικώς μέτριες στον τομέα της οδικής συμπεριφοράς. Πρόκειται για έναν απλό παγκόσμιο ανθρωπομεταφορέα καθώς πωλείται από Ιδία και Αμερική έως Ευρώπη.
Άλλωστε το γεγονός ότι το PANDA παραμένει αν όχι στην κορυφή, σίγουρα στις κορυφαίες θέσεις των πωλήσεων στην κατηγορία μάλλον είναι ενδεικτικό.
Mitsubishi Space Star